Як зустрічати Новий рік: 6 ідей для особливого свята

«Навіть після найтемнішої ночі, завжди настає світанок» – ця фраза як ніколи уособлює українців, які знаходять у собі сили цінувати життя та насолоджуватися моментами навіть у найскладніших обставинах. І новорічна ніч – не виняток. Свято ніхто не скасовував, куранти все одно відрахують свої дванадцять ударів, тож не варто залишати себе без шампанського та гарного настрою, адже не дарма кажуть: «як зустрінеш новий рік, так його і проведеш».

BlogPokuponTeam зібрала різні – традиційні, цікаві, незвичайні, оригінальні, креативні – ідеї, як відзначити Новий рік, що робити та чим зайнятися вдома. І, зрозуміло, не обійдеться без знижок на новорічні розваги та відпочинок.

Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Онлайн-курси по SMM соцмереж від «SMM & Event»
Вся Україна
-58%
1800 грн
749.0 грн
Показати всі
33 акцій

Зустрічаємо Новий рік у Карпатах

У багатьох Новий рік асоціюється з «ароматом мандаринок», а також із засніженими вершинами Карпат. Це ж так класно – зустріти новорічну ніч, або відзначити Новий 2024 відпочинком на одному з гірськолижних або санаторних курортів Карпат. Причому такий формат підходить, щоб відсвяткувати настання нового календарного кола як одному, так і парою, компанією друзів чи сім’єю з дітьми.

зустрічаємо новий рік у карпатах

Залишилося тільки обрати напрямок та забронювати готель заздалегідь. Кінець грудня та початок січня – не просто високий, а святковий сезон із повним завантаженням номерів. Поспішайте, поки є вільні місця.

Буковель (Івано-Франківська область)

Bukovel у Поляниці – найбільший гірськолижний курорт у Карпатах з величезною кількістю розваг: від спа та екскурсій до унікального екстриму. Взимку він користується шаленою популярністю, сюди їдуть відпочивати з усієї України. Часто туристи зупиняються не в самому Буковелі, а в сусідніх невеликих селищах, з яких можна легко та швидко дістатися гірськолижних спусків та витягів. Якщо шукаєте, де зупинитись на Новий рік бюджетно вдвох, компанією чи сім’єю з дітьми, рекомендуємо:

  • Готельний комплекс «Беркут. Перевал» у селищі Яблуниця, за 8 км від Буковеля: 4 дні за 9399 11800 грн на двох. У новорічну ніч на всіх гостей готелю чекає яскрава шоу-програма, жива музика та святковий бенкет.
  • «Карпатські зорі» у Яремчі (30 км від Bukovel): 3 дні за 10199 11800 грн на двох. У вартість входить проживання з усіма зручностями, дворазове харчування та безлімітний релакс у спа-комплексі.
  • Готель «Марина» в Поляниці, за 100 метрів від гірськолижного витягу Bukovel Lift 1R: 6 днів за 19960 24950 грн для двох. Проживання в номері стандарт з усіма зручностями, користування парковкою, Wi-Fi.
Акції
Від 2 ночей в готелі «Konopka Forest Home & SPA»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 283
-25%
2400 грн
1799.0 грн
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Олекси Довбуша вулиця, 84
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Показати всі
26 акцій

Славське (Львівська область)

Селище Славське – один із найпривабливіших гірськолижних курортів в Україні, насамперед достатньою кількістю трас та зручною транспортною розв’язкою. Якщо їдете машиною з Києва – то відносно гарною дорогою Київ-Чоп. Якщо потягом – то прямим швидкісним, наприклад, «Інтерсіті» Київ-Ужгород. Час у дорозі – близько 9,5 годин, із зупинками у Коростені, Підзамчі, Львові та Стрию. До речі, від Стрия – лише 25 хвилин їзди на таксі чи автобусі до гірськолижних комплексів «Плай» та «Тисовець».

Завдяки знижкам від Покупон на відпочинку в кращих умовах можна суттєво заощадити. Пропонуємо зупинитися:

  • У готелі «Дзвінка» – за 3 дні проживання тут ви заплатите всього 2199 3970 грн.
  • «Терем» – 4 дні проживання для двох обійдуться 6999 11000 грн. У вартість входить новорічний бенкет.
  • Готель «Славський» – зняти номер на 3 дні для двох можна за 3149 3700 грн.
відпочинок на новий рік у славському
Акції
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Виграй літній відпочинок у «Перліна Карпат» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 43Б
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
6 акцій

Іршава

Спокійне та тихе містечко Іршава – чудове місце для сімейного відпочинку взимку. Звідси відкриваються гарні краєвиди на гори, можна погуляти берегом річки, яка тече через місто – саме вона дала йому назву Іршава. Туристи люблять курорт за заспокійливу атмосферу, надихаючі і взимку і влітку пейзажі, за особливий закарпатський колорит, який проявляється у кожній деталі.

Як відзначити Новий рік в Іршаві? Зупинитись у спа-комплексі «Астур», який пропонує від 5 днів відпочинку з дворазовим харчуванням, келихом вина щовечора та розважальною програмою у новорічну ніч за 13399 19200 грн на двох.    

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
80 акцій

Новорічний вікенд за містом

Якщо у вашому розпорядженні лише кілька вихідних, можна відзначити Новий рік у заміському комплексі. Головна плюшка такого відпочинку – святковий бенкет у новорічну ніч із цікавою та веселою шоу програмою, танцями та бенгальськими вогнями. Це чудова можливість відсвяткувати новорічну ніч на повному релаксі, не завантажуючи себе приготуванням їжі та прибиранням. Новий рік у заміському готелі – крута ідея як для святкування в сімейному колі або з другою половинкою, так і для дружньої вечірки.

новий рік за містом
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
3450 грн
1999.0 грн
Показати всі
67 акцій

Весело зустрічаємо Новий рік удома

Новий рік – сімейне свято. І багато хто шанує традицію зустрічати його у колі сім’ї: з батьками, дітьми, найріднішими та близькими людьми. Приготуйте щось із улюблених страв, але не стійте цілий день біля плити. Можна просто замовити їжу з доставкою та знижками від Покупон до 65% (врахуйте, замовляти потрібно заздалегідь). Інакше коли ж вам наводити красу: робити манікюр, брови, зачіску, фарбуватися, вбиратися?

Але щоб святкування Нового року не перетворилося на звичайне та обтяжливе для шлунку гуляння, попередньо продумайте сценарій вечора. А BlogPokuponTeam підкаже ідеї, що робити і чим можна зайнятися.

Кіношна новорічна ніч

Нон-стоп біля телевізора теж добре, якщо ви вирішили разом переглянути всі найкращі новорічні та різдвяні фільми. З вибором святкової кінопрограми не виникне проблем, якщо у вас є передплата онлайн-TV. У медіатеці з 10 тисяч фільмів і сотень серіалів у Full HD якості напевно знайдеться щось тематичне ✨

новорічний кіномарафон
Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
52 акцій

Новорічна ігроманія

Найкращі друзі великої компанії – командні ігри: настілки, пантоміми, челенджі, вікторини, квести. Придумайте заздалегідь конкурси та підготуйте символічні призи або запропонуйте пограти у «Монополію», «Веселого фермера», та хоч у «Твістері» – це завжди весело та цікаво.

як відсвяткувати новий рік вдома
Акції
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Квиток на трагікомедію «Кайдашева сім'я»
Київ, Платона Майбороди вулиця, 8
-34%
100 грн
69.0 грн
Показати всі
15 акцій

Міський променад та центральна ялинка

Зима 2023-2024 (як і попередня) – період непростий, військовий стан та комендантська година забороняє перебування на вулиці у нічний час. І новорічна ніч – не виняток. У більшості міст не планується жодних масових урочистих заходів та ярмарків, проте центральні ялинки вже багато де встановлені.

До того ж, незважаючи на відсутність масштабних гулянь, невеликі святкові локації, фотозони та гірлянди в містах все ж таки будуть. Тому, не пропустіть можливість прогулятися красивими вуличками і насититися атмосферою, нехай і до бою курантів.

З собою можна взяти шампанське та пластикові стаканчики (або глінтвейн у термокухлях, якщо буде можливість), ліхтарики, світлодіодні гірлянди на батарейках та бенгальські вогні. Весело буде і вдвох, і з дітьми-підлітками, і з батьками, і з друзями.

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
12 акцій

Чим зайнятися на Новий рік одному

Чомусь вважається, що зустрічати Новий рік на самоті невесело. Але пам’ятайте, що коли зустрічаєш свято наодинці, ти зустрічаєш його так, як хочеться особисто тобі. А ще не вислуховуєш тости дядька Петі і не пилососиш квартиру 31 грудня, а просто радієш Новому року. Чим не привід спланувати ідеальний для себе день?

Тотальний релакс

Всі ми знаємо, що краса повинна наводитися не тільки на свята. Знаємо і вічно шкодуємо на себе часу та грошей. Тож побалуйте себе напередодні Нового року. Повний спа-релакс із доглядом, пілінгами та масажем подарує настрій нехай не на весь найближчий рік, але на місяць так точно. Вибирайте програму на свій смак: від обгортань до кедрової бочки і занурюйтесь у насолоду і задоволення. Деякі салони пропонують спеціальні програми, які побалують запахом мандарин та романтикою свічок.

Плюс щось подібне можна зробити і вдома. Набирайте повну ванну, додайте до неї піну і включайте музику. І нехай спа-процедури у вас будуть під Синатру чи Бумбокс, головне, не забувайте підспівувати, роблячи масочку. А для відважних хлопців, так і бути, дозволяємо провести релакс-день без косметичних добавок 😀

як відсвяткувати новий рік у спа
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
123 акцій

Кіноманія

Сперечаємося, ви не знаєте, скільки фільмів можна подивитися за день? Не обмежуйте себе, а проведіть експеримент😉 А щоб не вантажити себе приготуванням святкової їжі, замовляйте доставку зі знижками від Покупона.

як зустріти новий рік

Мріяти корисно

В самотності є величезний плюс ㅡ ніхто не відволікає від власних думок. Тому у найчарівнішу ніч у році ви можете зосередитися на власних мріях.

карта бажань на новий рік

Все більшу популярність набирають методи візуалізації бажань та мрій. Саме цим можна зайнятися у Новий рік. Складіть собі карту бажань: це можуть бути вирізки з журналів, які ви наклеїте на великий аркуш, або записані в гарний блокнот потаємні мрії.

Подумайте чого саме ви хочете і загадуйте від щирого серця, адже дива збуваються, особливо під бій курантів.

Новорічна вечірка

Хочете зібратися компанією друзів та весело відсвяткувати Новий рік з танцями до упаду? Якщо вдома для цього не зовсім сприятливі умови, тоді вибирайте ресторан або банкет-хол. Деякі заклади у новорічну ніч організовують вечірки із розважальними шоу-програмами, тематичним дрес-кодом, святковим столом, конкурсами, подарунками, караоке, дискотекою. Відмінний спосіб оригінально провести Старий та зустріти Новий рік.

новорічна вечірка
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
65 акцій

Читайте також:
✔️Програма святкування Нового року у Києві 2024
✔️Ідеї красивих новорічних листівок своїми руками
✔️Куди поїхати на Новий рік за яскравим святом
✔️У чому зустрічати Новий рік – щасливі кольори року Дракона
✔️Куди піти з дитиною у Києві: топ розваг
✔️Де покататися на ковзанах у Києві
✔️Новорічний манікюр 2024 року: 100+ ідей з фото

Як, з ким і в якому форматі ви не проводили б Новий рік, пам’ятайте, що свято в душі і тільки всередині. А найпростіший спосіб створити настрій собі ㅡ це радувати себе та своїх близьких. Даруйте тепло, нехай навіть це буде звичайний дзвінок коханій людині, яка зараз не може бути поруч.

Діліться у коментарях своїми планами на свята🎄✨

 

2 коментарів
  • Вікторія

    Будемо святкувати вдома, у родинному колі ❤️

  • Ирина

    Планируем уехать на Новый год в Лапландию и увидеть настоящего Деда мороза)) ну и конечно же составляю список дел на следующий год)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *