Де і як відзначити Хелловін у Харкові: найкращі ідеї розваг для дітей та дорослих

Любите веселитися? Страшенно любите веселитися? Тоді кельтське свято Хелловін для вас! PokuponBlogTeam вже підкинула ідеї костюмів і макіяжу на честь Дня всіх Святих. Вам залишилося подивитись добірку місць, де відзначатимуть найстрашніший день року, і вирішити куди піти: одному, удвох, з дітьми чи з друзями. Читайте наш гайд та плануйте найкращі паті у Харкові!

Дитячі свята на Halloween

Діти – великі любителі яскравого, атмосферного свята Хелловін. 30 та 31 жовтня дитячі клуби та ресторани часто влаштовують різні заходи для маленьких гостей. Малюки вбираються в кумедні костюми героїв жахів, наносять святковий мейк і вдосталь веселяться! 

Хелловін у парку розваг «Планета» 

Напередодні Дня всіх Святих сімейка Адамсів влаштовує справжній парад монстрів! Приходь у розважальний центр «Планета» відсвяткувати Хелловін та здивуй усіх своїм костюмом. А ще – пригощайся смаколиками зі спеціального меню, отримуй подарунки, грай та веселись на славу! Буде жахливо круто і зовсім не страшно :) 

 Хелловінське меню в парку розваг «Планета» 
Хелловінське меню в парку розваг «Планета» 

Де: Харків, площа Захисників України, 7/8.
Коли: 30 та 31.10.2021 р. 
Ціна вхідного квитка: у вихідні – 200 ₴, у будні – 170 ₴ або дешевше за акцію від Покупон – 139 та 119 ₴. Для дітей до 1,5 років і іменинників у день народження вхід безкоштовний. 

Дитяча програма «Люди в чорному» в «Монтані»

До ресторану «Монтана» можна прийти всією сім’єю або дорослою компанією. Меню закладу – смачний та вишуканий мікс із страв італійської, французької, японської та американської кухні. Високі стандарти якості у кожній страві – кредо закладу. 

Монтана

А в день Хеллоуїна ресторан приготував дітям круту вечірку. На маленьких гостей чекає розважальна програма за сюжетом науково-фантастичної комедії «Люди в чорному». Прибульці ховаються серед нас. Разом з агентами спецслужби Джей і Кей діти пройдуть спеціальне навчання і стануть частиною команди людей у ​​чорному, яка зможе перемогти небезпечних монстрів. І плюс до всього страшно смачний стіл – замовляйте піцу з італійської дров’яної печі, дизайн-роли у стилі останніх тенденцій гастронома, гриль-меню на деревному вугіллі зі знижкою від Покупона до 50%

У програмі свята: 

  • паперове шоу; 
  • дискотека; 
  • смачне частування і подарунки від «Монтани».

Коли: 31 жовтня о 13:00.
Вартість: 400 грн. Поки діти під наглядом і зайняті нестримними веселощами, батьки можуть провести час за столом у ресторані – з Покупоном страви кухні вдвічі дешевше.
Вік дітей: від 6 років.
Більше інформації та відгуків про «Монтана».

«Вечірка у відьмочок» у ресторані «44 Favorite place»

У будь-який зручний час «44 Favorite place» відкриває двері гостям – маленьким і дорослим. Заклад славиться своєю фьюжн-кухнею і великим вибором стейків, що дає повне право називати його стейк-хаусом. Технологія сухої витримки м’яса і приготування в печі Josper забезпечує ідеально ніжну структуру і прожарювання стейків. Крім м’ясних страв, в «44 Favorite place» можна замовити роли, хачапурі, бургери, хінкалі і культові бельгійські вафлі. Приходьте з дітьми – в ресторані є дитяче меню і обладнане містечко для активних ігор. На Покупоні діють знижки до 50% на меню кухні, кальян або доставку страв додому.

«44 Favorite place» интерьер
«44 Favorite place» интерьер

І звичайно ж в ресторані «44 Favorite Place» на 31 жовтня запланований Дитячий Хеллоуїн! Цього разу на малюків чекає дуже крутий захід – «Вечірка у відьмочок»!

У програмі вечірки:

  • магічні веселощі на конкурсах;
  • чарівне зілля,
  • божевільні танці;
  • паперове шоу, улюблене малятами;
  • частування від «44 Favorite Place».
«Вечірка у відьмочок» у ресторані «44 Favorite place»
«44 Favorite Place» детский Хэллоуин
«44 Favorite Place» детский Хэллоуин

Коли: 31 жовтня об 11:00.
Вартість: 400 грн. В ожидании ребенка родители могут отдохнуть и покушать в ресторане – благодаря Покупону блюда кухни вдвое дешевле.
Вік дітей: від 3 років.
Читайте більше інформації і відгуків про «44 Favorite Place».

«Black Party» в «Пушка-Мигдаль»


У ресторані «Пушка-Мигдаль» можна відзначити свято і просто сходити сюди за настроєм. Обстановка в стилі Прованс, чарівність простоти, комфорту і розкоші сприяє відпочинку і приємному спілкуванню. Меню представлено французькою, італійською, іспанською, японською, американською кухнею. Авторські страви від шефа – реберця, приготовані в тандирі, або м’ясо на розпеченому вулканічному камінні – обов’язково спробуйте, це дуже смачно! Насолодитися високою кухнею можна за доступною ціною – на Покупоні знижки до 50% на меню кухні, кальян або доставку піци додому.

«Пушка-Миндаль» интерьер

Дитячий Хелловін у ресторані «Пушка-Мигдаль» – чудова можливість повеселитися та поринути в атмосферу містичного свята. Цього року для маленьких гостей відбудеться трендова вечірка «Black Party», на них чекають непідробні емоції та страшні пригоди! У святковій програмі:

  • божевільні танці;
  • паперове шоу;
  • захоплюючі челенджі;
  • частування від закладу;
  • жахливі конкурси;
  • святковий торт.
Дитячий Хелловін у ресторані  «Пушка-Мигдаль»
Дитячий Хелловін у ресторані  «Пушка-Мигдаль»
«Пушка-Миндаль»  детский Хэллоуин

Коли: 31 жовтня з 14:00.
Вартість: 400 грн. Поки діти веселяться, батьки можуть провести час і поїсти в ресторані – з Pokupon страви кухні вдвічі бюджетніші.
Вік дітей: від 7 років.
Читайте більше інформації і відгуків про «Пушка-Мигдаль».

Читайте також:

Ідеї ​​костюмів на Хелловін

Круті ідеї ​​мейка на Хелловін

Куди поїхати на вихідні з Харкова

Куди поїхати в листопаді

Куди піти на Хелловін: вечірки в Харкові

Halloween Fest від арт-заводу «Механіка»

Хочете поринути у постапокаліптичну атмосферу Зомбіленду? Тоді записуйтесь до лав армії опору зомбі – арт-завод «Механіка. Інша Земля» почав вербування рекрутів і шукає саме таких відчайдушних, як ви! Антураж, декорації табору площею 10000 м. кв. максимально наближені до обстановки міста майбутнього, населеного страшними зомбі. Щоб відпрацювати навички виживання у ворожому постапокаліптичному світі, ви тренуватиметеся із зомбованими піддослідними. Так-так, у «Механіки» є кілька таких – навіть не питайте, де вони їх взяли :) 

Що входить у програму: 

  • хорор декорації та фотозони, руїни – занедбане місто;
  • фуд-корт у лісі – щоб підкріпитися пайком з поживними речовинами; 
  • зомбі-тир – курс навчання зі знищення ходячих мерців; 
  • лабораторія для створення протиотрути від зомбі; 
  • табір навчання виживанню без благ цивілізації; 
  • потужна музична зомбі програма за участю live бендів; 
  • ведучі SHOW DICH. 

Для участі у вечірці потрібна наявність COVID сертифікату (1 або 2 дози), негативного ПЛР-тесту (за 72 години до заходу) або проходження експрес-тестування на місці (150₴). Тож святкувати буде безпечно!

Коли: 30 жовтня з 20:00 до 05:30.
Вартість: від 300 до 500 грн, дітям до 12 років – безкоштовно в супроводі дорослих.
Читайте більше інформації і відгуків про арт-заводі «Механіка. Інша земля».

Teens party UA в клубі «Paprika» 

Найкращий тусовочний проект для просунутої молоді віком 13-17 років, Teens party UA влаштовує вечірку-квест на честь Хеллоуїна! Кількість місць обмежена – в команді до 25 гравців, тож поспішайте записатися і приходьте в нічний клуб «Paprika»:) Атмосферу шоу створюють KOVALSKY @ djkovalsky & MC FLAUD @ de.flaud. 

Коли: 31 жовтня з 19:00 до 23:00.
Вартість: від 100 до 400 ₴.
Більше інформації та відгуків про «Paprika»

 «Halloween Pre-party»

Хочете відчути чарівність нечистої сили, поринути в містичну феєрію найжахливішого свята в році? Тоді варто сходити на Halloween Weekend до нічного клубу «Bolero Club»! Заклад з радістю прийме всіх вампірів, відьом, привидів та іншу нечисть на яскравому та вибуховому «Halloween Pre-party»! На вечірці запалюють Mc DALE та Dj Space & Bolero Show Girls. Приходьте повеселитися!

 «Halloween Pre-party»

Коли: 29 жовтня .
Вартість: для чоловіків – 200 грн, для дівчат – 100 грн.

 «Halloween Leprechaun»

Масштабне фірмове паті від нічного клубу «Bolero Club» в останній вечір жовтня – чудовий варіант провести Хелловін! Такий моторошний ексклюзив буває раз на рік – не пропустіть, харків’яни та гості міста! Вечірку качають Мс Roman Nabokov та Dj Space & Bolero Show Girls.

 «Halloween Leprechaun»

Коли: 31 жовтня.
Вартість: для чоловіків – 300 ₴, для дівчат – 200 ₴, а у святковій цибулі – вхід вільний + страшно-смачний комплімент від «Bolero Club».

Страшні квести

Страшні квести – чудова можливість відзначити свято і в реалі стати героєм історії, місцями моторошної, але захоплюючої та цікавої. На все у вас 60 хвилин – тож дійте! У Харкові багато квест-румів на різну тематику – вибирайте, що вам більше до вподоби.

«Справа Чикатило»

Квест Чикатило

Місто поринуло у жах – по вулицях у пошуках нової жертви бродить серійний вбивця.  Правоохоронні органи не в змозі зловити маніяка. Що залишається робити звичайним громадянам? Зібрати команду з 2-4 добровольців, прибути на місце злочину і самим розслідувати цю справу. А головне, вибратися звідти живими…

Де: Харків, Громадянська вулиця, 5.
Ціна: для компанії з 4 осіб – 800 грн або вдвічі дешевше за акцію від Pokupon.

«Втеча з Шоушенка»

Квест побег из Шоушенка

Класичний сюжет для страшного квесту – втечу з в’язниці. Головного героя засудили незаконно, і він вже просидів у в’язниці 20 років. Після розмови з начальником в’язниці нещасний розуміє: потрібно бігти, зараз – або ніколи.

Де: Харків, Громадянська вулиця, 17.
Ціна: для компанії до 4 осіб – 600 ₴ або 349 ₴ з сертифікатом Покупона.

«Гаррі Поттер»

Гарри Поттер квест

Ви думаєте, лорд Волан-де-Морт убитий? Помиляєтеся – він підкопив силу і міць, щоб повернутися і захопити міністерство магії. На цей раз Гаррі Поттер навряд чи вистоїть.  Єдиний шанс на порятунок – об’єднати магію трьох дарів смерті. І тільки ви здатні допомогти Гаррі в смертельній битві.

Де: Харків, Громадянська вулиця, 17.
Ціна: для компанії до 4 осіб – 800 ₴ або 449 ₴ зі знижкою Покупона.

«Скарби піратської таверни» 

Ви зважилися на ризикований вчинок – викрасти скарби піратів – і потрапили в полон: (Пірати замкнули вас у в’язниці, а самі пішли пити ром і веселитися. Вам будь-що не стало потрібно вибратися з пастки, а принагідно прихопити скарби – у вас на це тільки година!

«Скарби піратської таверни» 

Де: Харків, Громадянська вулиця, 17.
Ціна: для компанії до 4 осіб – 800 ₴ або 449 ₴ зі знижкою Покупона.

Полювання на зомбі у віртуальній реальності

Щоб відчути справжній драйв і жах, що леденить душу, можна сходити у VR клуб. Вибирайте відповідну естетиці Хелловіна гру у віртуальну реальність:

  • Arizona Sunshine – гра на виживання, де вам доведеться неабияк воювати із зомбі на руїнах постапокаліптичного міста.
  • Gorn – це неймовірно жорсткий і реалістичний симулятор гладіатора в віртуальній реальності. Єдиними обмеженнями для цієї бойні є ваша уява!
Виртуалка

Тематична фотосесія

Бажаєте, щоб ваш чудовий образ у вигляді подружки Джокера чи Ляльки-вбивці з «Ігри в кальмара» був професійно зафіксований для нащадків? Замовляйте антуражну фотосесію у стилі Хелловін! Все, що вам знадобиться – Джек-ліхтар з гарбуза, свічки, крутий костюм і мейк, а головне – ваші емоції і майстерність фотографа).

Тематична фотосесія

Залишитися вдома, обо скері муві з доставкою їжі

Нікуди не придумали піти на свято і вирішили залишитися вдома? А чи не влаштувати собі страшно «веселу» ​​нічку перегляду скері муві? Ловіть підбірку атмосферних фільмів, не забудьте замовити суші, піццу та інші смаколики з доставкою додому та приготуйтеся як слід полоскотати нерви.

 «Доктор Сон»

«Доктор Сон»

Справжнє свято для шанувальників творчості короля жахів Стівена Кінга – продовження культового сюжету «Сяйво», захоплюючий хоррор «Доктор Сон». Життя Денні, хлопчика з надздібностями, склалася далеко не райдужно. Паранормальний дар всі ці роки Денні глушив алкоголем, не впоравшись з дитячої душевною травмою. І ось, вже дорослому, йому знову випала нагода використати «сяйво» – свій чудовий дар. А все заради порятунку дівчинки Абри і інших дітей з незвичайними здібностями, яких переслідувала і вбивала група таємничих мисливців.

Рік випуску: 2019.
Рейтинг: 8,2
Трейлер до фільму:

«Пастка для диявола»

«Западня для дьявола»

Філіп – молодий і самотній редактор. Після пережитої трагедії його сім’ї, хлопець добровільно стає затворником у власному будинку. Якась диявольська сила піддає його витонченим тортурам і утримує в полоні. Страх скував волю Філіпа. Диявол хитро і майстерно маніпулює свідомістю хлопця, він упевнений, що таке страшне існування в пастці – єдиний можливий варіант. Надію на порятунок несподівано дає знайомство з літнім священиком. Але їм обом доведеться задіяти всю свою мужність у боротьбі зі злом.

Рік випуску: 2019.
Рейтинг: 7,4
Трейлер до фільму:

«Страшні історії для розповіді в темряві»

 «Страшные истории для рассказа в темноте»

Атмосферне ретро-хоррор «Страшні історії для розповіді в темряві» припаде до смаку всім любителям моторошних казок і жахливих міських легенд.

Дії фільму відбуваються в далекому 1968 році. Компанія підлітків з маленького містечка вирішує влаштувати незабутній Хеллоуїн – останній перед закінченням школи. Вони забираються в старий будинок з недоброї славою. Підлітки знаходять в особняку містичну книгу жахів і самі виявляються втягнутими в її страшний сюжет.

Рік випуску: 2019.
Рейтинг: 7,1
Трейлер до фільму:

Читайте також: Як вирізати гарбуз-ліхтар на Хеллоуїн

Містичне і яскраве свято Хеллоуїна  一 окраса жовтня. Тож вибирайте куди і з ким піти розважитись від душі! Діліться з нами своїми знахідками за локаціями, де провести канун Дня всіх Святих, та ідеями образів для свята, чекаємо на ваші коментарі ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *