Найкращі новорічні та різдвяні мультфільми для всієї родини

Новорічні і різдвяні мультфільми

Взимку, в сезон новорічних свят багатьом хочеться казки та чаклунства, особливо дітям. Подарунки, святкова музика, новорічна ялинка – це працює на створення чудової атмосфери зимового свята. Але як же обійтися без мультиків про Новий рік та Різдво? PokuponBlogTeam пропонує вам список, до якого входять найкращі зарубіжні новорічні та різдвяні мультфільми для дітей та для всієї родини, включаючи популярні анімації від Діснея та Піксар, нові зимові мультики та ті, які вже вийшли давно. Влаштуйте собі та дитині святковий мультмарафон під улюблені смаколики ?

Акції
Квиток на шоу «Весела магія» 12.05
Київ, Русанівська набережна, 12/1
-30%
350 грн
245.0 грн
Квиток на шоу «Весела магія» 18.05
Київ, Дегтярівська вулиця, 5
-30%
350 грн
245.0 грн
Показати всі
7 акцій

«Хранителі снів»

Рейтинг: imdb 7.2
Рік: 2012

Могутній злий дух загрожує світові: через його згубний вплив діти можуть перестати вірити у чудеса. Щоб протистояти йому, Санта-Клаус збирає потужну команду Охоронців: Сніговика, Зубну Фею, Пісочну Людину, Пасхального Кролика та Крижаного Джека.

Трейлер українською
Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Від 2 ночей з харчуванням та лазнею у «Казка»
Виженка (Чернівецька область), Велика Виженка вулиця, 325
-31%
4250 грн
2999.0 грн
Показати всі
5 акцій

«Холодне серце»

Рейтинг: imdb 7.4
Рік: 2013

Через давнє пророцтво на королівство обрушується вічна зима. Принцеса Анна, Крістофф та його олень Свен вирушають на пошуки сестри Анни, Ельзи, адже тільки вона може зняти прокляття з королівства. В дорозі на них чекають численні захоплюючі пригоди та перешкоди.

«Секретна служба Санта-Клауса»

Рейтинг: imdb 7.1
Рік: 2011

Добрий новорічний мультфільм для сімейного перегляду про Санта-Клауса, його сина Артура та ельфів. Одна дівчинка, незважаючи на гарну поведінку весь рік, – о, жах! – залишилася без подарунка… Хоробрий Артур, син Санти та співробітник пошти, разом із дідусем вирушають у небезпечну подорож заради відновлення справедливості.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
91 акцій

«Як Грінч украв Різдво»

Рейтинг: imdb 8.3
Рік: 1966

Грінч ненавидить Різдво та заздрить тим, хто щороку радіє зимовому святу. Якось його ненависть стає настільки сильною, що він вирішує все зіпсувати. Грінч перевдягається в костюм Санта-Клауса, проникає до будинків городян і краде їхні подарунки.

P.S. Мультик настільки полюбився глядачам, що його перезнімали декілька разів у сучасному стилі.

«Клаус»

Рейтинг: imdb 8.1
Рік: 2019

Батько, розсерджений низькою успішністю свого сина-студента Джеспера, відправляє його як покарання до маленького села за Полярним колом. Неодмінна умова повернення додому – хлопцеві необхідно за рік надіслати та отримати не менше 6 тисяч листів! Зневірившись виконати завдання вчасно, Джеспер знайомиться з майстром іграшок Клаусом, і в його голові народжується фантастична ідея.

Акції
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
39 акцій

«Балто»

Рейтинг: imdb 7.1
Рік: 1995

Балто – наполовину лайка, наполовину вовк, і це заважає йому визначитися з тим, ким він вважає себе насправді. Підтримують і розуміють його лише гусак Борис, ведмежата Мак та Лак і лайка Дженна. Але дуже скоро йому випадає шанс довести усім, що він анітрохи не гірший за інших. В одному з міст Аляски трапляється спалах дифтерії – хворіють діти. Всі дороги замело завірюхою, і тільки собача упряжка може доставити в містечко ліки, але вона збивається зі шляху. Один лише Балто здатний відшукати заблукалих собак і врятувати хворих дітей.

«Жах перед Різдвом»

Рейтинг: imdb 7.9
Рік: 1993

Джек Скеллінгтон – правитель царства Хелловін, місця, де живуть мерці та чудовиська. Якось Джек потрапляє до міста Різдва, для нього стає відкриттям, що існують такі місця, де панують добро, радість та веселощі. Цар жахів захотів дізнатися, як це дарувати людям щастя, тому, викравши Санта-Клауса, він зайняв його місце.

Акції
Від 2 ночей з басейном у готелі «Новий» у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 7Б
-25%
4600 грн
3449.0 грн
Від 2 ночей в готелі «Konopka Forest Home & SPA»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 283
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Показати всі
27 акцій

«Різдво Рожевої пантери»

Рейтинг: imdb 7.0
Рік: 1978

Нью-Йорк готується до Різдва, а разом із ним до нього готується і Рожева пантера. Її мрія – знайти до свята теплу компанію та смачну їжу, але раз у раз у своїх пошуках вона зазнає невдачі. Але довго так продовжуватися не може – зрештою і у Рожевої пантери буде щасливе свято.

«Баранчик Шон: Різдвяні пригоди»

Рейтинг: imdb 7.3
Рік: 2021

Напередодні Різдва баранчик Шон намагається стягнути у господаря шкарпетку, щоб отримати більше подарунків, але ні до чого хорошого це не призводить. Тепер Шону треба повернути Тіммі до того, як він теж стане чиїмось різдвяним подарунком.

Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток на трагікомедію «Кайдашева сім'я»
Київ, Платона Майбороди вулиця, 8
-34%
100 грн
69.0 грн
Показати всі
18 акцій

«Різдво Анджели»

Рейтинг: imdb 7.0
Рік: 2017

Ірландія, 1910-ті роки. Анджела любить свою сім’ю і хоче відсвяткувати Різдво у теплій та затишній домашній атмосфері.

«Різдвяне бажання Анджели»

Рейтинг: imdb 7.1
Рік: 2020

Заповітна мрія Анджели – щоб сім’я возз’єдналася до Різдва. Загадав бажання, вона починає будувати план, як з Ірландії знайти дорогу в далеку Австралію.

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
16 акцій

«Ворчун, що вкрав Різдво»

Рейтинг: imdb 7.9
Рік: 2018

Олень Ларрі впевнений, що йому нічого не варто замінити Санта-Клауса. Злісний Ворчун і його помічник робот Кланк насилають на оленя чари, що міняють його з Сантою місцями. На Ларрі покладено величезну відповідальність, і він починає розуміти, що бути Сантою – дуже непросто.

«Робін»

Рейтинг: imdb 7.0
Рік: 2021

Пташине яйце потрапляє на звалище, а потім – у сім’ю доброзичливих мишей. З нього на світ з’являється пташеня зарянки – Робін. Чим старше Робін стає, тим очевиднішими стають відмінності між нею і мишами. Бажаючи довести сім’ї, що вона також може бути мишею, Робін вирушає на грандіозне пограбування.

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
2 акцій

«Полярний експрес»

Рейтинг: imdb 6.6
Рік: 2006

Кріс майже перестав вірити у різдвяні чудеса та Санта-Клауса, проте до Святвечора за ним приїжджає «Полярний експрес», щоб разом з іншими дітьми відвезти на Північний полюс. У поїзді Кріс знаходить нових друзів, а подорож повертає йому віру у чаклунство.

«Смолфут»

Рейтинг: imdb 6.6
Рік: 2018

Молодий єті все життя був переконаний, що людей не існує, але випадкова зустріч із людиною все змінює. Він ділиться своїм відкриттям із родичами, що приносить йому популярність та прихильність коханої. Однак прості єті турбуються, адже тепер стає ясно: світ за межами їхнього села сповнений дивовижних і незнайомих їм істот.

Акції
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
747 грн
399.0 грн
Показати всі
1 акцій

«Різдвяна історія»

Рейтинг: imdb 6.8
Рік: 2009

Старий скнара Ебенезер Скрудж загруз у своєму багатстві: його не цікавить нічого, крім грошей, а прості людські радості – дружба, любов, милосердя, Різдво – здаються чимось непотрібним та безглуздим. Все змінюється у різдвяну ніч.

«Різдвяний Мадагаскар»

Рейтинг: imdb 6.6
Рік: 2009

Санта-Клаус зазнає серйозної катастрофи на Мадагаскарі, внаслідок якої позбавляється пам’яті. Різдво під загрозою. Алекс, Марті, Мелман та Глорія розуміють, що якщо не візьмуть на себе доставку подарунків, свято може не відбутися.

Акції
До 5 групових занять з робототехніки у «Bravo»
Київ, Степана Бандери проспект, 23
-34%
300 грн
199.0 грн
До 8 занять живописом у майстерні «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-46%
280 грн
199.0 грн
Показати всі
29 акцій

«Приготування та початок»

Рейтинг: imdb 7.6
Рік: 2009

Короткометражний мультфільм від «Дісней» розповідає історію ельфа на ім’я Уейн та його нового партнера з підготовки до Різдва Ленні. У Ленні немає досвіду, але він готовий докласти максимум зусиль до приготування, адже дуже скоро прилетить Санта та його елітний підрозділ ельфів.

Який мультфільм про Новий рік та Різдво плануєте дивитися насамперед? Можливо, якісь із мультиків ви вже бачили, але хочете поностальгувати? А може є улюблений мульт, який не потрапив у цю добірку? Діліться відгуками на найкласніші новорічні та різдвяні мультфільми для всієї родини ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *