Зачіски на довге волосся: від класики до фешн

Дівчата з довгим волоссям не з чуток знайомі з проблемою укладки і повсякденного догляду. Чи так це складно насправді, чи існують варіанти стильних зачісок на кожен день, які займають не більше 5-10 хвилин? PokuponBlogTeam розбиралася, як зробити своїми руками не тільки щоденний лук, але і підібрати вечірню зачіску для довгого волосся, обіграти чубок і стильну укладку плетінням. А ще підготувала знижки до 70% на послуги майстрів-перукарів в найкращих салонах вашого міста.

Читайте:

Зачіски для довгого волосся: класика на кожен день

Перш, ніж приступати до складних укладок, зупинимося на класичних зачісках. Це прості, але красиві повсякденні укладки, які також можуть бути приурочені до урочистої події. Для зачіски вам знадобляться звичайні аксесуари для волосся (стрічки, шпильки, бандани).

Кінський хвіст 

Довге волосся, підстрижені по каскад і зібране у хвіст
Довге волосся, підстрижені по каскад і зібране у хвіст

Щоб повторити цю зачіску вам знадобиться: гребінець, гумка і шпилька-невидимка. 

Напівпучок чи мальвінка

Мабуть, найпопулярніша зачіска, так як вимагає мінімум часу і виглядає стильно на волоссі будь-якої довжини і при будь-якій стрижці. Для напівпучка вам знадобиться: гребінець, гумка і невидимка.

Полупучок

Розпущене

Так-так, просто розпущене волосся, укладене брашингом і прикрашене, наприклад плетінням, виглядає дуже красиво і актуально.

Об’ємний пучок

Класичні варіанти різноманітності повсякденних зачісок не можуть вважатися завершеними без пучка. Він може бути високим, низьким, недбалим або більш акуратним, але завжди дуже жіночним.

Пучок
Пучок

Давайте подивимося як створити об’ємну зачіску пучок, яка виглядає стильно не тільки на середньому волоссі, але і на довгому. Плюс, такий варіант зробить акцент на чубок, якщо він у вас є.

Каскад, де частина волосся випущена у вигляді чубчика, а частина зібрана в високий пучок і доповнена стильним хусткою
Каскад, де частина волосся випущена у вигляді чубчика, а частина зібрана в високий пучок і доповнена стильною хусткою

Святкові і вечірні зачіски своїми руками

Красива укладка в домашніх умовах для торжества і одночасно проста у виконанні – зовсім не міф. Особливо якщо регулярно тренуватися і робити зачіски самій собі чи дівчаткам-дочкам. З покроковою інструкцією, фото і відео уроками це буде не складно.  Накрутити кучері можна за допомогою фена, плойки або праски – будь-який з девайсів можна купити на Покупоні онлайн з кешбеком до 15%.

Якщо волосся вам зовсім ніяк не піддається, то в питанні красивої ошатної зачіски краще звернутися до професіоналів – записуйтеся зі знижкою від Покупона до 70%.

Великі кучері для вечірнього виходу

Для деяких власниць довгого волосся локони – це повсякденна зачіска. Але для більшості дівчат розпущене кучері – святковий варіант, особливо якщо їх волосся пряме від природи. Насправді, будь-яку зачіску можна трактувати як ошатну або повсякденну – сучасна мода стирає межі між звичайними і святковими луками. Все залежить від настрою, складних елементів і додаткових прикрас.

Кучері
Вечірній варіант високої мальвинки з великими кучерями
Великі локони, прикрашені діадемою: весільна зачіска
Великі локони, прикрашені діадемою: весільна зачіска
Ошатна зачіска: великі кучері з подовженим чубчиком візуально витягує кругле обличчя

Красиві хвилі можна створити за допомогою праски. Вийде натуральний ефект без бігуді або плойки. Зручний девайс 2 в 1, який випрямить і зав’є ваше волосся, вже чекає на вас на Покупоні.

Як правило, чим більше кучері, тим менше зберігається ефект від завивки волосся.  Продовжити життя локонів вам допоможуть спеціальні фіксуючі спреї і лаки для волосся. А створити об’ємну укладку вам допоможе плойка, яку ви можете вибрати на Покупоні з кешбеком.

Як перетворити своє пряме волосся на кучері за допомогою плойки покроково показано на відео

Голлівудські локони

Топ-укладка зачіски на довге волосся – голлівудські локони, коли волосся лежать хвилями однакового об’єму.

Зачіски для довгого волосся 5
З голлівудськими локонами в пору і на червону доріжку, і на весілля, і в ресторан

Вподобана представниками старої касти Голлівуду, що отримала друге дихання на червоних доріжках, ця зачіска надзвичайно популярна серед жінок. Звичайно, для урочистого випадку краще довірити свій лук професіоналам – перукарям, візажистам.  Але дотримуючись відео інструкції, цілком можна набити руку і повторити ефектні локони самостійно. Для створення голлівудської хвилі вам знадобиться плойка.  Бажано конусоподібна. Якщо частенько робите зачіски самостійно, і у вас ще немає такого стайлера для укладки, замовляйте плойку на Покупоні з кешбеком до 15%.

Укладка локонів на бік

Локони, накручені і укладені на бік виглядають шикарно
Локони, накручені і укладені на бік виглядають шикарно

Як і голлівудські локони, ця зачіска не раз проявляла себе у всій красі на червоних килимових доріжках. Ви зможете повторити її самостійно, подивившись відео урок.  Відмінно доповнить наряд з відкритою спиною або плечима. Що стосується вечірнього мейка – ідеально поєднується з темною помадою, акцентуючи увагу на губах.

Читайте також: Ідеї вечірнього макіяжу

Бохо шик

Богемний стиль родом з 70-х, бохо шик ось уже який сезон не виходить з моди. Цікаві аксесуари з бахромою, джинси-кльош і легкі сукні до підлоги з квітковим принтом – це що стосується одягу. Для зачісок в стилі бохо шик характерна підкреслена недбалість і натуральність: пасма, що вибилися, м’які природні хвилі, миле плетіння.

Зачіски для довгого волосся 6
Довготривала мода на богемний стиль: бохо шик в тренді в 2021

Зачіска не забере більше 5 хвилин вашого часу. Легкі, недбалі локони, доповнені косичками відмінно поєднуються зі стилем смарт кежуал, трикотажними сукнями або гольфами в обтяжку.

Локони в стилі бохо шик можна створити за допомогою фена. Процес не обійдеться без брашінга, тому запасіться щітками заздалегідь. Поповнити свій арсенал феном-щіткою ви можете в один клік, зробивши замовлення на Покупоні.

Читайте також:

Модні тренди 2021

Трендовий манікюр сезону весна-літо 2021

Модний макіяж 2021

Зачіски з плетінням

Багато хто боїться навіть починати пробувати плести гарні колоски і коси, побоюючись, що нічого не вийде. І дарма – є безліч красивих і швидких повсякденних зачісок з плетінням. Набивши руку, ви буквально за 5 хвилин зможете зробити самій собі і французьку косу, і знайомий з дитинства колосок.

Прості зачіски з косами

Урізноманітнити нудні хвостики, пучки або навіть розпущене волосся можна за допомогою плетінь. Додайте колоски з боків, прикрасьте звичний хвіст бічними кісками або обіграйте косами гладкий пучок. Дивіться на фото прикладах всілякі варіанти.

Полупучки вже звичні для нас, а ось полукіски – вже щось нове
Напівпучки вже звичні для нас, а ось напівкіски – вже щось нове

Для швидких зачісок з плетінням вам знадобиться гребінець і тонкі силіконові гумки.  Дивіться на відео, як поетапно робити прості зачіски з косами на кожен день.

Читайте також: Як плести колосок: схеми плетіння косичок покроково

Напівпучок з плетінням

  1. Відокремте частину волосся у лоба.
  2. Починайте плести французьку косу. Завершіть плетіння тонкою силіконовою гумкою.
  3. Хвостик (який залишиться у вас після плетіння) скрутіть в джгут і зафіксуйте в пучок.
Зачіски для довгого волосся 10

Пучок з плетінням

Така зачіска відмінно підійде не тільки дівчинці, але і більш дорослої дівчини. Банальний, здавалося б, «бублик» з плетінням має зовсім інший вигляд.

Пучок з плетінням підійде і дітям, і дорослим
Пучок з плетінням підійде і дітям, і дорослим

Об’ємний хвіст

Урізноманітнити звичайний хвіст вам допоможуть 2 речі: об’ємні коси з боків і хустка, які додадуть образу романтичності.

Зачіски для довгого волосся 12
Зачіски для довгого волосся 17
Стильний риб’ячий хвіст

Читайте також: Стрижки на довге волосся

А які зачіски робите ви? Доставляють чи довге волосся вам незручності і складності? Діліться в коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *