Куди піти на Хелловін в Дніпрі: сімейна афіша 2021

До Хелловіна всього нічого, тож вже настав час планувати, як ви проведете час напередодні Дня всіх Святих. Відсвяткувати вдома, у кафе чи розважальному центрі – що вам ближче? PokuponBlogTeam із задоволенням підкаже, де в Дніпрі відзначають Хелловін, куди піти повеселитися із сім’єю, з дітьми, з другом чи подругою. Ну і без святкових знижок нікуди – найвигідніші пропозиції від Покупона вже чекають на вас ;) 

Дитячі заходи на Halloween

«Crazy Halloween» в дитячому центрі «Fly Kids» 

Хелловінський вікенд у парку «Fly Kids» святкуватимуть веселою вечіркою «Crazy Halloween». Маленькі гості свята знайдуть, що робити, адже на них чекає страшно цікава розважальна програма: 

  • Тематична ранкова зарядка з безкоштовним монстро-гримом.
  • Малювання піском: «Повернення монстрів».
  • Майстер-клас «Жахливі солодощі». 
  • Авторський квест «Втрачені. Новий вимір»: всім учасникам – безкоштовний тематичний face art! 
  • Яскраві моменти заходу зафіксує професійний фотограф.
Halloween чудово відзначить у дитячому парку «Fly Kids»
Halloween чудово відзначити у дитячому парку «Fly Kids»

Де: Дніпро, вул. Боброва, 1.
Коли: 30 та 31.10.2021 р. о 12:00.
Вартість вхідного квитка: у вихідні та свята – 250 ₴, у будні – 210 ₴ або дешевше з Покупоном – 149 та 105 ₴.

Хелловін з Адамсами в центрі розваг «Планета» 

«Планета» запрошує в гості – на парад монстрів від родини Адамсів! У вас буде можливість вразити всіх своїм крутим костюмом, пригоститися смаколиками, отримати призи і жахливо кльово повеселитися! 

Що робити на Хелловін: веселитися разом з Адамсами у дитячому парку «Планета»!
Що робити на Хелловін: веселитися разом з Адамсами у дитячому парку «Планета»!

Де: Дніпро, вул. Нижньодніпровська, 17 (ТЦ «Караван»), вул. Маршала Малиновського, 2 (ТЦ «Вавілон»).
Коли: 30 та 31.10.2021 р.
Вартість вхідного квитка: у вихідні та свята – 200 ₴, у будні – 170 ₴ або дешевше з Pokupon – 139 та 119 ₴. 

Читайте також: 

Найкращі костюми для страшних образів на Хелловін 

Крутий мейк на найжахливіше свято 

Хелловін для всіх: вечірки та розваги

Вечірка «Байки зі склепу» в ресторані «Поплавок»

Ресторан «Поплавок» – концептуальний заклад з багаторічною історією, розташований прямо на воді з видом на обидва береги річки Дніпро. Оновлений, стильний і лаконічний інтер’єр, затишна атмосфера та смачні страви європейської кухні, хороша музика – все це робить «Поплавок» улюбленим місцем зустрічей та проведення свят.

«Поплавок»

Заклад запрошує відзначити Хелловін запальною вечіркою «Байки зі склепу»:

  • ведучий;
  • анімація;
  • шоу-балет;
  • DJ;
  • караоке.
«Поплавок»

Де: Січеславська Набережна, 7.
Коли: 29,30 жовтня о 19:00.
Ціни: вхід на вечірку вільний. Середній чек на кухні 400 ₴. Не у святкові дні у закладі діє акція від Pokupon – страви з меню, а також фірмове пиво та настоянки обійдуться вдвічі дешевше.

Зомбі-атракціон у парку Зелений Гай 

Хочете поєднати святкування з полюванням на ходячих мерців – ласкаво просимо! До найстрашнішого свята у парку Зелений Гай встановили атракціон у стилі зомбі-апокаліпсису. Все просто: сідайте в спеціально обладнаний автобус і їдете по місцевості, захопленій зомбі, а по дорозі – стріляєте по нечисті, що раптово виникає, з пейнтбольного пістолета. Занурення в атмосферу та адреналін забезпечений! 

Зомбі-атракціон у парку Зелений Гай 

Де: вул. Холодноярська, 25.
Коли: 22-24, 29-31 жовтня з 17:00 до 22:00.
Ціна: 500 грн з особи.
Вік: обмежень немає, діти до 7 років у супроводі дорослих. 

Хелловін в Потьомкінському палаці 

Хочете особисто познайомитися з містичними персонажами знаменитих опер, мюзиклів, казок? Поблукати таємничими коридорами старовинного палацу і потрапити на справжній бал темних сил, на свято веселих перевтілень і страшенно прекрасних зустрічей? Тоді приходьте у Потьомкінський палац, щоб незабутньо відзначити Хелловін – один з наймістичніших заходів року! 

Хелловін в Потьомкінському палаці 

Де: Потьомкінський Палац, площа Шевченка, 1.
Ціна квитка: дорослий – 250 ₴, діти з 3 до 16 років – 180 ₴.
Тривалість програми: 1,5 години

Страшні квести на Хелловін

«Протеже Франка»

Чи могли ви колись припустити, що потрапите в полон до найкращого учня Франкенштейна? Опинившись у моторошній лабораторії, ви зрозумієте, що у вас два варіанти. Перший – змиритися з тим, що ви станете «піддослідним щуром» для моторошних експериментів. Другий – спробувати за годину перехитрити маніяка і за допомогою вірних друзів вибратися з цього забутого богом місця.

Де: «Quest Time», Дмитра Яворницького проспект, 78.
Ціна: 800 грн, але зі знижкою Покупона – на 50% дешевше!

Тематична фотосесія

Коли довго і старанно готуєш образ до свята, завжди хочеться зберегти його не тільки в пам’яті, але і на крутих фото, які будуть зберігатися на комп’ютері або в улюбленому альбомі. А тут не просто гарне вбрання, а оригінальний костюм для Хелловіна з не менш крутим гримом – без фотосесії не обійтися!

Читайте також: 

Як правильно позувати для крутої фотосесії

Як підготуватися до фотосету

8 найкрасивіших місць Дніпра і області для фотосесії

Віртуальна реальність

Щоб потрапити у потойбіччя і налагодити зв’язок з неіснуючими персонажами, зовсім не обов’язково проводити спіритичний сеанс або практикувати ворожіння. Альтернативна реальність доступна всім і кожному у VR-клубах із найсучаснішим обладнанням. Відсвяткуйте Хеллоуїн подорожжю у світ пригод, адреналіну та неймовірних здібностей, пориньте в барвисту атмосферу ігор і кіно буквально «з головою».

Відзначити найстрашніше свято можна у VR клубі

Жахливчик під смаколик

Багато хто любить святкувати Хеллвін вдома. Цього року вам теж хочеться залишитися біля домашнього вогнища? Не забудьте про основні компоненти містичної атмосфери: ліхтар Джека, моторошні декорації, хорор муві в компанії найближчих і, звичайно ж, щось смачненьке.

Моторошний мультик «Дім-монстр» 

Три друга на ім’я Діджей, Чедер і Дженні приходять до жахливого висновку: будинок по сусідству – справжнє чудовисько. Щоправда, жоден дорослий їм не вірить, списуючи все на багату дитячу фантазію. Тому коли будинок-монстр починає проявляти агресію, єдине, що можуть протиставити їй підлітки, це їхня власна хоробрість.

Вікова категорія: 12+

Містична класика «Інші» 

У великому похмурому будинку серед англійських туманів живе жінка Грейс зі своїми дітьми, які бояться сонячного світла. Одного разу до неї наймаються троє нових слуг, потім з війни повертається чоловік, але всі вони ведуть себе дивно, і Грейс довго не знаходить пояснення ані їхній поведінці, ані лякаючим звукам з верхніх поверхів особняку… Прозріння приходить несподівано і виявляється страшним і драматичним.

Вікова категорія: 13+

Моторошна екранізація Стівена Кінга «Воно» 

У місті Деррі, що в штаті Мен, один за іншим зникають діти. За кожною трагедією стоїть тінь зловісного клоуна Пеннівайза, і саме з ним доведеться вступити в протистояння кільком дітям – головним героям…

Вікова категорія: 18+

Гостросюжетний триллер «Пила»

Частин «Пили» знято чимало – цілих 9 фільмів– але всі їх пов’язує спільна сюжетна канва. Головні герої кожної серії потрапляють у повне підвладдя до психопатів, які влаштовують своїм жертвам моторошні випробування з метою навчити їх «цінувати життя». Тільки той, хто з усіх сил хоче жити, зможе пройти їх… На інших чекає смерть.

Вікова категорія: 18+

Читайте також:

Найкращі сервіси доставки їжі в Дніпрі 

Як вирізати гарбуз на Halloween

А ви вже вибрали захід у Дніпрі, придумали, куди підете і чим займетесь на Хелловін? Діліться ідеями та планами у коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *