Подарунок мамі на 8 березня: 17 оригінальних ідей

Свято весни та краси – ідеальний привід, щоб зробити подарунок мамі. Квітами та шоколадом її можна балувати чи не щодня, а от на жіночий день хочеться подарувати щось оригінальніше. Тим більше, що в цей непростий час наші мами особливо потребують уваги та турботи. PokuponBlogTeam зібрала топ найкласніших ідей, що подарувати мамі на 8 березня: від незвичайних та креативних презентів до практичних та вкрай корисних. А знижки від Покупону допоможуть вам менше думати про ціну, і більше про якість і саме наповнення.

Акції
Від 1 ночі зі сніданками у «Aqua Paradise» в Одесі
Одеса, Южносанаторний провулок, 2/2
-25%
3200 грн
2400.0 грн
Показати всі
1 акцій

Які емоції подарувати мамі

Приємні яскраві емоції дозволяють нам зберегти контакт із собою, нагадують, що життя багате на прекрасні моменти попри все. Ловіть круті ідеї, як привітати маму зі святом весни, щоб подарувати їй позитивні враження 👇

Спа-релакс

Спа – це можливість розслабитися, віддатися приємній насолоді і поринути в атмосферу, повну релаксу і чарівних ароматів. Такий подарунок для мами – ідеальний спосіб проявити турботу про її фізичний і душевний комфорт. Це може бути комплексна спа-програма, обгортання у спа-капсулі або сеанс відпочинку у фітобочці

Що зазвичай входить до програми спа:

  • Ароматерапія.
  • Розслаблюючий масаж з ефірними оліями.
  • Обгортання.
  • Пілінг/скрабування тіла.
  • Чаювання.

Вибираючи спа для привітання зі святом весни, обов’язково ознайомтеся з протипоказаннями: обгортання та масаж небажано робити людям із серйозними хронічними захворюваннями.

Ідея, що подарувати мамі на 8 березня – спа-релакс
Ідея, що подарувати мамі на 8 березня – спа-релакс
Акції
SPA-програма на вибір в «Эстетика»
Київ, Тургенєвська вулиця, 52-58
-56%
800 грн
349.0 грн
SPA-програма «Мінестрель» у «Дана-Віта»
Київ, Анни Ахматової вулиця, 13В
-42%
1900 грн
1099 грн
Показати всі
40 акцій

Майстер-клас зі створення годинника

Творчість розслаблює, знімає стрес і покращує когнітивні здібності, не дарма арт-терапію використовують як один із способів позбавлення тривожності та страхів. А ще це просто дуже цікавий і захоплюючий процес, навіть якщо ви і близько не профі.

Щоб привітати маму зі святом весни, краси і любові, влаштуйте їй сеанс ментального розвантаження та сходіть разом на майстер-клас зі створення настінного годинника з епоксидної смоли. Ви отримаєте багато задоволення, а ще стильний предмет інтер’єру, який можна буде повісити на стіну у спальні або вітальні.

Абонемент до фітнес-клубу

Активним мамам, які час від часу займаються спортом та намагаються підтримувати тіло у тонусі, можна подарувати на 8 березня абонемент у фітнес-клуб. Враховуйте потреби та стан маминого здоров’я: у 40+ оптимально буде задуматися про здоров’я спини, розслаблення, розтяжку, антистрес – без зайвого навантаження на суглоби та серцево-судинну систему. У цьому допоможе:

Але навіть у найлайтовішого виду фізичних навантажень можуть бути протипоказання, тому якщо ви не впевнені – перед покупкою абонементу проконсультуйтеся з тренерами.

Пілатес або йога у подарунок мамі на жіночий день
Пілатес або йога у подарунок мамі на жіночий день
Акції
Показати всі
11 акцій

Квитки до театру

Ваша мама – любителька живої акторської гри та вишуканої театральної атмосфери? Влаштуйте їй справжнє свято, запросивши до театру на цікавий спектакль. Вистава внесе у мамине життя розмаїття та свіжі враження, до того ж це ще й чудовий привід дістати з шафи улюблену вечірню сукню та гарні туфлі 😉

Акції
Квиток на виставу «Тиснява» від Театру драматургів
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Квиток на виставу «Рептилії» 26.04
Київ, Петра Сагайдачного вулиця, 25Г
-30%
300 грн
209.0 грн
Показати всі
10 акцій

Глинотерапія

Один з найм’якіших і найефективніших способів зазирнути в себе – глинотерапія. Ліплення благотворно впливає на душевний стан, розслаблює, включає фантазію та пробуджує творчий настрій. Один або кілька сеансів відвернуть маму від стомлюючої рутини, а якщо записатися на майстер-класи всією сім’єю, то це допоможе вам зміцнити стосунки, внести в них більше тепла та гармонії, максимально зблизитись один з одним.

Подарунок для мами на свято весни – глинотерапія
Подарунок для мами на свято весни – глинотерапія

Курс масажу

Є такі види задоволення, які оновлюють людину настільки, що вона відчуває себе заново народженою. 

Мама часто скаржиться на біль у спині, втомлюється від напруженої роботи в одній позі, а звичайна гімнастика вже не допомагає? Гарний масаж може стати паличкою-рятуваличкою: 

Ваша мама безперечно заслуговує на такий подарунок 💜

Масаж у подарунок мамі на день жінок
Масаж у подарунок мамі на день жінок
Акції
Релакс-масаж у 4 руки у студії «BestMassage»
Київ, Харківське шосе, 182
-33%
1500 грн
999.0 грн
2 сеанси релакс-масажу у студії «Mpro Studio»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-68%
1800 грн
559.0 грн
Показати всі
194 акцій

Музеї та виставки

Як створити мамі святковий настрій? Все дуже просто – сходіть разом кудись розвіятися, наприклад, у музей чи на якусь цікаву виставку. Це може бути:

  • Музей «Становлення української нації» – для знайомства з історією України у сучасному форматі: з інтерактивним аудіо- та відеоконтентом, ефектними інсталяціями, спецефектами та реалістичними ростовими фігурами найвидатніших діячів.
  • Найбільший в Україні залізничний макет «Miniland.UA» – унікальна мініатюра нашої країни з реалістичними деталями: залізницями, поїздами, архітектурою, деревами та персонажами.
  • Екскурсія до «Музея-аптеки на Подолі», де вам покажуть і розкажуть, як розвивалося аптекарство в Україні та світі, розкриють таємниці історії фармацевтики та середньовічної містичної науки алхімії.  
  • Музей гітар на ВДНГ – інтерактивна експозиція гітар відомих брендів. У музеї представлено понад 400 музичних інструментів з початку минулого століття до наших днів. 
Акції
Квиток до музею «Становлення української нації»
Київ, Лаврська вулиця, 27
-46%
350 грн
189.0 грн
Знижка 50% на квиток в «Аптека-музей на Подолі»
Київ, Притисько-Микільська вулиця, 7
-50%
0 грн
10.0 грн
Показати всі
5 акцій

Майстер-клас

Незвичайні майстер-класи – супер-ідея, якщо ваша мама завжди готова вчитися новому. Похід на майстер-клас або навчальні курси забезпечить їй масу позитивних емоцій. Тим більше, що на Покупоні можна вибрати як офлайн-, так і онлайн-варіант – на випадок, якщо мамі зручніше освоювати нове хобі з дому. Це може бути:

  • Малювання – раптом мама давно мріє опанувати ази створення картин?
  • Вокал – якщо мама полюбляє співати та бажає розвинути свій талант.
  • Курси іноземної мови – для тих, хто завжди готовий вивчати нове.
  • Кулінарні курси – якщо мама не проти удосконалити майстерність готовки.
  • Б’юті-курси, серед яких і уроки візажу, і навчання манікюру, які стануть у нагоді жінці у будь-якому віці.
Акції
До 5 групових занять з робототехніки у «Bravo»
Київ, Степана Бандери проспект, 23
-34%
300 грн
199.0 грн
До 8 занять живописом у майстерні «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-46%
280 грн
199.0 грн
Показати всі
29 акцій

Стильна фотосесія

Красиві фото на пам’ять – те, від чого не відмовиться практично жодна жінка 😍 Тим паче, що навесні вже можна робити виїзні фотосесії на природі – наприклад, у Київському ботанічному саду у березні цвітуть азалії, крокуси та проліски. А в оранжереї на ВДНГ буйна тропічна рослинність тішить своїми барвами цілий рік – ідеальна декорація для фотосету 🌷🌼

Спочатку, як і більшість людей, мама може злегка засоромитися перед камерою, але досвідчений фотограф допоможе їй розслабитись і почуватися більш розкуто. Додайте до цього роботу професійного візажиста і стильну укладку – запевняємо, мама буде у захваті від фото рівня глянцевого журналу.

Індивідуальна фотосесія у подарунок мамі на свято весни
Індивідуальна фотосесія у подарунок мамі на свято весни
Акції
Показати всі
26 акцій

Арт-бокс для створення картин

Креативний бюджетний подарунок, який поєднує в собі можливість отримати масу свіжих творчих вражень та стильне доповнення до домашнього інтер’єру – арт-бокс для створення картин своїми руками. В ньому є все необхідне для малювання епоксидною смолою – а більше нічого й не потрібно, навіть вміння малювати, адже гарна абстракція під силу навіть тому, хто ніколи не брав в руки пензля. Особливо якщо над створенням картини ви працюватимете разом, чітко дотримуючись інструкцій.

Творчий досвід, що запам’ятається надовго, та гарний настрій гарантовані 😉 Можна ще, до речі, піти далі і зводити маму на майстер-клас з виготовлення годинника з епоксидки – під керівництвом майстра результат вийде не тільки гарним, а й практичним 😍

Арт-бокс – відмінний подарунок мамі на 8 березня
Арт-бокс – відмінний подарунок мамі на 8 березня
Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
🔷 Що подарувати чоловікові на день народження
🔶 Як швидко схуднути без шкоди для здоров’я
🔷 Пілінг для обличчя: який вибрати
🔶 Кругові тренування для швидкого схуднення  

Б’юті-подарунки для мами на 8 березня

Коли жінка красива і доглянута, це вселяє у неї велику впевненість і піднімає настрій. Іноді, щоб почуватися краще, достатньо просто сходити на манікюр або зробити нову стрижку. Навряд чи ваша мама – виняток, то чому б не порадувати її подарунком для догляду за зовнішністю? 😉

Сертифікат до салону краси

Салони краси – жіноча слабкість. Адже набагато приємніше, ніж наводити красу самій, довірити цю справу професіоналам. Щоб матуся відчула себе справжньою королевою, подаруйте їй сертифікат на бьюті-послуги:

Що подарувати мамі на жіночий день – сертифікат у салон краси
Що подарувати мамі на жіночий день – сертифікат у салон краси
Акції
Чистка обличчя «Hydrofacial» у «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-56%
800 грн
399.0 грн
Чистка обличчя з маскою в «Територія краси»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 32/34
-50%
800 грн
399.0 грн
Показати всі
515 акцій

Візит до косметолога у подарунок мамі

Подарунок не бюджетний, але незвичайний. Крім антивікового комплексу, який може першим спасти на думку, існує безліч доречних процедур:

Візит до косметолога у подарунок мамі
Візит до косметолога у подарунок мамі
Акції
Мікрострумова терапія в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-76%
600 грн
199.0 грн
До 7 сеансів RF-ліфтингу в «Апаратна косметологія»
Київ, Полтавська вулиця, 10
-71%
3000 грн
999.0 грн
Показати всі
275 акцій

Корисні подарунки у жіночий день

Подарунковий сертифікат

Трапляється так, що не знаєш напевно, який подарунок 100% порадує, боїшся не вгадати або подарувати непотрібне – в такій ситуації ідеальним рішенням стане подарунковий сертифікат від Покупон. Номінал сертифікату – від 250 до 5000 грн. Скориставшись ним, мама зможе сама собі купити будь-яку послугу на маркетплейсі, а ви будете впевнені, що вона матиме саме те, про що вона мріяла ❤️

Акції
Сертифікат на послуги в «Eurospine» від Proxy Kyiv
Київ, Новомостицька вулиця, 25В
-72%
500 грн
249.0 грн
Сертифікат на майстер-клас зі стрільби у «Бліндаж»
Київ, Преображенська вулиця, 4
-40%
2035 грн
1225.0 грн
Показати всі
10 акцій

Відбілювання зубів

Голлівудська посмішка – хто про неї не мріє? Однак не у всіх зуби від природи відрізняються білизною, додайте сюди ще щоденне споживання кави або чаю, які надають емалі темного відтінку. Сучасна стоматологія здатна впоратися з цим і надати зубам перлинне сяйво. Сертифікат на відбілювання зубів у професійній клініці – чудовий подарунок жінці, яка прагне виглядати бездоганно.

Акції
Знижка на відбілювання зубів у «AB dental»
Київ, Джона Маккейна вулиця, 13/2
-63%
6000 грн
199 грн
Знижка на відбілювання зубів від Альони Савінової
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 30
-78%
0 грн
149.0 грн
Показати всі
33 акцій

Курс галотерапії

Галокамера – невелике приміщення, повністю фанероване соляними блоками. Регулярний відпочинок у соляній кімнаті покращує самопочуття гостей із хронічними захворюваннями дихальної системи, шкірними, гіпертонічними та неврологічними хворобами – частими супутниками дорослих людей. Але навіть якщо мама ні на що не скаржиться, загальне зміцнення імунітету їй точно не завадить: лікарі стверджують, що галотерапія знижує ризик частих застуд і сприяє схудненню. Чудовий подарунок для мами, яка стежить за своїм самопочуттям!

Галотерапія у подарунок мамі на свято весны
Галотерапія у подарунок мамі на свято весны

Чек-ап здоров’я

Як можна показати без зайвих слів, що ви дбаєте про здоров’я своєї мами? Подаруйте сертифікат на комплекс базових аналізів або комплексне обстеження у профільного лікаря – це заощадить не лише фінанси, а й час, адже у сучасних приватних лабораторіях не потрібно вистоювати кілометрові черги та бігати кабінетами, щоб отримати результат. Позбавте маму зайвих витрат грошей та часу, проявивши увагу та любов у максимально практичний спосіб.

Акції
Аналізи у мережі лабораторій «Дніпролаб»
Київ, Ялтинська вулиця, 8
-40%
180 грн
108.0 грн
Аналіз визначення COVID-19 в мережі «Ескулаб»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 3
-25%
200 грн
178.0 грн
Показати всі
90 акцій

Подорож у подарунок

Часто наші мами беруть на себе дуже багато обов’язків: робота, будинок, діти, друзі, хобі. Іноді їм теж хочеться просто відпочити, змінити обстановку і ні про що не турбуватися. Подаруйте найріднішій жінці подорож і відпочинок від побутової метушні. Безперечно, такий сюрприз від сина чи від дочки запам’ятається надовго та залишить багато добрих вражень. 

Куди можна відправити матусю відпочити 👇

  • До Карпат. Гірськолижний відпочинок – це не тільки катання, а й свіже повітря, прогулянки горами, неймовірні краєвиди, найсмачніша закарпатська кухня, релакс у сауні та ще купа неймовірних вражень! Тим більше що є з чого вибирати: Буковель, Славське, Драгобрат, Мигове та багато інших.
  • Оздоровитись. Релакс на лікувальних курортах України – це можливість відпочити як слід, позбутися втоми та насолодитися природою, прогулянками на природі, мінеральною водою та смачним здоровим харчуванням у найкращих готелях Трускавця, Поляни (Сваляви), Солотвино.
  • За місто. Заміський вікенд – гарна ідея, якщо у мами з якоїсь причини немає можливості їхати кудись далеко і надовго, а відпочити хочеться. Кілька днів у готелі з усіма зручностями подалі від міського шуму та роботи – те що треба для перезавантаження.
Подорож – ідеальний подарунок мамі на свято весни
Подорож – ідеальний подарунок мамі на свято весни
Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
229 акцій

Красиві вітання зі святом весни

Потіште маму, надіславши їй вітання зі святом весни 8 березня у вигляді гарної картинки. Виберіть будь-яку листівку, затисніть великим пальцем і нажміть «Поділитися зображенням», або збережіть до галереї телефону та прикріпіть її до свого повідомлення у месенджері (Viber, Telegram, WhatsApp) 🤗

Вітальна листівка для мами
Вітальна листівка з віршами на 8 березня для мами
Зі святом весни – картинки
Зі святом весни – картинки
Вітальна листівка до мами на 8 березня
Вітання з 8 березня
Вітання з 8 березня
Листівка «Зі святом весни, краси та кохання»
Листівка «Зі святом весни, краси та кохання»
Вітання зі святом весни
Вітання зі святом весни
Картинка зі святом весни 8 березня
Картинка зі святом весни 8 березня
Зображення зі святом весни
Зображення зі святом весни
Акції
До 12 занять танцями у студії «У такт»
Київ, Миколи Закревського вулиця, 61/2
-50%
750 грн
449.0 грн
5 занять східними танцями у школі «Аль-Таїс»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 3
-80%
500 грн
99 грн
Показати всі
18 акцій

Читайте також:
🔷 Як правильно проводити розвантажувальні дні
🔶 Як оригінально відзначити день народження
🔷 Модні тренди манікюру
🔶 Нові круті фільми: на що сходити у кіно
🔷 Куди поїхати відпочити у березні

Ви вже пригледіли ідеальний подарунок для своєї мами на 8 березня? Чи допомогла вам наша добірка, які у вас є цікаві ідеї? Діліться у коментарях, чим радуватимете маму на свято весни та краси 🌺

8 коментарів
  • Саня

    Коли я шукаю подарунок для особливої жінки у своєму житті, завжди думаю про комфорт та елегантність.

  • Оля

    Моя мама была бы не против куда нибудь сходить в этот день и погулять) Вот думала над тем что бы ей заказать красивое весеннее пальто для прогулки и услуги визажиста.

  • Света

    Моя маман все экономит на себе, поэтому я ее всегда в спа отправляю или еще на какую-нибудь интересную процедуру. Она конечно вначале бастует, но идет и возвращается совсем другой, отдохнувшей и довольной.

  • Nikoletta

    Моя мама точно будет рада чему-то из кухонных принадлежностей или какой-то бьюти процедуре, ей реально не хватает релакса в последнее время… Надо исправить это)

  • Лариса

    Думаю для активных мам и бабушек вообще нет проблем с подарком, были бы деньги на что их купить. Хоть тут у покупона сертификат купить в салон, на танцы, в поездку. А вот для домоседок конечно сложнее. тут уже надо думать, что любит. У меня свекровь такая. Дома все время, салоны не посещает, ездить не любит. Мы ей цветы дарим, всякие милые мелочи, текстиль для дома.. такого рода все.

  • Милана

    Маму нужно всегда стараться радовать,не только на 8 марта!) наверное подарим букет цветов и сертификат в какой-нибудь магазин, чтобы смогла подобрать что-то по своему вкусу.

  • Оля

    Несомненно, мама самый лучший родной и близкий человек. Хотелось бы осчастливить ее в этот прекрасный день каким то красивым приятным подарком. Решила подобрать для нее красивый кулон с ее знаком зодиака, букет красных роз – ее любимых ну и конечно же сладкий стол с тортом всей семьей.

  • Юлия

    Ломала голову и не знала, что подарить маме на праздник, а ваша статья подкинула мне классную идею. Сама я долго не могла придумать дарить вещь или что-то еще, а теперь точно знаю, что классным подарком будет СПА. Мало того, что это полезно для здоровья, так и нет ничего лучше чем подарить маме маленький рай, хоть и на пару часов. Статья вдохновила, а выгодные предложения по сертификатам окончательно соблазнили меня) Спасибо за помощь!)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *