Зачіски з чолкою 2024: ідеї для короткого, середнього та довгого волосся

Зачіски з чолкою 2023: ідеї для короткого, середнього та довгого волосся

Чубчик не втрачає своєї популярності і, як і раніше, прикрашає і доповнює різні варіанти стрижок на коротке, середнє і довге волосся. Правильний чубчик коригує риси і форму обличчя, приховує надто високий лоб і зморшки і взагалі надає образу цікавинки. Здається, достатньо зробити найпростішу укладку – і більше нічого не треба. Але світ зачісок багатий і цікавий – і є безліч способів красиво вкласти волосся з чолкою і тим самим ще більше підвищити градус своєї привабливості ?

BlogPokuponTeam зібрала наймодніші у 2024 році зачіски з чубчиками на будь-яку довжину волосся на всі випадки життя – з фото та відео ??

Акції
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Ламінування, реконструкція і полірування волосся
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-58%
1000 грн
499.0 грн
Показати всі
12 акцій

Зачіски з чубчиком на коротке волосся

Коротку стрижку часто поєднують з чубчиком, тому саме його перш за все укладають, коли доходить до створення стильної зачіски. Звичайно, коротке волосся залишає не надто велике поле для експериментів, але є кілька класних варіантів, як зробити стильну укладку і надати чолці модного крутого вигляду.

Волога укладка

У трендах – природність, а волога укладка це просто втілення натуральності та розслабленості. Вона викликає яскраві асоціації з літом і відпусткою біля моря: дівчина з вологою укладкою виглядає так, ніби щойно повернулася з пляжу або вийшла з душу. На короткому волоссі такий ефект виглядає особливо стильно та ефектно.

За допомогою вологої укладки можна підкреслити чубчик, надавши йому легку кучеряву недбалість, або, навпаки, сховати, пригладивши за допомогою стайлінгового гелю. А якщо укласти його м’якими хвилями на бік, образ одразу засяє нотками ретро-гламуру – ідеальний варіант для вечора у ресторані чи романтичного побачення.

Зачіска з чолкою з мокрим ефектом на коротке волосся
Акції
Жіноча стрижка з укладкою в «Alena Beauty Salon»
Київ, Леся Курбаса проспект, 18
-50%
350 грн
249.0 грн
Стрижка з фарбуванням від Ігоря Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-43%
450 грн
279.0 грн
Показати всі
9 акцій

Шпильки

Запис до перукарні через місяць, а ви хочете щось зробити з відрослим чубчиком вже зараз? Чи просто з’явилося бажання додати розмаїтості у повсякденний образ? У 2024 році модно ходити із заколотою чолкою – з двох сторін, на бік, зализаною або без ідеальної укладки.

Для цього вам знадобляться звичайні шпильки-невидимки. Щоб вони краще тримали чолку, збризкайте її фіксуючим лаком для волосся. Для надання зачісці яскравого молодіжного вайбу доповніть образ великими різнокольоровими прикрасами для волосся – загальна увага вам забезпечена ??

Зачіска з шпильками на коротке волосся

Недбала укладка

Якщо легкість, рух, запал – ваше друге «я», то недбала покошланість на голові ідеально це підкреслить. Особливо якщо ви носите рвані стрижки: піксі, гарсон, боб-каре.

Жодних рівних ліній і гладких пасм, кучері, що вільно стирчать в різні боки, ретельно продуманий ефект легкої неакуратності – укладка короткої стрижки з чубчиком в такому стилі прикрасить будь-яку жінку, але особливо підійде для квадратного і прямокутного обличчя. Недбалий рваний чубчик, особливо асиметричної форми, відмінно згладжує надто гострі риси і надає їм жіночної м’якості. 

Недбала зачіска на коротке волосся

Ідеї для середнього волосся

Розпущене волосся з серф-укладкою

Трохи хвилясті недбалі пасма, які виглядають так, ніби їх трохи розтріпав вологий морський бриз – серф-кучері це ідеальний варіант для тих, кому хочеться виглядати стильно і природно. Найкраще з такою зачіскою поєднується чубчик-шторка на два боки, який особливо пасує дівчатам з квадратним та круглим обличчям.

Зробити укладку з пляжними кучерями нескладно – домогтися потрібного ефекту допоможуть бігуді, кіски, еластична пов’язка, плойка або праска. Для фіксації пасм та надання їм об’єму використовуйте текстуруючий спрей.

Розпущене волосся з серф-укладкою

Низький пучок

Універсальна зачіска на всі випадки життя, яка відмінно поєднується з чубчиком будь-якої форми і структури, – низький пучок або, якщо зовсім немає бажання морочитися, хвіст. Волосся можна гладко зачесати і зафіксувати стайлінгом, якщо у вас прямий чубчик, що вимагає чітких ліній. А можна внести нотку хаосу і зробити чолку більш вільною та недбалою – безпрограшний варіант для чолки-шторки, асиметричної, рваної чи подовженої.

Низький пучок з чубчиком

Гладенька укладка

Власницям класичного густого чубчика з рівними краями і прямого волосся середньої довжини підійде класична гладка укладка. Стильне графічне каре – відмінне рішення для овального (для нього взагалі будь-які зачіски гарні) та трикутного обличчя. А щоб волосся нагадувало шовк і блищало глянцевим блиском, перед укладкою зробіть кератинове випрямлення або ламінування.

Гладенька укладка з чубчиком на середнє волосся
Акції
Ламінування, відновлення волосся в «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-60%
2500 грн
1119.0 грн
Відновлення волосся у студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-60%
2000 грн
899.0 грн
Показати всі
17 акцій

Варіанти зачісок з чубчиком на довге волосся

Коса з чубчиком

Прямий чубчик і чубчик-шторка красиво виглядають із косою, заплетеною на бік. Причому плетіння може бути не простим, а французьким або, наприклад, на кшталт «риб’ячого хвоста». Витончена романтична зачіска з нотками бохо впишеться майже в будь-який образ, але особливо актуальною буде у весняно-літній сезон.

Нагадуємо, що в моді, як і раніше, залишається легка недбалість, тому якщо з плетіння вибиватимуться окремі пасма і локони, ваша зачіска тільки виграє. Щоб досягти трендової хаотичності, використовуйте стайлінгову пудру та структуруючий спрей.

Коса з чубчиком на довге волосся

Напівпучок або гулька

Зручне та стильне рішення для дівчат, які ведуть активний спосіб життя та з популярних трендів вибирають лише найзручніші та найпрактичніші. Волосся, зібране в розслаблений напівпучок з чубчиком, гармонійно доповнить кежуал-look на кожен день.

Зробити таку зачіску зовсім нескладно, хоча вона, за фактом, є поєднанням двох більш простих: звичайної гульки, яку можна закрутити з хвоста за допомогою гумки, і мальвінки, в якій частина волосся заколюється або зав’язується на маківці або трохи нижче, а частина залишається вільною.

Напівпучок поєднується як з прямим класичним чубчиком, так і з подовженим, косим і чубчиком-шторкою – жодних обмежень.

Зручне та стильне рішення для дівчат – зачіска навівпучок або гулька

Класичний пучок на маківці

Більш звичний варіант пучка без елементів мальвинки теж круто виглядає в поєднанні з чубчиком: шторкою, подовженим, прямим. Робиться зачіска без особливих хитрощів: волосся потрібно ретельно розчесати, зібрати на маківці у великий хвіст і зав’язати, після чого закрутити в джгут і обвести навколо основи. Фіксуємо всю цю красу шпильками та збризкуємо лаком для волосся. Щоб пучок виглядав цікавіше, можна випустити кілька пасм, заплести їх у тонкі косички та обмотати навколо пучка.

Класичний пучок на маківці
Акції
Стрижка, фарбування та укладка волосся в «Стиль»
Київ, Святошинська площа, 1
-30%
700 грн
490.0 грн
Жіноча стрижка з укладкою в салоні «ES Beauty Bar»
Київ, Бориса Грінченка вулиця, 4
-50%
400 грн
199.0 грн
Показати всі
10 акцій

Вечірні зачіски з чубчиком

Чубчик від обличчя

Елегантне і в той же час освіжаюче рішення для короткого та середнього волосся, коли хочеться прибрати чубок від обличчя, але зробити це красиво і без втрати об’єму. Така укладка виглядає динамічно, м’яко і дуже стильно і особливо добре пасує до каре. Щоб досягти такого ефекту, під час сушіння волосся потрібно накручувати та витягувати кінчики передніх прядок та чубчика від обличчя. Гребінець-брашинг бажано тримати під кутом, а не вертикально, якщо хочете, щоб краї чубчика зухвало дивилися нагору.

Чубчик від обличчя для середнього і короткого волосся

Грецька коса

Ідеальна зачіска на весілля – об’ємна, жіночна, романтична. Грецька коса передбачає обов’язкове обрамлення чола і нижньої частини потилиці вишуканим плетінням або красиво укладеними кучерями. Чубчик найчастіше ховається: пригладжується або забирається в зачіску, стаючи непомітним. Подовжений можна випустити тонкими хвилястими пасмами з боків від обличчя. Якщо у вас повне, кругле обличчя, яке хочеться візуально звузити, оформити чубчик таким чином буде чудовою ідеєю.

Ідеальна зачіска на весілля – грецька коса

Кучері на бік

Невигадливий, але дуже гарний варіант укладки з чубчиком на день народження або будь-яке інше свято – накручене волосся, покладене на бік. Рецепт простий: накрутити волосся на бігуді або плойку, закріпити його шпильками-невидимками (якщо є бажання, можна прикрасити зачіску і великими декоративними – з камінням або квітами), а чубок укласти за допомогою плойки-праски та стайлінгових засобів. Локони на один бік найкраще поєднуються з косою та подовженою чубчиком.

Накручене волосся, покладене на бік

Помпадур

Зухвалий, сміливий та креативний варіант святкової зачіски на коротке волосся. Укладка помпадур передбачає зачесані назад чубок і пасма на маківці з піднятими вгору кінчиками.

Помпадур – креативна зачіска на коротке волосся

Укладка з косами

Вдалий варіант на середню довжину – романтична зачіска із плетивом навколо голови. З боків від обличчя у чубчика беруться пасма, з них плетуться колоски, які потім заколюються на потилиці невидимками. Косички можуть виглядати трохи недбало, без зайвої гладкості, яка тільки зашкодить зачісці. В укладку з плетінням чудово впишеться прямий чубчик, шторка або чубчик з подовженням.

Укладка з косами
Акції
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Однотонне фарбування волосся від І. Ніколаєва
Київ, Михайлівський провулок, 20
-46%
750 грн
509.0 грн
Показати всі
12 акцій

Як зробити зачіску з чубчиком, якщо його немає

Не кожна дівчина готова піти на кардинальну зміну зачіски, а чубок, без перебільшення, дуже змінює риси обличчя, іноді до невпізнання. Тому деякі з метою компромісу роблять чубок-шторку або шукають способи імітувати чубок, не обрізаючи його.

Є кілька способів власноруч зробити зачіску з чубчиком, якщо його немає:

  • Чубчик з хвоста. Волосся потрібно зібрати в хвіст на маківці, ретельно розчесати кінець, розділити волосся на верхню і нижню частини – і кінчики нижньої укласти на лобі у вигляді чубчика, зафіксувавши невидимками на тімені. Решту хвоста – начесати, збризкати лаком і зробити високий пучок.
  • Чубчик на дві сторони: зробити все те ж саме, але на етапі укладання верхньої частини хвоста скласти волосся хрест-навхрест, щоб вийшов чубчик, схожий на видовжений або шторку.
  • Чубчик у стилі пін-ап: для ретро-укладки потрібно відокремити тім’яну частину волосся горизонтальним проділом, добре розчесати, обробити лаком або пінкою, накрутити на термобігуді кінчиками всередину, після чого «скрутити» чубчик у циліндр і закріпити з внутрішнього боку невидимками.

На відео – докладні та наочні інструкції, як створити фальшивий чубчик ?

Читайте також:
? Модні кольори та техніки фарбування волосся
? Модні чубчики на будь-яку довжину
? Тренди жіночих стрижок
? Модні тренди весна-літо
? Ламінування волосся – все про процедуру  

Пригледіли собі ідеальний варіант зачіски з чубчиком на кожен день чи на свято? Діліться в коментарях, який сподобався найбільше ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *