Квести для великої компанії в Києві: топ-10 сценаріїв

Хочете «прокачати» мізки, розгадуючи загадки і секрети в режимі реального часу? Тоді збирайте команду і вибирайте з різноманіття квест румів і піших квестів Києва!  Тематика ігор – найрізноманітніша, від казкових дитячих сценаріїв до страшних і лякаючих психлікарень і маніяків. Головне, що вам знадобиться – інтуїція, логіка, уважність і вміння грати в команді.  #PokuponBlogTeam підібрала топ-10 найкращих квестів для компаній від 5 до 15 осіб. А також підготувала круті знижки до 65%, щоб розвага обійшлася дешевше. 

1. Futurism 

Масштабна імерсивна гра «Futurism» від Mystery Play – абсолютно новий для України формат, химерний мікс шоу, театрального перформансу і квесту. Все це відбувається на території площею 1500 м², вражає і загальне число учасників – до 150 осіб! У грі задіяно безліч акторів, але й команди гравців – не просто глядачі, а активні учасники, які взаємодіють з сюжетом. Рухаючись заданим сценарієм, їм треба буде розв’язати ряд загадок і успішно дійти до фіналу. 

Ігрова локація включає бар з напоями, так що можна не тільки пограти, але і розслабитися :) 

«Futurism»
«Futurism»

Адреса: вул. Магнітогорська, 1А. Вік: з 16 років. Кількість учасників: можна прийти командою 5-8 чоловік, парою або самостійно. Ціна квитка: для 1 людини – 550 ₴, або 385 ₴ за сертифікатом від Pokupon. Дата і час гри: 31.07.21 о 19:00.

2. «Корпорація Монстрів»

Розгадування головоломки в «Корпорації монстрів»
Розгадування головоломки в «Корпорації монстрів»

Сценарій квесту «Корпорація монстрів» від «IDEA QUEST» заснований на сюжеті однойменного мультфільму. Але незважаючи на мультяшну тематику розвага припаде до смаку і дорослим. Учасники стануть частиною експериментальної команди професійних лякателів. Ваша місія – запобігти розорення Корпорації і загрозі енергетичного колапсу в Монстрополісі. Потрібно знайти спосіб змусити сучасних діточок, загартованих кривавими комп’ютерними іграми і фільмами жахів, кричати від страху.

На вас чекає антуражна обстановка, різноманітні технологічні завдання, персональна місія для кожного члена команди і широке поле для застосування логіки, кмітливості та винахідливості.

Де: вул. Юрковська, 28 (Поділ). Графік роботи: 10:00-22:00.
Вікова категорія: від 12 років. Молодші діти беруть участь в супроводі одного з батьків або оператора.
Вартість: для компанії до 4 осіб – від 600 грн, а зі знижкою 30% від Покупона – від 419 грн. Доплата за 5 гравця – 200 грн, гра в супроводі оператора – додатково 150 грн.
Дивіться більше інформації і відгуків про квесті «Корпорація монстрів».

3. «Парубоцька вечірка»

«Парубоцька вечірка»

«Парубоцька вечірка» – веселий і інтригуючий квест-рум від IDEA QUEST. З досвіду скажемо, що результат холостяцької вечірки непередбачуваний. Ця закінчилася саме не так, як планувалося. Ви нічого не пам’ятаєте, а один з товаришів пропав. У вас рівно одна година, щоб його знайти. Раптом йому загрожує небезпека ?!

Квест «Мальчишник» тільки для дорослих
Квест «Парубоцька вечірка» тільки для дорослих

Де: Юрковська вулиця, 28 (Поділ).
Графік роботи: 10:00-22:00.
Вікова категорія: від 16 років.
Вартість: для компанії до 4 осіб – від 600 грн, а зі знижкою 30% від Покупона  – від 419 грн. Доплата за 5 і кожного наступного гравця – 200 грн.
Дивіться більше інформації і відгуків про квест «Парубоцька вечірка».

4. «Експеримент»

Квест «Експеримент»

«Експеримент» – антуражності і, незважаючи на моторошнувату тематику, позитивна квест кімната від компанії «Ізоляція».

Потрапляючи в цю таємничу лабораторію, відразу розумієш: звідси треба бігти і як можна швидше! Атмосфера і справді не обіцяє нічого хорошого: навколо пробірки з різнобарвною рідиною, дивні реактиви, і кожен з вас може стати «піддослідним кроликом» для експериментів. До лабораторних атрибутів варто придивитися. Серед них може бути заповітний ключ до виходу з цього небезпечного місця!

Вам належить згадати уроки хімії в школі, експериментувати, вирішувати головоломки і ставити досліди. Але не забувайте: на все про все – 60 хвилин, якщо не встигнете вибратися з лабораторії, можете стати жертвою експерименту божевільного доктора…

Квест «Експеримент»

Де: вул. Євгена Коновальця, 44А (Печерськ).
Графік роботи: 10:00-22:00.
Вартість: для компанії до 4 осіб – від 700 грн, а зі знижкою 25% від Покупона – від 525 грн. Доплата за 5 гравця – 150 грн.
Дивіться більше інформації і відгуків про квест «Експеримент».

5. «Пірати Карибського моря: скриня мерця»

Квест «Пірати Карибського моря: скриня мерця»

Квест рум «Пірати Карибського моря: Скриня мерця» – весела і захоплююча пригода в просторі «The House quest & party».

Ви – ніхто інший як капітан Джек Горобець, гроза морів і океанів і син короля піратів.  Правда, від батька вам дісталася тільки стара треуголка, компас і жага пригод.  Відправившись на пошуки скарбів, ви потрапили на острів, в печеру, де Чорна борода сховав скриню з золотом. Здавалося б, удача на вашому боці, але тут несподівано почав вивергатися вулкан, а вхід до печери виявився закритим. Тепер на карту поставлено не тільки багатство, але й ваше життя.

За відгуками, квест не надто складний, але завдяки цікавому сюжету і оригінальним загадкам він припаде до смаку як дорослим, так і дітям.

Квест «Пірати Карибського моря: скриня мерця»

Де: вул. Жилянська, 97 (Солом’янський район).
Графік роботи: 10:00-22:30.
Вікова категорія: від 14 років. Діти від 6 років допускаються в кімнату в супроводі дорослих або адміністратора.
Вартість: для компанії до 5 осіб – від 800 ₴, або від 349 грн з сертифікатом від Pokupon. Доплата за 6 гравця узгоджується з адміністрацією. Участь гіда – додатково 150 ₴.
Дивіться більше інформації і відгуків про квест «Пірати Карибського моря: скриня мерця».

6. Секрет Малевича 

«Секрет Малевича» від компанії «Logikum» – квест не для новачків, складний, але за відгуками дуже цікавий. Ваша команда виявилася в картинній галереї знаменитого художника, і з цікавості зазирнула до таємничого приміщення, якого навіть немає в плані. Виявляється, Малевич залишив тут безліч загадок і свою головну таємницю, яку ви повинні розгадати протягом години. 

Квест «Секрет Малевича»

Де знаходиться: Київ, Оболонський проспект, 1Б. Вік: від 12 років. Кількість учасників: 2-7 осіб. Ціна: від 400 грн або від 279 грн за сертифікатом від Pokupon

7. Дуель Барбершопов 

Хочете випробувати себе в ролі крутого барбера? Чому б не почати кар’єру з самої вершини – зі стрижки самого Бреда Пітта! Але у примхливої ​​зірки свої заморочки, які він виклав у своєму райдері. І ви повинні докласти максимум зусиль, щоб виконати їх всі і перемогти команду-суперника, яка теж бореться за право зустрітися з актором і привести його до ладу.

Квест Дуель Барбершопов

Адреса: вул. Бориса Грінченка, 9. Вік: з 14 років. Кількість учасників: до 8 осіб. Вартість: для компанії до 8 осіб – 1800 ₴, але зі знижкою Pokupon 40% квест вийде від 1079 ₴.

8. Flexagon

Якщо реалістичні хоррори і перформанси вам вже приїлися і ви шукаєте абсолютно нових відчуттів, пропонуємо взяти участь компанією до 8 осіб у квесті віртуальної реальності. На вибір учасників – один з 8 VR-сценаріїв в різних жанрах:

  • бойовик («Місія «Сигма»,«В’язниця»);
  • детектив («Різдво»,«Святилище»);
  • фантастика («Кіберпанк», містичний«Будинок страху»).

Ніякого реквізиту та штучної крові: одягаєте окуляри і на цілу годину міняєте не тільки свою особистість, а й тіло, заглибившись в сюжет.

До речі, влаштовувати подібні квести можна і вдома. Для цього вам знадобляться VR-окуляри і приставка до телека, які можна замовити на Покупоні з кешбеком до 15%.

Перевтілення в персонажа гри за допомогою VR-окулярів

Перевтілення в персонажа гри за допомогою VR-окулярів

Де: вул. Олександра Мишуги, 3В (Дарницький район). Вартість:
для компанії з 8 осіб – 2800 грн, а зі знижкою 30% від Покупона –1959 грн.
Дивіться більше інформації і відгуків про квест «Flexagon».

9. Виїзний квест 

Гра проходить не в стаціонарному румі, а на будь-яких локаціях за вашим вибором – в офісі, в парку, в ресторані або навіть у вас вдома. Учасники більше взаємодіють ні з предметами, а між собою. Ціна виїзної гри від «Legal Quest» включає послуги провідних-аніматорів, музичний супровід і квестові завдання з боксами. Вибирайте тематику: 

  •  «Шпигун»: будні суперагентів ЦРУ – на вас чекають інтриги, обмани, хитрі головоломки і змови, які потрібно подолати і виконати місію порятунку світу від терористів. 
  •  «У всі тяжкі»: за мотивами кіно-історії незвичайного нарко-дуету – шкільного вчителя хімії Уолтера Уайта і Джессі, молодого фахівця з виробництва заборонених речовин. 
  •  «Мафія» – нелегке завдання здолати головного наркобарона Чикаго, а заодно потренувати свою логіку і вміння вирішувати незвичайні завдання. 
  •  «Грішний Лондон» – розслідування злочинів перевертня-вбивці молодих дівчат, який орудує в столиці Англії . 
 Виїзний квест

Вік: з 10-18 років. Кількість учасників: до 10-15 чоловік. Ціна: 4400 ₴ на всю компанію, але зі знижкою Покупона до 30% пройти квест можна за 2999 ₴.

10. Квест-екскурсія

Квест-екскурсія «Поділ – історичний центр Києва» – пізнавальна піша прогулянка-гра від компанії «Aсtive QUEST». Все, що вам знадобиться – смартфон з інтернетом, зручне взуття і одяг і гарний настрій! Команда зв’язується з віртуальною особистістю по інтернету і виконує 15 різних завдань, кожне з яких зашифровує певну локацію. Як підказок – опис, карти, фото. Як тільки ви розгадуєте локацію, віртуальна особистість розповідає про неї історію і дає опис наступної пам’ятки. На фініші 3 найшвидші команди отримають призи.

Де: Контрактова площа, біля пам’ятника Петру Сагайдачному.  Довжина маршруту  – 3 км.
Тривалість квесту: 2 години.
Вартість: для компанії з 5 осіб – 1000 грн, а зі знижкою до 64% ​​від Покупона – 359 грн.
Дивіться більше інформації і відгуків про квест-екскурсію.

Читайте також:
✔️ Що таке квест
✔️ Найкращі квест-кімнати Києва для дорослих і дітей 

✔️ Найкращі настільні ігри для всієї родини

✔️ Піша прогулянка по Києву: найцікавіші місця

✔️ Куди поїхати на вихідні з Києва

✔️ Екскурсії по Україні

А які квести проходили ви і який з них сподобався більше за всіх? Діліться враженнями в коментарях.

1 коментар
  • Ира

    Больше всего понравилась квест-комната “Зиграймо”. Мы с друзьями были в “Палата N6”. Приятно провели время и хорошенько прокачали логическое мышление) Спасибо админу за хороший инструктаж и подсказки.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *