Лазерне омолодження обличчя: види процедур і як вибрати свою

Коли на обличчі з’являються або помітно проступають зморшки, перше про що замислюється більшість: що робити, щоб не старіти і довше залишатися привабливим. Лазерне омолодження обличчя (інакше його ще називають лазерний ліфтинг або шліфування лазером) – процедура, яка стимулює вироблення колагену і еластину в дермі, без будь-яких ушкоджень шкіри. В результаті природні процеси старіння сповільнюються і шкіра довше зберігає свіжість, здоровий колір, пружність і еластичність. #PokuponBlogTeam розповість про види і дії омолоджуючих лазерних методик, щоб ви могли підібрати собі найкращий варіант і скинути пару-трійку років. ;)

Акції
Лазерне омолодження обличчя, шиї та зони декольте
Київ, Антоновича вулиця, 99
-64%
700 грн
249.0 грн
До 5 сеансів лазерного лікування акне в «SunShine»
Київ, Перемоги проспект, 121А
-56%
600 грн
299.0 грн
Показати всі
4 акцій

Читайте в нашому огляді:

За рахунок чого відбувається омолодження?

Лазерні технології зробили справжній прорив в області омолодження та усунення недоліків шкіри. Проникаючи в проблемні ділянки шкірного покриву і нагріваючи їх до певної температури, тонкий лазерний промінь руйнує старі клітини і тим самим стимулює організм до утворення нових тканин. За рахунок посиленого вироблення колагену і процесів регенерації шкіра молодшає. Завдяки делікатному і контрольованому в руках досвідченого косметолога термічному впливу лазер працює як anti-age терапія.

Лазерне омолодження по акції

Який ефект дають лазерні омолоджуючі процедури?

Лазерна корекція широко застосовується в області естетичної і антивікової косметології і допомагає:

  • Розгладити дрібні зморшки.
  • Скоротити кількість глибоких зморшок.
  • Підтягнути овал обличчя (ліфтинг).
  • Повернути шкірі свіжість, однорідний тон і структуру.
  • Запустити природні процеси відновлення клітин.
  • Видаляти рубці і шрами після вугрової хвороби (постакне), неякісного виведення татуювань, опіки, травмування, розтяжки (стрії) після вагітності і різкого схуднення.
  • Лікувати купероз (судинну сітку), вікову пігментацію.
  • Позбутися пробок з шкірного сала (які провокують і сприяють появі акне), нормалізувати роботу сальних залоз, усунути надмірний жирний блиск і розширені пори.

Шліфування лазером може проводитися на будь-якій зоні тіла – спині, шиї, руках, але частіше за все, звертаються за послугою омолодження обличчя і періорбітальної зони (навколо очей).


Лазерне омолодження в салоні краси

Читайте також: 
✔️ Карбоксітерапія – показання і ціни 
✔️ Мезотерапія обличчя: ефект до і після 

Найпопулярніші способи лазерного омолодження

Вплив лазера ділиться на абляційний і неабляційний. У першому випадку, під впливом високих температур, руйнуються верхні і середні шари шкіри, вирішуючи проблеми постакне, зморшок, шрамів, пігментації. Однак процедура шліфування досить травматична і вимагає тривалого відновлення.

Для омолодження найчастіше застосовується неабляційна обробка, яка зачіпає глибокі шари тканин і практично не травмує поверхню шкіри. Працює на усунення зморшок, гусячих лапок, судинної сіточки, освіжає обличчя і підтягує контур.

Різниця впливу абляційного і неабляційного омолодження на підшкірні тканини
Різниця впливу абляційного і неабляційного омолодження на підшкірні тканини

Завдяки ефективності та затребуваності лазерної шліфовки вчені перебувають у постійному пошуку нових і більш безпечних методів. Щоб правильно підібрати для себе процедуру необхідно зрозуміти, чим відрізняється і як діє кожен з лазерів.

Фракційне лазерне омолодження

Фракційний метод проводиться за допомогою ербієвого лазера «Фраксель» ( «Fraxel»), пучок якого розпадається на фракції (безліч надтонких промінчиків). На шкірі буквально відтискається малюнок сіточки, який заживає значно швидше, ніж при лазері суцільної дії. Може бути як абляційним, так і неабляційним.

Фракційне шліфування застосовується, коли вам необхідно позбутися від глибоких шрамів, розтяжок, мімічних зморшок, рубців після вугрової висипки. Рекомендований вік – після 30 років (або з 18-ти для лікування постакне). Залежно від проблеми, для позитивного омолоджуючого ефекту достатньо пройти 2-3 процедури.

Після обробки шкіри фракційним лазером може з’явитися почервоніння, лущення і утворення кірочок. У рідкісних випадках можливе рубцювання тканин і загострення герпесу.

Фракційне омолодження має ряд протипоказань:

  • онкологія;
  • цукровий діабет;
  • захворювання серцево-судинної системи;
  • ГРВІ та інфекційні захворювання;
  • свіжий загар;
  • вітіліго;
  • схильність до утворення келоїдних рубців;
  • вагітність і період лактації;
  • шкірні захворювання.

Ціна одного сеансу: близько 500 грн, або від 149 грн зі знижкою від Покупон.

Фракційне омолодження акція

Фотоомолодження

Фотоомолодження – це неабляційний метод, який діє на основі більш низького температурного режиму і довгих променів лазера. Процедура рекомендована пацієнтам з 25 років для усунення пігментації, видалення перших зморшок, звуження пор і підтяжки обличчя. Вже після першого сеансу шкіра стає м’якою, бархатистою, еластичною, повертається натуральний відтінок.

Розділяють три напрямки фотоомолодження:

  • SMOOTH-омолодження. Простими словами звучить як «омолодження вихідного дня» і надає ефект, подібний терапевтичному. Поєднує дію двох лазерів, з хвилями різної довжини. Суть процедури полягає в послідовному нагріванні різних шарів шкіри. Імпульсне лазерне випромінювання впливає на молекули води в клітинах, тканини нагріваються, і під час паузи передають тепло нижнім шарам шкіри. Наступний імпульс лазера направляється вже на остиглі тканини.

В результаті ви отримуєте здорову гладку шкіру, позбавляєтесь від дрібних зморшок і гусячих лапок. SMOOTH-апарат не травмує шкірний покрив і не вимагає анестезії. Зробивши процедуру в п’ятницю, в понеділок ви вже будете виглядати бездоганно.

SMOOTH-омолодження плюси і мінуси
  • Неодимове омолодження. Цей метод проводиться за допомогою неодимового лазера, який проникає глибоко в шкіру і впливає в основному на дерму. Внаслідок чого значно підтягується контур обличчя, шкіра стає більш гладкою та еластичною, пропадають наслідки вугрової висипки (постакне) і пігментація, зникають дрібні судини і свіжі неглибокі рубці.
  • Карбоновий лазерний пілінг. Поєднує неабляційний вплив лазера з гелем на основі карбону. Спочатку на обличчя наноситься гель, а після його висихання в хід йде лазер.

Випромінювання апарату підриває частинки вуглецю, а прогрів шкіри стимулює процеси регенерації. В результаті такого комплексного впливу верхні шари епідермісу очищаються від ороговілих клітин і забруднень. Карбоновий пілінг сприяє омолодженню шкіри, нормалізується ліпідний обмінний процес.

карбоновий пілінг акція

Процедура фотоомолодження більш щадна в порівнянні з фракційною, і не призводить до лущення або утворення кірочок. Можливе тільки невелике почервоніння і підвищення температури шкіри в місцях обробки. Позбутися від глибоких зморшок, шрамів після акне і розтяжок з допомогою фотоомолодження не вдасться.

Протипоказання:

  • фоточутливість;
  • злоякісні і доброякісні утворення на шкірі;
  • катаракта, глаукома;
  • інфекційні, хронічні захворювання шкіри;
  • епілепсія;
  • цукровий діабет;
  • захворювання крові;
  • порушення роботи щитовидної залози.

Вартість карбонового пілінгу: 650 грн (від 199 UAH по акції)

Акції
Лазерний карбоновий пілінг у «Body Space»
Київ, Дружби Народів бульвар, 5
-73%
650 грн
319.0 грн
Лазерний карбоновий пілінг у салоні «SunShine»
Київ, Перемоги проспект, 121А
-55%
600 грн
349.0 грн
Показати всі
3 акцій

лазерний карбоновий пілінг

Читайте також: 
✔️ Як позбутися прищів 
✔️ Пілінг: різновиди процедури і як її роблять 
✔️ Плазмоліфтинг обличчя: що це і як працює

ELOS омолодження

Це порівняно нова альтернативна технологія неабляційного впливу, яка заснована на синергії світлової енергії з радіохвильовим випромінюванням (одночасний вплив світла і струму).

Метод елос-обробки абсолютно безболісний, тому що працює завдяки інтенсивному прогріванню на рівні дерми, де світлова енергія нагріває оброблювану ділянку, а струм діє на руйнування старих клітин. В результаті відбувається стимуляція вироблення нового колагену і еластину, що і при абляційній шліфовці, але не травматично.

Після проведення кількох процедур вам вдасться розгладити дрібні зморшки, помітно омолодити і підтягнути шкіру обличчя, позбутися від різних видів пігментації, куперозу, розтяжок. Використання методу рекомендовано чоловікам і жінкам після 30 років.

На вироблення колагену і еластину організму знадобиться близько місяця, тому видимий ефект з’являється не відразу. До того ж, для стійкого результату, процедуру необхідно повторити кілька разів з інтервалом 4-6 тижнів.

Після проведення елос-омолодження може з’явитися кірочка в місцях обробки, невеликий набряк і почервоніння. Але, в більшості випадків, побочки пов’язані з невмілим використанням апарату або економією гелю під час сеансу. Тому перед тим як записатися на процедуру в салон, уважно читайте відгуки про косметолога.

Протипоказання:

  • наявність кардіостимулятора, металевих імплантатів в зоні впливу;
  • онкологія;
  • вагітність і лактація;
  • інфекційні захворювання шкіри;
  • епілепсія;
  • захворювання ендокринної системи;
  • сильна засмага;
  • схильність до утворення келоїдних рубців.

Ціна однієї процедури: від 750 гривень, або від 159 грн на маркетплейсі знижок Покупон.

ELOS омолодження акція

Читайте також: 
✔️ Лазерний карбоновий пілінг обличчя: все що потрібно знати про процедуру 
✔️ SMAS ліфтинг: що це таке і чи варто робити 
✔️ Ультразвукова чистка обличчя: показання, ефект до і після

Лазерна біоревіталізація

Процедура лазерної біоревіталізації (Гіалуронопластика, Лазерофорез) передбачає нанесення на шкіру препаратів на основі гіалуронової кислоти, при цьому дія діодного лазера сприяє більш глибокому проникненню речовини в підшкірні шари.

Гіалуронопластика повертає шкірі колишню пружність, вирівнює текстуру і колір, позбавляє від зморшок, уповільнює старіння, сприяє виробленню власної гіалуронової кислоти. Процедура застосовується з 25 до 50 років. Позитивний результат помітний вже після першого разу (рекомендований курс 5-8 сеансів) і тримається до 2-3 місяців.

Лазерофорез не викликає побочок, в рідкісних випадках може з’явитися почервоніння, яке сходить через 2-3 дні.

Протипоказання:

  • період вагітності та годування груддю;
  • онкологія;
  • епілепсія;
  • загострення захворювань шкіри.

Ціна сеансу гіалуронопластики: 2800 UAH


Лазерна біоревіталізація зі знижкою

Як проходить омолодження лазером

З огляду на існуючу проблему і бажаний ефект, косметолог налаштовує параметри – встановлює температуру, глибину і частоту проникнення лазера. Це важливий крок, тому що неправильно налаштований пристрій може викликати опіки, подразнення або не дати бажаного результату. Завдяки тому, що Покупон збирає інформацію про косметологічні клініки і салони з усіх авторитетних джерел в інтернеті, ви можете почитати реальні відгуки на сайті і записатися до надійного досвідченого майстра.

Шкіру пацієнта очищають, надягають на очі захисні окуляри, проводять місцеву анестезію (при необхідності). Сучасні методи омолодження – це не боляче, але для більшого комфорту пацієнта наноситься гель-заморозка. Сама процедура триває від 15 до 45 хвилин, в залежності від оброблюваної зони.

Процедура хоч і дає швидкий ефект, але для істотно помітного результату потрібно пройти курс – 3-8 процедур з інтервалом в 2-4 тижні. Точну кількість сеансів може визначити тільки лікар-косметолог.

До і після: результат після першої процедури

Читайте також: 
✔️ Блефаропластика – як робиться підтяжка повік 

Відновлення після лазерних процедур

Відразу після сеансу на шкірі з’являється почервоніння, може виникнути легке печіння через кілька годин. Більшість пацієнтів повертаються до свого звичайного життя відразу, але власницям чутливого типу доведеться потерпіти невеликий дискомфорт. Стан епідермісу в період регенерації залежать від індивідуальних властивостей організму і виду лазера. Так, при абляційній обробці процес відновлення може зайняти до кількох тижнів, а при неабляційній – 2-3 дні.

Перші результати відзначаються пацієнтами вже через кілька днів. Помітний ефект проявляється через 2-3 місяці, після повного відновлення і регенерації колагенових і еластинових волокон.

Лазерне омолодження повік – ефект до і після приголомшливий
Лазерне омолодження повік – ефект до і після приголомшливий

Читайте також: 
✔️ Коли і як часто потрібно ходити до косметолога 
✔️ Як доглядати за обличчям після 30 років 
✔️ Масаж обличчя: користь і ефект

Гладенька, здорова шкіра, безсумнівно, величезний плюс зовнішності. Однак нездоровий спосіб життя, стрес і неправильне харчування призводять до того, що навіть молоді люди часто страждають від передчасної появи зморшок.

Лазерна терапія в поєднанні зі здоровим способом життя здатна творити чудеса і продовжувати молодість.

А як ви ставитеся до лазерного омолодження: робили раніше або тільки хочете спробувати? Можливо, ви знаєте про успішний досвід від близьких і знайомих? Діліться з нами в коментарях.

1 коментар
  • Ксения

    Часто задумываюсь о разных омолаживающих процедурах, но не хочу сильного вмешательства. Ваша статья помогла мне понять что такое лазерное омоложение и даже подумываю теперь воспользоваться именно им.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *