Подарунок дівчині на Новий рік – 17 цікавих ідей

Пошук новорічного сюрпризу під ялинку коханій дівчині чи жінці – не те, що варто відкладати до останнього, адже це прояв вашої уваги та турботи. Тому до вибору подарунка потрібно підходити відповідально. PokuponBlog підготував оригінальні, креативні та незвичайні ідеї новорічних подарунків для коханої, у тому числі зі знижками від Покупон, щоб ви могли здивувати та порадувати усіх-усіх рідних та близьких ?

Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
18 акцій

Подарунковий сертифікат від Покупону

Немає нічого поганого у тому, щоб подарувати коханій сертифікат на пристойну суму, завдяки якому вона купить на Pokupon собі те, про що давно мріяла. Адже точно вгадати кожне жіноче бажання — та ще теорема Піфагора, і якщо не впевнені на 100%, то краще надати вибір самій дівчині.

З подарунковим сертифікатом Покупона ваша жінка серця зможе втілити у життя будь-яку примху: від курсу масажу, дорогої косметичної процедури до вікенду у заміському комплексі.

Новорічні подарунки
Новорічні подарунки
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Професійна фотосесія

Дружина, дівчина обожнює фотографуватися і постійно постить фотки у соцмережах? А може вона вже давно натякає вам на Love Story удвох? Ідіть назустріч її бажанням — замовте професійну фотосесію

Це може бути індивідуальна фотозйомка в розкішних сукнях біля новорічної ялинки (практично у всіх фотостудіях до Нового року оформлені тематичні зони), або лавсторі (якщо ви готові продумати і собі відповідний образ). Мало яка жінка залишиться байдужою до можливості покрасуватися перед об’єктивом і отримати на згадку красиві фотографії з собою коханою в головній ролі ?

Романтичний фотосет — класичний новорічний подарунок для дівчини
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Побачення на даху

Такий подарунок, звичайно, більше асоціюється з теплими літніми ночами, коли саме час сидіти під зірками. Але завдяки «Altecho» ви можете влаштувати романтичне побачення на даху та взимку. Зі скляної альтанки з прозорими стінами ви бачитимете місто як на долоні, насолоджуючись теплом і романтичною атмосферою. Шампанське, фрукти, солодощі, гарячий чай, свічки та тиха музика доповнять картину. Порадуйте дівчину чарівним побаченням у незвичайній обстановці – вдячна усмішка на її обличчі не змусить на себе чекати ?

Романтичне побачення з видом на вечірнє місто – замість тисячі слів
Акції
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-25%
2100 грн
1559.0 грн
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-26%
2800 грн
2079.0 грн
Показати всі
2 акцій

Спа-програма

У період надмірного емоційного напруження необхідність перезавантаження актуальна як ніколи. Подбайте про кохану жінку, подаруйте їй можливість у максимально приємний спосіб відновити внутрішні ресурси, потіште райською насолодою у спа-салоні. Залежно від спа-програми, яку ви оберете, на неї чекає:

  • Розслабляючий масаж з олією.
  • Ароматерапія.
  • Обгортання.
  • Банні процедури.
  • Скрабування тіла.
  • Релакс у басейні.

Повірте, такий подарунок стане справжньою казкою для неї! А можливо і для вас, якщо вирішите скласти компанію.

Приємний релакс
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
122 акцій

Арт-бокс

Креативний та оригінальний подарунок, який підніме настрій та зарядить новорічним вайбом, навіть якщо передсвятковий період не викликає такої радості, як завжди. Якщо ваша дівчина – творча натура і любить створювати красу своїми руками, арт-бокс від художньої студії «Artpainting» неодмінно її порадує. Це може бути:

  • Сертифікат на майстер-клас з виготовлення годинника з епоксидної смоли – можливість створити стильний елемент інтер’єру, який прикрасить квартиру та додасть у звичну обстановку новизни.
  • Арт-бокс для створення красивих абстрактних картин із епоксидної смоли – ще один подарунок для домашньої творчості, який допоможе скрасити час та розбудити свого внутрішнього художника.

Зазвичай до арт-боксу входить епоксидна смола, заготовки, барвники, глітери, стаканчики та палички для розмішування, засоби захисту (респіратор, клейонка, фартух, рукавички). Також до нього додається інструкція, що з усім цим робити ?

Годинник з епоксидної смоли, зроблений на майстер-класі в якості новорічного подарунка для дівчини
Годинник з епоксидної смоли, зроблений на майстер-класі в якості новорічного подарунка для дівчини
Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
2 акцій

Подорож

Засніжені гірські вершини, морозні ночі, атмосфера справжньої казки саме таким має бути ідеальний Новий рік. Загалом, якщо думаєте у туристичному напрямку — не сумнівайтесь! Такий подарунок оцінять на всі 100%. І не забувайте стежити за акціями на Покупоні, які допоможуть вам обрати те саме ідеальне за ціною та якістю місце в Карпатах:

  • На одному з курортів Карпат та Закарпаття, у затишному готелі або котеджі, з включенням до програми катання на лижах, релаксу у чані, смачної місцевої їжі та спа-задоволень.
  • У модному Буковелі з його численними лижними трасами та сніговими розвагами.
  • У казково красивому новорічному Львові, гуляючи прикрашеними святковими вогнями вулицями та проводячи романтичні вечори у найкращих ресторанах міста.
  • У заміському спа-готелі далеко від шуму автомагістралей і нескінченної повсякденної метушні – суперська можливість усамітнитися вдвох, зустріти Новий рік і чудово провести час ?
Поїздка до Карпат на Новий рік — дуже романтичний подарунок
Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням у «Зербань»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 61Б
-56%
4100 грн
1799.0 грн
Показати всі
5 акцій

Читайте також:
✔️ Що подивитись у Карпатах
✔️ Де зустріти Новий рік та відзначити Різдво
✔️ Розваги курорту Буковель
✔️ Чим зайнятись і як відпочити у Славському
✔️ Що подивитись і куди піти в Яремче

Абонемент до школи танців

Багато дівчат мріють навчитися танцювати, надати своїм рухам більше плавності, а поставі — стрункої витонченості. Придивіться, які танці найбільше ваблять вашу кохану. Раптом вона регулярно переглядає ролики з хай хілз, стріп-пластикою або пекучою латиною! Відгукніться на мрії — подаруйте їй абонемент до школи танців. Можливо, завдяки вам у вашої дівчини з’явиться нове хобі ?

Абонемент на танці — приємні жіночі радості та чудовий подарунок на новий рік.
Акції
6 групових занять танцями у «Prestige Studio»
Київ, Олександра Архипенка вулиця, 5
-69%
550 грн
169.0 грн
До 10 занять балетом у «Kyiv Ballet Studio»
Київ, Саксаганського вулиця, 145
-55%
700 грн
419.0 грн
Показати всі
8 акцій

Цікавий майстер-клас

Один із найкращих способів відпочити – переключити увагу на щось нове. Саме для цього і проводять різні круті майстер-класи – не для того, щоб людина за одне заняття повністю опанувала нову навичку, це неможливо. Майстер-клас це, скоріше, вступний урок, на якому можна дізнатися щось новеньке, розім’яти мозок, отримати свіжі позитивні емоції. Тож якщо ви знаєте, що вашій коханій терміново потрібно на щось відволіктися, подаруйте їй сертифікат на відвідування захоплюючого майстер-класу. Це може бути:

  • Майстер-клас «Контактна стайня» – сеанс справжньої іпотерапії, яка, як стверджують лікарі та психологи, корисна для здоров’я та душевної гармонії. У програму входить спілкування з кіньми, плетіння гриви та хвоста, чищення та купання коня під керівництвом інструктора, годування тварини привезеними із собою овочами.
  • Кулінарний онлайн майстер-клас – справжня знахідка для дівчини, яка любить експериментувати на кухні або мріє навчитися готувати улюблені страви.
  • Тренінг особистісного розвитку – ідеальний подарунок дівчині, для якої саморозвиток та особистісне зростання має не останнє значення.
  • Майстер-клас з бізнесу – для сучасної цілеспрямованої дівчини, яка не просто мріє про великі гроші, але готова заробляти їх своєю працею.
  • Урок макіяжу для себе. Якщо ваша дівчина любить фарбуватися і робить це красиво, то, швидше за все, вона не проти навчитися робити це ще краще та опанувати кілька нових прийомів від професійного візажиста.
Майстер-клас «Контактна стайня»
Майстер-клас «Контактна стайня» 
Акції
Онлайн майстер-клас «Святкові страви»
Вся Україна
-62%
400 грн
149 грн
Показати всі
39 акцій

Курс англійської мови

Англійська мова стає все більш актуальною для українців. Гарне володіння інглишем підвищує шанси на успішне працевлаштування, сприяє кар’єрному росту та є незамінним у поїздках за кордон. Але викроїти час для самостійного вивчення виходить далеко не завжди, до того ж без вчителя опанування мови може затягнутися на довший термін, ніж хотілося б. Декілька занять англійською з учителем стануть чудовим подарунком дівчині, яка хоче спробувати систематичне вивчення мови у груповому форматі.

Акції
До 16 занять англійською в «Ideal International»
Вся Україна
-64%
2500 грн
879.0 грн
До 16 занять англійською дітям у «Clever Land»
Львів, Куликівська вулиця, 18А
-59%
1280 грн
760.0 грн
Показати всі
5 акцій

Творчий майстер-клас

У вашої дівчини є улюблене хобі, або вона давно мріє спробувати себе у якомусь різновиді мистецтва, або ви випадково почули, як гарно вона співає у душі? Тоді творчий майстер-клас безперечно підніме їй настрій, допоможе прокачати старі скіли та опанувати нові, та й просто подарує кайф від дотику до прекрасного.

  • Вокал і музика – відмінний варіант для дівчини, яка любить і вміє підспівувати улюбленим співакам та шкодує про те, що в дитинстві не ходила до музикалки.
  • Малювання – ідеальний спосіб розслабитись, виплеснути на папір все, що накопичилося у підсвідомості, та отримати задоволення від роботи з кольором.
  • Акторська та ораторська майстерність – універсальне прокачування сміливості, харизми, впевненості в собі та вміння красиво та доступно пояснювати поняття будь-якої складності. 
Сучасній жінці подобається осягати нові навички
Акції
До 5 групових занять з робототехніки у «Bravo»
Київ, Степана Бандери проспект, 23
-34%
300 грн
199.0 грн
До 8 занять живописом у майстерні «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-46%
280 грн
199.0 грн
Показати всі
29 акцій

Романтична вечеря

Дайте вашій дівчині можливість відчути себе королевою вечора і «вигуляти» гарну сукню чи нову прикрасу — відведіть її до ресторану чи гарного кафе. А якщо не будете зволікати і почнете готуватися заздалегідь, то можете навіть встигнути забронювати столик зі знижкою від Покупона.

Приємна новорічна вечеря
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
74 акцій

Стрільба у тирі

Багато сучасних дівчат виявляють бажання навчитися користуватися засобами самозахисту – особливо тими, які не потребують особливої фізичної сили. Якщо ваша жінка серця налаштована по-бойовому і мріє навчитися потрапляти в ціль з 10 метрів, то варто подарувати їй візит до тиру. Або щоб було веселіше разом, сходити в пейнтбол або лазертаг. Якщо спостерігаєте за нею такі захоплення, уперед – дайте коханій розважитися від душі!

Стрільба в тирі — незвичайний подарунок для коханої

Покатушки на квадроциклах

Ваша дівчина любить драйв та швидкість? Влаштуйте собі та коханій екстремальне побачення на свіжому повітрі з присмаком адреналіну. Кілька годин прогулянки на квадроциклах подарує масу яскравих емоцій і підбадьорить після нудної рутини робочих днів. У вартість прокату, крім оренди квадроцикла, входить супровід інструктора та екіпірування (костюм та шолом).

Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Wild Kvadro»
Зазим'я (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
9 акцій

Побачення на кінодромі

Похід у кіно просто неба — такий креативний і недорогий подарунок принесе задоволення і дівчині, і вам. Виберіть фільм, який однаково порадує вас обох і вперед, створювати святковий настрій на двох ?

Квиток у кіно може стати самостійним презентом або приємним доповненням до більш солідного подарунка.

Кіносеанс — романтичний подарунок дівчині

Урок дайвінгу

Ще одна крута ідея подарунка дівчині-екстремалці – заняття дайвінгом. Так, можливо, ваша кохана мріє пірнути під воду десь у Шарм-ель-Шейху, але це зробити ніколи не пізно, а потренуватися можна і в абсолютно безпечному басейні під наглядом інструктора. Занурення принесе круті свіжі враження та надовго підніме настрій.

Урок дайвінгу у подарунок дівчині на Новий рік
Урок дайвінгу у подарунок дівчині на Новий рік

Реєстрація зірки

Настав час, коли вислів «дістати зірку з неба» набув більш реального значення ? Тепер ви можете подарувати справжнісіньку зірку, зареєструвавши на ім’я коханої небесне світило будь-якої величини. І це не просто слова – на підтвердження реєстрації ваша дівчина отримає сертифікат Міжнародного зіркового каталогу та дві мапи з точним місцезнаходженням зірки, щоб у будь-який момент мати можливість знайти її на нічному небі.

Подарунок «в руки»

Практичні подарунки, якими потім користуєшся щодня, – безпрограшний варіант, особливо якщо знати, що дарувати. Можливо, ви вже отримали кілька натяків від коханої, але якщо ні, то ось кілька ідей, які можуть допомогти визначитися з презентом під ялинку: 

  • Ювелірна прикраса – класичний подарунок від чоловіка, який оцінить будь-яка жінка. Пара сережок, кулон, підвіска, браслет або намисто. А може, у новорічну ніч збираєтеся зробити дівчині пропозицію руки і серця, вручивши заповітну коробочку з каблучкою для заручин? Це буде ідеальним моментом!
  • Теплий плед – зігріє в холодну погоду, це саме те, що потрібно в найближчі кілька місяців. Оточіть кохану жінку турботою та теплом у прямому розумінні цього слова – порадуйте її м’яким пледом, в який вона буде загортатися вечорами і пити приготоване вами гаряче какао ? 
  • Вишуканий пеньюар – ідеальний романтичний подарунок, який зробить приємно і дівчині, і вам ? Але пам’ятайте: білизна – товар, який не підлягає поверненню. Краще купувати його у подарунок, якщо точно впевнені, що пеньюар вдало сяде по фігурі вашої коханої.
  • Гаджет – нова модель смартфона, класні бездротові навушники, фітнес-браслет чи електронна книга. Якщо ви маєте у своєму розпорядженні достатній бюджет, щоб подарувати дівчині або дружині на Новий рік корисний девайс, то гаджет – просто супер-варіант.
  • Світильник стане вашим вкладом у створення приємної домашньої атмосфери. Гарний нічник, лампа з проектором зоряного неба чи заспокійливий соляний світильник із зволожувачем повітря – ідеальний презент на Новий рік.
  • Термочашка – практичний і стильний подарунок дівчині, яка навіть у вихідні воліє не сидіти вдома. Термочашка створить відчуття домашнього затишку в офісі та збереже тепло ароматного чаю або какао на зимовій прогулянці.
Новий телефон — чудовий подарунок дівчині на новий рік!

Читайте також:
✔️ Що подарувати мамі, тещі, свекрусі на Новий рік
✔️ Що подарувати батькам на Новий рік
✔️ Новий рік у Карпатах
✔️ Куди поїхати у січні
✔️ Де відпочити у лютому  
✔️ Кращі різдвяні та новорічні фільми  
✔️ Де у Києві найсмачніші бургери

А що ви збираєтесь дарувати дівчині, дружині, сестрі, подрузі? Може, у нашому списку чогось не вистачає? Діліться ідеями, яким має бути ідеальний новорічний подарунок для дівчини ?

5 коментарів
  • Віра

    Подаруйте дівчині білизну. Красиву, мереживну, дорогу, буде найкращим подарунком для коханої ;)

  • Александр

    Идея впечатлений вместо вещей мне понравилась. Думаю о сертификатике в Спа-салон, она такое очень любит!

  • Олена

    треба чоловіку статтю відправити ))) бо ідея про квиточки у теплі краї ох як запала в душу

  • Артем

    Один из вариантов ещё – бюджет на взаимные подарки передать на благотворительность.

  • рома

    подарки под елочку в коробочке уже порядком поднадоели моей половинке.. тем более, что уже все, что надо есть ) идеи с курсами по саморазвитию мне понравились, надо обратить на это внимание. ну и поездки то само собой)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *