Куди сходити і що робити на Трійцю 3-4 червня

Куди сходити і що робити на Трійцю 3-4 червня

У першому місяці літа в Україні відзначають святу Трійцю – свято, яке, згідно з церковною традицією, припадає на 50-й день після Великодня і обов’язково на неділю. У 2023 році дата православної Трійці випадає на 4 червня, а відпочивати українці будуть лише два дні – 3 і 4 числа. Вихідного в понеділок не буде через воєнний стан, тож плануйте відпочинок і розважальну програму на суботу та неділю. А PokuponBlogTeam підкаже куди можна сходити з дітьми, де погуляти і що красивого побачити у вашому улюбленому місті. Ловіть ідеї та знижки на Трійцю в розділі розваг та відпочинку.

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
234 акцій

Чим зайнятися у вихідні на Трійцю

Вихідні 3-4 червня 2023 року на Зелені святки, коли на вулиці вже досить тепло, можна провести біля води, на природі.

Відпочинок біля басейну

Літо впевнено вступило у свої права, аж неймовірно тягне на море ? Але якщо не виходить поїхати у круїз, не проблема – поплавати, позасмагати на сонечку і відпочити можна, не виїжджаючи з Києва. Вибирайте відпочинок у готельних комплексах з відкритими басейнами, шезлонгами, м’якими пуфами і смачними коктейлями в барі – і відпочивайте по-літньому ?⛱ 

Знайти підходящий готельчик з можливістю покупатися просто неба можна у розділі заміського відпочинку на Покупоні.

Відпочинок у басейні на Трійцю

Для любителів попаритися і відновити сили є безліч закладів з турецьким хамамом, або фінською сауною, басейнами і додатковими спа-послугами.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
75 акцій

Активний відпочинок

Порадуйте себе пригодами і заощаджуйте з Покупоном до 50% від ціни прайсу.

Покатеньки на квадроциклах на Трійцю
Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Wild Kvadro»
Зазим'я (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
9 акцій

Читайте також: 
? Де в Києві покататися на квадроциклах 
? Комплекси з відкритим басейном у Києві і за містом

Квести та настолки

А як щодо того, щоб у вихідні активно відпочивало не тільки тіло, а й мозок? У цьому допоможуть квести і настільні ігри, адже тут на вас чекають і оригінальні загадки, і круті пригоди, і логічні завдання. На Покупоні є величезний вибір квестів і захоплюючих настолок, в які можна зіграти з друзями, користуючись крутими знижками до 60%.

Сходити до квесту на Зелені свята
Акції
Квест «Ліфт» у будні дні від «Logikum»
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-25%
700 грн
525.0 грн
Квест «Лабіринт страху» від «Insomnia»
Київ, Хрещатик вулиця, 15
-50%
720 грн
359.0 грн
Показати всі
25 акцій

Фотосесія

Літні вихідні дарують масу ідей і локацій для фотосесії

Святкова фотосесія у вінку на Трійцю
Акції
Показати всі
26 акцій

Читайте також:
✔️Красиві місця для фотосесій у Києві
✔️10 найкрасивіших місць для фотосесії у Львові
✔️Красиві місця Дніпра та області для фотосесії
✔️Фотосесія у квітах: коли що цвіте, локації

Риболовля

Літня пора – відмінний час і для початківців, і для завзятих рибалок. На водойму можна виїжджати на кілька днів і міксувати відпочинок на природі з барбекю і посиденьками біля води з вудкою. 

Найкраще клює на ранковій зорі або із заходом сонця, особливо якщо ви знаєте, де ловити. Тільки не забувайте, що відпочивати на природі зараз потрібно обережно, віддаючи перевагу доглянутим платникам або місцям, перевіреним спеціальними службами, і обходячи заборонені зони.

Риболовля за містом на Трійцю
Акції
Риболовля з альтанкою і мангалом в «У Марусі»
Миколаївка (Київська область)
-30%
1000 грн
699.0 грн
Відвідування ослячої ферми «Osloff»
Великі Дмитровичі (Київська область)
-38%
200 грн
149.0 грн
Показати всі
17 акцій

Куди поїхати в червневу міні-відпустку

Що може бути краще, ніж відпустка, нехай навіть і невелика. Вихідні ㅡ просто ідеальний привід для зміни обстановки і релаксу. Зі зрозумілих причин, діапазон локацій для відпочинку цього року істотно менший, ніж зазвичай, але це не означає, що вам ніде буде провести вікенд. Ловіть список ідей і місць, куди можна поїхати 3-4 червня ?

Заміський відпочинок

Сучасні заміські комплекси нічим не поступаються закордонним курортам, інколи навіть перевершують їх за рівнем комфорту. Головний плюс таких готелів – вам не треба витрачати час на поїздку, до години їзди по місту або області – і можна насолоджуватися відпочинком. Вибирайте:

«Райський дворик» ㅡ чарівне місце на лоні природи, де ви зможете повністю переключитися з робочих буднів і повноцінно відпочити навіть у найкоротший термін. Для цього в готелі є сауна, простора тераса, великий басейн і зона відпочинку. І знижечка до 45%, з якою ціна відпочинку за 2 дні буде 1599 грн.

«Вишеград» – готельний комплекс недалеко від Києва, розташований у невеликому тихому містечку Вишгород. На гостей чекають райські насолоди в спа-центрі, освіжаючий басейн, солярій і турецька лазня. Вишенька на торті – розкішне меню в ресторані і можливість розслабитися з келихом вина в барі. Одна ніч у готелі зі сніданками на двох обійдеться вам у 2159 грн зі знижкою 20%.

Затишний ресторанно-готельний комплекс «Krakow» знаходиться всього за 10 км від Києва. Готель порадує мальовничою територією, чистим повітрям, смачною кухнею в ресторані з доставкою їжі в номер, відпочинком в сауні. Родзинка готелю ㅡ автентичний польський пивбар зі свіжим крафтовим пивом. Для маленьких гостей є дитячий майданчик.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
75 акцій

Західна Україна та Карпати

Західна Україна ㅡ джерело архітектурних і природних перлин. Тут є все: гори, галасливі водоспади, старовинні замки, стародавні ліси. Львів’янам дуже пощастило, адже вони можуть дістатися до Карпат за лічені години, від Києва машиною можна доїхати за 8-9 годин (якщо такі цифри лякають ㅡ плануйте більш тривалу відпустку). І звісно ж Західна Україна ㅡ це безліч красивих готелів із класними знижками:

«Гора» в Буковелі зі знижкою 20% – це всього кілька годин від Львова чи Івано-Франківська – і абсолютно інша реальність. Світ гірського повітря, мальовничих краєвидів, чистих і швидких річок, а ще неймовірного відпочинку, адже на м’якій постілі в готельчику і спиться солодше. За 4159 грн за двох ви отримаєте сніданки за системою «шведський стіл», відвідування спа (басейн, мультисауна, хамам). 

Готель «Карпатські зорі» в Яремче – ідеальний відпочинок для любителів природи, смачної кухні та спа-релаксу. Готель розташований в оточенні мальовничого лісу та гір. За 3 дні відпочинку для двох – від 3499 грн. У вартість включено проживання в номері стандарт/напівлюкс/котедж-люкс, сніданки «шведська лінія» або комплексні, безлімітне відвідування спа, користування зоною відпочинку, паркуванням та інші приємності.

Готель «Marion SPA 4*» у Буковелі – місце для відпочинку душі й тіла. Ідеальне поєднання красивої природи та релаксу. За 3 дні в номері люкс для двох – 6235 грн зі знижкою 20%. У вартість входить сніданки «шведська лінія», відвідування спа (басейн відкритий і закритий, сауна, хамам, джакузі), користування паркуванням і обслуговування номера.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
88 акцій

Читайте також:
✔️Найкращі бази відпочинку та комплекси під Києвом
✔️Їдемо в Ужгород: що подивитися, куди піти
✔️Буковель: розваги та визначні пам’ятки
✔️Найцікавіші тури та екскурсії по Україні

Не сидіть вдома, тим більше на свято. Знаходьте в собі сили радіти життю і не забувайте користуватися знижками від Покупона, адже з ними ви можете дозволити собі ще більше. Діліться в коментарях, які плани на Святу Трійцю (Зелені святки)?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *