Куди поїхати відпочивати у травні ㅡ найкращі ідеї для відпустки в Україні

Куда поехать отдыхать в мае ㅡ лучшие идеи для отпуска в Украине

Травень – ідеальний, теплий час, щоб взяти відпустку. В Україні є чимало чудових місць, де можна відпочити як самому, так і всією сім’єю, цікаво та бюджетно: починаючи з Карпат та закінчуючи заміськими готелями. BlogPokuponTeam розповість, куди поїхати відпочивати у травні, де зупинитися і скільки коштуватиме відпустка у кращих готелях курортів України зі знижкою Покупону.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
245 акцій

Відпочинок у Карпатах

Поляниця (тури у Буковель)

Класний та дуже популярний курорт в Івано-Франківській області – Поляниця. Звідси і до рафтинг-центру в Ільцях недалеко (трохи більше 50 км), щоб сплавитись по Чорному та Білому Черемошу. Для любителів даунхілу та спокійної їзди велодоріжками є Буковельський велопарк, доступні піші прогулянки в гори, виїзди на карпатські полонини та спа.

Карпати, відпочинок у травні
Карпати, відпочинок у травні

Розповідаємо, де зупинитися 😉👇

«Mardan Palace SPA Resort 4*»: 2 доби відпочинку для двох за 2799 4000 грн – зі сніданками, безлімітним спа-релаксом (сауна на дровах, римська парна, соляна кімната, джакузі та два критих басейни), орендою мангалу та альтанки, відпочинком на спортивному полі.

«Podgore Spa & Resort»: 2 дні проживання для двох за 4959 6200 грн – з комплексними сніданками, спа-відпочинком (сауна, критий та відкритий басейни), грою у більярд та відпочинком у альтанках з мангалами.

«Гора»: 2 дні відпочинку для двох за 4799 6000 грн – зі сніданками, плаванням у басейні з підігрівом, релаксом у хамамі та мультисауні.  

«Villa Leku SPA Resort»: 2 доби проживання на двох за 2549 3400 грн – зі сніданками, спа-відпочинком (сауна на дровах, римська парна, басейн), орендою барбекю та мангалу.

Акції
Від 2 ночей влітку у «Пацьорка» поблизу Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Олекси Довбуша вулиця, 84
-30%
5400 грн
3779.0 грн
Від 2 ночей SPA-відпочинку у «Kasimir Resort»
Буковель (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 230
-45%
6400 грн
3499.0 грн
Показати всі
24 акцій

Славське

Невелике селище у Львівській області Славське у будь-яку пору року приваблює туристів, які бажають відпочити вдалині від міського поспіху. У травні сюди їдуть фанати трекінгу, гірських походів, велопрогулянок та верхової їзди. Але навіть якщо екстрим і спорт вам не до душі, прекрасні гірські пейзажі та свіже повітря подарують вам повну нірвану та релакс.

Українські Карпати, відпочинок у травні у Славському
Українські Карпати, відпочинок у травні у Славському

Відмінною ідеєю буде відпочити у готелі «Перлина Карпат», де за 2680 3610 грн пропонується 2 доби проживання на двох зі сніданками, грою в більярд та настільний теніс.

Акції
Від 2 ночей в готелі «Славський» у Карпатах
Славське (Львівська область), Устияновича вулиця, 35
-15%
3300 грн
2809.0 грн
Від 2 ночей відпочинку з харчуванням у «Дзвінка»
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67Б
-53%
3240 грн
1599.0 грн
Показати всі
9 акцій

Іршава

Курорт у серці Закарпаття – Іршава – оточений неймовірними видами природи та мальовничими горами, від яких перехоплює подих. Місцевий колорит не залишить байдужим нікого. У травні сюди варто поїхати, щоб насолодитися особливим духом закарпатських традицій і ремесел, погуляти гірськими стежками, з’їздити на озеро Синевир чи до старовинного міста Мукачеве, влаштувати собі велоекстрим або просто відпочити в готелі з усіма зручностями.

Де зупинитися ?

«Астур»: 2 дні відпочинку для двох за 2549 3500 грн – з дворазовим харчуванням на органічних продуктах, відвідуванням спа до 5 годин на день, грою у більярд, спортивною риболовлею на приватному ставку, відвідуванням басейну та релаксом в альтанках на території комплексу. 

Акції
Від 2 ночей All Inclusive у SPA-готелі «Іллара»
Іршава (Закарпатська область), Шевченко вулиця, 145
-24%
3600 грн
2799.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в «Астур» на Закарпатті
Іршава (Закарпатська область), Собатине урочище
-30%
3700 грн
2675.0 грн
Показати всі
5 акцій

Вижниця

Невелике симпатичне містечко Вижниця знаходиться за 75 км від Чернівців і приблизно на такій же відстані від кордону з Румунією. Розташування на річці Черемош, близькість гір та хвойно-листяних лісів робить Вижницю чудовим місцем для спокійного розміреного відпочинку без суєти та поспіху.Зупинитись можна як у самій Вижниці, так і у невеликому селі Виженка, що знаходиться за 6,5 км.

«Казка» (Виженка): 2 дні відпочинку для двох за 2999 4250 грн – з дворазовим харчуванням, релаксом у лазні або чані та організованим груповим походом у гори із супроводом досвідченого гіда.

«BRB Park Hotel» (Виженка): 2 доби проживання для двох за 3599 5250 грн – зі сніданками, романтичною вечерею «A La Carte» на двох, відвідуванням сауни та відкритого басейну, орендою мангалу. 

Акції
Від 3 ночей з харчуванням у «Кремениця 2»
Вижниця (Чернівецька область), Назарія Яремчука вулиця, 89А
-33%
7500 грн
5039.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням та лазнею у «Казка»
Виженка (Чернівецька область), Велика Виженка вулиця, 325
-31%
4250 грн
2999.0 грн
Показати всі
5 акцій

Кваси

Селище Кваси у Закарпатській області – це спокійне та затишне місце, куди їдуть за тишею та відпочинком від міської рутини. Назву курортові дала корисна для здоров’я «квасна вода» з місцевих мінеральних джерел – вона відноситься до типу «Арзні» та «Есентуки». Ще Кваси носять неофіційне звання столиці ліжникарства – виготовлення традиційних покривал, значимих для гуцулів. Традиційний колорит, релакс та оздоровлення – постійні компоненти відпочинку на курорті.

Зупинитись рекомендуємо у готелі «Лісова казка»: у вартість 1275 1700 грн входить 1 доба проживання на двох, дворазове харчування та гра в більярд.

Соломонове

Село Соломонове знаходиться у Закарпатській області, неподалік Чопа, між річками Тисою та Латорицею. Це крайня західна точка України. Локація цікава тим, що тут сплелися воєдино угорські, словацькі, румунські та українські традиції – у селі панує справжній інтернаціонал. Сюди приїжджають, щоб відпочити у спокійній атмосфері без метушні та поспіху.

Зупинитись рекомендуємо у готелі «Європа» – у вартість 2239 2800 грн входить 2 доби відпочинку на двох зі сніданками та релаксом в аква-зоні (джакузі, басейни, соляна кімната, лазні та сауни, водний атракціон, душ Шарко).

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
88 акцій

Читайте також:
🔷 Де відпочити з дітьми – кращі комплекси під Києвом
🔶 Курорт Буковель: драйвові розваги, прогулянки та спа
🔷 Модний літній манікюр: 100+ крутих ідей з фото
🔶 Мигове – ідеальний відпочинок у Карпатах для всієї сім’ї
🔷 Де поплавати: кращі комплекси з басейнами під Києвом

Відпочинок у містах України

Одеса

Травень в Одесі – час тепла, сонця та посмішок. Цвіте бузок, зелень дерев ще не пожухла від пекучого південного сонця, вода в морі вже достатньо нагрілася, щоб можна було намочити ноги. Травнева погода ідеальна для нескінченно довгих прогулянок одеськими вулицями та двориками, променаду Приморським бульваром і Дерибасівською або моретерапією на набережній Ланжерона. Культурне дозвілля забезпечить Оперний театр та численні музеї, а у перервах між прогулянками, виставами та екскурсіями обов’язково зазирніть до якоїсь кафешки – в Одесі скрізь готують смачно.

Де відпочивати в Одесі
Де відпочивати в Одесі

Кращі готелі для відпочинку 👇

«Aqua Paradise»: 1 доба відпочинку для двох за 2400 3200 грн зі сніданками, релаксом у басейні з артезіанською водою та заняттями у тренажерному залі.

«Asiya Hotel»: 2 дні проживання для двох за 1499 2000 грн з усіма зручностями. 

Акції
Від 2 ночей відпочинку в готелі «Ажур» в Одесі
Одеса, Довга вулиця, 33/3
-25%
1300 грн
975.0 грн
Від 1 ночі зі сніданками у «Optima Одеса 4*»
Одеса, Пантелеймонівська вулиця, 25
-15%
1104 грн
935.0 грн
Показати всі
21 акцій

Львів

Культурна столиця України, одне з найромантичніших міст країни, багате на красиву старовинну архітектуру – Львів мало кого залишить байдужим. Відпустку у «Місті Лева» неможливо уявити нудною: прогулянка історичним центром подарує естетичну насолоду, екскурсії музеями та пам’ятними місцями – інтелектуальну, а чашка ароматної кави та смачний обід в одному з численних ресторанів – гастрономічне задоволення.

Де відпочити в Україні – Львів
Де відпочити в Україні – Львів

Де зупинитися 👇

«Optima Collection Medievale Lviv 4*»: 1 доба проживання для одного за 1849 2180 грн із сніданками в атмосфері середньовічного замку.

«Optima Дворжец»: 1 день відпочинку на одного за 1495 1761 грн зі сніданками та всіма необхідними зручностями.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Едем» у Львові
Львів, Городоцька вулиця, 95А
-38%
5400 грн
3519.0 грн
Від 1 ночі в «Optima Дворжець» у Львові
Львів, Городоцька вулиця, 107
-15%
1761 грн
1495.0 грн
Показати всі
12 акцій

Оздоровчі курорти

Трускавець, Поляна (Свалява), Східниця – найпопулярніші лікувальні курорти Західної України, де відпочивати у травні одне задоволення: хоч самому, хоч із дітьми. Окрім природної краси їх поєднує ще й лікувально-оздоровчий аспект. У багатьох готельних комплексах та санаторіях проживання поєднується з комплексною терапією у їхніх власних медичних центрах.

Де відпочити 👇

«Гранд Алекс» у Трускавці: 2 дні відпочинку для одного за 1560 2000 грн – зі сніданками, безлімітним відвідуванням спа-зони (критий та контрастний басейн, сауна) та орендою мангалу.

«Соламія» (Трускавець): 2 дні відпочинку для двох за 3199 4000 грн з триразовим харчуванням та всіма зручностями.  

«Villa Grand» у Східниці: 2 дні проживання для одного за 1760 2200 грн із сніданками, відвідуванням сауни, грою в більярд та доставкою мінеральних вод.

«Чорна скеля» у Виноградові: 2 доби відпочинку для двох за 4499 6000 грн – зі сніданками, спа-релаксом у хамамі та джакузі, орендою альтанки та мангалу, грою у настільний теніс.

«VitaPark Сонячний Прованс» у Сатанові: 3 дні відпочинку на одного за 3899 4879 грн – з дворазовим харчуванням, консультацією лікаря, заняттями у тренажерному залі, вільним доступом до мінеральної води «Нафтуся Збручанська», настільним тенісом, більярдом, відвідуванням кінотеатру та скандинавською ходьбою з інструктором.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Соламія» у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Лисенка вулиця, 15
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Від 2 ночей в квітні в готелі «Royal Grand Hotel»
Трускавець (Львівська область), Суховоля вулиця, 61
-20%
3132 грн
2505.0 грн
Показати всі
30 акцій

Екскурсії та тури по Україні

А чому б не провести відпустку в організованому турі? Мало того, що це чудовий спосіб змінити обстановку, так ще й максимально зручно. Приєднавшись до туру вихідного дня або тривалішого вам не потрібно самостійно шукати житло, думати куди б піти і на що подивитися в тому чи іншому місті – це вже продумано, а все що потрібно від вас – записатися на бажаний тур і пакувати валізку.

Вибирайте, куди хочете відправитися у відпустку:

  • Тур у «Карпати-Трускавець» – семиденний ретрит з цікавими екскурсіями найзнаковішими місцями Карпат, Львівщини та Закарпаття з проживанням, харчуванням та розвагами для одного за 8449 13000 грн зі знижкою від Покупон.
  • Триденний тур до Закарпаття з проживанням, харчуванням, трансфером, екскурсіями до водоспадів, еко-парків, замками та іншими знаковими місцями для одного обійдеться у 5244 6700 грн.
  • Подорож у Бакоту з проживанням у комфортабельних номерах, харчуванням, трансфером та екскурсіями по замкам України за 2919 4850 грн.
Тури по Україні
Тури по Україні
Акції
Тур в Буковель «Весняний релакс» з Miracle Travels
Вся Україна
-24%
12500 грн
9999.0 грн
Показати всі
100 акцій

Заміський відпочинок

Іноді, щоб відпочити, достатньо вирватися зі звичної обстановки. Навіть вихідні у міському готелі, сповнені романтикою, здатні вдихнути у стосунки ковток свіжості та пристрасті. А якщо кортить поїхати на природу, десь близько, з комфортом, риболовлею, spa, тоді заміські комплекси – чудовий спосіб круто провести відпустку. Особливо якщо на вулиці травень, світить сонечко і вже не за горами літо 🌞

Ловіть ідеї для заміського відпочинку 😉👇

«City Holiday Resort & SPA 5*» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область): 1 доба відпочинку для двох за 4499 6000 грн – зі сніданками, спа (басейни, парні), спелеотерапією та відвідуванням фітнес-центру.

«Krakow» (Київська область): 1 день проживання для двох за 885 1195 грн з усіма зручностями.

«Severynivka Club» (Северинівка, Київська область): 1 доба відпочинку для двох за 2899 3610 грн зі сніданками, романтичною вечерею та одним відвідуванням спа.

«Залив» (Сарни, Рівненська область): 2 дні проживання для двох за 3699 5280 грн зі сніданками, спортивною риболовлею та орендою альтанки з мангалом. 

«Чудодієво» (Вишпіль, Житомирська область): 1 день проживання на двох за 2599 3750 грн – зі сніданками, відвідуванням лазні, спортивною риболовлею, катанням на човні або катамарані та подарунковим сертифікатом на вечерю сумою 400 грн.  

«Nester-House» (Шацькі озера): 2 доби проживання для двох за 2299 3400 грн з усіма зручностями. 

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Показати всі
75 акцій

Читайте також:
🔷 Що подивитися у Львові за 2 дні: музеї, кава та прогулянки
🔶 Де посмажити шашлики у Києві та за містом
🔷 Топ способів позбавитись целюліту
🔶 30+ пам’яток України, які повинен побачити кожен
🔷 Готуємося до літа: як привести фігуру до ладу

А як ви плануєте відпочивати у травні? Куди хочете поїхати? Діліться у коментарях 🤗

6 коментарів
  • Варя

    поедем наверное на выходные на море, благо есть машина и живем в Херсоне)уже очень хочется, найдем безлюдный пляж, побегаем с детьми

  • Лиза

    планировали в карпаты на первое мая. а теперь к сожалению никак и не добраться туда, да и боязно. видимо огород – моя судьба и никуда от него не убежать)))

  • Зара

    хочу хотя бы в ботанический сад в мае попасть. если честно, то мой настрой пессимистический. не верится что до мая все будет как прежде.

  • Asselasse

    обожаю май, в детстве всегда в лес на пикники выбирались. и сейчас всегда хочется на природе отдохнуть. жаль что не запланировать хотя бы на выходные куда-то в европу. но хотя бы уже у нас чуть послабили правила изоляции

  • Мирра111111

    в мае очень выгодно полететь за границу особенно на море, главное не забывать что очень легко обгореть. ну и море будет “бодрящее”. зато идеальное время для экскурсий, прогулок по городу. уже неоднократно так ездили

  • Мила

    к сожалению пришлось планы на май подкорректировать, но дома сидеть не хочется. В Карпатах нашла несколько уединенных коттеджей среди леса, которые работают и тщательно дезинфицируются персоналом , благо есть машина, может попробуем поехать и немного отвлечься от всеобщего уныния.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *