Де поїсти з дитиною. Топ-5 ресторанів Дніпра з дитячими кімнатами

Обід застав вас в місті? Або просто сьогодні особливий привід відвідати кафе разом з дітлахами? Пропонуємо вам гайд по ресторанам Дніпра, де можна смачно поїсти і цікаво провести час з дітьми.

Ми обрали заклади в різних куточках Дніпра, з різними середніми чеками, але всі вони однаково порадують вас доброзичливою сімейною атмосферою:

  • Ресторан «RoadHouse».
  • Мережа ресторанів«Mafia».
  • Сімейний ресторан«Шпаківня».
  • Ресторан-піцерія «MisterCat”.
  • Кафе «Триведмеді».

Ресторан «RoadHouse»

Ресторан «RoadHouse» славиться своїми відмінними різноманітними гамбургерами, шикарною літньою терасою і найбільшою в Дніпрі дитячою кімнатою.
Меню ресторану засноване на американській кухні і пропонує великий вибір страв барбекю. Класичні коктейлі і крафтового пиво ― фірмові напої закладу.

Різноманітна американська кухня у «RoadHouse»
Різноманітна американська кухня у «RoadHouse»

Поки ви насолоджуєтеся їжею і відпочинком, ваша дитина може відвідати сучасну дитячу кімнату. Хлопці під час захоплюючих і розвиваючих ігор знаходяться під наглядом няні. А біля літнього майданчика ваших діток чекають дитячі гірки, гойдалки і лазалкі на відкритому повітрі.

Дитяча кімната у «RoadHouse»
Дитяча кімната у «RoadHouse»

Для самих маленьких в ресторані надають на запит пеленальні столики і стільчики для годування ― все, щоб молоді мами не відчували дискомфорт в громадських місцях і могли насолоджуватися дозвіллям.

Додаткові послуги: аніматори в дитячій кімнаті.

Дитяче меню включає різноманітні класичні страви дієтичної дитячої кухні.

Середній чек: 300 грн.

Де знаходиться: вулиця Генерала Пушкіна, 42Б.

Мережа ресторанів «Mafia»

Піцу люблять і дорослі і малеча. Але «Mafia» ― не тільки справжня італійська піца в Дніпрі. Це мережа ресторанів з високим рівнем обслуговування клієнтів будь-якого віку.

Інтер’єр ресторану «Mafia»
Інтер’єр ресторану «Mafia»

Дорослих безсумнівно порадує красивий інтер’єр в стилі італійської класики, велике і різноманітне меню, широкий асортимент напоїв в барі і доступні ціни.

Для малечі в мережі ресторанів обладнані зручні дитячі кімнати з цікавою «начинкою».Тут у діток будуть і найсучасніші іграшки, пазли, конструктори, і найяскравіша атмосфера.

Креативне дитяче меню у «Mafia»
Креативне дитяче меню у «Mafia»

Додаткові послуги: в ресторанах проводяться заходи для дітей з професійними аніматорами.

Дитяче меню: страви цікаво оформлені для малюків. Ви можете вибрати для дитини суп, основні страви (з овочами і гарніром) і десерти.

Середній чек: 250 грн.

Де знаходиться: вулиця Володимира Мономаха 2К, аніматор ― вулиця Дмитра Яворницького 97К.

Сімейний ресторан «Шпаківня»

«Шпаківня» створений для сімейного відпочинку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих відтінках. Зручні столики для різних компаній і атмосфера закладу мають у своєму розпорядженні до довгих посиденьок. А ще кухня open space дозволяє вам стежити за приготуванням вашого замовлення.

Дитячі розваги у «Шпаківня»
Дитячі розваги у «Шпаківня»

Меню в ресторані увібрало в себе краще від європейської і світової кухні. Основним блюдом «Шпаківні»є піца на тонкому коржі. Є комплексні обіди і спеціальні сезонні пропозиції.

У ресторані ви знайдете окремі столи для малечі та велику ігрову зону для дітей різного віку. Для дітлахів проводяться кулінарні майстер-класи та різноманітні активності з професійними аніматорами. Для самих маленьких є дитячі крісла.

Інтер’єр ресторану «Шпаківня»
Інтер’єр ресторану «Шпаківня»

Додаткові послуги: шоу-програми для дітей, можливість проведення дитячих днів народжень з аніматорами.

Дитяче меню: дуже різноманітне, включає в себе дієтичні страви для самих маленьких, піцу, адаптовані страви італійської кухні.

Середній чек: 150 грн.

Де знаходиться: Зірковий проспект, 1А.

«Mister Cat» ㅡ смачно і весело

У ресторані «Mister Cat» крім великого різноманітного меню, яке складається з піци, суші, європейських і американських страв, ви знайдете затишок і невимушеність.

Заклад підтримує демократичні ціни, а ще сімейні цінності. Тут раді малюкам і обов’язково подбають про їх зручність: забезпечать стільчик для годування, порадять найсмачніше блюдо, допоможуть організувати яскравий день народження.

Інтер’єр ресторану «Mister Cat»
Інтер’єр ресторану «Mister Cat»

Дитяча кімната в ресторані невелика, але привертає увагу дітей. Ігрова оснащена розмальовками, іграшками, пазлами і настолками.

Додаткові послуги: в ресторані є зручна функція онлайн бронювання столика.

Дитяче меню включає супи, пюре, гарніри, основні страви, салати та десерти.

Середній чек: 170 грн.

Де знаходиться: вулиця Дмитра Яворницького 52.

Кафе «Три ведмеді»

«Три ведмеді» ― повністю дитяче кафе. Малюків зацікавить справжня казкова хатинка, яка оточена галявиною з фігурками казкових персонажів. Крім скульптурок в ресторані є прекрасна вулична дитячий майданчик з фортецями, гірками і каруселями.

Казкове кафе «Три ведмеді»
Казкове кафе «Три ведмеді»

Усередині ресторан оброблений під хатинку билинних казок з безліччю автентичних дрібниць. Але це не скасовує зручні лавочки, стільці та столи. У «Трьох ведмедях» ви можете як швидко перекусити, давши дитині можливість побігати по дитячому майданчику, так і провести банкет з нагоди дня народження, ювілею або іншого свята.

Додаткові послуги: є можливість організації дитячого дня народження «під ключ», співробітники кафе забезпечать анімацію, накриють банкетний стіл і прикрасять зал, як ви побажаєте.

Дитяче меню: дуже різноманітне, є банкетні варіанти.

Середній чек: 150 грн.

Де знаходиться: вулиця Дмитрия Яворницького 95.

Перетворіть урочистий похід до ресторану або обід в місті в приємну для вас і малюка традицію. Адже малюк оцінює ресторан в першу чергу по розвагах, а потім вже за смачною піцою, картоплею фрі або легеньким супчиком. Поділіться, як ви обираєте кафе і ресторани, щоб відвідати їх з дитиною? Ну і, звичайно, розкажiть нам про свої улюблені місця!

5 коментарів
  • Виталий

    Кафе Смак на Тополе-1, шикарная детская комната с няней и хорошая кухня.

  • Очень хорошая подборка) Постоянно думаешь куда можно пойти с ребенком и нормально покушать, знали только про мистеркэт и мафию, уже даже приелись были)

    • n.avdieieva

      рады, что статья пригодилась! обязательно делитесь впечатлениями, как вам заведения из подборки )

  • Кристина

    Мы с семьей часто бываем в ресторане “Скворечник”. Здесь очень вкусно готовят – кухня открытая и можно наблюдать за работой повара) Очень доброжелательное отношение персонала. Если вы пришли в ТЦ с детьми и решили перекусить, то Скворечник – отличный выбор. Рядом с рестораном есть детская зона, где дети могут поиграть )

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *