«Тільки раз на рік»: топ-12 ідей, як провести дитячий день народження в Одесі

детский день рождения

Діти та підлітки сповнені енергії – тож при організації дитячого дня народження не варто робити ставку лише на традиційне застілля. Програму свята важливо продумати так, щоб діти могли не лише смачно поїсти, а й повеселитись досхочу. Як правильно організувати дитячий день народження та де в Одесі вам допоможуть створити ідеальне свято? #PokuponBlogTeam розповість, які заклади найкраще підійдуть для дитячих заходів, де відзначати іменини дошкільнят, старших дітей та підлітків.

Акції
Вхідний квиток для дитини у центрі «Sky Park»
Одеса, Люстдорфська дорога, 55з
-45%
290 грн
159.0 грн
Відвідування квест-кімнати «Бандитська Одеса»
Одеса, Дюківська вулиця, 14
-40%
1200 грн
720.0 грн
Показати всі
12 акцій

Оренда кінозалу

Зібратися виключно своєю дружною компанією в кіно, і щоб довкола крім вас нікого? Здається, це чудовий спосіб відсвяткувати день народження дитини ? У кіноклубі «Lumiere» можна орендувати цілу кінозалу, причому зі знижкою до 50% від Покупон. Місткість зали до 6 або до 12 осіб, у медіатеці клубу понад 40 тисяч фільмів! Приходьте похрумтіти попкорном або принесеною з собою їжею, співайте в караоке і грайте в Playstation або захоплюючі настілки. Тож якщо ви ще не вигадали, як організувати свято для іменинника, ловіть ідею!

Оренда кінозалу на дитячий день народження
Оренда кінозалу на дитячий день народження
Акції
Знижка 50% на оренду кінозалів у «Lumiere»
Одеса, Буніна вулиця, 8
-50%
0 грн
30.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте також:
✔️Куди піти з дитиною в Одесі
✔️Доставка їжі додому в Одесі
✔️Красиві місця для фотосесій: топ яскравих локацій 

Дитячий парк розваг

Ще один чудовий спосіб відсвяткувати день народження дитини – зводити її з друзями до дитячого ігрового центру, яких в Одесі чимало. Дитячий парк розваг – це можливість поєднати різноманітні активні розваги, майстер-класи, конкурси, спілкування, спільні ігри, святковий банкетний стіл із смачною їжею та напоями у спеціально відведеній тематичній кімнаті. 

Можемо порадити популярні «Ігроленд» та «Papashon Kids» в Одесі – тут вхідні квиточки на цілий день обійдуться ще й дешевше зі знижкою від Покупон.

День народження у дитячому ігровому центрі
День народження у дитячому ігровому центрі
Акції
Цілий день розваг для дитини в «Ігроленд»
Одеса, Небесної Сотні проспект, 2
-36%
150 грн
105.0 грн
Квиток на цілий день у «Країна Мрій» Совіньйон
Одеса, Ясногородська вулиця, 46
-26%
250 грн
185.0 грн
Показати всі
8 акцій

Квест

Квести просто створені для дітей, тим більше, що зараз пропонують не лише традиційні кімнати, а й виїзні перформанси на свіжому повітрі та із зануренням у віртуальну реальність.

Багато квест-румів підійдуть для невеликої компанії на 2-4 особи. А от якщо збереться більше гостей, то можна розбитися на кілька команд і розійтися по різних кімнатах. Або вибрати антиквест за участю до 20 осіб.

Круті варіанти пропонують квест-руми «Вихід», «OQRoomS», «Qzone»:

  • Квест «Володар кілець», підійде для дітей та підлітків. Їм доведеться пройти небезпечний важкий шлях до жерла Рокової гори і знайти Єдине кільце, яке створив Саурон, щоб поневолити вільний народ.
  • «Прокляття Чорної перлини» – захоплюючий квест за мотивами «Піратів Карибського моря». Ваша команда вдало взяла на абордаж легендарний корабель і тепер вам треба обшукати трюм, щоб знайти скарби. Але двері за вами зачинилися і ви опинилися в пастці. Чи вдасться вибратися – залежить лише від вас.
  • Квеструм «Прокляття фараона» буде цікавим для підлітків. Вони потраплять в останню обитель фараона Тутанхамона, звідки ще ніхто не повертався. Лише уважність до скарбів та символів допоможе врятувати життя та уникнути прокляття. Чи зможете ви знайти вихід або ваша доля розділити покої з фараоном?
Дитячі квест-кімнати
Дитячі квест-кімнати
Акції
Квест-кімната «Прокляття фараона» від «QZone»
Одеса, Єврейська вулиця, 10
-40%
1400 грн
840.0 грн
Авто-квест «Пізнай Одесу IV» від компанії «OQRoomS
Одеса, Дюківська вулиця, 14
-40%
1200 грн
719.0 грн
Показати всі
14 акцій

Клуб віртуальної реальності

Віртуальна реальність – у тренді і користується популярністю серед представників різного віку. Тому якщо ви ще не вирішили, де відзначити день народження дитини, а хочеться чогось захоплюючого та драйвового, обирайте клуб віртуальної реальності, тим більше, що в Одесі їх вистачає:

  • «Vrata»: у цьому клубі можна влаштувати невеликий день народження на компанію до 8 осіб. В окремій VIP-кімнаті на іменинника та його друзів чекає 2-3 години захоплюючих мережевих ігор зі знижкою Покупона до 50%. Ще можна орендувати весь клуб на 4 години та влаштувати масштабне паті: з 12 консолями, 8 ігровими шоломами, великими екранами, настолками, святковим столом та під контролем адміністраторів.
  • Ігровий клуб «Alligator»: підходить для святкування днів народжень невеликою компанією. Місткість ігрових кімнат – до 6 осіб, у кожній є PlayStation, джойстики, велика колекція ігор, Full HD телевізор для захоплюючого дозвілля. Купон Покупона дозволить круто провести час з економією 50%.
  • Клуб «VR Avatar» не просто ігровий клуб, тут можна практично все і трохи більше: розслабитися від повсякденної метушні, відсвяткувати день народження у VIP ROOM PS5, замовити їжу та насолоджуватися улюбленим фільмом чи грою.
Клуб віртуальної реальності в Одесі
Клуб віртуальної реальності в Одесі

Пейнтбол

Складно уявити собі дитину раннього шкільного віку, яка б не любила грати у війни. Рухливі ігри та веселі, добрі стрілялки цікаві навіть дівчаткам. А якщо доповнити все це ще й реалістичними декораціями, захисною уніформою та безпечним ігровим арсеналом, то і підліток, і дорослий із задоволенням візьме участь у лазертазі чи пейнтболі.

Пейнтбол для дітей у Одесі
Пейнтбол для дітей у Одесі

Тож якщо хочете подарувати імениннику та його друзям максимум драйву та адреналіну, влаштуйте їм захоплююче свято у пейнтбольному клубі, наприклад, у «Go Paintball». Тут на дітей чекає велика крита локація з надійними укриттями для гри, якісна амуніція та дотримання техніки безпеки на найвищому рівні. Користуйтеся купонами Покупона: зі знижкою ви заплатите вдвічі менше за 1 годину пейнтболу для компанії до 10 осіб.

Акції
Знижка на гру в пейнтбол в «Gо Paintball»
Одеса, Посмітного вулиця, 2
-50%
3500 грн
300.0 грн
Показати всі
1 акцій

Дельфінарій

У маленьких дітей – років 5-10 – зазвичай викликає справжнє захоплення зустріч із дельфінами, тюленями та морськими котиками, які невимушено виконують відрепетовані трюки. Особливо якщо є можливість помацати морське звірятко, згодувати їй одну-дві рибки і разом поплавати. Для дитини це справжнє диво.

Плавання з дельфінами на день народження
Плавання з дельфінами на день народження

Простий варіант: відвести іменинника з його друзями на звичайну виставу, яка в будь-якому випадку залишить незабутні враження в дитячій пам’яті. Варіант цікавіший: замовити в дельфінарії Немо спеціальну послугу «Дитячий день народження», завдяки якій ваше чадо та його товариші отримають цілу програму радості:

  • Анімаційне шоу.
  • Аквагрим.
  • Похід до океанаріуму.
  • Плавання та ігри з дельфінами.
  • Тематичні квести.
  • Банкетний стіл.

Біопарк

Ще одна класна ідея, як відзначити день народження дитини – похід у «Біопарк». Локація працює цілий рік, тут зібрано безліч екзотичних тварин. Діти зможуть познайомитися та поспостерігати за такими мешканцями як: білі леви, бенгальські та амурські тигри, леопарди, полярні вовки, мавпи, ведмеді, капуцини, а також кілька єдиних на Півдні України жирафів Ротшильда з первістком Арсенієм. А після захоплюючої прогулянки можна влаштувати домашній бенкет замовивши їжу з доставкою.

Біопарк в Одесі
Біопарк в Одесі

Кінні прогулянки

Якщо день народження вашого чада випадає на теплу пору року або ви не боїтеся холодів – прогулянки верхи на конях чудово впишуться у програму дитячого свята

В Одесі безліч кінних клубів, серед них «Нюшин Дворик» та «Легіон». Тут діти зможуть познайомитися з величними і шляхетними тваринами, погодувати їх і покататися верхи мальовничими околицями. 

Прогулянки абсолютно безпечні, тому що проходять у супроводі інструктора, а перед їздою проводиться інструктаж. Щоб закарбувати урочисті моменти не тільки в пам’яті, а й на фото, можна замовити послуги фотографа зі знижками від Покупон.

Кінні прогулянки для дітей
Кінні прогулянки для дітей

Кафе

В усі пори року актуальним залишатиметься проведення будь-якого заходу в кафе чи ресторані, і дитячі іменини – не виняток, особливо з урахуванням того, що у багатьох закладах міста є дитяче меню та можливість організації святкового бенкету з аніматорами, конкурсами, іграми та музикою. Сходити можна в кафе «Задзеркалля», «Цирк», «Піноккіо».

Акції
Від 2 ночей у котеджі в комплексі «Радомишль»
Радомишль (Житомирська область), Плетенецька вулиця, 1
-20%
5000 грн
3999.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками та сауною в «Knaus»
Чернівці, Поштова вулиця, 4
-20%
4700 грн
3759.0 грн
Показати всі
35 акцій

День у мотузковому парку

Організувати справжню пригоду у дитячий день народження можна у мотузковому парку з крутими атракціонами, розташованими за кілька метрів над землею. Ходіння канатами, де уявляєш себе акробатом чи піратом, чи скеледром, на якому перетворюєшся на справжнього альпініста? Чи те й інше за один день? Які б розваги для святкування ви не обрали, адреналіновий вибух гарантовано всій компанії! А після пригод не забудьте заглянути в кафе, щоб вгамувати апетит, що розгулявся на повітрі.

Прогулянка на яхті

Ще одна крута ідея для літнього дня народження для підлітка та старших дітей – від 2 до 5 годин на справжній яхті у відкритому морі. На яхті можна влаштувати круте паті для підлітків: дух пригод, можливість вирватися із повсякденності та отримати масу яскравих вражень, освіжаючий бриз, хвилі, купання вдалині від людних пляжів на великій глибині… Про таке свято мріє майже кожен, то чому б не втілити мрію в реальність? А щоб морська подорож залишилася не лише у пам’яті, а й на знімках, заздалегідь подбайте про фотографа. Стильні фото з яхти стануть крутою окрасою соцмереж іменинника ?

Аніматори

Якщо хочете влаштувати справжнісіньке грандіозне дитяче свято, на якому буде яскрава та цікава шоу-програма з банкетом, музикою, танцями та феєрверками, не забудьте покликати аніматорів.

Переодягнені в улюблених мультяшних та кіношних героїв, за допомогою ігор, конкурсів і танців вони внесуть у свято іскорку запалу та не дадуть дітям сумувати. Це універсальний варіант для будь-якого дитячого свята, де б він не проводився, у ресторані чи на природі.

Доповнити програму і надати їй чарівну нотку допоможе фокусник – до чудес та спритності жодна дитина не залишиться байдужою. Не забудьте і про необхідність зафіксувати найяскравіші моменти святкування – для цього вам знадобиться фотограф, який спеціалізується на репортажній зйомці. Шукайте фотографа, який проведе виїзну фотосесію для вашого свята у розділі акцій на фотопослуги на Покупоні!

Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Читайте також:
✔️Подорож по Франківщині: цікаві та красиві місця
✔️Буковель: розваги та пам’ятки

А де любить святкувати свої дні народження ваша дитина? Можливо, ми щось проґавили, і у вас є ще цікаві ідеї, як і де влаштувати дітям свято? Діліться!

1 коментар
  • Марго

    Моему чаду исполняется 9 лет, собираюсь всю его банду отвести в квест комнату! Мне кажется,это отличный вариант, но жаль что только на час) наверное,дальше пойдем кушать пиццу. в Квестории не были, но спасибо за рекомендацию!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *