Куди піти на вихідних 25-26 січня у Львові: топ ідей для відпочинку

Ще трішки – і завершиться робочий тиждень, а за ним прийдуть вихідні, і провести їх потрібно яскраво та цікаво. Хтось більше захоче залягти на диван із книжкою чи, загорнувшись у теплий плед, подивитись якесь кінцо, але у редакції Покупона є не менш спокусливі ідеї і для тих, кому не сидиться вдома.

Розповідаємо вам, куди сходити у Львові на вихідних 25-26 січня, аби не знудьгувати та отримати купу вражень, куди зводити дітей, де найцікавіші заходи та на які розваги діють найкращі знижки!

Музеї та виставки

Вихідні – гарний час для того, щоб насолодитися візуальним контентом оффлайн, головне на забувати слідкувати за оновленнями акцій на відвідування музеїв та виставок на Покупоні :).

Музей фотоілюзій

Візит до цього музею стане відмінним варіантом відпочинку для усієї сім’ї чи для компанії веселих друзів. Реалістичні декорації з 3D ефектом – крутий фон для оригінальних світлин із потішними сюжетами: ви можете стати героєм останнього дня Помпей, рятуючись від вогня Везувія, чи залізти до склянки із згущенкою. Відмінний тренажер для фантазії!  

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Музей фотоілюзій, Джохара Дудаєва вулиця, 14.
Ціна: 200 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%.

Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!
Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!

Музей пивної історії «Львіварня» 

Тим, хто полюбляє пиво, напевно буде цікаво не тільки спробувати найсмачніші сорти цього старовинного напою, а й дізнатися про його історію, що своїм корінням сягає сивої давнини. Тим більше, що й те, й інше можна зробити в інтерактивному музеї історії пивоваріння «Львіварня»! Не упустіть відмінну можливість потішити свого внутрішнього гурмана :). 

Коли: щоденно з 10:00 до 19:00.
Де: Музей «Львіварня», Клепарівська вулиця, 18.
Ціна: від 60 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!

Експозиція «Львіварні» нікого не залишить байдужим
Експозиція «Львіварні» нікого не залишить байдужим

Виставка Оксани Федчишин «TETRIS» 

Тим, хто полюбляє занурюватися у деталі, обов’язково слід відвідати концептуальну експозицію робіт української художниці Оксани Федчишин. Центральна ідея виставки – «тетріс», завмерлий на паузі, мозаїка з різномастих елементів, котрі, незважаючи на відмінності, гармонійно поєднуються один з одним.

Коли: пн-пт з 08:30 до 21:00, сб-нд з 10:00 до 21:00.
Де: Studio 78. coffee, Героїв УПА вулиця, 78.
Ціна: вхід вільний.  

Виставка Оксани Федчишин – гармонійне поєднання несумісного
Виставка Оксани Федчишин – гармонійне поєднання несумісного

Виставка «ТИША»  

Поставте суєту на паузу та подаруйте собі хоча б кілька годин вдумливого споглядання і рефлексії. Допоможе вам у цьому унікальна експозиція художніх творів на релігійну та духовну тематику: близько сорока картин українських, польських, чеських, литовських митців, багато яких з них побачать світ уперше.  

Коли: вт-пт з 11:00 до 17:00, сб-нд с 10:00 до 18:00.
Де: Палац Лозинського, Василя Стефаника вулиця, 3.
Ціна: від 15 грн.

Афіша виставки картин «Тиша»
Афіша виставки картин «Тиша»

Театральні події

Якщо ви не уявляєте своє життя без театру, вам можуть сподобатися ці дивовижні вистави. А якщо вам хочеться більше варіантів, зазирніть на Покупон, де можна придбати квитки на інші спектаклі за акцією.

Балет «Дон Кіхот» 

Навряд чи Дон Кіхот потребує представлення, адже з вічною класикою іспанської літератури багато хто знайомий ще зі шкільної програми позакласного читання. Якщо ви поважаєте Сервантеса та полюбляєте балет, обов’язково сходіть на цю виставу у трьох діях та насолодіться вишуканою грацією професійних танцорів та красою декорацій.

Коли: 25 січня о 18:00.
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Свободи проспект, 28.
Ціна: від 80 грн.

Прихильники класичного балету високо оцінять «Дон Кіхота»
Прихильники класичного балету високо оцінять «Дон Кіхота» 

«Забави для Фауста» 

Незвичайне переосмислення гарно відомого усім «Злочину та покарання» Достоєвського з алюзіями на славетного «Фауста». Тягуче та неквапливе оповідання, містична атмосфера, прониклива й драматична гра талановитих акторів – на це точно варто подивитись.   

Коли: 26 січня о 19:00.
Де: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса, Леся Курбаса вулиця, 3.
Ціна: від 80 грн.

Афіша спектаклю «Забави для Фауста»
Афіша спектаклю «Забави для Фауста» 

Музична програма

Меломани на ціх вихідних теж на залишаться без «смачного», ви тільки погляньте на ті анонси! 

Mozart BirthDay. OperaMozartGala

Чарівний концерт, присвячений до дня народження генія, що став справжньою легендою у світі музики, – Вольфганга Амадея Моцарта. На заході пролунають найвідоміші уривки з моцартовських опер у виконанні львівського симфонічного оркестра та солістів з Одеси та Києва під керівництвом одеської диригентки Маргарити Гринівецької.

Коли: 25 січня о 20:00.
Де: Львівська національна філармонія, Чайковського вулиця, 7.
Ціна: від 100 грн.

Концерт приурочено до дня народження Вольфганга Амадея Моцарта
Концерт приурочено до дня народження Вольфганга Амадея Моцарта

Cello & Guitar | На струнах контрастів

Справжні віртуози струн – Модест Менцінський та Станіслав Синиця – подарують вам вечір прекрасної музики, виконаної на віолончелі та гітарі. До програми увійдуть твори Астора П’яцолли, Арво П’ярта, Радамеса Гнаталлі та інших відомих композиторів. 

Коли: 25 січня о 17:00.
Де: Львівський органний зал, Степана Бандери вулиця, 8.
Ціна: від 80 грн.

 На гітарі зіграє Станіслав Синиця, на віолончелі – Модест Менцінський
На гітарі зіграє Станіслав Синиця, на віолончелі – Модест Менцінський

Що подивитись у кіно

Веселі вихідні у кіно – вічна класика. Обов’язково сходіть на будь-який з представлених нижче фільмів і не забудьте про супер-скидки на квитки до кіно на Покупоні, які дозволять вам вигідно заощадити.

«Дулітл» 

  • Прем’єра: 9 січня.
  • Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний. 
У ролі доктора Дулітла – Роберт Дауні-Молодший
У ролі доктора Дулітла – Роберт Дауні-Молодший

Фільм оповідає про відомого ветеринара, котрий, ставши вдівцем, ховається від світу та замикатися у собі. Однак за наказом долі йому доводиться перервати своє затворництво заради дивовижної подорожі, мета якої – знайти лікувальний засіб для молодої королеви. В дорозі Дулітла очікують неймовірні пригоди, знайомство з незвичайними тваринами та зустрів із старими ворогами.

«Прокляття»

  • Прем’єра: 16 січня.
  • Жанр: жахи.

Молода жінка вчиняє жахливий злочин: вбивство власної сім’ї. Мати-одиначка та її знайомий детектив, беручись за розслідування жахливої справи, спочатку не здогадуються, що на будинку, в якому сталося криваве дійство, лежить темне прокляття… А коли потойбічні сили проявляють себе, головній героїні не залишається нічого іншого, окрім як спробувати врятувати себе та свою дитину від зловісної сили, що вирвалась на волю.

«Віддана»

  • Прем’єра: 16 січня.
  • Жанр: історична драма, екранізація.

Екранізація відомого роману української письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія» розповідає про долю двох дівчат: Аделі та Стефанії. Доктор Ангер встрачає під час пожежі свою кохану жінку, а під його опікою залишаються рідна донька Адея та донька хатньої прислуги за ім’ям Стефанія. Дівчата виростають та перетворюються на прекрасних молодих жінок, і все було б добре, але з часом вони перестають розуміти, ким являються одна одній – подругами, сестрами чи господинею та служницею… 

«Судити по совісті»

  • Прем’єра: 16 січня.
  • Жанр: драма.

Головний герой фільму – темношкірий юрист Брайан Стівенсон. Мета усієї його кар’єри – добиватися того, аби послуги адвоката могли отримувати представники усіх верств населення, навіть неспроможні дозволити собі це. Сюжет фільму засновано на реальних подіях. 

Куди сходити з дітьми

Діти не полюбляють нудьгувати, тому, плануючи для них відпочинок на вихідних, важливо підбирати тільки найцікавіші заходи (у розділі акцій на дитячі розваги на Покупоні, до речі, саме такі – ваше чадо на них не сумуватиме :) ).

Музей «Еврика»

Як поєднати освіту та розваги? Дуже просто! Відведіть дитину до музею науки «Еврика», де вона отримає не тільки порцію нових та корисних для неї знань, але й власними руками зможе доторкнутися до експериментальної науки, наочно побачити, як відбуваються ті чи інші фізичні та хімічні процеси. Захоплення гарантовано!

Коли: пн-пт з 10:00 до 20:00, сб з 10:00 до 19:00, нд з 11:00 до 19:00.
Де: Інтерактивний музей науки та техніки «Еврика», Княгині Ольги вулиця, 106.
Ціна: від 60 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%.   

Діти вивчають фізику у музеї «Еврика»
Діти вивчають фізику у музеї «Еврика»

«Містер Хаос»

Повчальна історія для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку про Рудого Кота, котрий залишився вдома один та вирішив влаштувати собі найсправжнісінький Хаос. Казка розповідає про те, що відбувається, якщо не радитися з Розумом, та які наслідки бувають у рішення відкласти всі гарні та корисні «на потім». 

Коли: 26 січня о 18:00.
Де: Вільний театр «ОКО», Данила Галицького площа, 1. 
Ціна: 120 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%.

Фрагмент вистави «Містер Хаос»
Фрагмент вистави «Містер Хаос» 

Дитячі атракціони у центрі сімейного дозвілля «Булька»   

Рух – це життя, особливо для дітей, тому у списку розваг на вихідні у вашої дитини обов’язково повинний бути активний відпочинок. Ідеальне місце для цього –  центр сімейного дозвілля «Булька», де є батути, відеосимулятори, автодром та лабіринт.  

Коли: пн-ср з 11:00 до 00:00, чт з 11:00 до 01:00, пт с 10:00 до 01:00, сб-нд з 10:00 до 00:00.
Де: Центр сімейного дозвілля «Булька», Богдана Хмельницького вулиця, 214. 
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!  

Незабутні зимові канікули у «Papashon» 

В холодну зиму саме час створювати дітям теплу казку, і саме це обіцяють організатори веселої інтерактивної програми у Дитячому містечку «Papashon». Не упустіть можливість подарувати своїй дитині справжнє диво!

Коли: щодня до 31 січня о 16:00.
Де: ТРЦ Victoria Gardens, «Papashon», Кульпарківська вулиця, 226а. 
Ціна: від 10 грн.

Січнева програма для дітей у «Papashon»
Січнева програма для дітей у «Papashon»

Програма для дорослих

Дорослим теж треба розслабитися та зняти напругу, накопичену протягом робочого тижня, що особливо просто зробити зі знижками на розваги на Покупоні.

Квест «Пірати Карибського моря: сундук мерця

Якщо ваше дитинство та юність пройшли в очікуванні чергової частини знаменитої піратської кінофраншизи та нових пригод капітана Джека Горобця (і навіть подорослішав, ви із задоволенням передивляєтесь улюблене фентезі), тоді цей супер-квест – для вас! Задоволення отримають як новачки, так і досвідчені відвідувачі квест-румів. 

Коли: щодня з 10:00 до 22:00.
Де: квест-кімната «Genius Quest», Генерала Тарнавського вулиця, 104Б.
Ціна: від 500 грн, зі знижкою від Покупона – майже вдвічі дешевше! 

Квест занурить у атмосферу піратських пригод та старовинних морських легенд
Квест занурить у атмосферу піратських пригод та старовинних морських легенд

Похід на ковзанку

Чим зайнятися взимку, коли хочеться багато рухатися та дихати свіжим повітрям? Правильно, йти на ковзанку. Не вмієте та боїтеся, що нічого не вийде? Не рубайте під корень, усьому можна навчитися за бажанням. А в цьому вам допоможе наша інструкція для новачків, як навчитися кататися на ковзанах, прочитайте її та сміливо йдіть підкоряти лід.

Коли: щоденно з 8:00 до 23:00.
Де: Спортивно-розважальний комплекс «Медик», Горбачевського вулиця, 24, чи будь-яка інша ковзанка у Львові, про які ви можете дізнатися з огляду
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%!

Ціни на відвідування ковзанки

Ретро-дискотека у «De Luxe» 

Хочете затусити до упаду, і так, щоб ще й з ностальгічною ноткою? Тоді обов’язково приходьте на ретро-руханку у «De Luxe» – тут на вас чекають улюблені хіти шкільної та студентської молодості, запальні танці, напої та закуски. Буде весело й активно!

Коли: 26 січня о 22:00.
Де: Нічний клуб «De Luxe», Володимира Великого вулиця, 2. 
Ціна: вхід за попереднім бронюванням.

Веселощі у клубі «De Luxe»

Фестивалі

Фестиваль сучасної тілесності «Втiло: Львiв»

Мета фестивалю – налагодити зв’язок між вашим тілом та психікою, а допоможуть в цьому різноманітні тілесні практики під керівництвом досвідчених педагогів-практиків. Збираючись на «Втіло», приготуйтеся до того, що, можливо, взнаєте себе та своє тіло з нового боку, а це так необхідно у нашу добу віртуальної реальності.

Коли: 25 січня об 11:00.
Де: Студія танцю «Eurodance», Кульпарківська вулиця, 59.
Ціна: 400 грн.  

А ви вже вигадали, чим займетеся у найближчі вихідні? Діліться своїми планами у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *