Градієнт на нігтях: модний манікюр омбре 2024

Модні тенденції у манікюрі диктують шалену популярність градієнтного дизайну. Манікюр з плавним переходом виглядає стильно і елегантно, навіть якщо крім градієнта на нігтях більше нічого немає. Манікюр омбре – відмінний компроміс між мінімалізмом та бажанням зробити щось незвичайне ? Нанести градієнт можна на будь-яку форму і довжину: на квадратні нігті, овальні, довгі, короткі. BlogPokuponTeam зібрала добірку найкрасивіших ідей для дизайну омбре з фото, дивіться та зберігайте в закладки, щоб відразу показати майстру, який дизайн хочете зробити ??

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Дизайн омбре у світлих тонах

Полюбляєте манікюр у світлих та нюдових тонах, але хочеться чогось незвичайного? Внести різноманітність, не відмовляючись від улюблених ніжних відтінків, допоможе градієнтний дизайн. Та й любительки яскравих насичених кольорів теж можуть оцінити гарне пастельне омбре або ніжний молочний манікюр із кольоровою підложкою.

Мармуровий манікюр

Мармур – один із нейл-трендів 2023 року, його часто роблять із молочною базою. Сусідні з мармуровими нігті фарбують в один тон (це може бути як звичайний гель-лак, так і покриття металік) або роблять стриманий градієнт, який красиво перегукується зі структурою каменю. Також градієнт може простежуватися і в самому мармуровому візерунку, але виглядає він хаотичніше, ніж класичне омбре.

Акції
Курс навчання «Експрес-френч акриловими смайлами»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
6 акцій

Френч омбре

Ще популярним є френч омбре – від звичайного французького манікюру він відрізняється відсутністю чіткої лінії посмішки. Натомість робиться плавний перехід від нюдової бази в білий колір на кінчиках нігтів. Також можна поєднати класичний або фан-френч з градієнтом, що йде від кутикули, вийде два в одному: омбре та французький манікюр з чіткою смужкою на краю нігтя.

Модний градієнт з малюнком

Дизайн омбре чудово поєднується з візерунками, малюнками, стемпінгом, головне дотримуватись балансу між двома видами нейл-дизайну. Дизайн найкраще розміщувати на однотонній базі, а градієнт робити на інших пальцях. Найпоширеніший варіант – коли малюнками прикрашають один-два нігтики, а у техніці омбре покривають решту. Дизайн може бути будь-який, але гармонійніше поєднуються з градієнтом квіткові та абстрактні візерунки.

Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
515 акцій

Читайте також:
? Модний літній манікюр
? Ідеї нейл-дизайну на короткі нігті
? Педикюр на літо
? Тренди весільного нейл-арту
? Особливості апаратного манікюру
? Модні кольори та тенденції у манікюрі  

Манікюр омбре з блискітками, камінням, фольгою

Дизайн нігтів омбре заграє особливими фарбами, якщо додати до нього шиммер, красиві камінці, каміфубукі, фольгу. Варіацій маса: для створення красивого кольорового переходу можна використовувати лак з блискітками, або зробити акцент однотонним шиммером на одному-двох нігтях, стрази та каміння можна розташувати поверх градієнта або виділити під них окремий пальчик з однотонним покриттям. Виглядає красиво, ошатно і витончено.

Акції
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Медичний педикюр у салоні «Fayna Stories»
Київ, Салютна вулиця, 2к3
-46%
500 грн
279.0 грн
Показати всі
15 акцій

Яскравий градієнт на нігтях

Крутий і соковитий манікюр омбре з використанням яскравих кольорів – дизайн, який виглядає самодостатньо і не вимагає додаткових акцентів у вигляді декору, малюнків, страз. Який колір краще обрати для яскравого градієнта? У тренді всі відтінки рожевого та фіолетового, блакитний та бірюзовий, помаранчевий, жовтий, червоний. У дизайні омбре можна поєднувати три і навіть чотири кольори, але якщо ви робите манікюр на короткі нігті, доведеться обмежитися градієнтом двох кольорів. Чим довші нігті, тим більше простору для красивого, ефектного переходу.

Читайте також:
? Модні брови
? Тренди жіночих стрижок
? Актуальні чолки на будь-яку довжину
? Модні кольори та техніки фарбування волосся
? Трендові кольори, текстури та техніки макіяжу губ
? Тренди весна-літо
? Модний макіяж
? Ідеї зачісок із чубчиком   

А вам подобаються нігті омбре? Який дизайн градієнту робитимете? Діліться у коментарях ??

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *