Сміливість і стиль – комбо у стрижках на довге волосся

Власницям довгого волосся складно розлучитися з довжиною. Розкішні локони – це результат кропіткої праці, догляду та часу. Волосся, безумовно, має властивість відростати, але чому так складно зважитися на кардинальні зміни? Та й чи треба, якщо на довге волосся теж можна зробити стильну стрижку і навіть урізноманітнити її модними елементами, мінімально торкнувшись довжини. Підбірку лайфхаків і стильні стрижки на довге волосся 2019 – дивіться в нашій статті.

Стильні стрижки для довгого волосся

Стрижки про які ми поговоримо нижче підійдуть тим, хто не готовий на кардинальні зміни, але хоче новизни в зачісці.

Рвана стрижка

Hair-тренд,який не виходить з моди, підходить абсолютно на будь-яку довжину (коротке, середнє і довге волосся) і типаж пасом (густі, тонкі і м’які). Для додання стильних ліній майстер використовує спеціальні ножиці для філірування. Краса цієї стрижки в тому, що можна обмежитися лише рваним чубчиком і кінцями (як правило за формою стрижок «драбинки» або «каскаду»), не зачіпаючи довжину волосся.

«Рванка» надає шикарний візуальний об’єм, індивідуальний імідж і дозволяє робити всілякі імпровізації візерунків по всій довжині.

Що зручно, укладка таких стрижок займає мінімальну кількість часу. Головне – регулярно освіжати і підтримувати стрижку в хорошому стані, щоб її особливості були максимально виразні.

На пряме, рівне волосся (помите або зволожене) досить нанести спрей для укладки, опустити голову вниз, підсушити феном і в кінці злегка пройтися по кінчиках моделюючою пастою. Вуаля – легка хаотичність, безлад і незавершеність.

«Рванку» на довгому кучерявому волоссі стилісти рекомендують укладати з допомогою спрею для кучерявого волосся і дифузора, в кінці виділяючи окремі пасма моделюючою сироваткою.

Каскад

Універсальна стрижка, яку ще називають «драбинка». Виграшно виглядає як на довгому волоссі, так і на середній довжині. Плюси – об’єм за рахунок створення багатошаровості (особливо для тонкого волосся), просте і швидке укладання: незалежно від того кучері у вас або рівне волосся.

Акуратно «під лінієчку»

Геометрія завоювала серця не тілько любительок стильного манікюра, але й довговолосих панянок. Чітка лінія зрізу краще всього виглядає на прямому волоссі. Гармонійно доповнить стрижку подовжений рваний чубчик.

Подовжений чубчик

Ви навіть не уявляєте наскільки сильно чубчик (кілька зрізаних попереду пасом) здатний змінювати і оновлювати образ. Не готові зрізати довжину? Спробуйте зробити чубчик: густий від верхівки або зовсім ріденький.

Головне спіймати хвилю

Іноді досить додати образу романтичності і ефекту just from the bed. Спробуйте пляжні хвилі, голлівудські локони, великі чи дрібні кучерики. Нехай плойка або бігуді стануть вашими незамінними помічниками на шляху до експериментів, різноманітності і новим лукам.

Довге волосся, боб і каре – дилема чи варто спробувати?

Немає нічого страшного в зміні образу. Головне, щоб ви відчували себе в ньому комфортно, і щоб нова стрижка гармоніювала з рисами обличчя. Багато дівчат думають, що без довгого волосся вони втратять свою жіночність. Але в житті, це виглядає зовсім не так. Багато знаменитостей зважилися на кардинальні зміни і не прогадали. Згадайте Ріанну в період виходу пісні «Umbrella». Це було потрапляння в образ і внесло новий тренд в стрижках, який популярний досі.

Подовжене каре

Каре не настільки страшна зміна образу, як може здатися на перший погляд. Така стрижка виглядає досить стильно і зберігає довжину.

Боб каре

Відмінна риса боба від класичного каре – перехід від більш довгих пасом спереду до більш коротких ззаду. Друга відмінність – каре напочатку передбачає чубчик, боб же ж виключає цей елемент у стрижці. У всякому разі у класичному варіанті.

Виголена скроня або потилиця

Виглядає така стрижка стильно і зухвало. Можливі варіанти виголеня волосся на скроні (навіть двох) або на потилиці. Якщо ви зупинилися на гоління потилиці, гріх не робити зачіску «пучок» або високий хвіст, періодично виставляючи родзинку своєї стрижки напоказ, підкреслювати неординарність і рішучість своєї натури.

Резюмуємо

Довге волосся – це не обов’язково нудно. Саме на довгому волоссі є можливість експериментувати, створювати щось нове і стильне. Сьогодні – рівна класика, завтра – стильна «драбинка», а післязавтра зухвала стрижка з виголеною скронею.

Якщо страшно зважитися на зміни в образі, які вимагають частково прибрати довжину (боб каре, наприклад), пройдіться в найближчий магазин з перуками і приміряйте. Можливо, стрижки, від яких ви геть відмовляєтеся, вигідно підкреслять риси вашого обличчя і зроблять зовнішність більш яскравою.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *