Що подарувати мамі на Новий рік: оригінальні подарунки з душею

Що подарувати мамі на Новий рік: оригінальні подарунки з душею

Не за горами Новий рік, а це значить, що вже час вибирати подарунки. І в першу чергу, звичайно, потрібно подумати про те, що дарувати близьким людям. Мама – найрідніша у світі людина і заслуговує на особливу увагу. Крім любові і турботи, на Новий рік їй хочеться подарувати щось особливе – таке, що принесе задоволення, побалує і запам’ятається. PokuponBlogTeam підготувала для вас топ ідей класних подарунків, які порадують кожну маму, тещу і свекруху.

Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
17 акцій

Подарунковий сертифікат від Покупону

Коли здається, що у того, кому робиш подарунок, вже все є, і складно придумати щось оригінальне, на допомогу прийде подарунковий сертифікат Покупону. Подаруйте мамі сертифікат номіналом від 250 до 5000 грн, щоб вона сама могла вибрати на сайті презент до душі: від курсу масажу до вікенду в заміському комплексі.

Подарувати сертифікат мамі на Новий рік
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Сімейна вечеря у ресторані

Відмінним подарунком матері від сина чи дочки напередодні Нового року може стати спільний похід до ресторану. Оточена святковою атмосферою, турботою і увагою рідної людини, мама отримає масу задоволення. Вибирайте заклад зі знижкою від Покупон та насолоджуйтесь смачною кухнею.

Вечеря у ресторані
Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
72 акцій

Арт-бокс

Творчість – ідеальний спосіб релаксу, особливо якщо не думати, який там результат вийде. Арт-бокси для створення абстрактних картин створені якраз для тих, кому важливий насамперед процес. Для того, щоб намалювати ефектну абстракцію, не потрібно бути художником, достатньо лише натхнення та наявності необхідних матеріалів (а в арт-боксі є все, що потрібно). Порадуйте маму, тещу чи свекруху креативним подарунком, який гарантує кілька годин чистого задоволення та позитивних емоцій ?

Окремо або на додаток до арт-боксу можна подарувати сертифікат на майстер-клас зі створення настінного годинника з епоксидної смоли. Годинник – це творчість левелом вище, тому тут без допомоги інструктора не обійтися. Результат – гарний настрій та унікальний предмет інтер’єру, яким можна прикрасити стіну у спальні чи вітальні.

Арт-бокс – гарний подарунок мамі на свята
Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
2 акцій

Святкова фотосесія

Практично кожній жінці важливо почуватися красивою та бажаною, а допомогти в цьому може професійний фотограф. Він правильно відрегулює студійне освітлення, підбере потрібний ракурс і підкаже у позуванні, щоб підкреслити вашу унікальність та красу. 

Грамотний фотограф знає, як довести жінці: усі наші комплекси – у голові. Фотосесія – це ефективний тренінг любові до себе та відмінний спосіб заново побачити себе та всі свої переваги ❤️ Тож якщо ви ще не вирішили, який оригінальний і приємний подарунок зробити мамі на Новий рік, професійна фотосесія – той випадок, коли можна майже не сумніватися у виборі ?

Фотосесія у подарунок
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Творчий майстер-клас

Вчитися новому можна і потрібно в будь-якому віці! Подаруйте мамі креативний майстер-клас або навчальний курс, а щоб їй не було самотньо – складіть компанію. З донькою мама безумовно не занудьгує на курсах живопису, а з сином згадає молодість на уроці танців.

Презент від сина: майстер-клас
Акції
До 5 групових занять з робототехніки у «Bravo»
Київ, Степана Бандери проспект, 23
-34%
300 грн
199.0 грн
До 8 занять живописом у майстерні «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-46%
280 грн
199.0 грн
Показати всі
29 акцій

Спа-програма

Зазвичай подібні подарунки матерям і свекрухам роблять люблячі дочки і невістки. Хто, як не жінка, знає, що потрібно іншій жінці, щоб розслабитися і відпочити ? Вибираючи спа-програму у подарунок мамі, не забудьте упевнитися, що вона не протипоказана їй за станом здоров’я. Або підберіть максимально нейтральну, яка підійде практично всім. Наприклад, релакс-програму «Солодкий мандарин» на натуральній цитрусовій ефірній олії: 

  • Розслаблюючий масаж тіла.
  • Розтирання ефірною олією мандарину, що розігріває, для поліпшення кровообігу і лімфотоку.
  • Посилений масаж спини та шийно-комірцевої зони.
  • Масаж кистей рук чи стоп на вибір.
  • Чаювання.
Спа у подарунок
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
120 акцій

Бьюті-процедури

Ще один варіант подарунка, який уособлює всім відому жіночу солідарність ? Тільки жінка знає, як може порадувати іншу жінку одна-дві години у косметолога. Не обов’язково записувати маму на супер-складні процедури – досить простого комплексу з пілінгом, масочкою та масажем. Універсальним б’юті-подарунком може стати PRX-пілінг з маскою для обличчя, куди входить:

  • Очищення (демакіяж) та знежирення шкіри.
  • Нанесення пілінгу на основі трихлороцтової кислоти (очищує, освітлює, зменшує пігментацію і допомагає у боротьбі з ластовинням і віковими плямами) в 3-5 шарів.
  • Легкий масаж обличчя.
  • Відновлююча маска.
  • Нанесення крему із SPF.

У якості приємного бонусу можна подарувати мамі сертифікат на макіяж. А щоб до новорічних свят мама встигла впорядкувати нігтики, спрацюйте на випередження і порадуйте манікюром і педикюром.

Б'юті-процедури у подарунок мамі
Акції
Мікрострумова терапія в «Апаратна косметологія»
Київ, Левка Мацієвича вулиця, 24/1
-72%
450 грн
149.0 грн
До 7 сеансів RF-ліфтингу в «Апаратна косметологія»
Київ, Левка Мацієвича вулиця, 24/1
-72%
2250 грн
689.0 грн
Показати всі
275 акцій

Галотерапія для здоров’я мами

З віком здоров’я вимагає все більшої уваги, і для його підтримки в нормі потрібно докладати певних зусиль. Чому б не подбати про профілактику сезонних хвороб і зміцнення імунітету, подарувавши мамі абонемент на відвідування соляної кімнати? Галотерапія – відмінний спосіб поєднати приємне з корисним, адже в соляній кімнаті вдається одночасно відпочивати та зміцнювати здоров’я.

Галотерапія в якості подарунку на новий рік

Курс макіяжу для себе

Важко знайти жінку, яка не хотіла б виглядати доглянуто та привабливо. Але щодня салон відвідувати неможливо, а хвалитися крутим макіяжем хочеться не тільки у свята. До того ж віковий мейкап має свої нюанси – їх важливо знати, якщо хочеш, щоб він омолоджував, а не додавав зайвих років. Підказати та показати такі моменти може лише професійний візажист. Курс макіяжу для себе – чудовий подарунок зрілій жінці, яка не уявляє, як вийти на прогулянку без мейкапу ?

Курс макіяжу для себе у подарунок
Акції
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Урок «Макіяж для себе» від майстра Катерини Бятець
Київ, Софії Русової вулиця, 3В
-60%
1500 грн
599 грн
Показати всі
2 акцій

Курс йоги

Для підтримки фізичного та душевного здоров’я вкрай важливо вміти розслаблятися та скидати напругу, яка невблаганно накопичується у м’язах та суглобах. Саме йога допоможе розслабитися, відчути себе бадьоріше та молодше, покращити розтяжку, тонус м’язів та стан хребта. До того ж вона підходить навіть жінці у віці: з інструктором можна обговорити ступінь допустимого навантаження і складності вправ, щоб заняття приносили тільки задоволення і користь.

Подарувати мамі курс йоги на новий рік
Акції
Показати всі
11 акцій

Подорож

Допоможіть мамі або тещі відпочити на славу. Що для цього знадобиться? Засніжені вершини Карпат, соснові ліси, колоритні пам’ятки і релакс в крутому готелі у форматі all inclusive. А ще – знижки Покупону, які допоможуть заощадити до 60% на програмах відпочинку на найпопулярніших курортах Карпат:

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
75 акцій

В якості подарунка може бути заміський відпочинок. Спокіний релакс в затишному спа-готелі вдалині від міської рутини скрасить зимові дні, а деякі комплекси пропонують варіанти відпочинку на Новий рік та Різдво з бонусами у вигляді святкового банкету ?

Подорож на Новий рік

Читайте також:
? Що подивитись у Карпатах
? Як зустріти Новий рік і відзначити Різдво
? Куди поїхати у січні
? Де відпочити у лютому

Похід у музей

Організуйте мамі культурну програму у передноворічний період. Українські музеї – це повноцінне занурення в іншу реальність, в якій можна відпочити від новин, роботи та дізнатися про щось нове та захоплююче.

  • Музей «Становлення української нації»: унікальна виставка з використанням високих технологій знайомить з історією України та найвидатнішими її діячами, кожному з яких присвячено окрему скульптуру.
  • «Аптека-музей на Подолі»: екскурсія першим фармацевтичним закладом у Києві розкриє секрети українських аптекарів та найяскравіші факти історії світової фармацевтики.
  • «Miniland.UA»: найбільший залізничний макет в Україні, що зображує нашу країну та її залізниці у мініатюрі.
Подарувати мамі на зимові свята похід у музей
Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток до музею «Становлення української нації»
Київ, Лаврська вулиця, 27
-46%
350 грн
189.0 грн
Показати всі
8 акцій

Мовний курс

Кажуть, що вчитися треба все життя, а у зрілому віці особливо корисно розвивати розум та освоювати нові навички. Вивчення іноземних мов робить світосприйняття гнучкішим і відкриває круті можливості, наприклад, дозволяє вільніше почуватися під час закордонних подорожей. Якщо ваша мама любить мови, мріє навчитися вільно спілкуватися з іноземцями або ще має ого-го якісь кар’єрні плани, кілька занять мовою з учителем відмінно урізноманітнять її дозвілля.

Акції
До 16 занять португальською в Ideal International
Вся Україна
-69%
3324 грн
1199.0 грн
Показати всі
11 акцій

Кулінарний майстер-клас

Багато матерів, тещ і свекрух люблять готувати і завжди знаходяться у пошуку нових рецептів і кулінарних хитрощів. Кулінарний онлайн майстер-клас – це шанс навчитися робити нову страву або полегшити приготування добре знайомих смаколиків. Варто зазначити, що такий подарунок має і корисливий мотив: адже це вас потім пригощатимуть черговим гастрономічним шедевром ?

Кулінарний майстер-клас – кращій подарунок для мами
Акції
Показати всі
8 акцій

TV-підписка

Мами, тещі, свекрухи ніколи не відмовляться від перегляду класного фільму чи серіалу. А уявіть, якщо їх буде величезна колекція, ще й з новинками та комфортним переглядом вдома! Зручний інтерфейс, кілька кліків пульта та суперова якість HD – усі ці переваги дає передплата онлайн-кінотеатру. Даруйте мамі підписку на онлайн-TV тривалістю до 12 місяців за новорічною ціною зі знижкою до 50%.

TV підписка для тещі

Глинотерапія

Наше життя сповнене стресів, тривожних новин та негативних емоцій, і все це необхідно відфільтровувати, щоб зберегти душевну рівновагу. Глинотерапія – саме те, що допоможе розслабитися, забути про погане, дізнатися більше про себе та інших, відчути і побудувати особисті межі. На заняття краще ходити в компанії рідних та близьких, тому можете піти разом з мамою – ви будете здивовані, наскільки міцнішими та ніжнішими стануть ваші стосунки ?

Консультація нутриціолога

Жінки практично в будь-якому віці переживають про своє здоров’я, вагу, красу. Однак мода на випадкові дієти з інтернету поступово відходить у минуле, у тренді – усвідомлений та комплексний підхід до свого тіла. Навіть одна консультація у досвідченого нутриціолога допоможе базово розібратися з причинами неприємних симптомів та зайвих кілограмів.

Залежно від результатів аналізів, скарг та заявлених цілей фахівець складе оптимальний збалансований раціон та розкаже, які вітаміни та мікроелементи варто додати для покращення здоров’я. Такий подарунок покаже вашій мамі, що ви дбаєте про неї і хочете, щоб вона розумно піклувалася про своє здоров’я.

Консультація нутриціолога як подарунок мамі на Новий рік
Акції
Показати всі
4 акцій

Сімейний портрет

Подарунок, який точно буде зберігатися довгі роки і викликати найприємніші емоції – великий сімейний фотопортрет на якісному полотні. Він прикрасить собою стіну, і кожен раз, при погляді на нього, ваша мама буде почувати, як стає тепло на душі. Замовляйте друк портрету на полотні зі знижкою Покупону до 40%, щоб потішити маму креативним презентом ?

Сімейний портрет у подарунок
Акції
Друк фотографій формату 10х15 у «Фотокнига+»
Тернопіль, В'ячеслава Чорновола вулиця, 11
-26%
110 грн
89.0 грн
Друк зображень на полотні від «Focus Photo»
Вся Україна
-44%
320 грн
179.0 грн
Показати всі
2 акцій

Набір доглядової або декоративної косметики 

Відмінний подарунок мамі від дочки, або свекрусі від невістки. Для вікової шкіри краще вибирати косметику з позначкою анти ейдж. Добре проявляють себе креми та сироватки з гіалуроновою кислотою, пептидами, що стимулюють вироблення власного колагену, антиоксидантами.

Набір доглядової або декоративної косметики у подарунок

Аксесуари

Якщо ви абсолютно точно знаєте, якому стилю в одязі віддає перевагу ваша мама, свекруха або теща, і не сумніваєтеся у своєму вмінні аналізувати чужий смак, сміливо даруйте аксесуари. Це може бути:

  • Гарна шийна хустка або шарф.
  • Розкішна шаль – тепла, на зиму, або легка шовкова на літо.
  • Сумочка або клатч.
  • Стильні прикраси із цікавинкою.
  • Парасолька.

Дайте волю своїй фантазії, але при цьому враховуйте, що аксесуар повинен вписуватися в гардероб майбутньої власниці і підходити їй за стилем і кольоротипу.

Аксесуари для мами на Новий рік

Практичний подарунок

Що точно не буде припадати пилом на полиці або лежати в шафі, чекаючи свят, так це подарунок, який приносить користь і закриває нагальні потреби. Впевнені, у списку ідей нижче знайдеться така, що здатна серйозно полегшити життя, підняти настрій і принести приємні емоції:

  • Павербанк – актуальний подарунок, коли, як і раніше, завжди є ризик відключень електрики. Чим більша ємність павербанку, тим краще: 10000mAh – це мінімум, ліпше брати 20000-30000, але треба враховувати, що й заряджатися вони будуть довше. Потужний павербанк – запорука спокою не тільки для мами, але і для вас, адже ви знатимете, що навіть якщо її телефон «сяде», вона зможе його зарядити і набрати вас.
  • Термос – корисна річ на випадок, якщо відключать світло, а у мами в квартирі немає газу. Термоси для їжі та пиття дозволять підготуватися до відключення електрики заздалегідь: у критичний момент під рукою буде тепла їжа та гарячий чай, що зберігають приємну температуру по 6-12 годин. Ще термоси можна брати із собою на зимові прогулянки, виїзди на природу чи у тривалі подорожі. 
  • Масажна ванна для ніг – зніме втому після важкого робочого дня, доповнить вечірній педикюр, пом’якшить загрубілі п’ятки. Такий подарунок сповна висловить ваше кохання, ніжність і турботу.
  • Електромасажер – незамінна річ для тих, хто увечері відчуває необхідність розім’яти спину, шийний відділ, розслабитися та зняти м’язовий спазм. А, погодьтеся, що старшими ми стаємо, то гострішою стає потреба у приємному масажі після робочого дня. Тож це якраз той подарунок, який, швидше за все, дуже активно використовуватиметься.
  • Кухонна техніка, що полегшує домашній клопіт. Відмінним практичним подарунком мамі або тещі стане мультиварка, сучасна мікрохвильова піч або щось дрібне, але корисне, наприклад пристрій для загортання голубців, пельменниця або фондюшниця.
Техніка для кухні: що подарувати

Затишні домашні речі

Новий рік – це, все ж таки, в першу чергу, сімейне свято, яке асоціюється з домашнім затишком і теплом. Тому саме в цей день логічним подарунком стане щось м’яке, приємне на дотик і максимально комфортне:

  • Пухнастий домашній плед, в який можна загортатися холодними зимовими вечорами;
  • Ковдри і килимки;
  • Піжами, халатики і маски для сну;
  • М’які капці для дому або лазні;
  • Теплі різнокольорові шкарпетки.
  • Електроплед, який зігріє ліжко та зробить морозні ночі теплішими та затишними.
  • Електрична грілка для ніг – незамінна річ за умов холодів.

Будь-який з цих варіантів стане безпрограшним у сувору зимову пору, коли люди (і особливо мами) потребують тепла і можливості розслабитися.

Затишні домашні речі подарувати мамі на Новий рік

Хатній декор

Існує поширена думка про те, що всілякі декоративні дрібнички зазвичай дарують тоді, коли не знають, що дарувати. Однак якщо ви достовірно знаєте, що ваша мама, теща або свекруха шаленіє від стильного посуду та милих предметів декору, то обов’язково зверніть увагу на:

  • Чайні сервізи.
  • Ароматичні свічки, які додадуть світла і затишку. Зараз особливо популярними є свічки з дерев’яними ґнотами – у процесі горіння вони приємно потріскують і створюють особливу атмосферу.
  • Вази для святкових букетів.
  • Красивий світильник, наприклад, із цільного шматка кам’яної солі. 
Подарувати хатній декор тещі на Новий рік

Книга 

Приємний та дуже вдалий подарунок у тому випадку, якщо мама любить читати. Вибираючи книгу, враховуйте її літературні уподобання. Дізнайтесь, які у неї улюблені автори, тематика. Це допоможе вам вибрати книгу в її улюбленому жанрі: езотерика, науковий поп, любовний роман, детектив, фентезі або інші жанри художньої літератури.

Книга у подарунок

Читайте також:
? Що подарувати хлопцеві на Новий рік
? Обираємо подарунок дівчині на Новий рік
? Що подарувати батькам на Новий рік

А ви вже визначилися з подарунком для мами, тещі або свекрухи? Можливо, в нашому списку чогось не вистачає? Діліться з нами ідеями новорічного подарунка для найдорожчих людей на землі ??

4 коментарів
  • Анастасія

    Рекомендую з власного досвіду: жінці краще купити щось дійсно корисне у дім, або для краси)

    • {:ru}Наталья Лукьяненко{:}{:uk}Наталія Лук'яненко{:}

      Доброго дня, Анастасіє. Щоб уникнути ризику подарувати непотрібне, можна презентувати подарунок-враження: емоцій та гарних спогадів буде не менше (а може навіть більше), ніж від подарунку «у руки». Дякуємо, що читаєта наш блог :)

  • Анастасия

    Хочу подарить маме абонемент в спорт клуб, она давно говорит, что хотела бы заниматься, но все никак… Думаю, будет круто: фитнес и йога – с Нового года:)

  • Vik

    Держу ухо востро перед всеми праздниками :))))) всегда найдется куча вещей (мелких и побольше), которые нужны маме, или о которых она мечтает. Как минимум в этом году подыщу классный чехол для мобильного и уж очень хочется подарить ей эмоции, хоть 1-2 дня. Уже присмотрел на вашем сайте подходящее предложение – скидочку на отдых в Вышеграде с посещением спа. Недалеко от Киева и день релакса обеспечен :))

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *