Що подивитися: найкращі фільми 2020-2021

Що може бути приємніше затишного вечора за переглядом кінофільму? Тільки перегляд найкращих кіно хітів з крутим рейтингом! #PokuponBlogTeam зібрала для вас топ цікавих фільмів за останні кілька років і навіть хороші популярні новинки, які вже вийшли на екрани в 2021 році. Отже, запасайтеся піцою і суші і дивіться найкраще кіно онлайн або по підписці в хорошій якості зі знижкою від Покупона до 50%.

Локдаун

Пусті вулиці, зуми з рідними, ділові переговори в піджаку поверх піжами, удальонка, кур’єрська доставка їжі і все інше, що для більшості стало реальністю. Головні герої переживають кризу особистих відносин, але змушені самоізолюватись в одній квартирі.  Все б нічого, але несподівано парочка виявилася втягнутою в кримінальну аферу…

Рік: 2021.
Жанр: мелодрама, комедія, кримінал.
Рейтинг IMDB: 5,2.

Мавританець

Хльостка юридична драма заснована на реальній історії в’язня Гуантанамо. Мавританця Мохаммеда Ульд Слахі підозрюють в страшному злочині – вербуванні терористів для здійснення теракту 11 вересня. Не пред’явивши офіційних звинувачень, без надання захисту, підозрюваного відправляють до в’язниці. Тільки після 6 років ув’язнення мавританець отримує право на адвоката. Титанічна робота юристів, боротьба з державною машиною і особистими сумнівами – чи вдасться все-таки докопатися до істини? Дивіться кіно новинку онлайн в хорошій якості через підписку ivi зі знижкою 25% від Покупона.

Рік: 2021.
Жанр: драма.
Рейтинг IMDB: 7,4.

Асоціальна мережа

Реальна історія про боротьбу федералів з творцем анонімного торгового інтернет-майданчика – кримінального аналога Амазон на просторах даркнета. Тут розгорнулася жвава торгівля забороненими речовинами, зброєю, підробленими документами та іншим нелегальним товаром. Мільйони доларів течуть рікою, здавалося, злий геній абсолютно невразливий, але на шляху встає його антагоніст з ФБР…

Рік: 2021.
Жанр: драма, трилер, кримінал.
Рейтинг IMDB: 5,9

Цикада 3301: Квест для хакера

Талановитий хакер Конор Блек випадково стикається з таємничою організацією

«Цикада 3301». Йому належить пройти тест, за яким загадкова контора відбирає найздібніших кібер зломщиків, людей з високим інтелектом. Коннор з друзями вплутуються в гру, вирішуючи цифрову головоломку, але їх намагаються випередити агенти спецслужб…

Рік: 2021.
Жанр: бойовик, трилер, комедія.
Рейтинг IMDB: 5,0

Том і Джеррі

Кумедний анімаційний фільм для всієї родини – нова мультяшна історія про легендарне суперництво невдахи-кота Тома і моторного мишеняти Джері. Кайла – новий співробітник одного з престижних нью-йоркських готелів, в якому заплановано весілля. Завдання Кайли, щоб свято пройшло без сучка і задирки, а краще – ідеально.  Але як це можливо, адже по готелю як у себе вдома розгулює настирливе мишеня Джері? Кайлі позбутися гризуна не під силу, і їй приходить в голову покликати вуличного кота Тома на допомогу в затриманні нахабного мишеняти. Том з ентузіазмом береться за справу, він упертий і сповнений рішучості, але і Джеррі не такий вже простий…

Рік: 2021.
Жанр: комедія, сімейний, пригоди.
Рейтинг IMDB: 5,2.

Новини зі всіх кінців світу

Глибока драматична історія з хорошою акторською грою. Ветеран Громадянської війни Кайл Кідд (Том Хенкс) їздить по безкрайніх просторах Америки, читаючи простим роботяга світові новини. Доля зіштовхує його з білою дівчинкою-підлітком, сиротою, вихованою індіанцями. Їх убили американські солдати, і тепер дитині загрожує небезпека. Кідд береться доставити Йоханну до єдиних родичів, які залишилися в живих. Фільм надзвичайно спокійний і розмірений для вестерна. Але дуже зворушує емоційна глибина персонажів, змушуючи переживати за їх долю.

Рік: 2020.
Жанр: вестерн, драма.
Рейтинг IMDB: 6,8.

Ігри шпигунів (Код: залізна кора)

Фільм заснований на реальних подіях. Звичайний непримітний британець-комерсант виявляється в центрі шпигунських пристрастей. Йому надається шанс, ризикуючи життям, запобігти Карибській кризі і врятувати світ від ядерної війни. Головну роль виконує Бенедикт Камбербетч, тут він як ніхто дуже гармонійний в ролі таємного агента.

Рік: 2020.
Жанр: драма, шпигунський.
Рейтинг IMDB: 7,3.

Просто помилувати

Фільм на реальних подіях, надихаюча картина про боротьбу темношкірого адвоката проти сформованої системи. Про те, що кожна людина гідна милосердя і співчуття.  Сильна і важка історія про упереджене ставлення, про несправедливість і силі стереотипів, коли люди апріорі винні з моменту народження через темний колір шкіри.  Деякі сцени дуже сильні – пробивають до мурашок навіть найтовстішу емоційну броню!  Обов’язково рекомендуємо подивитися, якщо ще не бачили.

Рік: 2019.
Жанр: драма, мелодрама.
Рейтинг IMDB: 7,6.

Довід

Перед спецагентом ЦРУ поставлена ​​складна місія – запобігти світовій війні.  Озброївшись технікою інверсії, що дозволяє підпорядковувати час і простір, супершпигун прямує незвіданими і заплутаними коридорами часу. На його шляху встають озлоблені нащадки, які задумали знищити майбутнє… Фільм видовищний: сцени з інверсією, часові парадокси, трюки, погоні і бійки не дадуть нудьгувати!

Рік: 2020.
Жанр: бойовик, фантастика.
Рейтинг IMDB: 7,5.

Офіцер і шпигун

Картина культового кінорежисера і постановника Романа Поланскі. Співробітник французьких спецслужб капітан Дрейфус звинувачується у шпигунстві на користь ворожої Німеччини. Для відбування покарання його відправляють на острів-в’язницю в Тихому океані. Його товариш по службі Жорж Пікар не вірить у справедливість звинувачення і береться добути секретну папку з доказами невинуватості Дрейфуса.  Однак, полює за доказом не тільки він.

Рік: 2019.
Жанр: драма, історичний, трилер.
Рейтинг IMDB: 7,2.

Справа Колліна

Екранізація книги бестселера Фердинанда фон Шираха, фільм з непередбачуваним сюжетом і ще більш шокуючим фіналом, тримає в напрузі і тішить чудовою акторською грою. У центрі подій – розслідування молодого адвоката, що мріє почати кар’єру з виправдувального вироку. Однак пенсіонер Коллін, за чию справу взявся юрист, поводиться нелогічно і дивно. Схоже, молодому адвокату доведеться зіткнутися з найбільшим судовим скандалом Німеччини… Подивитися цей рейтинговий фільм в хорошій якості можна через «SWEET.TV» або ivi – на підписку діє знижка Покупона до 50%.

Рік: 2019.
Жанр: детектив, трилер.
Рейтинг IMDB: 7,2.

Читайте також: ТБ і кіно через інтернет: рейтинг онлайн сервісів

Форд проти Феррарі

Цей фільм не дарма один з найкращих за рейтингом. «Форд проти Феррарі» – володар премії «Оскар» в декількох номінаціях, в тому числі «Найкращий фільм». Це реальна історія успіху талановитого дуету – американського автомобільного конструктора Керрола Шелбі і британського гонщика Кена Майлза, і звичайно, всієї команди Форд.  Тоді, в 60-х, був створений абсолютно новий спорткар, який зміг стати конкурентом непереможного Феррарі. Фільм привертає гумором, нюансами взаємин героїв, гострими моментами, драматизмом і загостренням пристрастей. І звичайно, мега популярними акторами в головних ролях :) Вирішили додати в нові, тому що дивитися і переглядати – одне задоволення.

Рік: 2019.
Жанр: драма, біографія.
Рейтинг IMDB: 8,1.

Ігри умів

Скажемо відразу, це кіно не для любителів спецефектів і екшену на екрані. Він скоріше для уважного і вдумливого глядача. Шикарна гра акторів (в головних ролях Мел Гібсон і Шон Пенн), незалежно від того, геній перед нами або божевільний. Та й одержимими можна назвати обох: і вченого, охопленого ідеєю виконати титанічну роботу, і хитромудрого психа, що мріє вирватися на свободу…

Рік: 2019.
Жанр: драма, біографія, трилер.
Рейтинг IMDB: 7,3.

Маленькі жінки

Героїні екранізації книги Луїзи Мей Олкотт – чотири сестри Марч. У кожної свій характер, своє сприйняття світу і свої шляхи досягнення щастя. Фільм дуже добре передає дух того часу – ХIХ століття, роки Громадянської війни в Америці. Становище жінки в суспільстві можна описати фразою видавця книги однієї з сестер, Джозефіни: «Якщо головний герой вашого роману в спідниці, то нехай в кінці вийде заміж… чи помре». Але дівчина мріє стати незалежною, щоб перш за все в ній бачили особистість.  Хоча не виключено, що світогляд Джо може змінитися – адже сестри одна за одною залишають батьківський дім, йдучи під вінець…

Рік: 2019.
Жанр: драма, мелодрама.
Рейтинг IMDB: 7,8.

Одного разу в Голлівуді

Легка, весела трагікомедія заснована на реальних подіях, що відбулися в Голлівуді в кінці 60-х. До уваги глядачів представлена ​​їх альтернативна версія, побачена очима оскароносного режисера Квентіна Тарантіно. Про сюжет розповідати не будемо – краще дивіться самі ;) Про гру акторів: вона чудова, прекрасний як Дікапріо в ролі актора на схилі кар’єри, так і Бред Пітт – у ролі його колишнього дублера. Обидва – номінанти на Оскар. І безумовно, відзначимо фантастичний фінал в найкращих тарантинівських традиціях. Фільм з тих, які варто подивитися – рекомендуємо!

Рік: 2019.
Жанр: комедія, драма, кримінал.
Рейтинг IMDB: 7,6.

Джентльмени

Нове дітище режисера Гая Річі, яскрава бандитська історія з гумором, динамікою, сюжетними сюрпризами і сузір’ям акторів. Сюжет – суцільна кримінальна загадка, низка розслідувань з непередбачуваною кінцівкою. Хто ж переграє противника, досягне своїх цілей, залишиться в живих і отримає все? Адже на кону ні багато, ні мало – вся кримінальна імперія Лондона! Фільм заслужено потрапляє до нашого топа, рекомендуємо дивитися в хорошій якості за передплатою ivi – дешевше зі знижкою 25% від Покупона.

Рік: 2019.
Жанр: комедія, бойовик, кримінал.
Рейтинг IMDB: 7,8.

Паразити

Гучний фільм корейського виробництва, номінант на Оскара (і до речі, переможець у багатьох номінаціях). У центрі подій – вкрай бідна сім’я, яка живе в підвалі. Ні у кого з родичів немає нормальної роботи. Але ось одного разу доля підкидає синові підробіток – викладати англійську в багатому домі. Варто було б порадіти появі грошей і зупинитися на цьому – але хитрій сімейці цього виявилося недостатньо… Сюжет дуже нестандартний, шикарні зйомки, шокуюча кінцівка, є над чим подумати – фільм однозначно варто подивитися.

Рік: 2019.
Жанр: драматичний трилер, комедія, драма.
Рейтинг IMDB: 8,6.

Божевільна любов

Фільм про підлітка на ім’я Адам, який з усіх сил намагається здаватися таким як усі – нормальним. Але психічна недуга несподівано загострюється і дає про себе знати з новою силою. Адам не один – за нормальне життя сина бореться і його мама.  Незважаючи на серйозну тему, порушену творцями цього кіно, фільм знятий без зайвого обважнення і трагізму, навіть у злегка комедійній формі. І що особливо вселяє віру – він про любов, адже всупереч діагнозу, хлопцю вдається побудувати відносини.  Кінострічку можна подивитися в хорошій якості за передплатою ivi зі знижкою Покупона 25%.

Рік: 2020.
Жанр: драма, мелодрама.
Рейтинг IMDB: 7,1.

Бакурау (Козодої)

Цей фільм багато глядачів характеризують як дивний, але з оригінальним сюжетом – самобутнім, захоплюючим, колоритним. Дія відбувається в майбутньому, в глухому бразильськомі селі, якого і на карті вже немає. В життя мешканців, повну поневірянь і постійної нестачі найнеобхіднішого, вриваються лихі люди. Фільм трансформується в кривавий бойовик. Череда смертей, матеріальні втрати і без того бідних людей змушують їх згуртуватися в боротьбі зі смертельною загрозою. Поряд з досить жорсткими сценами насильства, фільм прикрашений гумором і яскравою акторською грою.

Рік: 2019.
Жанр: трилер, детектив, фантастика, містика, драма.
Рейтинг IMDB: 7,4.

Мартін Іден

Екранізація за мотивами однойменної книги Джека Лондона. Цілісна, сильна інтерпретація класики на італійський манер. Про любов, яка рухає мотивами і помислами людини, штовхаючи її вийти за звичні рамки і досягати нових горизонтів.  Про те, що щирій, творчій особистості складно вижити в буржуазному середовищі – вона приречена на втрату індивідуальності, розчарування і самотність. Глядачі відзначають хороший акторський склад, операторську роботу, музичний супровід і вдало передану атмосферу Італії початку ХХ століття.

Рік: 2019.
Жанр: драма, мелодрама.
Рейтинг IMDB: 6,9.

П’ятеро однієї крові

Через пандемію цей фільм, минаючи кінотеатри, відразу був показаний на Нетфлікс.  Четверо темношкірих ветерана в’єтнамської війни і син одного з них, що змусив взяти його з собою, – такий екіпаж вирушає в джунглі. Їх мета – знайти останки загиблого товариша, а заодно – тайник із скарбом. На глядача чекає динамічне оповідання, з вкрапленнями гумору і глибоким поглядом на расизм і історію США.

Рік: 2020.
Жанр: комедія, кримінал.
Рейтинг IMDB: 6,5.

Час

Документальний фільм, знятий на основі домашніх відеозаписів однієї афроамериканської родини. Ще в 1997 батько сімейства від відчаю і безнадії вчинив спробу пограбування банку і був засуджений до 60 (!) років в’язниці. Весь цей час родина бореться за його звільнення. Вийшов справжній фільм-епос, короткий за тривалістю і глибокий за змістом. Про кохання, відданість, віру і надію сотень сімей, які опинилися в схожій ситуації.

Рік: 2020.
Жанр: документальний.
Рейтинг IMDB: 7,0.

Читайте також: Найкращі серіали 2020-2021

Читайте також:

Найкращі служби доставки їжі і продуктів додому в Києві

ТОП-20 найкращих сервісів доставки їжі і продуктів в Харкові

Найкращі служби доставки їжі додому в Дніпрі

Доставка їжі та продуктів по Львову

Доставка їжі додому в Одесі: найкращі служби і сервіси

Дилда

Фільм, треба сказати, не найлегший для сприйняття. Повоєнний Ленінград 1945-го. Дві фронтові подруги намагаються жити в світі без війни, але душевні рани раз у раз нагадують про себе. Дружба дівчат – калейдоскоп жертовності, любові, презирства і відчуження. Символічні червоно-зелені тони – колірна драматургія – вносять додатковий сенс в психологічну канву взаємин. Фільм-одкровення, без ура-патріотизму, про війну і післявоєнну реальність як вона є.

Рік: 2019.
Жанр: драма, воєнний.
Рейтинг IMDB: 7,1.

Думаю, як все закінчити

Любителі артхаусного кіно «не для всіх» – ця картина для вас :) Одурманюючий, в’язкий, фільм немов затягує в свою безодню, змушуючи розгадувати, помічати і пов’язувати між собою всі елементи головоломки. А їх буде безліч! Оповідання в основному складається з монологів і діалогів героїв, з вкрапленням абсурдних смішних ситуацій і реально лякаючих моментів.

Рік: 2020.
Жанр: комедія, кримінал.
Рейтинг IMDB: 6,6.

Перша корова

Цей душевний нео вестерн – невигадлива історія про дружбу і надію на краще життя.  Що спільного у кухаря і ушлого китайця? Обидва хочуть заробити на шматок хліба.  Парочка, зустрівшись десь на золотих копальнях Дикого Заходу, вирішують відкрити свій бізнес з випікання тістечок. Тільки ось для тіста необхідне молоко, а корова на всю округу тільки одна – у багатого землевласника…

Рік: 2019.
Жанр: драма, вестерн.
Рейтинг IMDB: 7,1.

Ніколи, рідко, іноді, завжди

Фільм не розважальний, зачіпає актуальну тему сексуального насильства і небажаної підліткової вагітності. 17-річна героїня з пенсильванської глушини разом зі своєю кузиною їде до Нью-Йорка, щоб в таємниці від батьків зробити аборт. Стандартна анкета перед операцією викликає у дівчини бурю емоцій і сильний психологічний удар.  Фільм змушує перейнятися глибокою емпатією до двох відважних героїнь. Режисер заявляє про важливість підтримки, якої дівчини часто позбавлені в складних ситуаціях, а також про проблеми заборони абортів.

Рік: 2020.
Жанр: драма.
Рейтинг IMDB: 7,4.

Земля кочівників

Фільм отримав головний приз Венеціанського кінофестивалю в 2020 році. Головна героїня Ферн борознить простори Америки за кермом свого фургона і живе як сучасна кочевниця. Цікаво, що у фільмі тільки два професійних актора, інші – звичайні люди зі своїми реальними історіями, що дозволяють розкрити тему побуту і свободи мандрівної людини.

Рік: 2020.
Жанр: драма.
Рейтинг IMDB: 7,5.

Історія Девіда Копперфілда

Головний герой, той самий Девід Копперфільд, розповідає історію свого яскравого і насиченого життя – з самого дитинства до моменту своєї слави. Жива, завзята сатира на устрій англійського суспільства XIX століття. Дивитися фільм дуже цікаво і легко, адже навіть людські пороки виглядають мило, а нелегкі періоди життя героя – як хлоп’яча пригода. Варто включити в хороші цікаві фільми для дорослих і підлітків старше 12 років.

Рік: 2019.
Жанр: комедія, драма.
Рейтинг IMDB: 6,4.

Читайте також: Цікаві книги для підлітків

Полювання

Тема цього динамічного фільму жахів не нова – полювання на людей. Герої виявляються невідомо де, серед відкритої місцевості поряд з незрозумілим великим ящиком. Трилер із вбивствами, кров’ю і своєрідним гумором. До кінця фільму зберігається інтрига, чому саме ці люди виявилися на місці жертв?

Рік: 2020.
Жанр: трилер, бойовик, жахи, комедія.
Рейтинг IMDB: 6,5.

Асистентка

Героїня фільму Джейн – амбітна випускниця коледжу, яка мріє стати продюсером.  Влаштувавшись в одну з престижних кінокомпаній Нью-Йорка на посаду молодшого помічника, Джейн зіткнулася з суворою реальністю. Примітивна робота – варити каву, відповідати на дзвінки, заправляти ксерокс, замовляти обід для боса, а в навантаження  – глузування колег і начальства. Офісна рутина потроху затягує Джейн, поки вона не виявляє серед паперів пару жіночих сережок…

Рік: 2019.
Жанр: драма.
Рейтинг IMDB: 6,3.

Справжня історія банди Келлі

Фільм на основі реальних подій, соціально-психологічна драма з елементами вестерна.  Ніяк не з категорії для всієї родини і тим більше не для дітей. Несправедливість – злий рок, який переслідує сім’ю Келлі. Саме важка, жорстока доля спонукає героїв сколотити справжню банду. Але не чекайте погонь, перестрілок і іншого екшену. Фішка цього кіно – в прекрасній грі акторів, роботі операторів, музичному супроводі, що пробирає до глибини душі. Невже у героя є шанс вирватися з полону злиднів, бруду і насильства, при цьому не потрапивши у в’язницю?

Рік: 2019.
Жанр: драма, вестерн.
Рейтинг IMDB: 6,0.

Художник і злодій

Герої картини не є професійними акторами. Вона – Барбара, чеська художниця, він – Карл, злочинець і наркозалежний, який вкрав її картину. Барбара вирішує з’ясувати у злодія особисто, куди він подів її картину, а заодно пропонує попрацювати безкоштовною моделлю. Несподівано їх спілкування призводить до ефекту взаємозцілення, адже у кожного з героїв є психологічні проблеми і давні душевні травми.

Рік: 2020.
Жанр: документальний.
Рейтинг IMDB: 7,6.

Безмежна ніч

Фільм сподобається всім любителям жанру наукової фантастики і тим, хто не втомлюється вірити в існування інопланетних братів за розумом. Історія інтригує, хоча і знята у форматі одних лише розмов. Якимось чином їх зміст змушує інтерес рости…

Рік: 2019.
Жанр: фантастика, драма, детектив, трилер.
Рейтинг IMDB: 6,7.

Емма

Яскрава, соковита екранізація роману англійської письменниці Джейн Остін. Легка, світла комедія про провінційне життя і звичаї дворян Англії. Розкішне вбрання, зачіски, чудові пейзажі і англійські галявини. Тонкий гумор, бездоганна гра акторів – дуже красивих і талановитих, відмінна операторська робота – шикарні кадри, в яких все продумано до дрібниць. Дуже гідна інтерпретація англійської класики, фільм приносить справжнє естетичне задоволення, а після перегляду – приємний післясмак.

Рік: 2020.
Жанр: комедія, драма, мелодрама.
Рейтинг IMDB: 6,7.

Читайте також:

Найкращі фільми, засновані на реальних подіях

Фільми та мультики для підняття настрою

Впевнені, є з чого вибрати – в топі як цікаві кіноновинки, що вийшли в 2021 році, так і вже відомі картини 2019-2020. Дивіться з задоволенням і діліться відгуками в коментарях :)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *