Де поснідати у Харкові – кращі ресторани з ранковим меню

Де поснідати в Харкові?

Ранок має унікальні магічні здібності – як він почнеться, так і весь день пройде. Тому, дуже важливо приділити вранці кілька хвилин тільки собі і повноцінно поснідати. Запах ароматної кави і пишний круасан допоможуть підбадьоритися і зарядитися енергією. А може ви віддаєте перевагу ситній і корисній вівсянці вранці? В темпі життя великого міста, рідко встигаєш нормально поснідати вдома, але в Харкові є відмінні заклади, де вас вранці смачно погодують.

Акції
Знижка 30% на меню в ресторані «Пушка-Миндаль»
Харків, Пушкінська вулиця, 31
-30%
0 грн
30 грн
Знижка 30% на меню кухні в ресторані «Монтана»
Харків, Науки проспект, 39
-30%
0 грн
30.0 грн
Показати всі
26 акцій

«Япошка»

«Япошка» («Yaposhka») – мережа ресторанів азіатської та італійської кухні у Харкові з доставкою ваших улюблених страв у потрібне вам місце. Сюди однозначно варто зайти, щоб насолодитися «сніданком за 15 хвилин», а якщо приготувати не встигнуть – подарують його безкоштовно. Насолодитися смачними ранковими стравами можна до обіду: з 09:00 до 13:00.

У Япошці можна смачно та дуже ситно поснідати. Вибирайте англійський сніданок з сосисками, скрамблом та овочами або ніжний з лососем та яйцем пашот. Для поціновувачів солодкого – у меню представлені повітряні сирники з кокосом чи сезонними ягодами. Продуктивний бадьорий ранок забезпечить каву зі 100% арабіки свіжого обсмажування. Також на вибір до сніданку пропонують сік чи заварний чай.

Класичне меню «Япошки» включає:

  • Суші, авторські сети, роли.
  • Піца.
  • Бургери.
  • Супи.
  • WOK.
  • Страви від шефа (курка теріяки, телятина в соусі блек пепер, борщ зі свининою чи креветками та інші).

Доставка з ресторанів «Япошка» в Харкові здійснюється щодня з 10:00 до 21:00, крім ранкових страв, якими можна поснідати вдома або в офісі до 13:00. Сплатити замовлення можна готівкою, карткою кур’єру або онлайн на сайті.

Адреси: вулиця Короленка, 4 (метро Майдан Конституції); вулиця Ярослава Мудрого 33/35; проспект Науки, 11 (метро Наукова). Сайт: «Yaposhka».
Середній чек: 300–350 грн.

«44 Favorite Place»

Ресторан «44 Favorite Place» входить до групи закладів «Синдикат смаку», основними пріоритетами яких є чітке дотримання стандартів приготування, гостинність та якісний сервіс. Сніданки тут подають до обіду. Це ідеальне місце для повільного насолодження смачненьким.

В основному в меню представлена європейська кухня, але також страви японської, грузинської та американської кухонь. На сніданок пропонують англійську вівсянку, рум’яні сирники з родзинками та сметаною, скрембл з лососем або ситний англійський сніданок. Цей ресторан з особливою атмосферою, апетитними запахами та дуже смачними стравами. Приходьте і переконайтеся самі, а зі знижкою 30% від Покупон ви ще й заощадите.

Адреса: Пушкінська вулиця, 44.
Середній чек: 250 грн.

Акції
Знижка 30% на кухню в «44 Favorite place»
Харків, Пушкінська вулиця, 44
-30%
0 грн
30.0 грн
Показати всі
1 акцій

«Пушка-Миндаль»

Ще один заклад мережі «Синдикат смаку» – ресторан «Пушка-Миндаль». Якщо на сніданок вам хочеться чогось особливого, то цей ресторан саме те, що ви шукали. Крім класичних ранкових страв – сирників та вівсянки – тут подають омлет по-турецьки, млинці з червоною ікрою або ситне комбо зі смаженою картоплею, лососем, квасолею, омлетом та грінками. Це просто гастрономічне захоплення!

До того ж поласувати ранковими стравами ви можете не лише до пізнього обіду, а протягом усього дня. Напої у сніданок не входять, але замовити їх можна окремо. У меню: чай, кава, морс, фреш, узвар, лимонад, мінеральна вода. Ціни на страви приємно радують, а зі знижкою 30% від Покупону смачний сніданок обійдеться ще дешевше.

Адреса: Пушкінська вулиця, 31.
Середній чек: 250-300 грн.

Акції
Знижка 30% на меню в ресторані «Пушка-Миндаль»
Харків, Пушкінська вулиця, 31
-30%
0 грн
30 грн
Показати всі
1 акцій

«Монтана»

Ресторан-мікс «Монтана» – ідеальний заклад для людей, які не можуть обійтися без ситного сніданку. До речі, ви його можете замовити і з доставкою до дому або офісу по Харкову. У меню італійська, європейська та японська кухня, а на сніданок подають омлети з шинкою, яєчню з тостами, скрембл, ніжні сирники. Відмінний лофтовий ресторан для неквапливого ранку за смачним і ситним сніданком з чашкою кави або чаю. Лояльні ціни не вдарять по кишені, а з Покупоном буде ще дешевше.

Адреса: Науки проспект, 39
Середній чек: 250-300 грн.

Акції
Знижка 30% на меню кухні в ресторані «Монтана»
Харків, Науки проспект, 39
-30%
0 грн
30.0 грн
Показати всі
1 акцій

«Home Sweet Home»

Кафе домашньої кухні «Home Sweet Home» – заклад, який наповнений затишком та теплою атмосферою. Сюди варто зайти хоча б один раз, щоб насолодитися божественно смачним сніданком як «у бабусі» вдома. Неймовірно смачні домашні сирники, млинці, омлети з сосисками або беконом – пальчики оближеш. Всього в меню 9 різновидів ранкових страв із солодкими та солоними начинками. Порції не малі і дуже ситні. До сніданку окремо можна замовити бадьорящу каву або інший напій до душі.

Адреса: Героїв Праці вулиця, 2А; Академіка Павлова вулиця, 44Б.
Середній чек: від 150 до 200 грн.

Акції
Знижка 40% на піцу в «Home sweet Home»
Харків, Героїв праці вулиця, 9
-40%
0 грн
30 грн
До 360 днів підписки на кінотеатр «SWEET.TV»
Вся Україна
-54%
747 грн
399.0 грн
Показати всі
2 акцій

«Osteria Pinoccio»

«Osteria Pinoccio» – ресторан італійської кухні в центрі Харкова. Особлива фішечка закладу: зимовий та літній сад з басейном. Сюди можна заскочити на сніданок у затишній та невимушеній атмосфері.

У ранковому меню: сирники з яблучним конфі та сметаною, омлет з шинкою та сиром, вівсянка з ягодами, яйця пашот із сьомгою, яблучні та шоколадні оладки. З класичного меню особливим попитом користуються рибні страви, морепродукти (устриці, креветки) та піца. Все дуже смачне та ситне. Ще один плюс – помірні ціни, а зі знижкою від Покупон ви заощадите ще 40% від початкової вартості.

Адреса: Клочківська вулиця, 28.
Середній чек: 200 грн.

Акції
Знижка 40% на меню кухні в «Osteria Pinoccio»
Харків, Клочківська вулиця, 28
-40%
0 грн
40.0 грн
Показати всі
1 акцій

«Тратторія»

Мережа сімейних кафе «Тратторія» налічує 3 заклади у Харкові: «Lombardia», «Sicilia», «Sardinia». Кожен з них по-своєму унікальний, але незмінним залишається гостинність персоналу та висококласні страви.

У меню представлена італійська, середземноморська та європейська кухні. На сніданок подають понад 13 різноманітних страв на будь-який смак: класичну вівсянку та сирники, паніні з яйцем пашот та авокадо, кус-кус, фриттату, тости та круасани з лососем, зеленню, авокадо тощо. Мережа «Тратторія» вже давно полюбилася харків’янам та гостям міста, заходьте і ви поласувати смачненьким.

Адреси: Культури вулиця, 22Б; Науки проспект, 19А; Ахсарова вулиця, 4/6А.
Середній чек: 200 грн.

Акції
10 кіл на картингу в картинг-клубі «Піонер»
Харків, Плеханівська вулиця, 126
-40%
500 грн
299 грн
Знижка на прогулянку на конях від клубу «Jokke
Харків, Буковий провулок, 10
-50%
0 грн
99.0 грн
Показати всі
80 акцій

«Nikas»

Ресторан «Nikas» – особливе місце для тих, хто любить насолоджуватися вишуканістю. Якщо вам хочеться на сніданок щось звичне, але водночас нестандартне та зі смачною «родзинкою» – вам сюди. Снідати в «Нікас» можна замовляти аж до пізнього обіду: з 10:00 до 14:00. І так, виглядають страви супер-апетитно та красиво.

У меню сніданків:

  • Яйця пашот на житньому тості з ягодами годжі, лососем гравлакс та зеленою спаржею під сирним соусом, а також з лососем та тигровою креветкою на пшеничній булочці під голландським соусом.
  • Скрембл на вершковому шпинаті та хрумкому круасані з тигровою креветкою або з індичкою.
  • Панкейки з кремом патісьєр і карамельним морозивом.
  • Сирники з еспумою з маскарпоне, соусом манго-лічі та домашньою гранолою.

В інтер’єрі закладу багато дерева та рослин, приглушене світло додасть затишку та трохи романтики для початку гарного дня.

Адреса: Університетська вулиця, 2
Середній чек: 350 – 400 грн.

«Zori»

Gastropub «Zori» – гарне місце, для любителів ситно та смачно поїсти в атмосфері тепла і спокою. До 12 дня тут пропонують 7 ранкових страв. Серед них: омлети, яєчні, бульйони, вівсянка, сирники із різноманітними доповненнями. До кожного сніданку безкоштовно подається запашна кава. Також ви можете замовити доставку будь-якої страви на потрібну адресу.

Адреса: Садовий проїзд 2/16.
Середній чек: 250-300 грн.

Акції
Знижка 50% на гриль-сет від доставки Тато в м'ясо
Доставка по Харкову
-50%
0 грн
40.0 грн
Знижка 50% на сет «Шашлик» від «Тато в м'ясо»
Доставка по Харкову
-50%
0 грн
40 грн
Показати всі
19 акцій

Читайте також:
✔️Що подивитися в Харкові
✔️Буковель: розваги та пам’ятки
✔️Масаж обличчя: користь та ефект
✔️Модні брови: актуальні тренди сезону
✔️Топовий осінній манікюр
✔️Книги, що захоплюють з перших сторінок
✔️Останні новинки кіно, які варто подивитися

Можливо найсмачніші сніданки – домашні, але з творчим підходом шеф-кухарів складно конкурувати ? У багатьох ресторанах Харкова можна поснідати смачніше, ніж удома. Не вірите? Спробуйте ?

А де ви волієте снідати і яка ваша улюблена ранкова страва? Діліться у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *