Збір коштів для ЗСУ 3-ї штурмової бригади – захисти небо над солдатом ♥️

Збір коштів для ЗСУ 3-ї штурмової бригади – донат рятує життя військового

В Україні вже котрий рік триває повномасштабна війна, і якщо у світі існує пекло, то воно зараз на сході України, де наші відважні воїни віддають власні життя за мир і свободу кожного українця. Допомога ЗСУ і наші з вами донати – це підтримка і захист українських військових. Адже зібрані благодійними фондами і організаціями кошти для збройних сил, витрачені на купівлю авто, дронів, озброєння, військове спорядження та екіпірування, захист від ворожих дронів та багато іншого, допомагають боротися і рятувати життя наших захисників.

У рамках постійно діючих благодійних проектів команда Pokupon відкрила збір коштів для ЗСУ – збираємо донати на засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ) військовим 3-ї окремої штурмової бригади (3-ї ОШБр). Донатити можна по-різному: кожна гривня і поширення допису про збір – це вже допомога. 

Про 3-ю окрему штурмову бригаду

Третя штурмова бригада – команда ідейних, сильних духом і мотивованих мужніх воїнів і жінок-військових, якими керує жага до перемоги, свободи і створення незалежної держави. Багато хто вступив у бригаду, не маючи за плечима військового досвіду, але пройшли вогневі тренування, вишкіл і знайшли себе у військовій стихії. 

Бійці пройшли через люті битви війни на сході (Бахмут, Андріївка), продовжують воювати «на нулі», демонструючи безпрецедентний героїзм, і безперебійно готуються до нових штурмів. Наразі третя окрема штурмова бригада була терміново передислокована для посилення української армії у районі Авдіївки. Штурмовики змушені воювати на 360 градусів проти нових, і нових бригад, які заводить противник.

Допомога військовим – зібрати кошти на системи РЕБ

Донат на ЗСУ – важливий вклад кожного у перемогу країни. Благодійна організація «Благодійний фонд «Обʼєднання наше майбутнє», створена з конкретною метою допомоги для ЗСУ, спільно з Покупон відкрила збір коштів на засоби електронної боротьби проти ворожих дронів. 

Збір «Закрий небо над солдатом» націлений на покупку п’яти систем «Дроноборець ФПВ 50Вт ДУАЛ» та акумуляторів до них. Наша ціль – 205 200 грн.

Радіоелектронна система генерує білий шум у певному радіочастотному діапазоні і FPV-дрон втрачає звʼязок з оператором і стає некерованим. Таким чином небо над солдатом буде закрите від дронів камікадзе. Також РЕБ системи допомагають нашим бійцям здобувати інформацію щодо розташування систем управління ворожих військ та зброї противника. 

Збір коштів для ЗСУ на засоби електронної боротьби проти дронів
Збір коштів для ЗСУ на засоби електронної боротьби проти дронів

Як задонатити гроші військовим

Зробити благодійний внесок на підтримку Третьої окремої штурмової бригади можна на сайті Покупон:

  1. Заходь на акцію збору.
  2. Вибирай, на яку суму хочеш зробити донат для ЗСУ, – 50, 100, 200 або 500 грн (кількість внесків необмежена).
  3. Натискай «Купити» і сплачуй зручним способом – готівкою через термінал самообслуговування або онлайн банківською карткою.
  4. Після закінчення акції 100% коштів будуть перераховані до фонду «Об’єднання наше майбутнє».
  5. Після завершення збору та передачі допомоги хлопцям Фондом будуть надані звіти.
Допомога ЗСУ у рамках збору коштів для 3-ї окремої штурмової бригади
Допомога ЗСУ у рамках збору коштів для 3-ї окремої штурмової бригади

Подивитись більше про бойове життя 3-ї окремої штурмової бригади можна у соціальних мережах:

Telegram канал Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ

Читайте також:
✔️ Лайфхаки, які допоможуть вивчити англійську
✔️ 10 аналізів, які потрібно здавати щороку
✔️ Ревнощі – чому виникають і як можуть допомогти стосункам
✔️ Збираємо донати для 228 батальйону
✔️ Доставки їжі у Києві, де краще замовляти страви і продукти
✔️ Головні критерії, за якими варто обирати психолога

Згуртовані українці – це сила! Допомагайте донатами, репостами про збір на своїх сторінках у соцмережах. Разом ми вистоїмо і переможемо ворога 💛💙 

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *