Куди піти на Хелловін в Одесі: сімейна афіша 2021

Костюми готові, грим продуманий, гарбуз вирізано… Залишилося придумати, куди піти в Одесі на найжахливіше і наймістичніше свято в році! На щастя, у #PokuponBlog є ціла купа крутих ідей, де можна відсвяткувати Хеллоуін сім’єю з дітьми, в компанії друзів і парами. В якості бонусу – жахливо прекрасні знижки на розваги ?, які зроблять ваш halloween weekend ще яскравішим і крутішим :).

Хелловін для всіх: вечірки та фестивалі

Halloween Вечірка в Palladium club

Відзначити Хелловін гучно і зі спецефектами пропонує «Palladium club». У передостанній день жовтня у клубі відбудеться приголомшливо-весела та моторошно атмосферна вечірка на честь Дня Усіх Святих. Діджеї потішать найгарячішими хітами, бармени – смачними цінами на напої та меню, аніматори – страшними костюмами. На великі екрани транслюватимуться уривки з популярних жахів, а ви станете одним із найяскравіших героїв жахливого фоторепортажу, якщо прийдете в ефектному гримі та вбранні.

Коли: 30 жовтня о 22:00.
Де: «Palladium club», Італійський бульвар, 4.
Ціна: 300 грн.

Halloween Вечірка в Palladium club

Хелловін на Буніна

Відсвяткувати Хелловін смачно та весело запрошує ресторан «Щастье». Приходьте сюди, щоби провести атмосферний вечір у затишній обстановці. Тематичні хеловінські декорації та музика у виконанні Dj Lashin додадуть магії, а головною цікавинкою свята стане томлена баранина із кус-кусом в обпаленому гарбузі. На захід можна прийти з дітьми – їх розважатимуть та пригощатимуть солодощами Чеширський Кіт та Аліса.

Коли: 30 і 31 жовтня о 19:00.
Де: ресторан «Щастье», Буніна вулиця 21.
Вхід: за попереднім бронюванням.

Хелловін на Буніна

Психологічна Хеллоуїн-party «Я і моя Тінь» 

Як відзначити Хелловін зі змістом? Ласкаво просимо на психологічну Хелловін-паті для тих, кому хочеться втекти від рутини, отримати свіжі враження, познайомитися з новими людьми, придбати круті фото і просто добре відпочити.

Що на вас чекає на святі:

  • Атмосферний welcome-drink.
  • Невелика лекція, присвячена тіньовій стороні особистості.
  • Фотосесії у тематичних фотозонах.
  • Захоплююча вікторина.
  • Урок акторської майстерності.
  • Пророцтва від карт Таро.
  • Сюрприз від організаторів заходів.
  • Святкова лотерея для учасників.

Коли: 30 жовтня об 11:00.
Де: Театр Перуцького, Буніна вулиця 21.
Ціна: до 30.10 – 350 грн, в день проведення свята – 450 грн.

Психологічна Хеллоуїн-party «Я і моя Тінь» 

Halloween у Gagarinn FoodHub

Куди піти за містичним хеллоуїнським вайбом і смачними частуваннями? Пропонуємо напередодні свята зазирнути до «Gagarinn FOOD HUB», який потішить гостей крутою програмою:

  • Концерт живої музики з вокалом та гітарою.
  • Апетитне гарбузове меню.
  • Перегляд кіно.
  • Комплімент кожному гостю від закладу.   

Коли: 30 жовтня о 17:00.
Де: «Gagarinn FOOD HUB», Генуезька вулиця, 5.
Вхід: за попереднім бронюванням.

Halloween у Gagarinn FoodHub

Ніч гарбузів

Традиційно Хелловін в Одесі не обійдеться без Ночі гарбузів. Це страшно-гарний захід створено спеціально для тих, хто жадає продемонструвати свої таланти в області вирізання гарбузів. Вирізуйте гарбуз, приносите його до Міськсаду і отримуйте в подарунок солодкі цукерки!

Коли: 31 жовтня о 19:00.
Де: Міськсад, Дерибасівська вулиця.
Вхід: вільний. 

Halloween party у Bright Club

Хочете повеселитися «по-дорослому»? Тоді в хелловінську ніч сміливо вирушайте до «Bright Club» – танцювати, співати і веселитися. Готуйте свій назловісніший костюм, не забудьте про грим. На вечірці, крім смачних страв, караоке і бармен-шоу буде фотограф, який обов’язково зафотографує кожного учасника моторошно веселого свята :).

Коли: 30 жовтня о 20:00.
Де: «Bright Club», Академіка Вільямса, 68/1.
Ціна: вхід вільний.

Halloween party в Bright Club

Читайте також:
Як оригінально вирізати гарбуз на Хелловін
Крутий макіяж на Хелловін 2021
Костюми на Хелловін 2021

Як відзначити Хелловін з дітьми

Halloween в Музеї Цікавої Науки

У найзловісніше свято в році «Музей Цікавої Науки» запрошує на серію крутих тематичних паті для дітей та дорослих. Святкові заходи відбудуться з 29 по 31 жовтня. Залежно від програми, в івентах можуть взяти участь як діти різного віку, так і дорослі. Тож якщо ви шукаєте, що робити на вихідні Хеллоуїна, ловіть розклад музею.

Коли: 29-31 жовтня.
Де: «Музей Цікавої Науки», Шевченка проспект, 4Е.
Ціна: від 200 грн – дорослий квиток, від 250 грн – дитячий квиток; у звичайні дні ціна від 100 грн, але зі знижкою Покупону – до 40% дешевше.

Хелловін. Азбука дитячої безпеки

Святкування Хеллоуїна з користю – найкращого варіанту для дітей не вигадаєш. У це свято Навчальний Центр SAR запрошує дорослих та дітей 6-14 років на пізнавальний майстер-клас, присвячений азам безпечної поведінки на вулиці та вдома. Протягом заходу діти:

  • Дізнаються, як поводитися на вулиці та в побуті, якщо поряд немає дорослих.
  • Навчаться правильно спілкуватися зі спецслужбами.
  • Отримають навички надання першої допомоги.
  • Дізнаються, як правильно спілкуватися з незнайомцями і що робити, якщо опинився у незнайомому місці.
  • Почнуть краще розумітися на правилах дорожнього руху.

На захід можна прийти у тематичних костюмах Хелловіна – наприкінці майстер-класу відбудеться святкова фотосесія для всіх бажаючих.

Коли: 31 жовтня об 11:00.
Де: Навчальний Центр SAR, Композитора Нищинського вулиця, 28.
Ціна: дорослий квиток – 400 грн, дитячий – 200 грн; присутність дорослих обов’язкова.

Halloween у Gagarinn Plaza

Справжнє сімейне свято чекає на вас напередодні Дня Всіх Святих у торгово-розважальному центрі «Gagarinn Plaza». Приходьте відзначити Хелловін і отримайте захоплюючу святкову програму, яка потішить всіх незалежно від віку:

  • Модний показ тематичних образів у казковому стилі.
  • Розваги, конкурси та майстер-класи з містичними нотками.
  • Моторошна, але дуже весела шоу-програма з аніматорами.
  • Аквагрим для дітей.
  • Солодка вата та розіграші призів.

Коли: 30 жовтня о 14:00.
Де: «Gagarinn Plaza», Генуезька вулиця, 5.
Вхід: вільний.

Halloween у Gagarinn Plaza

Страшні квести на Хелловін

«Хованки в темряві»  

А ви любили в дитинстві грати в хованки? А як щодо хованок у повній темряві, де одна команда – «мисливці», а друга – «тіні»? Візьміть участь у захоплюючому антиквесті «Хованки в темряві» – і перевірте, що у вас виходить краще: шукати або ховатися.

Де: quest.od.ua, Соборна площа, 4.
Ціна: 1000₴ або 400₴ на чотирьох по акції від Pokupon.

«П’ять ночей у Фредді» 

Уявіть, що ви – охоронець піцерії, а ваш попередник на цій роботі з невідомих причин зійшов з розуму. Настає ніч і ваша зміна, а це значить, що ви неодмінно дізнаєтеся, що ж стало причиною божевілля попереднього охоронця. Монстри, перешкоди і головоломки – ось що чекає вас на цій посаді. Чи зумієте ви вибратися з піцерії цілим і неушкодженим?

Де: quest.od.ua, Соборна площа, 4.
Ціна: 1000₴, а з сертифікатом Покупону – усього 400₴!

«Пила: Гра на виживання»

Приготуйтеся: на вас чекає найстрашніше випробування в вашому житті. Ви забудете все, що знали про страх раніше, опинившись під замком в маленькій кімнатці. Все, що вам потрібно, – це вибратися звідси. Але чи так це просто? Адже вам доведеться звільнитися від кайданів, врятуватися самому і допомогти друзям – і все це під невсипущим контролем зловісного маніяка.

Де: «QZone», Єврейська вулиця, 10.
Ціна: 800₴ на 3-4 особи, зі знижкою Покупону – дешевше на 40%.

«Темрява»

Коли ви відчините двері до цієї кімнати, то потрапите в абсолютну темряву, і шляху назад вже не буде. Все, на що ви можете покладатися, – ваш слух. Один з учасників команди спостерігатиме за допомогою монітору та даватиме підказки, які допоможуть вам залишити приміщення. Ваша мета – вибратися самому і врятувати декого ще.

Где: «Ізоляція», Пушкинська вулиця, 6. 
Ціна: 500₴ на двох, а Покупон допоможе заощадити 50%

квест темрява

Тематична фотосесія

Ефектний образ до Хелловіну, на який ви витратили сили і час, заслуговує не тільки «вигулу» на костюмованій вечірці, але і тематичній фотосесії. Напередодні 31 жовтня багато студій оформляють стильні фотозони для індивідуальних, групових і сімейних зйомок. Атмосферні хелловінські фото можуть вийти і в осінньому парку. Головне – знайти свого фотографа, який втілить будь-яку вашу сміливу фантазію.

Читайте також: 
Як правильно фотографуватися
Красиві місця для фотосесій в Одесі та області

Віртуальна реальність

Більше розваг на Хелловін, гарних і різних! Наприклад, як вам ідейка сходити до клубу віртуальної реальності і на пару годин випасти зі звичної рутини? Одягніть 3D-окуляри, візьміть пульт в руки – і все, вас віднесе в альтернативні світи. Там ви зможете перетворитись на кого завгодно і стати частиною грандіозних пригод, в яких вас ніхто і ніщо не обмежуватиме. Ризик без ризику і адреналін без реальної загрози – крутіше не вигадати! Замовляйте місце в одному з кращих клубів Одеси зі знижками Покупону до 50%!

Жахливчик під смаколик

Якщо ваша «монстровечірка» проходить в домашній обстановці, в колі сім’ї, тоді до сценарію треба включити як мінімум декорацію простору і кіновечір жахів під хрускіт чіпсів, піци і суші. І… напевно не варто виходити на вулицю – краще замовте доставку їжі та швидше загорніться у затишний плед.

Моторошний мультик «Дім-монстр» 

Три друга на ім’я Діджей, Чедер і Дженні приходять до жахливого висновку: будинок по сусідству – справжнє чудовисько. Щоправда, жоден дорослий їм не вірить, списуючи все на багату дитячу фантазію. Тому коли будинок-монстр починає проявляти агресію, єдине, що можуть протиставити їй підлітки, це їхня власна хоробрість.

Вікова категорія: 12+

Містична класика «Інші» 

У великому похмурому будинку серед англійських туманів живе жінка Грейс зі своїми дітьми, які бояться сонячного світла. Одного разу до неї наймаються троє нових слуг, потім з війни повертається чоловік, але всі вони ведуть себе дивно, і Грейс довго не знаходить пояснення ані їхній поведінці, ані лякаючим звукам з верхніх поверхів особняку… Прозріння приходить несподівано і виявляється страшним і драматичним.

Вікова категорія: 13+

Моторошна екранізація Стівена Кінга «Воно» 

У місті Деррі, що в штаті Мен, один за іншим зникають діти. За кожною трагедією стоїть тінь зловісного клоуна Пеннівайза, і саме з ним доведеться вступити в протистояння кільком дітям – головним героям…

Вікова категорія: 18+

Гостросюжетний триллер «Пила»

Частин «Пили» знято чимало – цілих 9 фільмів– але всі їх пов’язує спільна сюжетна канва. Головні герої кожної серії потрапляють у повне підвладдя до психопатів, які влаштовують своїм жертвам моторошні випробування з метою навчити їх «цінувати життя». Тільки той, хто з усіх сил хоче жити, зможе пройти їх… Інших чекає смерть.

Почуття страху, як відомо, провокує звірячий апетит, тож перш ніж поставити на закачування найстрашніший фільм жахів, обов’язково замовте якусь смакоту. Що найкраще смакуватиме під хоррор муві? Піца з ковбасками і криваво-червоними томатами або, може, роли, загорнуті в чорні-чорні водорості норі? Обирайте фільм і використовуйте знижки Покупону до 75% на доставку найсмачнішої їжі: піци, суші, бургерів, локшини, пирогів, шашлику тощо.

Вікова категорія: 18+

Читайте також: 
✅ Кращі сервіси доставки їжі і продуктів в Одесі
✅ Куди поїхати на вихідні з Одеси

А ви вже придумали, чим зайнятись, куди піти і як провести Хелловін? Діліться ідеями та планами в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *