Модний весільний манікюр нареченої 2024: трендові ідеї, 150+ фото

Модний весільний манікюр нареченої 2023: трендові ідеї, 150+ фото

В образі нареченої все має бути ідеальним і продуманим до дрібниць. Тому манікюр зобов’язаний прикрашати руку не менше за обручку. PokuponBlogTeam зібрала для наречених актуальні та трендові ідеї весільного нейл-арту 2024 з фото на короткі та довгі нігті. У добірці не лише класичний білий, бежевий та універсальний френч під сукню айворі, а й святковий нейл-арт у синіх, блакитних, червоних та бордових тонах. Дивіться фото, вибирайте дизайн та записуйтесь до майстра зі знижкою Покупону до 55%.

Акції
Манікюр та педикюр з покриттям у «Lina Nails»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 27
-43%
400 грн
269.0 грн
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Показати всі
17 акцій

Актуальний весільний френч

Френч – це класика: вічна, незабутня, ніжна та універсальна, навіть під кольорову вінчальну сукню. Білий або молочного кольору обідок по вільному краю ідеально виглядає на довгих нігтях будь-якої форми: мигдаль, м’який або загострений квадрат, гострий стилет або пуанти.

Французький манікюр у світлих відтінках виглядає вишукано, підкреслюючи основні риси образу нареченої: ніжність, легкість, легкість. Френч ідеально перегукується з головними трендами весільної моди 2024 – мінімалізмом та практичністю. Без зайвин і надмірних деталей, за бажання, його завжди можна урізноманітнити стразами, мереживом, візерунками та кольоровою гамою.

Якщо хочете френч на довгі нігті і до весілля не встигаєте відростити потрібну довжину, його завжди можна наростити. Але й короткі нігті – зовсім не привід відмовлятися від ніжного та витонченого французького манікюру. Якщо хочете залишити натуральні нігтики короткими, робіть френч дизайн з тонкою лінією посмішки (товста візуально вкорочує і без того невелику нігтьову пластину).

Акції
Чоловічий манікюр з массажем у «Dali Deluxe»
Київ, Лесі Українки бульвар, 30
-54%
350 грн
199.0 грн
Манікюр з покриттям гель-лаком у «Dali Deluxe»
Київ, Лесі Українки бульвар, 30
-61%
350 грн
149.0 грн
Показати всі
5 акцій

Весільний манікюр зі стразами та блискітками

Кожна наречена має уявлення про те, яким має бути святковий нейл-дизайн у день весілля. І якщо для когось ідеальний варіант – це простий пудровий нюд або вишуканий френч, інші вибирають блискучі стрази, блискітки і об’ємний декор. Обіграти такі прикраси можна як завгодно: ніжний дизайн у пастельних відтінках або зухвалий яскравий нейл-арт, що сяє всіма кольорами веселки. Все залежить від стилю та смаку нареченої.

Робіть весільний манікюр зі знижкою від Покупон до 55%

Омбре дизайн на весілля

Манікюр у техніці омбре передбачає плавний перехід від одного кольору до іншого і може виконуватись у будь-якій гамі, яку вам диктує настрій та стилістика весілля. Для весільного дизайну підійде омбре у нюдових та пастельних відтінках. Щоб додати цікавинки, зробіть яскравий акцент: ненав’язливі візерунки, невеликі стразики, вкраплення золотої чи сріблястої фольги. Омбре може бути виконано як на всіх пальцях, так і на одному-двох.

Акції
Манікюр з покриттям гель-лаком у «Dali Deluxe»
Київ, Лесі Українки бульвар, 30
-61%
350 грн
149.0 грн
Манікюр, нарощування та корекція в «Nails Getman»
Київ, Кобзарський провулок, 10А
-43%
600 грн
349.0 грн
Показати всі
8 акцій

Ажурний весільний манікюр 2024 року

Світові кутюр’є щедро прикрашають вінчальні сукні тонким мереживом, ніжною вишивкою та квітковими аплікаціями. Витончені мереживні візерунки сміливо можна вважати весільним трендом сезону осінь-зима 2024. Вони підійдуть і на короткі нігті, і на довгі, ляжуть і на матовий дизайн, і на глянець.

Ажурний розпис можна комбінувати з різноманітним нейл-декором: стразами, блискітками, технікою омбре. Особливо вишукано мережива виглядають у поєднанні з френчем. Такий варіант підійде під класичний стиль нареченої в білому платті або вбранні кольору айворі. Самі візерунки можуть бути звичайними або об’ємними, що надає нігтикам особливу фактурність.

Акції
Урок «Макіяж для себе» від майстра Катерини Бятець
Київ, Софії Русової вулиця, 3В
-60%
1500 грн
599 грн
Урок «Макіяж для себе» від стиліста «Di Visage»
Київ, вулиця Володимирська, 51-53
-60%
1600 грн
649.0 грн
Показати всі
3 акцій

Манікюр для нареченої 2024 із втиркою

Уявіть перлину. Такого ж ефекту переливу можна досягти у манікюрі за допомогою втирки. Вона дозволяє створити мерехтливий ефект, металевий перелив як у перлини, який стане чудовим елементом вашого весільного look`у!

Святковий манікюр у блакитних тонах

М’які та ніжні відтінки не обов’язково повинні обмежуватися рожевою або бежевою гамою. Придивіться до блакитного кольору. Він може бути різним: блідим і ненав’язливим, яскравим і соковитим, що нагадує про блакитне море і літнє небо. Манікюр у блакитних тонах може вибрати кожна наречена, але особливо гармонійно він виглядатиме у комбінації із сукнею близького відтінку.

Манікюр під вінець у синьому кольорі

Якщо у весільному вбранні нареченої є сині акценти – стрічки, декоративні елементи, квіти в букеті – то цілком доречним буде синій святковий нейл-арт.

Акції
Манікюр та педикюр у студії «Xuxunails Service»
Київ, Новгород-Сіверська вулиця, 1
-67%
300 грн
139.0 грн
Манікюр з дизайном у «Flamingo studio»
Київ, Героїв полку Азов вулиця, 32
-55%
700 грн
349.0 грн
Показати всі
13 акцій

Манікюр нареченої у золотому кольорі

Золото завжди асоціювалося з розкішшю та статусністю. Шикарний весільний нейл-арт у золотих тонах стане чудовим доповненням до сукні кольору айворі та букету білих троянд. Нігтики можна повністю покрити лаком золотого кольору, або залишити нюдове тло і розставити акценти: стразами, фольгою, втиркою.

Акції
Складне фарбування волосся в студії «Compliment»
Київ, Академіка Каблукова вулиця, 25
-53%
1900 грн
999.0 грн
Чоловіча стрижка у «Frisor barbershop XIV»
Київ, Шота Руставелі вулиця, 33А
-20%
250 грн
199.0 грн
Показати всі
6 акцій

Манікюр на весілля у бордових тонах

Бордовий колір та відтінки червоного не втрачають своєї популярності і у весільний сезон 2024. Ця кольорова гама часто стає ведучою на весіллях, адже класичне поєднання білого або айворі з бордовим мало кого залишає байдужим. А найсміливіші нареченої взагалі вибирають вінчальні сукні з декоративними елементами і мереживом бордового кольору.

Ніжний манікюр з квітами та візерунками

Класичний манікюр нареченої – це поєднання пастельних відтінків та ненав’язливого витонченого декору. Молочний, рожевий, бежевий нейл-арт без додавання темних, насичених кольорів та великих стразів можна доповнити квітковими та геометричними візерунками та малюнками. Такий дизайн асоціюється з ніжністю і жіночністю, тому якнайкраще підійде до весільного образу нареченої.

Акції
Мікрострумова терапія в «Апаратна косметологія»
Київ, Левка Мацієвича вулиця, 24/1
-72%
450 грн
149.0 грн
До 7 сеансів RF-ліфтингу в «Апаратна косметологія»
Київ, Левка Мацієвича вулиця, 24/1
-72%
2250 грн
689.0 грн
Показати всі
276 акцій

Весільний манікюр на короткі нігті

Нейл-дизайн на весілля – особливий. Він не терпить вульгарності, незграбності, темних і занадто яскравих відтінків, нігтики повинні ідеально поєднуватися з сукнею і не відволікати увагу від образу. Втім, багато, звичайно, залежить від того, який образ вибрала наречена – хтось мріє вийти заміж у рожевому або навіть бачить себе в рожевій або червоній вінчальній сукні.

Але традиційно головними весільними відтінками вважаються: ніжна нюдова гама, молочний, світло-бежевий, пастельні варіації рожевого, блакитного, а також айворі та білий. Багато наречених віддають перевагу класичному френчу (нюд або прозорий гель-лак з посмішкою по краю нігтя) – і це дійсно безпрограшний варіант. Хтось у захваті від розкішних дизайнів із мереживами, блискітками та стразами – такий декор теж у тренді, але з ухилом у стильну лаконічність. Довжина значення не має – красиво зроблений весільний дизайн гарно виглядає на будь-яких нігтиках, навіть дуже коротких.

Весільний манікюр заслуговує на не менш ретельний вибір, ніж сукня або букет. Адже незалежно від того, наскільки пильно гості розглядатимуть вашу каблучку, нігтики – перше, на що звернуть увагу.

Читайте також:
? ТОП-10 найкращих місць для весільної фотосесії у Києві
? Де у Києві влаштувати весільний банкет
? Що подарувати молодятам на весілля
? Куди поїхати у весільну подорож
? Відпочинок у Карпатах влітку
? Куди поїхати до Карпат восени

Готуєтеся до весілля самі чи допомагаєте з вибором святкового нейл-дизайну подружці? Діліться в коментарях, яка ідея сподобалася і який весільний манікюр робитимете собі ??

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *