Куди піти на католицьке Різдво в Києві: заходи 25, 26, 27 грудня 2020 року

Не так давно до офіційних вихідним додався ще одне свято – католицьке Різдво 25 грудня 2020. У цей день, за григоріанським календарем, Різдво Христове в Україні відзначають близько 11 тисяч католицьких і протестантських церковних громад. А це приблизно 30% всіх релігійних організацій країни. Але навіть якщо ви не католик або протестант і за традицією святкуєте Різдво в січні, додатковий вихідний це завжди добре. Досить часу навіть махнути за місто або на найближчий гірськолижний курорт – сезон катання на Буковелі, до речі, вже у розпалі?. PokuponBlogTeam зібрала заходи в Києві, куди піти 25, 26 і 27 грудня, щоб провести ці святкові дні цікаво і весело. В огляді також знайдете круті знижки до 85% на розваги – гуляти так гуляти :)

Читайте:

Виставки

Виставки бувають різні, можна вибрати тематику, від якої будуть в захваті і діти, і дорослі. Гортайте добірку і вибирайте, куди піти на святкові вихідні грудня.

Виставка метеликів

У вихідні на католицьке Різдво працює виставка метеликів. Захоплююча екскурсія в світ тропічних красунь – це море емоцій і можливість доторкнутися до прекрасного. У прямому сенсі цього слова – неймовірні різнокольорові метелики літають всюди, сідають на відвідувачів, і їх можна акуратно взяти на долоньку!

На виставці розкажуть багато цікавого про життя метеликів та інших тварин. Тут також можна побачити гігантських павуків-птахоїдів, змій, геконів, великих папуг і інших представників тваринного світу. Деяких з них можна гладити – наприклад, ігуан або черепах. До речі виявляється черепахи дуже жваві, і погладити їх не так-то просто!

Виставка метеликів

Де: Київ, Михайла Гришка вулиця, 5.
Ціна квитка: дорослий – 80 грн, дитячий, студентський і для пенсіонерів – 60 грн, дітям до 3 років – безкоштовно. На покупку 2 і 3 квитків діє знижка Покупона 50%.
Графік роботи: щодня з 10:00 до 20:00.

Музей Однієї Вулиці

Прогулянка Андріївським узвозом може бути особливою, якщо заглянути в Музей однієї вулиці. Це одне з найпопулярніших туристичних місць в Києві. Мініатюрний за розмірами, але з дуже насиченою експозицією, що відкриває таємниці Андріївського узвозу. Старовинні фотографії, рукописи і документи, предмети побуту та одяг – все це немов занурює вас в ностальгічну атмосферу минулого. Якщо ви ще не були в цьому дивовижному місці – відвідайте музей в найближчі різдвяні свята 25 грудня.  Атмосферну прогулянку можна продовжити в одній з кафешок на Подолі. Зігрійтеся в ресторані «Dejavu» келихом глінтвейну або випийте кави з бельгійськими вафлями в «Stories Cafe». Більше пропозицій по кафе і ресторанах зі знижками до 65% від Покупона шукайте на сайті.

Андріївський узвіз
Музей Однієї Вулиці
Музей Однієї Вулиці Київ
Музей Однієї Вулиці експонати

Де: Андріївський узвіз, 2Б.
Ціна: 100 грн, а з купоном на знижку Покупона 50% квиток обійдеться в 50 грн.
Графік роботи: щодня з 12:00 до 19:00 (каса працює до 18:00).

Читайте також:

Як зустріти Новий рік

Куди поїхати на Новий рік

Свято новорічної іграшки

Виставка «Свято новорічної іграшки» за традицією, вже вдесяте, проходить в Києві.  Скористайтеся чудовою можливістю створити святковий настрій собі і дітям!  Атрибутика Нового року і Різдва, ексклюзивні ялинкові іграшки, створені руками українських майстрів або передані в експозицію колекціонерами – вся ця краса заворожує і огортає неповторною аурою казки. На виставці ви познайомитеся з різними техніками виготовлення ялинкових прикрас – декупаж, валяння, плетіння, різьблення по дереву і художній розпис. У крамниці можна придбати новорічні сувеніри.

Свято новорічної іграшки

Де: Центр Української культури і мистецтва, 1, 2 і 3 поверх, вул. Хорива, 19В.
Ціна квитка: Вхід вільний.
Графік роботи: з 1 по 28 грудня 2020 р, Пн-Пт з 10:00 до 19:00, Сб-Нд з 10:00 до 18:00.

Дивіться більше ідей культурного відпочинку зі знижками до 70% на сайті Покупон.

Зоопарки

Зоопарк взимку – відмінна можливість зарядитися позитивом і подарувати собі та дітям яскраві враження. Контактний зоопарк «Звірополіс» розташовується в теплих і затишних павільйонах, комфортних для пухнастих улюбленців і відвідувачів.  Отримайте задоволення від спілкування з прекрасними малюками-звірятками: їх можна погладити і потримати на руках! Команда зоопарку, що обожнює своїх вихованців, навчить дбайливому поводженню з тваринами і розповість багато цікавого про кожну з них. Ви знали, наприклад, що хамелеон змінює колір для контролю температури тіла і спілкування з родичами? Або що пітон зовсім не отруйна змія, і до того ж найдовша на Землі – до 9 м! Приходьте в «Звірополіс» за новими емоціями і красивими фото :)

Зоопарк «Звірополіс»: морська свинка
Зоопарк «Звірополіс»: морська свинка
Зоопарк «Звірополіс»: хамелеон
Зоопарк «Звірополіс»: хамелеон
Зоопарк «Звірополіс»: африканський їжачок з м'якими голками
Зоопарк «Звірополіс»: африканський їжачок з м’якими голками

Де: Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6Б.
Ціна квитка: від 150 грн, а зі знижкою Покупона до 30% відвідування зоопарку обійдеться від 109 грн.
Графік роботи: Пн-Пт з 11:00 до 21:00, Сб-Нд з 10:00 до 22:00.

Дивіться більше зоопарків в Києві і за містом зі знижкою від Покупона до 40%.

Дитячі розважальні центри

У розважальних центрах є чим зайнятися і дітям, і дорослим. Для крихіток там є тисяча і одна розвага, в які вони можуть зануритися з батьками або самостійно: батути і лабіринти, зона для скелелазіння і всілякі атракціони. А дорослі завжди можуть відпочити і поговорити за чашкою кави або пробігтися по магазинах.

Розважальний центр

Шукайте на Покупоні знижки до 60% на активний відпочинок в дитячих розважальних центрах.

Вистави і шоу для дітей і дорослих

Різдво і Новий рік – час, коли вогні на ялинці запалюються, і вся сім’я занурюється в атмосферу казки, віри в нове й краще. Новорічний настрій саме себе не створить, і дієвий спосіб налаштуватися на правильний лад – святкові заходи. У 2020 році на католицьке Різдво 25, 26 і 27 грудня Київ чекає безліч вистав та шоу програм для маленьких і дорослих. Вибирайте захід і приходьте відзначати свято всією родиною!

Вистава «Новорічна історія іграшок»

«Новорічна історія іграшок» – інтерактивний спектакль за мотивами культових мультфільмів, улюблених дітьми і дорослими. На сцені оживуть кумедні іграшки, і глядачі дізнаються історію, повну чудес і неймовірних пригод. На вас чекає технологічне лазерне шоу, 8-метрова ялинка і безліч персонажів в барвистих костюмах.  Помічники Санти приділять увагу кожній дитині і звичайно, ніхто не залишиться без подарунка!

Вистава «Новорічна історія іграшок»

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв, алея Героїв Небесної Сотні, 1.
Коли: 25, 26 і 27 грудня о 11:00 і о 13:30.
Ціна квитка: 150-750 грн,  а зі знижкою 30% від концертного агентства «SV concert» шоу можна подивитись за 300 грн замість 450 грн.

Резиденція Діда Мороза

Досить вигадувати історії про те, що подарунок вашій дитині передав зайчик, що пробігав поряд. Або що казковий Дід непомітно потрапив у квартиру через вікно. Цієї зими справжній Санта знову чекає всіх малят у своїй резиденції! Приходьте і переконайтеся самі: з Дідом Морозом можна поспілкуватися, посидіти у нього на колінах і особисто передати листа зі списком подарунків.

А ще на юних гостей чекає розважальна інтерактивна програма – подорож казковим лісом в супроводі веселих ельфів-помічників Санти.

Резиденція Діда Мороза

А щоб підсилити казковий ефект, замовте дитині персональне відеозвернення Діда Мороза з поздоровленням з Новим роком і Різдвом. На Покупоні на такий незвичайний подарунок діє знижка до 75%. Поспішайте, адже бажаючих багато, а Дідусь один :)

Резиденція Діда Мороза: ельфи
Резиденція Діда Мороза: ельф

Резиденція Діда Мороза входить в програму розважальних заходів тематичного парку-фестивалю «Зимова країна». Парк починає працювати з 12 грудня на території експоцентру ВДНГ. На вас традиційно чекає безліч розваг для всієї родини. На деякі локації у Покупона є знижки – слідкуйте за оновленнями на сайті.

«Зимова країна»
«Зимова країна» каток

Де: територія київського Експоцентру, Концерт-хол ВДНГ, павільйон 9, пр-т Академіка Глушкова, 1.
Коли: з 12 грудня 2020 по 07 січня 2021.
Ціна квитка: 220 грн. Маленьким дітям до 4-х років включно вхід безкоштовний за квитком дорослого. У вартість квитка входить подарунок.

Різдвяна фабрика мрій

На «Різдвяної фабриці мрій» ви познайомитеся з ельфами і постигните таємниці виробництва ялинкових іграшок. Яскраві, реалістичні декорації, унікальний дизайн кожної майстерні – це по-справжньому казкове місце! Тут діти навчаться здійснювати заповітні бажання, а дорослі знову повірять в чудеса. Красиві ялинкові іграшки від майстрів Клавдієвської фабрики ялинкових прикрас можна купити – на території казкового містечка ельфів працює Різдвяна Лавка.

Різдвяна фабрика мрій

Де: Київський Експоцентр ВДНГ, павільйон 2, пр-т Академіка Глушкова, 1.
Коли: з 5 грудня 2020 р по 17 січня 2021 року о 10:00.
Ціна квитка: 220 грн.

Мюзикл «Рапунцель. Новорічні дива»

Пориньте в справжню атмосферу свята на феєричному новорічному шоу за мотивами відомої казки братів Грим! Чарівна казка-мюзикл «Рапунцель. Новорічні дива» – це блискуча гра акторів, чудові пісні, запальні танцювальні сцени і звичайно оригінальні повороти сюжету. Шоу рясніє акробатичними трюками, лицарськими і рукопашними боями в стилі екшн. А головні герої – красуня Рапунцель і відважний Принц – підкорять серця кожного глядача.

Рапунцель. Новорічні дива»

Де: Центральний Будинок Офіцерів ВСУ, вул. Михайла Грушевського, 30/1.
Коли: 25 грудня о 11:00 і о 13:00.
Ціна квитка: 100-450 грн.

Балет-феєрія «Лускунчик»

Прекрасний балет на музику Чайковського за сюжетом однієї з найвідоміших різдвяних казок – «Лускунчик» не втрачає свою актуальність. Зворушлива історія про сильні душі, свіжість почуттів, сміливість і відданість. Казка, в унісон до свята Різдва, вселяє віру в краще і в перемогу добра над злими силами.

Балет-феєрія «Лускунчик»

Де: Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Шевченка, вул.  Володимирська, 50.
Коли: 13, 20 грудня о 19:00, 26, 27, 29, 30, 31 грудня о 12:00 і 19.00.
Ціна квитків: від 50 до 1000 грн.

Новорічні та Різдвяні бали в гостях у «Божої корівки»

За традицією, дитячий театр «Божа корівка» на честь свят влаштовує новорічні та різдвяні бали. Запрошуються діти від 3 до 12 років і їх батьки. На вас чекає оригінальна розважальна програма, улюблені казкові герої, солодощі для всіх гостей і звичайно подарунки дітям. Приходьте в карнавальних костюмах – буде яскравіше і веселіше!

Різдвяні бали в гостях у «Божої корівки»

Де: Новий український театр, верхня сцена, вул.  Михайлівська, 24ж.
Коли: 24 грудня 17:00, 25-27, 30-31 грудня 2020 року, 06-10 січня 2021 о 15:30.
Ціна квитка: 300 грн.

Циркова програма «Дива Різдва»

У дні католицького Різдва 2020 у цирку на вас чекає святкова програма «Дива Різдва» – яскраві номери, феєрія музики і світла і атмосфера свята. На арені оживуть споконвічні сили природи, розкриваючи перед глядачами таємниці давніх українських вірувань і головних різдвяних символів.

«Дива Різдва»

Де: Національний цирк України, проспект Перемоги, 2.
Коли: з 18 грудня 2020 по 10 січня 2021 о 13:00, 16:00 і 19.00.
Ціна квитків: від 50 до 490 грн, дітям до 5-ти років вхід безкоштовний без надання окремого місця.

Читайте також: Афіша новорічних вистав і ялинок в грудня 2020

Новорічна фотосесія

Святкування католицького Різдва і цілих три вихідних дня пройде незабутньо і весело, якщо влаштувати новорічну фотосесію. По-перше, класних фоток мало не буває – сімейних, удвох як нова Love Story або своя особиста. По-друге, це дуже цікаве і захоплююче заняття, адже підготуватися потрібно до дрібниць. Гортайте портфоліо, вибирайте улюблені роботи майстрів і записуйтеся на фотосесію зі знижкою до 85%.

Фотосесія

Читайте також:

Що подарувати дитині на Новий рік

Найкращі новорічні костюми для дітей

Як підготуватися до новорічної фотосесії

Кіно

Похід в кіно вже давно вийшов за рамки простого перегляду фільмів. Особливо якщо це сферичний кінотеатр нового покоління в центрі сімейного дозвілля «Teleport360» на ВДНГ. Тут, під куполом площею 190 квадратів, ви можете побачити неймовірну об’ємну картину завдяки екрану в 360°! Ефект посилюється за допомогою 3D технологій і об’ємного звуку. А крім кіно в центрі «Teleport360» є ще багато іншого: пізнавальні дитячі квести з відео проекціями, «Кафе360» щоб підкріпитися, екскурсії для школярів та наукові лекції для дорослих.

Teleport360

В афіші на католицьке Різдво – безліч класних фільмів і мультфільмів про космос:

  •  «Лючія, таємниця падаючих зірок».
  •  «Повернення до Місяця назавжди».
  •  «Ми всі прибульці».
  •  «Від Землі до Всесвіту».
  •  «Фантом Всесвіту».

Кожен з фільмів можна подивитися зі знижкою Покупона до 20% і заплатити за квиток 96 грн замість 120 грн.

Можна промоніторити афіші «Планети Кіно» і «Мультиплекс» – там напевно буде щось з новорічних і різдвяних комедій.

Більше кіно-пропозицій зі знижками шукайте на сайті Покупон.

Активні розваги

Католицьке Різдво – відмінний привід провести час з сім’єю або друзями, занурившись в передноворічну суєту. Включіть в програму не тільки біганину за подарунками, а й активний відпочинок, який згуртує всіх вас напередодні свят.

Боулінг

Влаштуйте змагання, підключіть азарт і отримаєте незабутні вихідні, які сподобаються навіть підліткам. Гра в боулінг поєднує в собі і фізичне навантаження і розслаблення, а ще передбачає багато спілкування і яскраві емоції. Сміливо шукайте знижки до 30% в найкращі боулінг-клуби Києва від Покупона, щоб яскраво провести дозвілля.

Боулінг: яскраві розваги
Боулінг: яскраві розваги

Читайте також: Як навчитися грати в боулінг

Квести

Ідеальні пригоди для всієї родини – квест-кімнати. За різними тематиками і на будь-який вік, квести дуже різноманітні, і тому кожен зможе підібрати загадки собі до смаку. Наші рекомендації з приємними знижками:

  •  «Ілюзія обману» від «Біжи, Вова, Біжи!»  – квест, де на всі 100% треба задіяти мізки, адже крім загадок треба зрозуміти, де реальність, а де вигадка.
  •  «Майстерня Леонардо да Вінчі» для компанії до 4-х чоловік від «Біжи, Вова, Біжи!» перенесе вас у 16 століття в таємничу атмосферу майстерні великого вченого.
  •  «Таємна особистість» для компанії до 4 осіб в будні і вихідні дні від ігрової зони «Puzzle» – яскравий екстремальний квест, де вам доведеться не тільки розгадувати загадки, але і по-справжньому вибиратися з наручників.
  •  «Корпорація Монстрів» від «IDEA QUEST» – казковий квест, який добре підійде для першого знайомства дитини з таким видом розваг.  Заснований на дитячому мультфільмі. Квест перенесе вас в світ добрих монстрів.
  •  «Парубоча вечірка» від «IDEA QUEST» більше підійде для компанії азартних друзів, які хочуть яскраво провести час.
Квест

Більше квестів для дорослих і дітей шукайте за посиланням. Встигніть забронювати гру на вихідні за приємною ціною від Покупона.

Читайте також:

Найкращі квести в Києві для дорослих і дітей

Квести в Києві для великої компанії

Стрільба

Всі розваги міста давно випробувані, і ні дітей, ні дорослих не здивуєш квестами і боулінгом? Подивіться розділ оригінальних розваг для відмінного вихідного дня. Ловіть спеціальні пропозиції зі стрільби з крутими знижками до 80%:

  • Тир дає можливість випробувати різні види вогнепальної зброї (автомат, гвинтівку, пістолет) і прокачати свою влучність. Якщо ви новачок – можете повчитися стріляти у досвідчених інструкторів.
  • Стрільба з лука – розвиває влучність і знайомить з різними видами зброї, такими як лук, арбалет, дартс і навіть сюрікени. Початкові навички допоможе придбати інструктор.
  • Пейнтбол – реалістична і драйвова командна гра. У ній знадобиться не тільки влучність, але і хороша фізична підготовка а також стратегічні навички.
  • Лазертаг – захоплююча гра, дії якої відбуваються в режимі реального часу в темних кімнатах і лабіринтах. Бої ведуться за допомогою спеціального обладнання з використанням безпечних інфрачервоних променів. Ви можете вести бій з противником поодинці, а краще – командою, виконуючи певну військову місію, прописану в сценарії.
Расслабьтесь в тире
Розслабтеся в тирі

Віртуальна реальність

Віртуальна реальність перенесе вас в інший, штучно змодельований світ, по відчуттях  – цілком реальний! За допомогою VR-шолома або диво-окулярів будь-який бажаючий може стати головним героєм неймовірних сюжетів, учасником військової місії, грозою орків або зомбі, гонщиком формули 1 або астронавтом. Віртуальна реальність – це високотехнологічні розваги без кордонів, цілком доступні завдяки знижкам до 70% від Покупона.

Віртуальна реальність

Екстремальні розваги

Якщо для вас святкування католицького Різдва не є релігійною традицією, то можна провести цей день з вогником. Нехай це буде щось екстремальне – наприклад, гонки на картингах чи багі. І нічого, що на дворі зима – поганяти на позашляховику по бруду або снігу може бути особливим задоволенням! Екстремальні розваги на Покупоні – зі знижкою до 65%.

Багі

СПА та релакс

Святкові вихідні ніби створені для релаксу, тож скористайтеся моментом і нашими найкращими пропозиціями зі знижками.

Лазні та сауни

Про відпочинок в лазні на Новий рік ходить безліч анекдотів. При цьому банька залишається хорошою доброю традицією для багатьох українців. Здійсніть її в комфортній сауні «Підкова», де ви зможете відпочити душею і тілом. Комплекс відпочинку «Причал» пропонує зручну баньку на дровах, з відмінною зоною відпочинку і чистенькій парної. У лазні є прямий вихід до річки, так що ви зможете канонічно попаритися з купанням в ополонці.

Баня

Спа-програми

Це цілий комплекс процедур, спрямований на оздоровлення і омолодження тіла.  Спа-програми включають етапи очищення, зволоження і живлення шкіри, масаж. При цьому в хід йдуть морські водорості, різні скраби, цілющі грязі, морська, термальна і мінеральна вода. Побалуйте себе, на те вони і вихідні!

Расслабляйтесь от души
Розслабляйтеся від душі

SPA-готелі

Для тих, хто хоче повного релаксу завжди є можливість поїхати за місто, в один із СПА-готелів.

Відмінну програму вихідного дня, в тому числі і на католицьке Різдво 25-27 грудня пропонує готель «Вишеград». Тут є басейн з морською водою, джакузі, хамам, сауна.  Крім цього ви зможете зайнятися спортом і оздоровчими процедурами. Та й просто насолодитися природою навколо – замок-готель розташований біля озера, в мальовничій місцевості.

Готель Вишеград

Завдяки Покупону номер можна забронювати зі знижкою до 20% від 2-х до 6-ти днів в різні пори року. Так, з сертифікатом за 759 грн замість 950 грн, ви отримуєте:

  • 2 дня проживання в номері стандарт для двох.
  • Сніданки для кожного.
  • Wi-Fi.
  • Користування парковкою.
  • Будь-яка стрижка волосся в салоні «Cut One» в якості бонусу.
  • Є можливість відпочивати за знижкою довше, підсумувавши сертифікати від Покупона.

Читайте також: Куди поїхати відпочивати в січні

Кафе і ресторани

Дружні посиденьки в кафе або ресторані завжди розслаблюють і дозволяють перемикатися в режим свят. Виберіть для себе особливе місце, де відпочивати буде в задоволення, і не забудьте, що святкування обійдеться дешевше зі знижками до 65% від Покупона.

Проветритесь в ресторане с друзьями
Відвідайте ресторан з друзями

Домашня кіно-вечірка з доставкою їжі

Після насиченої програми вихідних днів захотілося затишного вечора з рідними за переглядом різдвяного кіно? Немає проблем! Вибирайте зі списку найкращих фільмів про Різдво, замовте улюблені страви з доставкою додому – і насолоджуйтеся святом у колі родини!

Кіно вдома

Читайте також:

Найкращі фільми про Новий рік і Різдво

Найкращі сервіси доставки їжі в Києві

У кожної родини свої традиції, як святкувати і якого числа відзначати Різдво. Одне залишається незмінним: напередодні Нового року хочеться проводити час з коханими людьми і наповнювати життя емоціями. Проведіть майбутні святкові дні так, щоб запалити радістю своїх друзів, рідних і подарувати їм новорічний настрій! А які у вас ідеї, куди піти на католицьке Різдво, плануєте, чим зайнятися на ці вихідні – діліться в коментарях :)

1 коментар
  • Яна

    25 декабря – плюс один выходной и это не может не радовать) Планируем с семьей на какой-нибудь новогодний спектакль, может и в Театр кукол)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *