LPG масаж: схуднення, ліфтинг і омолодження шкіри

LPG – один з різновидів апаратного лімфодренажного масажу, за допомогою якого можна досягти не лише естетичного, а й оздоровчого ефекту. Поширені проблеми, з якими приходять на процедуру, – це зайва вага, целюліт, в’яла, набрякла шкіра, порушений обмін речовин, схильність до варикозного розширення вен. Благо, технологія настільки затребувана, що нескладно знайти реальні відгуки з фото до і після, щоб зрозуміти, вірити в неї чи скористатися іншими методиками. BlogPokuponTeam розповість що таке lpg масаж, яких результатів крім схуднення і корекції фігури можна досягти, як проходить терапія, чи є протипоказання і побічні ефекти. А також допоможе знайти косметологічний салон у вашому місті, де можна пройти лпг курс зі знижкою від Покупона до 80%.

Акції
До 5 сеансів LPG-масажу тіла в салоні «J`adore»
Київ, Ярославів Вал вулиця, 14Г
-60%
1650 грн
699.0 грн
До 10 сеансів LPG-масажу всього тіла в «Естетика»
Київ, Тургенєвська вулиця, 52-58
-80%
1800 грн
599.0 грн
Показати всі
16 акцій

Читайте також:

Що таке LPG масаж

LPG (ЛПГ) – це апаратний масаж м’язових тканин і проблемних ділянок шкіри за допомогою вібрації і вакууму. Спеціальна маніпула лпж апарату влаштована так, що вакуум затягує складку шкіри в сопло, а ролики в цей час активно розминають і масажують шкірний покрив. Залежно від обраної фахівцем програми і зони впливу маніпула по-різному стимулює ослаблену шкіру на животі, фіброзну тканину на стегнах, здорову шкіру на спині і боках тощо.

Завдяки активній стимуляції основних клітин жирової тканини (адипоцитів) і благотворного впливу на лімфатичну мікроциркуляцію і гомеостаз, LPG масаж активно застосовується для схуднення, корекції фігури та моделювання контурів тіла, омолодження і підтяжки обличчя, усунення другого підборіддя, целюліту, шрамів, розтяжок, рубців, для профілактики і боротьби з жировими відкладеннями. А також як терапія м’язів і сухожиль після травм; профілактика таких захворювань, як варикоз, радикуліт, міозит.

У той же час, LPG терапія при 2 і 3 ступенях целюліту, коли в тканинах утворюються фіброзні спайки (той самий ефект «апельсинової кірки» і бугристости), безсумнівно тимчасово поліпшить загальну картину, зменшивши обсяг рідини в жирових клітинах, але фіброзні перетинки нікуди не зникнуть. А тому при відновленні набряклості підшкірно-жирової клітковини апельсинова кірка знову проявиться в повному обсязі. Щоб позбутися запущеного целюліту, потрібно прикласти багато зусиль і вдатися до більш активних методів ліполізу.

До переваг lpg масажу можна віднести:

  • Швидкий ефект. Результат зменшення об’ємів, проявів целюліту і дряблості шкіри до і після помітний вже через 7-10 процедур. Тривалість кожного сеансу від 35 до 40 хвилин.
  • Відносна безболісність процедури. У порівнянні з вакуумно-роликовим масажем лпж терапія проходить не так боляче.
  • Стійкість результату. При дотриманні правильного харчування ефект після LPG зберігається тривалий час.
  • ЛПГ процедура актуальна для жінок і чоловіків.

Як підготуватись до ліпомасажу

Перед сеансом lpg масажу, особливо якщо хочеться простежити зміни фігури і стану шкіри до і після, бажано зважитися, виміряти об’єми тіла, визначити проблемні ділянки, зробити фото для наочності.

Сама процедура потребує підготовки і спеціальної «экіпіровки»:

  • Мінімум за 3-4 години до процедури необхідно відмовитися від їжі і випити щонайменше 1,5 літра води.
  • Безпосередньо перед процедурою одягається спеціальний костюм. Так гігієнічніше, менш травматично для шкіри і ефективніше. Захисний одяг виготовлений ​​зі спеціальної тканини, щільності вистачає приблизно на 50 процедур (з часом матеріал тягнеться і перестає щільно прилягати до тіла). Купити натільний комбез можна як в салоні, де вам будуть робити апаратний lpg масаж, так і в спеціалізованих інтернет-магазинах. Ціна в середньому 300-400 грн.
LPG масаж проводиться у спеціальному вбранні
LPG масаж проводиться у спеціальному вбранні

Протипоказання до процедури

Як і при будь-якій іншій косметичній та медичній процедурі для проведення lpg масажу є свої заборони:

  • Вагітність і лактація – одне з поширених обмежень для багатьох б’юті процедур. Ліпомасаж живота і зовсім виключений з очевидних причин. До питання схуднення, корекції фігури і ліфтингу шкіри за допомогою lpg масажу можна буде повернутися після пологів та по завершенню годування грудьми.
  • Перші дні місячних. Будь-який масаж викликає приплив крові і може посилити її виділення, що загрожує стрибками тиску і запамороченнями.
  • Новоутворення і пухлини, особливо якщо вони розташовані зовні. Існує ризик травмувати їх під час масажу.
  • Шкірні захворювання (вірусні та грибкові). Це не зовсім естетично і небезпечно. Інфекційні хвороби можна просто рознести по тілу. Доцільніше спочатку звернутися до дерматолога і вирішити дерматологічну проблему. Обстеження у лікаря з дерматоскопією обійдеться дешевше зі знижкою від Покупона до 70%.
  • Варикоз. При запущеному стані (тромбофлебіті, наприклад) від процедури слід відмовитися. А якщо є схильність чи початкова стадія хвороби, перед масажем обов’язково проконсультуйтеся з флебологом (на обстеження з доплерографією і схемою лікування діє знижка від Покупона до 60%). Апарат, що працює на низькій частоті, не повинен спричиняти сильний дискомфорт при варикозі.
  • Хвороби дихальних шляхів, серцево-судинні захворювання. Чи варто говорити, що апаратний вакуумно-роликовий масаж – не просто легкі погладжування? Тим більше в боротьбі з целюлітом, набряками і зайвими сантиметрами. Не дуже приємні відчуття можуть спровокувати стрибки тиску і навіть ускладнене дихання. У будь-якому випадку, якщо сумніваєтеся можна чи не можна робити ліпомасаж – проконсультуйтеся з кардіологом.

LPG масаж: відгуки, ціни, тривалість курсу

Скільки людей – стільки думок. Але в більшості жінки відзначають позитивний результат після ЛПГ:

  • шкіра помітно підтягується, навіть після різких схуднень і обвисання шкіри;
  • зменшується прояв целюліту;
  • спостерігається значна втрата окружності в проблемних зонах – в середньому від 1,3 до 2,5 см після 7-10 процедур;
  • поліпшується загальне самопочуття;
  • зникають набряки;
  • на обличчі розгладжуються зморшки, носо-губна складка стає менш помітною, зникає обвисання щік, друге підборіддя, темні кола під очима.

З побічних явищ рідко можуть з’являтися синці (але завдяки захисному костюму, вони набагато менші, ніж після вакуумно-роликового масажу), свербіж, почервоніння. Як правило, стан нормалізується протягом 2-3 днів.

Як швидко ви отримаєте бажаний результат і скільки на це знадобиться сеансів – питання індивідуальне і залежить від стану шкіри, віку, статі, товщини і структури жирової тканини. Важливо при цьому дотримуватися правильного харчування і займатися доречними фізичними навантаженнями. Тільки в комплексі можна досягти помітного стійкого антицелюлітного і коригуючого ефекту.

Зазвичай ударний курс лпж масажу передбачає 10-14 процедур раз в 2-3 дні, потім не більше 1-2 разів на місяць для підтримуючого ефекту. При необхідності через півроку-рік можна повторити основний курс.

Якщо говорити про ціни, то середня вартість однієї процедури lpg масажу по Києву варіюється близько 900 грн (все тіло) і від 450 грн (одна зона). Деякі косметологічні центри пропонують знижку 10-20% при оплаті відразу всього курсу. Але є ще один спосіб заощадити – зі знижкою Покупона на курс lpg масажу до 75%. Так, 1 сеанс ліпомасажу всього тіла обходиться від 150 грн.

LPG масаж сідниць – ефект до і після
LPG масаж сідниць – ефект до і після

Читайте також:
Правильне харчування для здоров’я і стрункої фігури
Як позбутися целюліту – всі доступні способи
Як підготуватися до літа – 13 кроків до ідеального тіла
Ефективні вправи для схуднення

А якого результату чекаєте і хочете досягти за допомогою lpg масажу ви? Які проблемні зони вас турбують? Діліться в коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *