Як завантажити музику на iPhone

Завдяки смартфонам музика стала нашим всюдисущим супутником. Навіть для власників iPhone. Скинути улюблені пісні на яблучний гаджет не просто, але можливо. #PokuponBlogTeam зібрала найпопулярніші, прості і безкоштовні способи як завантажити музику на смартфон від Apple, а також підготувала вигідний кешбек до 15% на круті аксесуари до нього.

Читайте:

Чому складно скачувати музику на айфон

Абсолютно всі, хто вперше купили iPhone, стикаються з рядом незвичних проблем, наприклад — неможливість закачувати на нього файли через комп’ютер. На відміну від Android-смартфонів, підключений до ПК через USB-дріт айфон просто не розпізнається як флешка і не дає доступу до своїх внутрішніх папок.

Причина — філософія iOS. Таким чином мобільна операційна система захищає себе і користувача від вірусів і інших шкідливих програм, а також надає можливість розробникам додатків і контент-мейкерів заробляти. Адже в Європі і Америці давно звикли платити за розваги (кіно, музику та інше), і карати за піратство згідно кримінального кодексу.

Молодші версії iOS можна зламати — зробити так званий jailbreak (в перекладі з англ. – «Втеча з в’язниці») — шляхом перепрошивки смартфона. Однак це серйозний і невиправданий ризик пошкодити пристрій.

Читайте також:
Як вибрати навушники
Що таке TWS-навушники

Як на iPhone скинути пісні

Існують більш прості і доступні способи скачування музики на iPhone, про які й поговоримо далі.

iTunes

«Стародавній» спосіб завантажити пісню на айфон. За фактом iTunes — найкраща ліцензійна програма від Apple, яка ідеально синхронізується з цими смартфонами. І всі скачані пісні доступні в офлайн режимі. Правда, більшість треків в додатку платні.

  1. Підключіть свій телефон до комп’ютера через USB-дріт.
  2. Відкрийте програму. При першому включенні потрібно ввести свої Apple ID і пароль.
  3. Перетягніть потрібні пісні в вікно програми й натисніть значок iPhone.
  4. Перейдіть на вкладку «Музика» на головній панелі.
  5. Справа в відкритому вікні виберіть музичні композиції, які хочете завантажити на свій айфон і натисніть кнопку «Готово». Включиться синхронізація файлів, а після її завершення від’єднайте телефон і насолоджуйтеся прослуховуванням улюблених хітів.

Детальна інструкція скачування музики через iTunes в відео:

Багато користувачів надають перевагу ручному методу скачування треків через iTunes. Для цього потрібно:

  1. Підключити телефон до ПК через USB-кабель і запустити iTunes.
  2. Натиснути на піктограму вгорі та вибрати вкладку «Огляд».
  1. Поставити галочку на пункті «Обробляти музику і відео вручну».
  2. Зліва натиснути на вкладку «Музика» і зняти галочку з «Синхронізувати музику».
  1. У вікні програми перейти на вкладку «Файл», клацнути «Додати в медіатеку» і вибрати потрібні музичні файли у вікні.
  2. Виділити потрібні вам треки й перетягнути вліво на значок з назвою вашого телефону.

Пара хвилин і вся музика на мобільному пристрої доступна в розділі «Музика». Правда, копіювання аудіо файлів на iPhone не завжди проходить коректно: прога іноді висне, вилітає або не бачить деякі треки, — глючить, одним словом.

WALTR

Скачувати музику через цей додаток — ще простіше! З чим впорається навіть дитина, адже процес схожий на завантаження файлів в Android-середовищі. Потрібно лише:

  1. Встановити програму WALTR на свій ПК.
  2. Відкрити програму і підключити айфон до комп’ютера.
  3. Перетягнути потрібні вам музичні композиції у вікно WALTR або, натиснувши на плюсик по центру, додати треки вручну.
  1. Чекаємо кілька хвилин, поки музика скачується на ваш телефон. Все, слухайте-насолоджуйтесь!

iPhone підтримує популярні аудіоформати — Mp3, AIFF, WAV, але, на жаль, в списку не значиться високоякісний кодек FLAC. Як аналог використовується фірмовий Apple Lossless, тільки такі треки доступні в платному фірмовому сторі.

Додаток WALTR стане паличкою-виручалочкою для меломанів. Через нього можна конвертувати високоякісну музику з торент-трекерів у формат без втрати якості, що розпізнає айфон. Але щоб використовувати весь функціонал додатку — доведеться купити ліцензію (від 800 грн в рік).

Щоб насолодитися улюбленою музикою або аудіокнигами на iPhone в повній мірі —  потрібні якісні бездротові навушники. Переходьте за посиланням і вибирайте модель до душі від кращих світових виробників з вигідним кешбеком до 15% від Покупона.

iDownloader Pro

Універсальний додаток-файлообмінник, що доповнює функціонал «яблучного» телефону завантаженням музики, відео, текстових документів і інших файлів на пристрій з абсолютно будь-якого джерела. Але відкрити їх можна буде тільки за допомогою iDownloader Pro, для чого в ньому передбачено ряд додаткових підпрограм — медіаплеєр, браузер і т.п.

Мінус додатка iDownloader Pro лише в тому, що при одночасному завантаженні декількох файлів помітно просідає продуктивність iPhone.

eMusic

Ця програма примітивніша попередньої, і дозволяє завантажити на айфон тільки музику в форматі MP3. Працює з iOS версії 8.0 або більш пізнішими. Сумісна з iPhone, iPad і iPod touch. Але користуватися функціями програми просто, зручно і безкоштовно — навіть без реклами.

  1. Авторизуйтесь на сайті eMusic.com через Sign Up (попередньо створіть акаунт, якщо такого немає).
  2. Клацніть на «Upload Music» і завантажте музику в безлімітну хмару.
  3. Запустіть eMusic на айфоні (додаток можна скачати з App Store) і насолоджуйтеся прослуховуванням в офлайн режимі.

Free Music Download Pro

За допомогою цієї програми можна як слухати музику онлайн, так і завантажити на айфон — причому дуже просто. На відміну від iDownloader Pro, одночасне завантаження декількох треків не позначається на продуктивності апарату. Якщо раптом смартфон відключився від інтернету під час скачування, при відновленні з’єднання, копіювання продовжиться з місця зупинки.

Користуватися можливостями програми можна безкоштовно, але з деякими функціональними обмеженнями та рекламою. Повна версія доступна після оплати ліцензії (від 700 грн в рік).

Evermusic

Медіаплеєр для iPhone Evermusic дозволяє дивитися відео і слухати музику з хмарних сховищ — Dropbox, Google Drive, Box і інших.

  1. Закачайте музичні треки з ПК на будь-який з підтримуваних cloud-дисків.
  2. Скачайте і запустіть Evermusic на iPhone, і синхронізуйте хмарне сховище з додатком в меню.
  3. Зайдіть на диск через Evermusic і скачайте пісні в пам’ять смартфона.

Основними функціями програми можна користуватися безкоштовно. Але доведеться терпіти настирливу рекламу. Платна підписка вирішить цю проблему, а також надасть можливість одночасно синхронізуватися з трьома cloud-сервісами і закачувати на Айфон стільки файлів, скільки дозволяє пам’ять смартфона.

SoundCloud

Спочатку SoundCloud представляв собою інтернет-сервіс, де музиканти вільно ділились своєю творчістю. Муз-тека ж сучасної версії налічує мільйони треків популярних і початківців менестрелі, ді-джеїв та інших виконавців. У додатку, який доступний для скачування на iPhone в AppStore, можна створювати свої плей листи і завантажувати їх на смартфон.

iTools

Вдосконалений і не такий проблемний аналог iTunes для комп’ютерів під Windows. Функціонал доповнений можливістю синхронізувати пристрої з Wi-Fi і створювати рінгтони з обраних треків.

Для перенесення музичних файлів на iTools зробіть наступне:

  1. Підключіть смартфон до ПК і запустіть iTools.
  2. Зайдіть на вкладку «Пристрій» і активуйте синхронізацію айфона з додатком.
  3. Перейдіть в розділ «Музика».
  4. Клацніть «Додати», виберіть потрібні треки для завантаження на смартфон і натисніть кнопку «Імпорт в пристрій».

Читайте також:
Як зробити скріншот
Гальмує ноутбук: чому і що робити

Вибирайте зручний для себе спосіб, завантажуйте і насолоджуйтесь улюбленою музикою. А якщо знаєте інші прийоми, як скинути треки на айфон – напишіть в коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *