Куди поїхати у січні – найкращі ідеї недорогого відпочинку

Начните год с путешествия

Відпустка у січні асоціюється зі снігом та святковим настроєм. Найпопулярніші напрямки зимового новорічного відпочинку в Україні – гірськолижні та велнес курорти Карпат, екскурсійні тури до міст та релакс біля моря. #PokuponBlogTeam підкаже, де можна організувати бюджетну, недорогу відпустку взимку, не виїжджаючи за межі країни, та як забронювати готель дешевше.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
81 акцій

Читайте у нашій статті:

Карпати у січні: гірськолижка і спа

У розпал зими любителям гірських лиж, сноубордингу, тюбінгу та санок відкривається маса можливостей без візи та перельотів – гірськолижні курорти Карпат.

Буковель

На Буковелі в Поляниці (Івано-Франківська область) найбільше витягів, трас та розваг. Тільки тут ви зможете покататися на єдиному в Україні всесезонному родельбані. А ще спуститися на тролеї над озером Молодості, порелаксувати в теплому джакузі просто неба в одному з найбільших спа-комплексів «Voda Club».

Буковель

Відпустка в самому серці Поляниці (де і знаходиться комплекс «Bukovel») у розпал зимового сезону зазвичай влітає в копієчку. Але завдяки Покупону є спосіб заощадити на проживанні та відпочити дешевше. Наприклад, якщо зупинитися в «Villa Leku SPA Resort»: у вартість 6960 8700 грн входить проживання 3 діб для двох зі сніданками, спа, орендою барбекю та мангалу.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Показати всі
24 акцій

Яремче

Яскраве містечко, яке прикрашають скелі «Слон», один з наймальовничіших карпатських водоспадів – Пробій, трійка яскравих сувенірних ринків та безліч туристичних маршрутів. Взимку в Яремче дозвілля наповнюється пішими прогулянками, катанням на санках, лижах та приємними спа-процедурами.

Містечко знаходиться за 30 км від Буковеля, і за бажанням можна побувати і в епіцентрі зимових розваг Карпат, а житло знайти трохи дешевше.

Яремче

Де зупинитися в Яремче:

«Yaremche Club Hotel»: 2 дні відпочинку для двох за 3899 5200 грн зі сніданками та всіма зручностями. 

«Карпатські зорі»: 2 дні проживання для двох за 6799 8000 грн зі сніданками та вечерями та безлімітним спа з басейном.

Акції
SPA-відпочинок з харчуванням у «Карпатські зорі»
Яремче (Івано-Франківська область), Петраша вулиця, 6А
-20%
6400 грн
5199.0 грн
До 20 відвідувань соляної кімнати в «Oriona»
Київ, Антоновича вулиця, 99
-65%
260 грн
99.0 грн
Показати всі
2 акцій

Яблуниця

Один із найпопулярніших гірськолижних курортів на околицях Буковеля – Яблуниця. У розпорядженні туристів шість снігових спусків, загальною протяжністю лижних трас понад 4 км, перепади висот досягають 280 метрів. Схили діляться на «червоні» – для досвідчених лижників (це «Кооперативна», «Динамо-1» або «Чешка»), та «сині» – для новачків («Млинці», «Корова» та «Коза»). З Яблунецького перевалу відкриваються неймовірні краєвиди на Свидовецький та Чорногорський хребти.

відпочити у січні в Яблуниці

Де відпочити в Яблуниці:

«GORGANY resort & SPA»: 2 дні відпочинку для двох за 8499 10680 грн – з триразовим харчуванням та безлімітним спа (два басейни, римська, фінська та фіто-сауна, джакузі, душ вражень, снігова кімната, лежаки з підігрівом).

«Беркут. Перевал»: 2 доби проживання на двох за 2175 3200 грн з дворазовим харчуванням та всіма зручностями, включаючи оренду альтанки та мангалу.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Відпочинок All Inclusive у «GORGANY resort & SPA»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Діл вулиця, 265
-20%
8880 грн
7099.0 грн
Показати всі
2 акцій

Микуличин

Невеликий курорт приблизно за годину їзди від лижних трас Буковеля ідеально підходить для відпочинку в тому випадку, якщо ви хочете покататися на лижах, але не готові переплачувати за популярність 😉 Микуличин знаходиться в долині на території Карпатського національного природного парку, в оточенні гір та хвойного лісу. Для спокійного розміреного відпочинку краще варіанта не придумаєш, а якщо захочеться тусовок та активних розваг – до Поляниці рукою подати.

Зупинитись рекомендуємо у готелі «Скеля»: за 2199 4200 грн на вас чекають 2 дні відпочинку на двох з дворазовим харчуванням та відвідуванням спортзалу.

Читайте також:
Розваги та цікавинки Буковеля
Що подивитися в Яремче
Кращі ідеї відпочинку у Славському
Кращі гірськолижні курорти України
Захоплюючий курорт Драгобрат

Славське

Курорт Славське у Львівській області у лижників має не меншу, ніж Буковель, популярність. Тому сприяє інфраструктура, зручне розташування та транспортне сполучення. Славське оточують 5 гір, на кожній з яких обладнані сертифіковані спуски із сучасними витягами. З 30 грудня «Укрзалізниця» запускає «Лижний експрес» – прямий швидкісний поїзд із Києва до Славського із зупинками у Львові, Стриї та Сколе. Це максимально швидкий і зручний спосіб дістатися курорта: потяг вирушатиме щодня о 5:59 та прибуватиме до Славського вже о 13:55.

Де зупинитись, щоб отримати комфорт, не переплачуючи? Рекомендуємо готель «Зербань»: у пакет вартістю 1799 4100 грн входять 2 дні відпочинку на двох із дворазовим харчуванням та відпочинком в альтанці з мангалом.

Славське
Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-36%
2460 грн
1699.0 грн
Показати всі
7 акцій

Драгобрат

Найвищий гірськолижний курорт Драгобрат запрошує на свої засніжені схили всіх шанувальників зимових розваг. Траси, розташовані на горах Стіг та Близниця, підійдуть і новачкам, і досвідченим любителям високих швидкостей. Фанати екстриму оцінять можливість спробувати фрірайд – катання «дичком», без спеціальної гірськолижної інфраструктури.

гірськолижний курорт Драгобрат

Де відпочити у січні на курорті Драгобрат:

  •  «Freerider»: 3 доби відпочинку для двох за 7079 8850 грн – з дворазовим харчуванням, настільними іграми та кімнатою для зберігання лижного спорядження. 
  • «Мальва»: 2 дні проживання для двох за 2560 3200 грн з дворазовим харчуванням та всіма зручностями.
Акції
Від 3 ночей з харчуванням у готелі «У Роберта»
Чорна Тиса (Закарпатська область)
-20%
8100 грн
6479.0 грн
Показати всі
1 акцій

Інші курорти Карпат і Закарпаття

У Карпатських горах на туристів чекає ще багато великих і маленьких курортів. Кожен з них пропонує широкий асортимент розваг та варіантів відпочинку, від активного, з лижами, сноубордом, тюбінгом – до ліниво-пасивного, зі спа-задоволеннями, релаксом у лазні та гарячому чані з цілющими травами.

інші курорти Карпат та Закарпаття

Збираючись у гори у січні, зверніть увагу на інші курорти Карпат та Закарпаття. Розповідаємо, де діють особливо смачні пропозиції відпочинку зі знижкою – рекомендуємо бронювати поки є місця:

  • «Бойківський двір» (Ясениця-Замкова у Львівській області): 2 дні відпочинку для двох за 1889 2520 грн – зі сніданками, спа-релаксом, відвідуванням критого басейну з мінеральною водою, тенісом та більярдом. 
  • «МішиН-СіТі» (Добровляни у Тернопільскій області): 2 доби проживання на двох за 2849 3800 грн із сніданками та плаванням у критому басейні.
  • «Камелот» (Камениця): 2 дні відпочинку для двох за 2856 3360 грн з усіма зручностями та заняттями у тренажерному залі.   
  • «Астур» (Іршава): 2 дні проживання для двох за 2549 3500 грн з дворазовим екологічним харчуванням, спа, більярдом и риболовлею.
Акції
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «Forest Camp»
Мигове (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-48%
7800 грн
3999.0 грн
Показати всі
64 акцій

Куди поїхати оздоровитися

У зимовий сезон особливо популярними є санаторні курорти України. Найбільш привабливі:

Всі вони знаходяться в Карпатах, а отже, оздоровлення організму мінеральними водами та бальнеологічними процедурами можна урізноманітнити катанням на лижах, санках та сноутюбах. Майже біля кожного лікувального курорту поблизу знайдеться гірськолижний комплекс, куди можна з’їздити розвіятися та отримати порцію активних розваг.

куди поїхати оздоровитись у січні

Де зупинитися з комфортом та недорого:

  • «Соламія» (Трускавець): 2 дні відпочинку для двох за 3199 4000 грн із триразовим харчуванням та всіма зручностями.  
  • «Сонячний» (Поляна): 2 доби проживання для двох за 3455 5120 грн – із триразовим харчуванням, консультацією лікаря, відвідуванням соляної кімнати та аромаванни по 2 рази за заїзд. 
  • «Чорна скеля» (Поляна): 2 дні проживання на двох за 4499 6000 грн – зі сніданками, спа, більярдом та відпочинком в альтанці з мангалом. 
  • «Оберіг» (Сходница): 2 доби відпочинку для двох за 1799 2400 грн – із дворазовим харчуванням, релаксом у лазні, настільними іграми та оздоровленням мінеральною водою. 
  • «Солотвино Резорт» (Солотвино): 2 дні відпочинку на одного за 4099 5200 грн – із триразовим харчуванням, щоденним спа, відвідуванням критого басейну, джакузі та соляної кімнати.
Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Вілла Ігнатьєва»
Східниця (Львівська область), Шевченка вулиця, 99
-25%
1560 грн
1170.0 грн
Показати всі
30 акцій

Зимова відпустка за містом

Заміські комплекси – найкраща ідея для відпустки, коли головними критеріями є час, відстань і зміна обстановки. А формат – спа, екскурсії, круті фотосесії, зимова рибалка – вибирайте самі.

заміський відпочинок у січні

Для проживання радимо:

  • «Вишеград» (Київська область): 1 доба відпочинку для двох за 1199 1500 грн за сніданком та відвідуванням спа-комплексу 5 годин на день.   
  • «Райський дворик» (Київська область): 1 день відпочинку для двох за 1999 2500 грн зі сніданками та плаванням у басейні. 
  • «Krakow» (під Києвом): 1 доба відпочинку на двох за 1189 1700 грн з більярдом та релаксом у сауні. 
  • «City Holiday Resort & SPA 5*» (під Києвом): 1 день проживання на двох за 4499 6000 грн зі сніданком, спа, спелеотерапією, відвідуванням фітнес-залу. 
  • «Чудодієво» (Житомирська область): 1 доба відпочинку для двох за 2599 3750 грн зі сніданками, лазнею та спортивною риболовлею.
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
3450 грн
1999.0 грн
Показати всі
72 акцій

Тури вихідного дня у січні

Якщо для зміни обстановки вам мало просто виїхати в інше місто, від рутини вас 100% урятує насичена та яскрава програма туру вихідного дня. У пакет організованих поїздок з гідом зазвичай входить проживання, харчування та численні екскурсії визначними пам’ятками. Не скучиш!

Різдвяний тур в Закарпаття

За автентичними різдвяними традиціями треба їхати до Закарпаття. Незабутній гуцульський колорит, краса місцевих визначних пам’яток та снігова гірська зима – неймовірне поєднання для тих, хто любить яскраві враження. Вартість туру – 5700 7200 грн на одного.

Що входить до програми різдвяного туру на Закарпатті:

  • Проживання в готелі у селищі Воловець зі сніданками та вечерями.
  • Екскурсія на гірськолижний курорт Пилипець.
  • Відвідування мінеральних джерел у Келечині.
  • Традиційний стіл із 12 страв, які подають на Святвечір.
  • Екскурсія до замку Шенборнів.
  • Релакс у термальних водах оздоровчого комплексу «Жайворонок» (джакузі, лазня, соляна кімната та інші спа-задоволення).
  • Дегустація закарпатського вина.
  • Прогулянка Львовом по дорозі назад.
Акції
Осінній тур в Буковель від «Miracle Travels»
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
Семиденний тур «Карпати – Трускавець»
Трускавець (Львівська область), Дрогобицька вулиця, 7
-35%
13000 грн
8449.0 грн
Показати всі
91 акцій

Бюджетний відпочинок біля моря у січні

В Одесі цікаво завжди, коли б ви сюди не приїхали: влітку чи взимку. А в січні в атмосфері все ще витає святковий післясмак новорічних та різдвяних свят. Зрозуміло, що відпочинок біля моря в Одесі в холодний період не передбачає традиційного пляжного формату.

Зимова Одеса

Якщо вирішите вирушити на південь України, то, швидше за все, розважальна програма складатиметься з екскурсій, концертів, спа-релаксу та візитів до улюблених гастрозакладів. І, що приємно, ціни на проживання в Одесі в середині зими – просто казка.

Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Optima Одеса 4*»
Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 25
-15%
1104 грн
935.0 грн
Від 2 ночей в «Asiya Hotel» біля моря в Одесі
Одеса, Семена Яхненка вулиця, 10А
-25%
2000 грн
1499.0 грн
Показати всі
4 акцій

Читайте також:
Що подивитись в Одесі за 2 дні
Топ пам’яток західної України
Куди поїхати на Новий рік та Різдво
Гід казковим зимовим Львовом

Незважаючи на складну ситуацію в країні, дуже важливо зберігати оптимізм, відпочивати, радіти та насолоджуватися життям кожну мить. Діліться в коментарях, коли була остання січнева відпустка і чи плануєте відпочивати цієї зими?

6 коментарів
  • Polya

    Люблю Буковель, Яремче 🥰 сподіваюсь, вдасться у січні поїхати хоч кудись у Карпати, прекрасні місця є всюди ❤️

  • Таня

    я б хотела в Израиль в январе, или там слишком холодно будет? в принципе плавать я и так не умею, а больше путешествую именно за впечатлениями. может и дешевле будет там

  • Маша Чистова

    я в эмиратах была в январе, очень понравилось. всегда поражаюсь вот как они так все построили за такой краткий срок, это просто город будущего. считаю что всем необходимо обязательно посетить!

  • Сергей Листьев

    у нас традиция в январе катать на Драгобрате. причем ездим с детьми и моими родителями. Папу научил буквально за 3 дня довольно прилично кататься, теперь он главный зачинщик поездки))

  • Katyakosenko

    позволю себе немного не согласиться со статьей, а точнее рассказать свой опыт. как раз в этом январе решили полететь на Кипр, буквально на выходные. Муж давно хотел, а я – как-то никогда не мечтала туда попасть. в итоге муж не в восторге, а мне очень зашел остров. Мы были 4 дня. 1 из дней правда было очень ветрено и из-за этого я замерзла, но остальные дни солнечная погода, штиль. Мы брали машину напрокат, побывали в Пафосе, Ларнаке, очень понравился город Лимассол. Ездили в горную деревушку Лефкара, и все это без толп туристов и в приятную солнечную погоду! Ходили в легких куртках, конечно, не было жарко как летом, но для неспешных прогулок и исследования острова погода очень даже подходит.

  • lolly.it

    январского отпуска не было, но в прошлом январе на рождество летали в Стокгольм) город запал в сердечко, праздничная иллюминация создавала настроение сказки. И с погодой повезло было не холодно и гуляли целыми днями

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *