Куди піти 25 і 26 січня в Дніпрі: не нудні вихідні для дорослих і дітей

Січень поступово здає свої повноваження першого і самого святкового місяця в році, поступаючись місцем лютому, тому радимо вам не засиджуватися вдома і провести останні вихідні січня яскраво — в світлі новорічних софітів і прикрас, які поки ще прикрашають місто.

Щоб полегшити вам завдання пошуку і вибору дозвілля до душі, редакція Покупона зібрала для вас всі найцікавіші події Дніпра в афіші на вихідні 25 і 26 січня, а наші акційні пропозиції допоможуть вам провести вільний час весело і економно.

Виставки або музеї

Музей «Машини часу»

Захоплюєтеся автомобілями та їх історією? Можливо, вам просто цікаво подивитися на дивовижні форми і дизайн раритетних авто? Тоді ласкаво просимо на виставку унікальних моделей ретро-автомобілів в музеї «Машини часу».

Музей «Машини часу»

Де: Дніпро, Мандриківська вулиця, 44.
Коли: щодня до 30.03.20. Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Нд 10:00-19:00.
Ціна: дорослі — 80 грн, діти — 40 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Виставка роботів-трансформерів

На наймасштабнішій виставці роботів, занесеної в книгу рекордів України, ви побачите більше 20 металевих експозицій, виконаних у натуральну величину: Оптимус Прайм, висота якого становить 3,5 метра, Бамблом вагою понад тонну, танцюючі роботи, машина-трансформер і інші унікальні фантастичні експонати з улюблених фільмів і мультиків.

Виставка роботів-трансформерів

Де: Дніпро, Нижньодніпровська вулиця, 17.
Коли: щодня до 29.01.20 з 10:00 до 22:00.
Ціна: дітям до 4 років — безкоштовно, дорослий — 50 грн, дитячий — 40 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки.

Виставка «Історія чаювання»

Якщо чаювання не викликає у вас особливих почуттів, а весь процес зводиться до того, щоб закинути пакетик чаю в першу-ліпшу під рукою чашку, заливши його окропом, то можете гортати огляд далі. Якщо ж ви цінуєте естетику і любите заварювати чай, насолоджуючись його особливим ароматом і смаковими якостями, то ця виставка для вас: ви дізнаєтеся чому чаювання має відбуватися в певному місці, в певний час, з використанням певних предметів і в оточенні певних людей. Приходьте, буде цікаво!

Виставка «Історія чаювання»

Де: Дніпро, Дмитра Яворницького вулиця, 16 (Дніпропетровський національний історичний музей імені Д.І.Яворницького).
Коли: щодня до 20.02.20, з 10:00 до 16:15.
Ціна: уточнюйте в касі музею.

Виставка плакатів «Frauhaus: жінки Баухауса»

Центральна міська бібліотека запрошує всіх жителів та гостей Дніпра на виставку унікальних плакатів від Майї Замланські, присвячених боротьбі за гендерну рівність жінок-випускниць школи Вальтера Гропіуса на початку 20 століття. Як вплинули жінки на напрям модерністської архітектури Баухаус, і який слід залишили після себе в історії, дізнайтеся на захоплюючій виставці «Frauhaus: жінки Баухауса».

Виставка плакатів «Frauhaus: жінки Баухауса»

Де: Дніпро, Воскресенська вулиця, 23 (Центральна міська бібліотека).
Коли: щодня (крім понеділка) до 26.01.20, Пн — вихідний, Вт-Сб 9:00-20:00, Нд 11:00-18:00. 
Ціна: вхід вільний.

Виставка риб і плазунів

Ви теж захоплено розглядаєте блискучі черевця і красиві різнокольорові плавнички акваріумних рибок, проходячи повз блискучі вітрини зоомагазину? Тоді вам обов’язково варто відвідати виставку риб і плазунів на Монастирському острові. У великих акваріумах ви побачите не тільки рибок з прісноводної фауни річки Дніпро, а й безліч тропічних видів. На окрему увагу заслуговують піраньї, гурамі, крокодил, черепашки та інші екзотичні тварини.

Виставка риб і плазунів

Де: Дніпро, Монастирський острів.
Коли: Пн — вихідний, Вт-Нд 10:00-18:00. 
Ціна: дорослий — 30 грн, дитячий — 20 грн.

Виставка «25 відтінків металевого»

Це унікальний творчий експеримент, який поєднав у собі кропітку працю двох діячів мистецтва: художника Валерія Сосни і скульптора Ігоря Василенка. 25 експозицій відображають напруження і переживання сучасної людини в суспільстві. Акумулюючи і пропускаючи через себе настрій і почуття людей, художники висловили їх у своїй творчості: різкі мазки пензля і м’які лінії металу з’єдналися в багатому сірому кольорі суперечливих людських емоцій і вчинків. Це виставка про життя, про почуття, про нас. 

Виставка «25 відтінків металевого»

Де: Дніпро, Шевченко вулиця, 21 (Художній музей).
Коли: до 9.02.20, Ср-Нд 9:00-17:30.
Ціна: 20-70 грн.

Розваги для дітей

Контактний зоопарк

Ви коли-небудь годували єнота? А лемура? «Зверополіс» — місце, від якого буде в захваті не тільки малеча, а й їхні батьки. Подружитися з твариною допоможуть досвідчені фахівці контактного зоопарку, які також стежать за чистотою, доглянутістю і здоров’ям кожної животинки. Всі тварини щеплені і мають всі необхідні довідки.

Контактний зоопарк

Де: Дніпро, Слобожанський проспект, 31Д (ТЦ «Наша правда»).
Коли: Пн-Пт 10:00-21:00; Сб, Нд 10:00-22:00.
Ціна: 90-135 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 36% знижки.

Атракціон «XRide»

Атракціон «XRide» — це море вражень від віртуальної реальності з повним оглядом. Завдяки новітньому обладнанню, ви станете крутими спортсменами в самих екстремальних видах спорту, незалежно від навичок і віку. Які вершини долати — вирішувати вам, на вибір: сноубординг, велокрос, параглайдінг, джип-сафарі і політ в вінгсьюті. Розчиніться у фільмі «без кордонів», отримавши порцію заповітнього адреналіну.

Атракціон «XRide»

Де: Дніпро, Глинки улица, 2 (ТЦ «Міст Сіті», РЦ «Міст ПлейЛенд», 2 поверх).
Коли: Пн-Пт 10: 00-21:00; Сб, Нд 10:00-22:00.
Ціна: 95-110 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Полюбляєте занурюватися у віртуальну реальність? У нас є ще кілька привабливих пропозицій для завзятих нирців в кіберпростір.

Розваги для дорослих

Гра в «Мафію»

Напевно ви чули про цю популярну карткову рольову гру, і навіть, швидше за все, хоч разочок вам доводилося в неї грати в колі друзів, але що ви скажете, якщо в грі візьмуть участь абсолютно незнайомі вам люди? У клубі активного відпочинку «Kava» регулярно проводиться командно-тактична гра «Мафія», де ви зможете проявити весь свій професіоналізм, віртуозно ухиляючись від підозр шерифа або успішно обчислюючи хитру мафію в колі незнайомців.

Дружня атмосфера, харизматичний ведучий і хороша гра залишать приємний післясмак від інтелектуального вечора. Забронювати місце за ігровим столом можна тут.

Де: Дніпро, Старокозацький вулиця, 19 (Клуб активного відпочинку «Kava»).
Коли: кожну Сб на 18:00 і Нд на 17:00, тривалість однієї гри 3-3,5 години.
Ціна: 130 грн.

Не виходить заглянути на гру, але хочеться провести час цікаво і захоплююче? Збирайте друзів на домашній ігро-батл за кращими настолками сучасності, про які ми писали в нашій попередній статті.

Business Speaking Club

Хочете практикувати англійську, а не ліниво відлежуватися в вихідний день біля телевізора, тоді Business Speaking Club — заняття для вас. Покращуйте свої навички, спілкуючись з однодумцями для вільного володіння і розуміння мови.

Business Speaking Club

Де: Дніпро, Карла Маркса проспект, 49 (Coworking 365).
Коли: кожної Нд на 16:30.
Ціна: від 70 грн.

Вечір покеру

Антікафе «Риба Андрій» запрошує всіх любителів легкого покерного азарту на вечір гри в Texas hold’em. Всі гравці переслідують лише спортивний інтерес, а виграшем стане безкоштовне проведення часу. Дружня атмосфера, приємні враження, солодкі частування, ароматний чай і кава гарантовані.

Вечір покеру

Де: Дніпро, Плеханова вулиця, 13 (Антікафе «Риба Андрій»).
Коли: 26.01.20 на 19:00.
Ціна: від 70 грн.

Кращі вистави

Обережно — жінки!

А як ви уявляєте сучасних жінок: ласкавими котиками або хижими пантерами? До чого вони прагнуть і чого від них можна очікувати? Ми знаємо лише одне: краса — страшна сила, а творча група телетеатре попереджає: «Обережно — жінки!». Дивіться французьку комедію в одну дію на сцені Дніпровського телетеатру на цих вихідних.

Де: Дніпро, Крутогорний спуск, 9 (Дніпровський телетеатр).
Коли: 25.01.20, 26.01.20 о 18:00.
Ціна: 100 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки.

Вінні Пух

Це весела історія про плюшевого ведмедика Вінні-Пуха та його друзів сподобається глядачам дошкільного та молодшого шкільного віку. Музична казка про вірну дружбу, горщик меду і багато іншого, смішне і цікаве.

Вінні Пух

Де: Дніпро, Крутогорний спуск, 9 (Дніпровський телетеатр).
Коли: 26.01.20 о 12:00.
Ціна: 50-70 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте 50% знижки.

Лебедине озеро

Романтичний балет «Лебедине озеро» по музиці П. Чайковського пройде в 4 дії на сцені Дніпропетровського академічного театру опери та балету. Хореографи М. Петіна і Л. Іванов, постановка Л. Воскресенської, диригент Ю. Пороховник.

Лебедине озеро

Де: Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 72А (Дніпропетровський академічний театр опери та балету).
Коли: 26.01.20 о 18:00.
Ціна: 120-350 грн.

Холодне серце

«Холодне серце королеви» — новорічний мюзикл для всієї родини, що оповідає історію про вірних і хоробрих друзів, готових врятувати свій будинок від вічної холодної зими. У мюзиклі візьмуть участь молоді й талановиті актори, хореографи і вокалісти з ансамблю «Юність Дніпра». Вас чекає цікаве шоу і яскравими спецефектами.

Холодне серце

Де: Дніпро, Титова вулиця, 18 (Концертний зал «Супутник »).
Коли: 25.01.20 о 17:00.
Ціна: 60-120 грн.

Ревізор

Людські пороки поза часом і простором, так само, як і безсмертний сценічний шедевр Н. Гоголя. П’єса «Ревізор» на новий лад відображає реалії сучасного суспільства, тому ви не побачите акторів в костюмах царської епохи. Але Гоголівські жарти і мова, в перекладі на українську мову, звучать дуже колоритно і залишаються все так само впізнаваними.

Ревізор

Де: Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 97 (Дніпровський академічний театр драми і комедії).
Коли: 26.01.20 о 18:00.
Ціна: 50-200 грн.

Кращі фільми в кінотеатрах

Баранчик Шон: Фермагеддон

Нова пригодницька історія невгамовного Баранця Шона, який намагається захистити своє пасовище від інопланетних загарбників.

Прем’єра: 23.01.20.
Жанр: сімейний, анімація.

Дівчина в лабіринті

Психологічний трилер про доктора і пацієнтку клініки, яка прокинулася після жахливої ​​події, про яку вона нічого не пам’ятає. Лише сеанси гіпнозу допоможуть знайти відповіді на питання з її минулого.

Прем’єра: 23.01.20.
Жанр: детектив, трилер.

Ідеальна няня

Сімейна пара знаходить для своїх дітей ідеальну няню, яка, здавалося б, відповідає всім їхнім очікуванням, але вони навіть не підозрюють, чим це обернеться для їх сім’ї…

Прем’єра: 23.01.20.
Жанр: драма, кримінал.

Погані хлопці назавжди

Продовження легендарної комедії-бойовика про двох поліцейських, яким знову доведеться вступити в боротьбу зі злочинним світом.

Прем’єра: 23.01.20.
Жанр: комедія, екшн.

Кролик Джоджо

Історія юного хлопчиська, у якого зовсім немає друзів, та й з мамою стосунки не складаються. Ну що ж, залишається вигадати собі уявного друга, яким надається Адольф Гітлер, але, на щастя, схожість виявляється тільки зовнішньою.

Прем’єра: 23.01.20.
Жанр: драма, комедія, військовий.

Угода з потойбічним

Молодий батько-одинак ​​підозрює, що в його сина вселилися злі сили. Прагнучи допомогти хлопчикові, він вирішує провести обряд вигнання диявола, запрошуючи в будинок священика, який вже зв’язувався з потойбічним злом раніше.

Прем’єра: 23.01.20.
Жанр: трилер, жахи.

Екс

У 1932 році кілька друзів-підпільників з Української військової організації складають план дій для потреб опору, але все йде не так гладко.

Прем’єра: 23.01.20.
Жанр: бойовик, кримінал.

Кращі концерти

Пори року

Суботнім вечором обов’язково відвідайте концерт класичної музики «Пори року» Антоніо Вівальді та Астор П’яццолла. Концерт пройде в двох відділеннях: соло скрипки — Ольга Кутакова, соло акордеон — Вадим Жаворонков. Виступ музикантів буде супроводжуватися чарівною пісочною анімацією від Катерини Дзюби.

Пори року

Де: Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 72А (Дніпропетровський академічний театр опери та балету).
Коли: 25.01.20 о 18:00.
Ціна: 70-350 грн.

Той самий Різдвяний Jazz вечір новорічних хітів

Любителі джазу і вічних новорічних композицій зобов’язані побувати на різдвяному концерті, присвяченому легендарним хітам, які щороку оживають в святкову зимову пору. Вас зачарує магія напівтемного залу, наповнена драйвом свінгу і сюрпризами унікального стилю циганського джазу. 

Той самий Різдвяний Jazz вечір новорічних хітів

Де: Дніпро, Воскресенська вулиця, 6 (Дніпропетровська філармонія імені Когана).
Коли: 25.01.20 о 19:00.
Ціна: 200-500 грн.

Музика в картинах художника

У недільний ранок у великому залі Дніпропетровської філармонії відбудеться п’ятий концерт в рамках дитячого абонемента для дітей та батьків. Для вас зіграє Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії ім. Леоніда Когана під керівництвом диригента — лауреата міжнародних конкурсів Івана Чередниченко.

Музика в картинах художника

Де: Дніпро, Дмитра Яворницького проспект, 72А (Дніпропетровська філармонія імені Когана).
Коли: 26.01.20 о 12:00.
Ціна: 50-150 грн.

Що ще цікавенького?

Пітер Паркер
  • Каток. Де покататися на ковзанах в Дніпрі, читайте в нашій попередній статті.
Ковзанка
  • Лазня. Набрид холод? Бігом паритися в лазню або сауну! У нас якраз є для вас кілька акційних пропозицій.
Сауна
  • Уроки верхової їзди і прогулянка у лісі — ідеальне проведення часу в колі сім’ї і романтика для закоханих. Ах, так, ловіть знижку і можете не дякувати ;)
Верхова їзда
  • Квести. Хочеться адреналіну і пригод? Кращі квест-кімнати Дніпра вже розмістили свої пропозиції на нашому сайті.
Квест
  • Гастровечір. Безпрограшним варіантом на всі випадки життя залишається відвідування гастрозакладів Дніпра з близькими вам людьми. Покупон зробить ваш вечір ще приємніше, надавши знижку на меню і бар в улюблених ресторанах і кафе міста.         

А як ви збираєтеся провести вихідні? Діліться ідеями в коментарях ;)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *