Як і де провести парубоцьку вечірку

Парубоцька вечірка — передвесільний ритуал прощання нареченого з холостяцьким життям. Цього дня перед шафером та його друзями стає непросте завдання — організувати настільки цікаві та навіть шалені розваги, щоб свято запам’яталося назавжди. #PokuponBlog вирішила допомогти у цій нелегкій справі та підказати круті ідеї для програми проведення парубоцької гулянки — неважливо у Києві чи іншому місті плануєте запалювати. А щоб відзначити недорого — користуйтеся знижками до 65% від Pokupon.

Читайте:

Смачні посиденьки

Натовпом завалитися в улюблений бар, кальян, кафе чи ресторан — чом би й ні? Адже багато сучасних наречених віддають перевагу відпочинку в колі друзів з напоями та смачною їжею. А щоб не було нудно, підготуйте цікаві застільні конкурси, які нескладно знайти в інтернеті. Звичайно, такий вечір здатний легко скотитися до безконтрольного поглинання спиртного — тож будьте пильні, щоб не закінчити його як герої фільму «Похмілля у Вегасі»:)

Стріп-клуб

У нас, в Україні, відзначити парубоцьку вечірку у стрип-барі не так популярно як в Америці. Однак якщо з боку нареченої ніяких проти нема, то чому б нареченому та його «свиті» не подивитися на еротичні танці довгоногих красунь на пілоні. Тим паче, що у Києві є дуже пристойні заклади — як стриптиз клуб «007». Переходьте за посиланням та заощаджуйте з Покупоном до 50%.

Partybus

Рожеві лімузини для дівич-вечорів, а чоловікам потрібен злий Party bus! Орендувати такий автобус можна у Києві та багатьох інших містах України. Усередині він оснащений усім необхідним для створення атмосфери вечірки, включаючи аудіо та світлове обладнання. Маршрут поїздки можна вибрати довільний, або, наприклад, пам’ятними точками з життя нареченого.

Боулінг або більярд

Влаштуйте невеликий дружній турнір з боулінгу або більярду з прикольними призами. Гру вибирайте залежно від переваг гостей парубоцької вечірки, беручи до уваги те, що розштовхувати кулі по лузах новачкам може бути складно. У боулінгу завдання простіше, але не менш цікаве.

Лазня, сауна

Ще за часів Київської Русі існувала традиція паритися перед весіллям. Так чоловіки «змивали» холостяцькі гріхи. Заняття багатьом настільки припало до душі, що й привід особливо не потрібен, не кажучи вже про те, щоб організувати парубоцьку гулянку у лазні або сауні. Аби у нареченої не було упереджень щодо цього. Але майте на увазі, що алкоголь у поєднанні з високими температурами негативно впливає на серцево-судинну систему. Тому правильно дозовано поєднувати парилку та міцні напої.

Читайте також:
✔️Як правильно париться в лазні чи сауні
✔️Що таке SPA та хамам

Гонка-паті

Не секрет, що сильна стать любить швидкість. Дайте ж реалізуватися цьому внутрішньому пориву нареченого та компанії. Картинг — ідеально для цього підійде. Якщо прагнете більше екстриму, то сідлайте ендуро-мотоцикли або квадроцикли і вперед у тур важкопрохідними лісовими стежками. З метою безпеки давайте домовимося: спочатку перегони, а потім міцні напої і ніяк не навпаки:)

Квест

Сучасні квести здатні дивувати. Якщо вас зібралася нечисленна туса вірних друзів нареченого і всі готові до пригод, де доведеться виявити кмітливість — тоді вперед! Тематичний квест «Похмілля» для компанії до 4 осіб від ігрового простору «IDEA QUEST» дасть можливість відчути себе на місці героїв знаменитого фільму «Похмілля у Вегасі».

Також рекомендуємо:

Пейнтбол або лазертаг

Зарядитись натовпом перед вечіркою адреналіном у пейнтбол чи лазертаг — те, що лікар прописав! Адже «стрілялки» — улюблена гра дитинства більшості сучасних чоловіків. Така розвага згуртує вашу банду і підготує до наступних «бойових завдань» парубоцької вечірки.

На природі

Якщо стоїть мета недорого організувати парубоцьку гулянку, тоді велкам на природу. Потрібно лише «затаритися» продуктами, випивкою, м’ясом для шашлику та організувати транспортування всіх і вся на мальовниче місце подалі від галасливих вулиць. Відмінний варіант осісти на чиїсь дачі. Так ви застрахуєте свої веселощі на випадок негоди.

Розважатися можна спортивними чи настільними іграми. Або завбачливо вибирайте локацію неподалік мотузкового парку, прокату каяків або квадроциклів та баггі. Тоді вийде справді захоплююче свято та бюджетне завдяки знижкам від Покупон.

Відпочинок у заміському комплексі

Невелика заміська садиба — ідеальний спосіб зробити парубоцькі веселощі ексклюзивною закритою вечіркою. Адже комплекси, як «Вишеньки» (неподалік Києва), включають не лише готель, а й бар-ресторан із гарною випивкою, кальянами та різними розвагами — боулінг, більярд, басейн, майданчик для спортивних ігор, SPA та багато іншого. Якщо вибрати заклад поруч із водоймою, то можна і порибалити. Такий відпочинок не з дешевих, але з Pokupon ви завжди можете дозволити собі більше.

Караоке

Відмінний варіант, якщо всі друзі нареченого готові співати. Для такого сейшену краще орендувати окрему залу чи кімнату з музичним обладнанням, щоб забезпечити всім комфортні умови для демонстрації вокального таланту — так би мовити, серед своїх. Плюс караоке в тому, що питання розважальної програми вирішується саме собою. Тим часом такі заклади поєднують бар з невеликою кухнею, кальянну, а іноді й більярдну.

Холостяцький вечір по-домашньому

Одруження — серйозний крок, який, безумовно, кардинально змінює життя чоловіка. Тому символічно відзначити останній день безтурботного життя вдома з друзями, як це було раніше. Примітною домашню тусу можна зробити, зобов’язавши всіх нарядитися по одному дрес-коду. Наприклад, у забавні комбінезони тварин, ковбоїв, мафіозі, лицарів чи моряків (наречений — капітан, решта — матроси).

Розважатися можна переглядом спортивних змагань, зарубами на ігровій консолі, настільними іграми «на бажання» (безумовно безглузді, але як-не-як у вас парубоцька гулянка) — вийде відмінний душевний вечір з друзями. Закусон і запивон можна забезпечити доставкою або заздалегідь забрати з улюбленого ресторану.

Як організувати парубоцьку вечірку: чек-лист що потрібно враховувати

  • Хто організатор? За традицією організовує парубоцьку тусу шафер (свідок) або найкращий друг нареченого, якщо з якихось причин він не може бути свідком. Це має бути відповідальна людина, яка виключить всілякі спокусливі фактори на вашому святі.
  • Кого запрошувати? Друзів та знайомих як з боку нареченого, так і з боку нареченої, запрошених на весілля. Важливо, щоб на парубоцькій вечірці були тільки чоловіки, оскільки присутність будь-якої жінки, навіть якщо вона подруга друга, ризикує закінчитися скандалом.
  • Хто платить? Вечірнику може оплатити наречений. Але ж ніхто не забороняє доповнити бюджет донатами учасників. Або організуйте вечірку як подарунок нареченому, заздалегідь погодивши бюджет святкування з усіма запрошеними.
  • Що хоче наречений? Круті вечірки-сюрприз це, звичайно, добре. Але краще уточнити деякі нюанси у нареченого для парубоцької вечірки. Особливо плануючи замовити йому персональний еротичний танець у виконанні гарячої красуні. А раптом він проти такого.
  • Які ідеї мають інші учасники? Коли своїх ідей для проведення гідної холостяцької вечірки не вистачає, завжди можна заручитися підтримкою друзів. Невеликий мозковий штурм допоможе розробити веселу програму, де будуть і цікаві конкурси, і трохи божевільні витівки:)
  • Пити чи не пити? Якщо з 10 запрошених 8 не вживають алкоголь, це важливо врахувати при організації гуляння. Замість бару в такому разі краще вибрати гарний ресторан — друзі точно не будуть проти смачних страв.
  • Коли організувати хлопчак? Лише не за день до весілля! Втомлений з похмілля наречений навряд чи зрадіє весільним обрядам, до яких вони з майбутньою дружиною довго готувалися. Але заздалегідь організувати вечірку теж не правильно. Компромісний варіант — за 2-3 дні, щоб до головної події всі — і наречений, і його друзі — підійшли у найкращому вигляді.

Читайте також:
✔️Що подарувати на весілля
✔️Де відсвяткувати весілля у Києві
✔️Куди поїхати у весільну подорож

Що б ви не задумали, нехай холостяцький вечір пройде незабутньо. А які цікаві варіанти проведення холостяцької вечірки знаєте ви? Діліться у коментарях:)

4 коментарів
  • Антон

    Мы с друзьями устроили мальчишник в клубе. Идеальное место для такого мероприятия) Действительно, прощаешься с холостяцкой жизнью. Красивые девушки, много алкоголя, кальян, сауна – в общем, вечер удался и запомнился надолго)

    • {:ru}Татьяна Софиенко{:}{:uk}Тетяна Софієнко{:}

      Антон, спасибо за комментарий. Мальчишник в клубе, действительно, яркий и незабываемый формат вечеринки ??

  • Алекс Иваненко

    Не хватает варианта салон эротического массажа…)) Мы так в прошлом году отмечали. Горячие девушки и горячительные напитки – залог удачного мальчишника. Но это для самых смелых.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *