Вихідні 25-26 січня в Одесі: де і як відпочити на славу

Робочий тиждень наближається до свого логічного кінця, і ви вже напевно почали задумуватися про те, з ким та як провести ці вихідні. І якщо компанію для відпочинку ви організуєте собі самі, то з відповіддю на питання: «куди піти?» вам із задоволенням допоможе редакція Покупона :).  

Розповідаємо, «шо почому», де найкращі концерти, виставки та вистави, й на яких заходах ви точно не занудитесь!

Жива музика

Можна десятки разів переслухувати Дев’яту симфонію Бетховена у запису, але навіть найкрутіші навушники з приголомшливим звучанням не замінять вам концерт з живим оркестром. Тому якщо ви полюбляєте музику, обов’язково сходіть на музичний вечір на цих вихідних. 

Діана Гульцова

Прихильникам інструментальної музики обов’язково слід відвідати концерт видатної одеської піаністки, лауреата міжнародних конкурсів Діани Гульцової, котра виступить на сцені Одеської філармонії у супроводженні камерного оркестра під керівництвом диригентів Ігора Шаврука та Володимира Дикого.

Коли: 25 січня о 18:00.
Де: Одеська обласна філармонія, Буніна вулиця, 15.
Ціна: від 100 грн.

Діана Гульцова – талановита піаністка з великою кількістю нагород та золотими руками
Діана Гульцова – талановита піаністка з великою кількістю нагород та золотими руками

ВІА «Синяя Птица» 

Цей концерт нібито створено для тих, хто ностальгує за старими добрими 70-80-ми, котрі були золотим часом для вокально-інструментального ансамблю «Синяя птица». Тож якщо ви хочете згадати молодість та улюблені шлягери минулих десятиліть, не затягуйте з купівлею квитків :).  

Коли: 25 січня о 19:00.
Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, Пантелеймонівьска вулиця, 3.
Ціна: від 150 грн.

 ВІА «Синяя Птица»
ВІА «Синяя Птица»

Інтерактивний концерт «Spirit of Music»  

Що, якби славетні фатальні персонажі на кшталт Дон Жуана, Привида Опери чи Мефістофеля були б музикою? Творча команда одеських артистів втілять їхні образи у мелодіях Глюка, Шуно та Уеббера, поєднають текст, візуал та музику в єдине експресивне полотно, котре роз’ятрить вашу фантазію та перетворить вечір на таємничу чарівну казку.

Коли: 26 січня о 19:00.
Де: Urban Music Hall, Рішельєвська вулиця, 33.
Ціна: від 150 грн.  

Відомі чоловічі образи розкриваються по-новому
Відомі чоловічі образи розкриваються по-новому

Музеї та виставки

Для спокійного розміреного відпочинку підійде візит до музею чи на виставку, котрий гарантує вам візуальне задоволення та розширення кругозору. І не забудьте заглядати до розділу знижок на відвідування музеїв на Покупоні, якщо не хочете пропустити актуальні акції. 

Музей шоколаду

Відносите себе до ласунів? Тоді Музей шоколаду – справжня знахідка для вас! Тут ви зможете не тільки насолодитися спогляданням красивих, майстерно зроблених виробів з шоколаду, – картин, скульптур, фігурок, – але й продегустувати високоякісні шоколадні солодощі.

Коли: щоденно з 10:30 до 20:00.
Де: Музей шоколаду, Дерибасівська вулиця, 14.
Ціна: від 100 грн,зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!  

Солодка красота в експозиції Музея шоколаду
Солодка красота в експозиції Музея шоколаду

OFAM Free Entrance Day 

Давно мрієте потрапити до Одеського художнього музею? Останнього разу були там дуже давно і все не встигаєте знайти привід завітати туди знову? А може, навпаки, вас хлібом не годуй – дай до музею забігти? Що б там не було, у День відчинених дверей Одеський художній музей чекає всіх – і старих друзів, і нових знайомих. Не пропустіть! 

Коли: 26 січня, з 10:30 до 17:30.
Де: Одеський художній музей, Софіївська вулиця, 5А.
Ціна: безкоштовно.

Що подивитись у кіно

Якщо ліньки придумувати щось особливе, паличкою-стукалочкою стане похід до кіно. Зверніть увагу на фільми зі списку нижче та обов’язково зазирніть до розділу акцій на відвідування кінотеатрів на Покупоні, якщо хочете сходити не на одну, а відразу на кілька прем’єр, при цьому заощадивши на великий попкорн :)

  • Пригодницьке фентезі «Дулітл».  
У ролі доктора Дулітла – Роберт Дауні-Молодший
У ролі доктора Дулітла – Роберт Дауні-Молодший
  • Фільм жахів «Прокляття».
  • Фільм для всієї родини «Маленька міс Дулітл».
Головний талант Ліліан Дулітл – здатність спілкуватися із тваринами
Головний талант Ліліан Дулітл – здатність спілкуватися із тваринами
  • Український фільм-екранізація «Віддана».
  • Кінодрама «Судити по совісті».

Куди сходити з дітьми

Програма для дітей повинна бути особливою: легкою, веселою та захопливою. Враховуйте інтереси та побажання вашого чада та не забувайте про акції на дитячі розваги на Покупоні.  

Похід до Біопарку

Важко знайти дитину, яка б не полюбляла тварин, і особливо – живих, справжніх, на яких можна подивитися тут і зараз. Якщо ваше чадо не є виключенням з цього правила, беріть його та їдьте до одеського Біопарку: дивитись на тигрів, жирафів, черепах, сурикатів, мавп, ведмедів, кенгуру та інших красивих та потішних звірів. 

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00.
Де: Біопарк, Тираспольске шосе, 22Ж.
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 40%! 

Бенгальський білий тигр
Бенгальський білий тигр

«Три порося» 

Історія про трьох братів-поросят не втрачає своєї популярності: вже скільки поколінь на ній вирісло, а скільки продовжує рости, та скільки виросте ще! Занурьте свою дитину у по-справжньому оптимістичну та веселу казку, що простою мовою розповідає про головні цінності – дружбу, хоробрість та відповідальність.

Коли: 25 січня об 11:00.
Де: Одеський обласний театр ляльок, Пастера вулиця, 15.
Ціна: від 100 грн.

«Три порося» – яскрава казка для дошколят та молодших школярів
«Три порося» – яскрава казка для дошколят та молодших школярів

Казкова вечірка у Riviera Shopping City

Ваші діти фанатіють від «Гри престолів», «Відьмака», «Крижаного серця»? Нехай приходять на казкову вечірку у «Рів’єрі», де у них буде можливість поспілкуватися з улюбленими персонажами, посидіти на Залізному троні та почути ту саму «Відьмаку заплатіть карбованою монетою» у виконанні професійного хору.      

Коли: 25 січня о 15:00.
Де: ТРЦ «Riviera», Південна дорога, 101А.
Ціна: вхід вільний. 

Приводьте дітей на казкову вечірку з улюбленими персонажами мультфільмів та серіалів
Приводьте дітей на казкову вечірку з улюбленими персонажами мультфільмів та серіалів

Театральні анонси

Культурне дозвілля складно уявити без театру. Тож навіть якщо ви не завзятий театрал, спробуйте приділити один день на вихідних для відвідування гарного спектакля, аби потім не жалкувати про те, що ви чогось у житті не спробували :).

«Конотопська відьма» 

Якщо вам хочеться фольклорних мотивів, містики та українського колориту, цей спектакль прийдеться до смаку. Окрім атмосферності важливим плюсом вистави є збереження яскравого характеру першоджерела – однойменної повісті Григорія Квітки-Основ’яненко, котрий не соромлячись висміював козацьких старшин Конотопа, їхні ниці бажання та пороки.

Коли: 25 січня о 19:00.
Де: Український театр ім. Василька, Пастера вулиця, 15.
Ціна: від 40 грн.

Яскраві декорації та костюми не залишать глядачів байдужими
Яскраві декорації та костюми не залишать глядачів байдужими

«Ілюзії»  

Філософська історія, що розповідає про дві американські сімейні пари, в житті яких несподівано настає «момент істини»: всі ілюзії, старанно збудовані раніше, руйнуються ураз, і стає незрозуміло, де правда, а де фальш. Вистава наводить на глибокі роздуми та при уважному перегляді виявляється не таким трагічним, як могло б здатися.   

Коли: 26 січня о 19:00.
Де: Театр на Чайной, Маразлієвська вулиця, 34А.
Ціна: від 40 грн.    

Спектакль «Ілюзії» – філософія, втілена на сцені 

Програма для дорослих

Активний відпочинок з вогником потрібен не тільки дітям, але й дорослим. Зверніть увагу на наступні ідеї для веселих вихідних та не забудьте про акції на розваги на Покупоні.

Катання на льоду

Засиділися за комп’ютером? Розімніть м’язи на ковзанці! Навіть якщо у вас мало чи зовсім немає досвіду катання на льоду, не відмовляйте собі в цьому задоволенні – ступивши на ковзанку, ви втягнетесь у процес за кілька хвилин, і піти потім буде ой як нелегко :). А навчитися ковзати та правильно триматися на льоді вам допоможе детальний гайд з катання для новачків. 

Коли: щоденно з 9:00 до 22:35.
Де: Ковзанка Spartak ice club, Канатна вулиця, 79, чи будь-яка інша ковзанка Одеси з нашого списку.
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!

Ігротека у настільні ігри

Ідеальний захід для тих, хто полюбляє невеликі компанії та інтелектуальні ігри. Камерні умови, тепла атмосфера живого спілкування, широкий арсенал настільних ігор на будь-який смак – ось що чекає гостя одного з найзатишніших та найвеселіших кафе міста «Марципанової Мафії». І, до речі, якщо ви є фанатом настолок та готові грати у них завжди й усюди, вам не заважає придбати кращі екземпляри (подивіться на топ настолок у нашому свіженькому огляду) та влаштовувати сімейні чи дружні батли вдома вприкуску з апетитною піцою чи іншими смаколиками, які привезе один з одеських сервісів доставки їжі.   

Коли: 26 січня о 15:00.
Де: Кафе «Марципанова Мафія», Пушкінська вулиця, 34.
Ціна: від 50 грн з гравця.

Настільні ігри – ідеальний варіант для захопливого вечора у гарній компанії
Настільні ігри – ідеальний варіант для захопливого вечора у гарній компанії

Free weekend party

Мрієте відірватися і не хочете сидіти на одному місці? Пропонуємо затусити на повну на ульотній вечірці від клуба Брайт, де на вас чекають танці до ранку, запальна музика та безкоштовне караоке. А на той випадок, якщо ви зголоднієте, до ваших послуг – ресторан, який працюватиме протягом всієї ночі. А якщо вам закортить підживитися в іншому місці, у нас в запасі є багато акційних пропозицій від інших гастро-закладів Одеси.

Коли: в ніч з 24 на 25 січня, старт о 21:00.
Де: Bright Club, Академіка Вільямса, 68/1.
Ціна: вхід вільний.

А де ви будете розслаблятися на майбутніх вихідних? Розкажіть про свої плани та улюблені місця для релаксу.

1 коментар
  • Лена

    Вот только вернулась из Одессы, ездила на выходные) Хотя мне все говорили, что зимой там не особо интересно, видите ли в море не поплаваешь) Но я с этим категорически не согласна!) Наткнувшись на эту статью на прошлой неделе, я создала маленький список мест куда хочу пойти ну и еще гугл в помощь). И мои выходные прошли на ура!) Я не особо хожу по музеям, но музей шоколада меня покорил!) Спасибо вам за идею, а со скидкой Покупон это еще и вышло дешевле) Еще нашла одно заведение “Молодость”, оно очень крутое. Если вы дети 90-х ,то вам однозначно будет что вспомнить и там точно понравится)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *