Що подарувати хлопцеві на новий 2024 рік: ідеї подарунків коханому

подарок парню на новый год

Новий рік – чудова нагода потішити коханого цікавим презентом, приділивши увагу його захопленням і турботам. Щоб підібрати ідеальний подарунок, згадайте, що подобається вашому хлопцеві або чоловікові: від чого він у захваті, на які події чекає і до яких речей ставиться з трепетом. А PokuponBlogTeam полегшить «головний біль» напередодні новорічних свят за допомогою списку крутих ідей подарунків коханому чоловікові.

Акції
Набори горіхових паст від «Good Energy»
Київ, Васильківська вулиця, 34
-35%
425 грн
275.0 грн
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Показати всі
41 акцій

Модна стрижка у барбершопі

Сертифікат на стрижку у барбера стане чудовим подарунком у трьох випадках. Перший – якщо треба підготувати чоловіка до фотосесії. Другий – якщо коханий той ще модник. Або якщо він віддає перевагу варіантам «дешево і сердито», а ви хочете оточити його крутим сервісом. У будь-якому з цих випадків подібний подарунок (до речі, досить недорогий!) може стати чудовим рішенням, яке потішить вас обох.

барбершоп
Акції
Чоловіча стрижка та корекція бороди у Brotherhood
Київ, Сергія Набоки вулиця, 12
-40%
300 грн
199.0 грн
Чоловіча стрижка та корекція бороди у «Sharp»
Київ, Лаврська вулиця, 4
-40%
550 грн
329.0 грн
Показати всі
15 акцій

Сертифікат у тату салон

А чому б не втілити давню мрію свого коханого? Якщо ваш чоловік хоче зробити татуювання, але все ніяк не «доходять руки» – подбайте про це самі та подаруйте на Новий рік тату сеанс. Але пам’ятайте, що до вибору салону та майстра підходити потрібно дуже трепетно. Ви ж не хочете, щоб хлопцеві набили «партак»?

P.S. Перед вибором татуювальника, ненароком, поцікавтеся у коханого в якому стилі він хотів би татуювання. Хороший майстер не набиває все поспіль, а працює лише у певній стилістиці.

Акції
Кольорове або чорно-біле тату у студії «Лоріс»
Київ, Харківське шосе, 56
-50%
1000 грн
499.0 грн
Кольорове, чорно-біле тату «Tattoo Studio Кorona»
Київ, Гарматна вулиця, 16/85
-50%
1200 грн
599.0 грн
Показати всі
28 акцій

Подарунковий сертифікат

Сертифікат на будь-які послуги Покупон – безпрограшний варіант подарунка як хлопцю, так і чоловіку. Вибирайте на яку суму зробити подарунок – від 250 до 5000 грн – а коханий вже сам розбереться, на що його витратити ?

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Ковзанка

Так, чоловіки теж люблять розсікати по льоду ⛸️ Якщо ваш обранець з таких – нічого гадати – сміливо даруйте квитки на ковзанку. А ще краще – організуйте спільне дозвілля. У новорічні свята на льодових стадіонах рясніють вогники і звучить святкова музика – романтики хоч відбавляй) А продовжити затишний вечір можна за переглядом улюблених чи новорічних фільмів під смачненькі суші чи піцу. Тільки не забудьте замовити доставку їжі заздалегідь – у святкові дні у сервісів аншлаг.

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Від 2 ночей з харчуванням та лазнею у «Казка»
Виженка (Чернівецька область), Велика Виженка вулиця, 325
-31%
4250 грн
2999.0 грн
Показати всі
5 акцій

Квести

Хороша ідея подарунка, коли хочеться здивувати та розбавити рутину. За іграми, фільмами, веселі, страшні, детективні чи логічні – квеструмів не порахувати. Вибирайте який вашому хлопцю буде до душі, а для економії користуйтесь знижками від Покупон ?

Акції
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Показати всі
25 акцій

Боулінг та більярд

Більшість чоловіків не проти покатати кулі, позмагатися з друзями і просто відпочити, при цьому не нудно проводячи час. Влаштуйте коханому день відпочинку в боулінгу або більярді, і він буде дуже щасливий.

Акції
Знижка до 45% на гру в боулінг у клубі «Brooklyn»
Київ, Оболонський проспект, 21
-45%
0 грн
30.0 грн
Знижка 30% на гру в боулінг у «Flash bowl»
Київ, Степана Бандери проспект, 20Б
-30%
0 грн
15.0 грн
Показати всі
5 акцій

Віртуальна реальність

У будь-якому дорослому чоловікові живе хлопчик, який прагне стати героєм крутого пригодницького сюжету. Занурення у віртуальну реальність – це якраз та сама можливість поринути в атмосферу азарту та екстриму. Повне занурення у сеттинг, подолання ігрових перешкод та випробувань, адреналіновий вибух без найменшого ризику – мабуть, такий коктейль стане чудовим подарунком як для затятого геймера, так і для любителя. А вдвічі приємніше буде, якщо ви відправитеся у цифровий світ пригод удвох. Адже разом веселіше!

віртуальна реальність
Акції
До 2 годин VR гри в клубі «Sfera VR»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 120
-30%
330 грн
249.0 грн
До 2 години VR квесту в клубі «Sfera VR»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 120
-30%
400 грн
299.0 грн
Показати всі
30 акцій

Похід до лазні чи сауни 

Ваш чоловік любить паритися у лазні з друзями? Подаруйте коханому сертифікат на відвідування лазні чи сауни. Російська лазня або фінська парна, хамам або ІЧ-сауна – асортимент насолод широкий, і до кожного з них додається великий перелік додаткових послуг. Ароматерапія травами, соляні ванни, басейн, прогрівання банними віниками – все це зробить відчуття ще більш приємними і … врешті-решт можна релакснути вдвох ?

лазня
Акції
Від 1 ночі зі сніданками в «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-40%
2500 грн
1699.0 грн
До 8 годин відвідування лазні у «Вишеньки»
Вишеньки (Київська область), Жертв Революції вулиця, 47
-34%
1840 грн
1399.0 грн
Показати всі
19 акцій

Кіно

Подарунок, який неодмінно оцінить кіноман – спільна поїздка в автокінотеатр просто неба. Такий небанальний кіновечір подарує гарні емоції та доповнить «спільну скарбничку» приємних спогадів.

Акції
Квиток у кінотеатр просто неба «Кінодром»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 4
-25%
200 грн
149 грн
Показати всі
1 акцій

Спортивний абонемент

Ваш коханий тримає себе у формі? У такому разі найкращим подарунком стане абонемент у спортзал. До того ж, ви можете скласти йому компанію та почати займатися разом. Так і веселіше і відлинювати комусь із вас не вийде ?

тренажерний зал
Акції
До 10 занять стретчингом у студії «FreeLady»
Київ, Академіка Богомольця вулиця, 7/14
-51%
700 грн
399.0 грн
До 8 занять Pole dance в студії «FreeLady»
Київ, Академіка Богомольця вулиця, 7/14
-46%
700 грн
399.0 грн
Показати всі
160 акцій

Картинг

Ваш чоловік чи хлопець – адреналінолюб, обожнює швидкість, драйв і все в такому дусі? Тоді як щодо заїзду на картингу? На картингових трасах є де розігнатися та показати свої таланти швидкої їзди. Погодьтеся, це веселіше, ніж їздити містом з обмеження швидкості у 50 км/годину! Тож якщо хочете допомогти своєму чоловікові скинути напругу і відволіктися від рутини, надягайте на нього костюм, шолом і відправляйте на пригоду. А можете приєднатися чи виконати роль групи підтримки під час заїзду ?

картинг
Акції
Знижка до 44% на заїзди у картингу «SmartKart»
Гора (Київська область), Бориспільська вулиця, 22
-44%
0 грн
15.0 грн
Знижка до 20% на заїзди на картингу в SkyMall
Київ, Романа Шухевича проспект, 2Т
-20%
450 грн
15.0 грн
Показати всі
2 акцій

Квадроцикли

Ваш чоловік любить природу і не байдужий до екстриму? Відмінний спосіб поєднати два захоплення – подарувати сертифікат на прогулянку на квадроциклах. Нехай ваша друга половинка «випустить пару» і від душі відірветься ?

квадроцикли
Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Wild Kvadro»
Зазим'я (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
9 акцій

Стрільба

Пейнтбол, класичний чи лучний тир – вибір широкий. Це дозвілля відмінно розвиває влучність, стратегічне мислення, допомагає сконцентруватися, відточити навички стрільби та «розвантажити голову».

Але майте на увазі, що у нинішніх реаліях такий вид подарунка треба обирати максимально обдумано. Якщо ваш чоловік є військовослужбовцем, це може здатися моветоном.

пейнтбол
Акції
Гра в пейнтбол для компанії у клубі «Вишгород»
Вишгород, Кургузова вулиця, 12
-50%
2700 грн
1699.0 грн
Показати всі
1 акцій

Фотосет

Так-так, вони існують! Ми зараз про чоловіків, які люблять фотографуватися ? Вашому коханому притаманний легкий нарцисизм (у цьому, до речі, немає нічого поганого), він вміє позувати чи просто дуже серйозна ділова людина, якій потрібне таке ж серйозне портфоліо для ділових акаунтів у соцмережах?

Подаруйте йому індивідуальну фотосесію, яка відобразить найяскравіші риси його зовнішності та характеру. Атеншн: тут треба бути обережною – якщо ваш чоловік біжить далі, ніж бачить, коли ви пропонуєте йому спільне селфі, то, отримавши фотосет у подарунок, він довго гадатиме, чим заслужив на таке «покарання».

чоловіча фотосесія
Акції
Показати всі
26 акцій

Кальян 

Любитель попарити, швидше за все, залишиться задоволений, якщо в якості подарунку ви організуєте затишний вечір на двох у кальян-барі. Просто уявіть: на вулиці зимовий холод, а ви сидите в затишному барі, насолоджуєтеся паровим коктейлем, повільно попиваєте міцний напій або гарячий чай, на столі смачні закуски… Мабуть, романтичніший презент до Нового року складно уявити ?

кальян-бар
Акції
Фірмовий кальян з чаєм у барі «Doit» на ВДНГ
Київ, Голосіївський проспект, 130/57
-31%
340 грн
249.0 грн
Показати всі
1 акцій

Курси дайвінгу

Цікавитесь підводним світом? Тоді саме час приготуватися до пригод на глибині та освоїти ази дайвінгу. Насправді це ціле мистецтво, яке вимагає певних умінь і навичок, особливо якщо ваш чоловік захоче зайнятися ним всерйоз. Але навіть без далекосяжних планів на підводне плавання, заняття дайвінгом із професійним тренером можуть стати чудовим подарунком на Новий рік. Незвичайний досвід та позитивні емоції гарантовані! І, хто знає, можливо, у вашого коханого з’явиться нове хобі ?

дайвінг
Акції
Знижка на заняття дайвінгом у «Submarine Club»
Київ, Івана Сергієнка вулиця, 2/3
-44%
0 грн
79.0 грн
Показати всі
1 акцій

Подорож

Вирушити у подорож з коханою людиною — чи це не щастя? Подарувати путівку на романтичний вікенд у Карпатських горах або просто вибратися з галасливого міста до заміського комплексу — чудова і безпрограшна ідея.

  • Якщо вас зачаровує магія Карпат, не думайте довго і вирушайте у романтичну подорож з коханим до одного з місцевих готелів чи комплексів.
  • Мрієте побувати на гірськолижному курорті Буковель, але ціни кусаються? Покупон підібрав для вас найкращі варіанти відпочинку зі знижкою на будь-який бюджет.
  • Хочете якнайшвидше втекти від міської метушні, усамітнившись у заміських комплексах вашого міста? Тицяйте на посилання та вибирайте, куди вирушити разом із коханим на новорічні вихідні.
  • Взимку море холодне, але таке ж прекрасне, як і в теплу пору року. Якщо бажаєте вибратися на новорічний уїкенд з коханим і подивитися на морський прибій — заходьте сюди та обирайте найвигідніші пропозиції відпочинку біля моря на Покупоні.
Подорож в Карпати
Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Показати всі
84 акцій

Подарунок власноруч 

Коли бюджет обмежений або у хлопця є все, саморобний подарунок має повне право на існування. Жодні гроші світу не замінять любов і увагу. Це може бути власноручно зв’язаний шарф, який зігріє взимку, оригінальне відеопривітання або креативний «їстівний букет» із солодощів чи копченостей із пивом чи міні-алкоголем. Яким буде бюджетний подарунок, зроблений своїми руками, великого значення не має – чуйний і небайдужий чоловік неодмінно оцінить ваші турботу та увагу.

Дивіться у відео, як зробити новорічний їстівний букет для ласунів.

Майстер-клас зі створення солодкого букету

А ось варіант букету з ковбасками та міцними напоями. Оформити можна в новорічному обгортковому папері

Чоловічий букет з алкоголем
Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток на трагікомедію «Кайдашева сім'я»
Київ, Платона Майбороди вулиця, 8
-34%
100 грн
69.0 грн
Показати всі
19 акцій

Читайте також:
✔️Гірськолижні курорти України: куди поїхати взимку
✔️Де покататися на ковзанах у Києві
✔️Новорічний манікюр: 100+ ідей з фото
✔️Що подарувати дитині на Новий Рік
✔️Як красиво прикрасити квартиру до новорічних свят
✔️Топ ідей декору новорічної ялинки
✔️Новорічні фільми для ідеального кіновечора

А ви вже визначилися, що подаруєте коханому чоловіку на Новий рік? Діліться варіантами презентів у коментарях.

3 коментарів
  • Олена

    я в цьому році дарую місткий пауер-банк та вже придивилась крутий туристичний рюкзак, бо гори наше все

  • kolga

    Девочки, с квадрокоптером осторожнее, потому что мой сам себе его купил, поигрался месяц и теперь тот пылится на полочке в качестве интерьерного украшения ? я к тому, что стоит он недешево, а удовольствия уже не приносит) только мне заботы пыль с него вытирать)) может это только у нас такая ситуация вышла ?

  • Мила

    я планирую подарить поездку в Одессу, поедем смотреть на зимнее море

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *