Річниця весілля: найкращі ідеї подарунків дружині, чоловікові, батькам та молодій парі

Річниця весілля — трепетне свято про силу кохання, сімейні цінності, взаєморозуміння та підтримку. У такий день хочеться порадувати ювілярів чимось особливим, що могло б підкреслити та прикрасити їхні взаємні почуття. Матеріальні та побутові подарунки — добре, але яскраві враження, які грітимуть душу довгі роки, безцінні. Про те, що можна подарувати на річницю один одному, друзям чи батькам, розповідаємо далі.

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте в нашому огляді:

Чим порадувати чоловіка на річницю весілля

Давайте відкинемо банальні подарунки та прибережемо дриль і спортивне спорядження до іншого приводу. Річниця — свято кохання, яке має надовго відкластися в пам’яті. Дивіться варіанти ? як цікаво провести день у річницю та подарувати чоловікові незабутні враження.

Водні розваги 

Душа вимагає річкової романтики? Подаруйте чоловіку на круглу дату прогулянку на байдарках, катамаранах та каное. В теплу пору року це чудова можливість провести час із сім’єю на свіжому повітрі, відпочити від міської метушні та зарядитися енергією природ. А ароматна юшка на багатті може стати непоганою заміною вечері в ресторані.

Сплав річкою для сім'ї недорого
Акції
Відвідування басейну, зали і хаммама в Severinovka
Северинівка (Київська область) Северина Наливайка вулиця, 3
-42%
650 грн
449.0 грн
Знижка на заняття дайвінгом у «Submarine Club»
Київ, Івана Сергієнка вулиця, 2/3
-44%
0 грн
79.0 грн
Показати всі
8 акцій

Екстремальний відпочинок

Хлопці люблять швидкість. Екстремальна, але в той же час безпечна їзда подарує коханому букет найяскравіших вражень, дасть можливість випустити пару та відчути себе справжнім чоловіком, якому під силу подолати будь-які звивисті маршрути. Подаруйте чоловікові на весільний ювілей катання на квадроциклі або баггі – і ви побачите, з яким вогнем в очах він прийме цей презент. Ще варіант — заїзд на картингу, куди можна вирушити з друзями та влаштувати невеликі змагання. 

Де покататися на квадроциклах
Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
9 акцій

Стрільба

Ваш чоловік любить постріляти? На цю тему є безліч розваг, які здатні змінити вигляд будь-якого ділового чоловіка на азартного учасника імпровізованого поля бою. Подаруйте йому сертифікат на відвідування лазерного тиру або сходіть постріляти з луку – коханий буде у захваті. Ще можна зібрати дружну компанію та організувати в подарунок чоловікові колективну гру у пейнтбол чи лазертаг

Пейнтбол для компанії замовити гру
Акції
Безлімітна стрільба в тирі у комплексі «Бліндаж»
Київ, Преображенська вулиця, 4
-40%
2000 грн
1199.0 грн
Стрільба з вогнепальної зброї у «Darwin»
Київ, Вацлава Гавела бульвар, 16А
-30%
1320 грн
924.0 грн
Показати всі
9 акцій

Відвідування лазні або сауни

Відправити коханого до лазні — звучить не дуже романтично, але не поспішайте відмовлятися від цієї ідеї. Відвідування лазні чи сауни подарує чоловікові довгоочікуване розслаблення та відпочинок. Класична лазня з віничками та ароматним трав’яним чаєм або фінська сауна з гідромасажем — вибирати вам. Банний відпочинок у компанії близьких можна урізноманітнити грою в більярд або приготуванням смачної вечері на мангалі. А якщо в заміському комплексі є вихід до озера, то в теплу пору року можна ще й поплавати. 

Лазня із басейном замовити

Похід в барбершоп

Часи, коли в салони краси ходили тільки жінки, давно минули. Сучасні хлопці хочуть і люблять доглядати за собою. Якщо ваш чоловік із цієї категорії, то подаруйте йому сертифікат у барбершоп на модну стрижку з укладкою, корекцію бороди чи гоління. Зробити свіжий манікюр і педикюр теж буде доречним. З інших косметологічних процедур для чоловіків можна запропонувати у подарунок чистку обличчя у косметолога чи чоловічу епіляцію.

Чоловіча стрижка та корекція бороди київ акція
Акції
Чоловіча стрижка та корекція бороди у Brotherhood
Київ, Сергія Набоки вулиця, 12
-40%
300 грн
199.0 грн
Чоловіча стрижка та корекція бороди у «Sharp»
Київ, Лаврська вулиця, 4
-40%
550 грн
329.0 грн
Показати всі
15 акцій

Тайський масаж

Сучасний ритм не дає розслабитись, зупинитися хоча б на хвилину. Бажаєте подарувати максимум релаксу та користі? Презентуйте своєму чоловікові задоволення з легкою ноткою екзотики — тайський масаж. Лише один сеанс цього масажу не тільки розслабить тіло, а й наповнить душу приємними та позитивними емоціями. 

Тайський масаж недорого
Акції
Релакс-масаж у 4 руки у студії «BestMassage»
Київ, Харківське шосе, 182
-33%
1500 грн
999.0 грн
2 сеанси релакс-масажу у студії «Mpro Studio»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-68%
1800 грн
559.0 грн
Показати всі
195 акцій

Читайте також:
✔️ Тайський масаж: екзотичний релакс із цілющим ефектом

Практичні подарунки чоловікові

Якщо ваш обранець – прихильник матеріальних презентів, ми підготували кілька цікавих варіантів практичних подарунків.

  • ? Халат для чоловіка — не просто банне приладдя, а повноцінне домашнє вбрання. Махровий халат буде актуальним у холодну пору року, а бавовняний влітку.
  • ⌚️ Наручний або смарт-годинник — оригінальне рішення, якщо чоловік занадто багато працює. Наручний годинник нагадає, що пора додому, а зі смарт-годинником він не пропустить ваш дзвінок. Такий подарунок допомагає розподіляти особистий час, знаходити годинку-другу на заняття спортом, сімейні справи, ігри з дітьми. 
Що подарувати чоловікові на річницю весілля
  • ? Вінтажний набір для чищення взуття. Незвичайний подарунок для чоловіка, який віддає перевагу діловому стилю одягу. Взуття може багато сказати про характер людини, тому компактний набір для приведення черевиків і туфель до ідеального вигляду виявиться актуальним.
  • ? Запонки. Класичний пам’ятний презент для стильних хлопців підійде кожному чоловікові, у якого в гардеробі є хоч один парадний костюм.
  • ? Парасолька. Більшість представників сильної статі не люблять парасольки, але якщо ви бережете здоров’я та одяг другої половинки, цей аксесуар стане корисним подарунком. Порада: якою б стильною не здавалася парасолька-тростина, віддайте перевагу компактним варіантам, які легко помістити в рюкзак або портфель. 
Подарунки для чоловіка на річницю

Який сюрприз підготувати дружині

Скільки б років ви не прожили спільно 5, 10, 25, 50, запам’ятайте, що найактуальніший подарунок на річницю — час, проведений разом. Гуляйте весь вечір містом або замовте їжу додому для перегляду улюблених фільмів — неважливо, головне — не плануйте цього дня побутових справ. На Покупоні ви знайдете безліч варіантів подарунків зі знижками, ми пропонуємо розглянути наступні  ?

Що подарувати дружині на річницю

Заохочуйте її інтереси

Жінки більш схильні до різних захоплень та хобі, ніж чоловіки. Ваша дружина теж мріє навчитися чогось нового? Тоді здійсніть багаторічну мрію коханої, та подаруйте майстер-клас чи курси за її інтересами. 

Наприклад, уроки вокалу (якщо вона любить співати) або майстер-класи з живопису (якщо хоче навчитися гарно малювати). На сайті Покупона, багато тренінгів для прояву творчих здібностей зі знижкою: 

Курси з живопису для дорослих
Акції
Курс навчання «Експрес-френч акриловими смайлами»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Курс навчання «Швейцарський SPA-манікюр»
Київ, Червоноткацька вулиця, 42
-50%
1100 грн
549 грн
Показати всі
89 акцій

Поїздка на природу

Гарні краєвиди, свіже повітря, обід з видом на мальовничі панорами – уявили собі такий казковий вікенд? Втілити в життя цю картинку не складно, а вже для коханої дружини організувати такий відпочинок і зовсім не важко ?

На честь річниці можна вибратися вдвох на природу дикуном або ж з’їздити в красивий ландшафтний парк, повний квітів, красивих дерев та ефектних зелених зон – наприклад, на цвітіння лавандових полів у «Добропарку». А щоб порадувати дружину повним комбо, скористайтесь послугами фотографа та влаштуйте романтичну фотосесію на тлі цвітіння ?

Поїздка на природу як подарунок на річницю
Акції
Показати всі
24 акцій

Романтичне побачення «all inclusive» 

Здавалося б, банально, але через 20-30 років спільного життя, багато пар забувають, що можна провести час разом у приємній атмосфері поза домашньою обстановкою. Запросіть кохану на романтичне побачення від компанії організатора побачень: на вас чекає незабутній вечір у скляній альтанці на даху з видом на міську панораму, вишуканою вечерею, солодощами, музикою та світлом свічок.

Як влаштувати романтичне побачення

Читайте також: ✔ Де відсвяткувати день народження у Києві, Дніпрі, Харкові

День у спа-салоні

Оригінальний подарунок для другої половинки — день спа-задоволень. Сеанс масажу, доглядові процедури та приємна атмосфера дозволять коханій розслабитися та отримати справжнє задоволення. Вибирайте SPA-програму в салонах міста зі знижкою від Pokupon до 75%. 

Спа недорого київ
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
124 акцій

День краси

Ще варіант, який неодмінно сподобається вашій дружині, — б’юті-день. Уявіть: з самого ранку ваша кохана вирушає на манікюр і педикюр, потім потрапляє до умілих рук перукаря і, на завершення, отримує ще один сюрприз — професійний макіяж. Ну а ввечері — звичайно ж, в ресторан! Під такий насичений день краще, звісно, ​​брати вихідний.

Знижки у салоні краси
Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
517 акцій

Зірка у подарунок

На перший погляд звучить фантастично – як можна подарувати зірку? Але на сьогоднішній день це цілком реальна можливість. Для цього потрібно звернутися до Міжнародного зіркового каталогу, обрати безіменну зірку та зареєструвати її на ім’я дружини. Тільки уявіть собі, як сяятимуть очі вашої коханої жінки, коли вона дізнається, що тепер високо в нічному небі сяє зірка, названа на її честь. Здається, романтичнішого подарунка не придумати ??

Зірка у подарунок на річницю

Що ще купити дружині на річницю весілля?

  • ? Коштовності ніколи не втрачають свою актуальність. Позбавтеся стереотипів, що це старомодно і дорого. Сучасні ювелірні прикраси дуже стильні та прикольні, їх можна підібрати під будь-який вік і смак.
  • ? Парфумерія. Якщо ви не даруєте коханій жінці дорогі парфуми на кожне свято (це, звичайно, зовсім дарма), то можете зберегти ідею до річниці. Багато жінок мріють про дорогі парфуми від Chanel або Dior, і якщо ви були уважні, то, напевно, чули про її уподобання.
  • ⏲ Побутова техніка. Не дуже романтично, проте практично та корисно. Купіть гарну мультиварку, мікрохвильовку, м’ясорубку або блендер тощо. Тільки, благаємо, не даруйте дружині сковороду. 
  • ? Краще купіть сучасну кавоварку і відразу ж потіште кохану ароматною кавою в ліжко. 
Що подарувати на весілля

Що подарувати батькам на ювілей весілля

Щасливий шлюб батьків — найкращий приклад довгих і міцних стосунків, на основі їхнього досвіда діти намагаються будувати побут та стосунки вже у своїй сім’ї. У річницю весілля хочеться подякувати за сімейні цінності увагою та чимось важливим ?

Спільний відпочинок

Часто за роботою та домашніми турботами батьки забувають відпочивати. Вони скажуть, що провести тиждень на дачі з онуками куди приємніше поїздки на море, але це правда лише частково. Подаруйте їм незабутню спільну відпустку, щоб вони справді відпочили і душею, і тілом, а головне — провели безтурботний час разом. Звичайно, такий подарунок не дешевий, але на круглу дату — саме воно. 

Подаруйте батькам путівку до санаторію, щоб вони могли відпочити, перевірити здоров’я та заодно попити цілющої води. Взимку, якщо батьки полюбляють сніг та лижі, підберіть відповідний гірськолижний курорт, а влітку відправте їх на відпочинок на морі (влітку). Відмовляються надовго залишати будинок, тварин та улюблені кімнатні квіти? Тоді скористайтесь пропозиціями Покупона на тури вихідного дня або відпочинок у заміському спа-комплексі.

Що подарувати батькам на річницю
Акції
Від 2 ночей зі сніданками та сауною в «Knaus»
Чернівці, Поштова вулиця, 4
-20%
4700 грн
3759.0 грн
Від 1 ночі з басейном в «Forest Camp»
Мигово (Чернівецька область), Довбуша вулиця, 15Б
-34%
5500 грн
3799.0 грн
Показати всі
133 акцій

Читайте також:
✔️ Відпочинок біля термальних джерел України
✔️ Розваги курорту Буковель
✔️ Відпочинок у місті здоров’я Трускавці
✔️ Топ цікавих пам’яток України
✔️ Гірськолижні курорти, траса, вартість та готелі по сезону 

Походи в театр чи на виставку

Якщо ваші мама і тато ще ті театрали та пристрасні шанувальники світських заходів, потіште їх культурним дозвіллям. З віком бажання вибиратися з дому приходить набагато рідше, але, ми впевнені, вихід до театру або на виставку подарує вашим батькам безліч позитивних емоцій.

Квитки в театр по акції

Розваги за інтересами

Не варто дарувати один подарунок на двох, якщо ви не можете знайти нічого підходящого. Пара — дві різні людини з різними інтересами, які гармонійно доповнюють один одного, особливо це твердження сильне, якщо ваші батьки святкують, скажімо, порцелянове (20-та кругла дата), перлове (30-та) або рубінове (40-а) весілля. 
Хоча на річницю значно частіше дарують спільний подарунок, заохочувати індивідуальність не буде зайвим. Знайдіть щось більш спільне, наприклад, татові – похід у більярд або боулінг, а мамі – хороші курси з кулінарії

Кулінарні курси онлайн

Круті та практичні подарунки для батьків

  • ? Портрет на полотні.  Знайти вдалу фотографію батьків не так вже й просто, але результат того вартий. Роздрукуйте знімок на полотні або замовте портрети у художника. Бюджетний варіант — масивна фоторамка на стіну із сімейними знімками різних періодів життя. Такий презент буде приємним і для бабусі з дідусем на 40, 50 або 60 років спільного життя.
  • ? Валізи. Чудовий натяк батькам, що настав час змінити обстановку і вирушити на відпочинок. У якісну валізу поміститься багато корисних речей та сувеніри у зворотню дорогу, а головне — багаж буде у безпеці. Можна підібрати два різні або один величезний на двох.
  • ? Зволожувач повітря. Незвичайний та корисний подарунок батькам на річницю, що створює комфортний мікроклімат у домі та піклується про їхнє здоров’я.

Доповнити подарунки можна недорогими, зробленими власноруч виробами та малюнками онуків.

Що подарувати мамі на річницю весілля

Прикольний подарунок молодим на першу ситцеву дату

Не тільки діти дарують батькам подарунки на ювілей, а й навпаки — батьки дорослим дітям. Ще частіше виникає необхідність підготувати презент на круглу дату братові чи сестрі з їхніми другими половинками, кращому другу чи близькій подрузі. Зазвичай це подарунки молодятам або на перші роковини весілля: ситцеве, паперове, шкіряне, лляне, дерев’яне, олов’яне (до 10 років разом). Які незвичайні сюрпризи можна підготувати подружжю, яке нещодавно у шлюбі?

Топ подарунків для молодят

Екстремальні розваги на двох

«Дві чоботи пари» — багатьом сім’ям можна надати таку характеристику. Вона вчить його кататися на сноуборді, а він її ганяти на карті. Чим більше незвичайних емоцій їм доводиться відчувати разом, тим ближчими вони стають.

Знайомо? Тоді вибирайте:

Дайвінг недорого

Сімейна фотосесія

Багато пар відмовляються від традиційних весіль з великим списком гостей, танцями та феєрверками. А хтось вважає за краще і зовсім не розписуватись, при цьому регулярно відзначаючи річницю стосунків. Якщо у ваших друзів або родичів не було фотосесії в стилі Love Story або ви хочете нагадати їм ці чудові ніжні емоції, замовте студійну та виїзну зйомку зі знижкою до 85% на сайті Покупона.

Фотосесія у професійного фотографа
Акції
Сімейна чи дитяча фотосесія від «Контраст»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6
-72%
500 грн
199.0 грн
Показати всі
12 акцій

Заміський відпочинок

Щоб пристрасть, потяг та романтика в парі не охолонули, їх треба постійно підігрівати. Підлийте олії у вогонь кохання, подарувавши друзям пару днів заміського відпочинку – це чудовий варіант подарунка на річницю, якщо ви хочете скинутися великою компанією на щось серйозне. Вікенд у готелі з усіма зручностями, спа-релаксом та відпочинком на природі відверне молоде подружжя від рутини і подарує їм безцінні спогади про спільно проведений час ?

Заміський відпочинок – гарний подарунок на річницю
Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Арт-бокс для створення картин

Спільна творчість зближує всіх – навіть тих, хто й так близький. У малюванні картин на пару з коханою людиною взаєморозуміння, вміння чути і відчувати один одного важливі так само, як і в ремонті ? Подаруйте молодій парі арт-бокс для створення абстрактного живопису: у процесі творчості вони не лише отримають задоволення та яскраві емоції, а й, можливо, відкриють один в одному щось нове та цікаве ? 

Арт-бокс для створення картин падорувати на річницю

Що ще дарують молодим парам?

  • ? Робот-пилосос. У перші роки спільного життя молода пара лише наживає спільне майно, тому їм може стати у нагоді все, що корисно в побуті. Робот-пилосос – чудовий сучасний подарунок, оскільки він допомагає справлятися з домашніми клопотами, але при цьому залишає час подружжя один для одного. 
  • ? Крісло-мішок. Зручний предмет інтер’єру, який чудово впишеться у будь-який дизайн та стане улюбленим місцем відпочинку молодої пари. На ньому зручно дивитися улюблений фільм, грати у відеоігри, читати книгу і навіть працювати.
Що подарувати молодій парі

Читайте также: 
✔️ Топ-15 доставок та ресторанів суші в Києві 

  • ? Проектор. Молоді пари часто разом переглядають фільми та серіали. Ідеальний романтичний вечір — замовити доставку їжі, приготувати попкорн та включити улюблений фільм. Ще приємніше, коли у вас вдома практично домашній кінозал. На такі вечори і друзів запрошувати можна. Щоб допомогти молодятам з облаштуванням домашнього кінотеатру, подаруйте їм проектор або акустичну систему. Дешевим варіантом подарунка може бути нічник-проектор зоряного неба, який створить у спальні затишну та романтичну атмосферу.
  • ? Набір постільної білизни або рушників. Вдома обов’язково має бути кілька наборів постільної білизни та рушників – для зручності та щоб не потрібно було поспішати все висушити після прання. Наявність запасу постільної білизни – це ще й хороша підмога на той випадок, якщо в будинок нагряне з ночівлею несподіваний чи очікуваний гість (наприклад, батьки чи найкращий друг).
Що дарують на ситцеве весілля
Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Читайте также: 
✔️ Яке ліжко краще підходить для сну 

А як ви вибираєте подарунок на річницю? Враховуєте назву святкової дати чи орієнтуєтеся на інтереси та вік пари? Діліться у коментарях, який подарунок готуєте і що хотіли б отримати на річницю ?

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *