ТОП-12 ресторанів Одеси з дитячою кімнатою

ТОП-12 ресторанов с детской комнатой ㅡ кидс-френдли Одесса встречает маленьких гурманов

Похід в ресторан ㅡ завжди приємна справа для дорослих, а ось дітки, особливо маленькі, можуть і занудьгувати. А значить на виручку вам прийдуть ресторани з дитячими кімнатами, де вам буде смачно, а дитині ㅡ весело. В Одесі багато кідс френдлі закладів, давайте дізнаємося про кращі з них. Плюс ви завжди можете підібрати ресторан на Покупоні, та ще й значно заощадити на відпочинку :). 

«Клевер»

«Клёвер»
«Клёвер»

Ідеальний сімейний ресторан ㅡ це поєднання хорошої кухні та барвистих розваг для молодшого покоління. І так, «Клевер» ㅡ ідеальний сімейний ресторан з відмінною європейською кухнею і прекрасною дитячою кімнатою, де регулярно проводять цікаві майстер-класи. І поки ви насолоджуєтеся вишуканою європейською кухнею і великою кількістю морепродуктів в меню, діти будуть не просто «розносити» дитячу кімнату, а навчаться робити слайм, пограють в різноманітні квести і весело розважаться і подружаться з аніматорами.

Дитяче меню ресторану порадує великою кількістю супчиків, дієтичного харчування, піци і пасти власного приготування. Також в ресторані великий вибір десертів. Ну і звичайно ж, є можливість проводити яскраві дні народження для дітей будь-якого віку.

«Клевер»

Де: вулиця Єврейська 49.

Середній чек: 250 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Зелень»

«Зелень»
«Зелень»

Яскрава кафешка для відмінного настрою ㅡ «Зелень». Кафе добре підійде для тих, хто дотримується вегетаріанства, адже всі страви тут не містять м’яса. Багате меню «Зелені» порадує навіть найвибагливішого гурмана, ви точно спробуєте щось новеньке.

Для сімейного відпочинку з дітьми в кафе є окрема кімната з великою дошкою для малювання крейдою, так що дітки не занудьгують, поки будуть чекати свою їжу. Також в «Зелені» проводяться цікаві кулінарні майстер-класи для діток. 

«Зелень»
«Зелень»

Де: Канатна 85.

Середній чек: 170 грн, зі знижкою від Покупона ви заощадите 50%, а ще отримаєте можливість виграти новенький айфончік.

Більше інформації та відгуків.

«Піноккіо»

«Пиноккио»
«Піноккіо»

Ресторан для дітей «Піноккіо» ㅡ відмінний вибір для гарного вечора в колі друзів або сім’ї. Заклад знаходиться в Міському саду, а значить вам забезпечені гарні краєвиди з вікон і шикарна літня площадка в теплу пору року.

Дитяча кімната повністю виправдовує статус дитячого ресторану. Величезне приміщення, стилізоване під піратський корабель, вразить не тільки дитячу, але і дорослу уяву. У дитячій зоні постійно працюють аніматори, так що вашим крихіткам буде дуже весело.

«Пиноккио»
«Піноккіо»

Дорослі можуть насолодитися різноманітним меню, яке включає в себе і соковиті салати, і страви американської кухні, товсті стейки і смачні десерти. Для малюків, які в силу віку ще не зможуть «тусити» в дитячій кімнаті, є дитячі крісла, де зручно розмістяться навіть найменші.

«Пиноккио»
«Піноккіо»

Де: вулиця Гаванна, 6.

Середній чек: 180 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Акварель»

Думаєте з народженням дитини романтичні побачення більше не для вас? З дитячою зоною в «Акварелі» ㅡ все можливо. Поки дитина гратиметься з різноманітними іграшками під наглядом уважних нянь і аніматорів, ви зможете провести прекрасний вечір удвох, насолоджуючись смачною їжею і чудовими напоями.

У ресторані переважає європейська кухня, великий вибір страв з мангалу та різноманітної піци. Дитяче меню ресторану дивує фантазією подачі ㅡ зайчики, рибки, кораблики так і притягують і просяться в рот маленьких непосид. При цьому меню дієтичне і підійде навіть для самих маленьких.

«Акварель»
«Акварель»

У ресторані є простора дитяча зона, яка призначена спеціально для діток від одного до 10 років. Крім іграшок в кімнаті можна подивитися мультфільми на великому екрані, позайматися з аніматорами, взяти участь в майстер-класі. На теплу пору року в ресторані передбачений сучасний дитячий майданчик з гірками, гойдалками та іншими штучками для радості дитини. На вуличному майданчику дітки також знаходяться під наглядом нянь.

Де: вулиця Сонячна 5.

Середній чек: 200 грн.

Більше інформації та відгуки.

«Гарячі перці»

«Горячие перцы»
«Гарячі перці»

Якщо душа вимагає відриву і свята, велкам в «Гарячі перці» на Говорова ㅡ бар, де повеселяться не тільки батьки, але й молодше покоління. Для дорослих є велике меню, гостинні бармени з смачними коктейлями і напоями, шикарний вибір пива і закусок до нього, екран для перегляду спортивних подій. Періодично в барі проходять концерти і грає жива музика.

«Гарячі перці»
«Гарячі перці»

Для дітей в ресторані на Говорова відкрита велика дитяча кімната. Тут є настільний футбол, мультфільми на великому телевізорі, багато розвиваючих і настільних іграшок. Весь час перебування в кімнаті дитина буде перебувати під наглядом няні.

«Гарячі перці»
«Гарячі перці»

Де: Маршала Говорова 10/2.

Середній чек: 200 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Korzik»

«Korzik»
«Korzik»

Ресторан «Korzik» ㅡ любов з першої страви для дітей та дорослих. Великі порції, смачна кухня, різноманітне меню з великою кількістю страв італійської та європейської кухні ㅡ тут все прямо шепоче «розслабся і радій життю». Найбільше приголомшливих відгуків зібрали пасти з різноманітними соусами та ситні лазаньї.

«Korzik»
«Korzik»

Для діток в кафе є спеціальне меню і ігрова зона з масою розваг. Старша дитина може порубиться на сучасній приставці, вибравши з різноманіття ігор (де ще пограти на приставці в Одесі читайте в нашому окремому огляді).

Де: вулиця Новосельського 110.

Середній чек: 150 грн, шукайте знижку на Покупоні і економте 50% на відвідування закладу. Ну і отримуйте можливість виграти крутий Айфон 11.

Більше інформації та відгуків.

«Спаржа»

«Спаржа»
«Спаржа»

За «смачною» назвою ховається відмінне кафе для всієї родини. «Спаржа» ㅡ це європейська кухня, великий вибір банкетних страв і відмінний кондитер, а значить тут ні в якому разі не можна пропускати десерти.

В цілому ресторан радує гарною домашньою кухнею і багатим асортиментом страв. А ще затишними залами для банкетів і відпочинку, просторим літнім майданчиком і декількома дитячими ігровими зонами. У кафе можна провести крутий день народження (і не тільки дитячий) або просто посидіти всією сім’єю у вихідні.

У ресторані проводяться кулінарні та творчі майстер-класи для діток, так що ви можете провести час в «Спаржі» з користю і задоволенням.

«Спаржа»
«Спаржа»

Де: вулиця Космонавтів, 33/2.

Середній чек: 150 грн, економія з Покупоном ㅡ 50% на все меню ресторану.

Більше інформації та відгуків.

«Pomodoro» 

«Pomodoro»
«Pomodoro»

Одеська мережа піцерій «Pomodoro» порадує прекрасним відпочинком для дорослих і дітей, адже в ресторанах не тільки смачна піца і приємний інтер’єр, але ще й уважні няні, які пограють з малюками, поки ви насолоджуєтеся вечерею. 

В меню ресторану є піца, японська кухня, а саме дуже смачні суші на будь-який смак, а ще класичні європейські салати, основні страви і шикарні десерти для романтичного вечора.

«Pomodoro»
«Pomodoro»

Дитячою кімнатою можуть скористатися діти від 1 року. Під час перебування в ігровій діткам буде забезпечений якісний нагляд нянь, захоплюючі ігри, велика кількість іграшок та цікаві мультики. Крім розваг у дитячій кімнаті в «Pomodoro» регулярно проводяться дитячі кулінарні майстер-класи з виготовлення піци.

Де: адреси мережі можна знайти за посиланням.

Середній чек: 200 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Stories Cafe Odessa» 

«Stories Cafe Odessa»
«Stories Cafe Odessa»

«Stories Cafe Odessa» ㅡ недороге кафе, де можна класно провести час всією родиною. Яскравий інтер’єр, меню, де зібрані «вершки» з усіх кухонь світу, а ще нереальна атмосфера лаунжу і задоволень.

Для діток в кафе є велика ігрова зона, де можна стрибати, бігати, грати і дивитися мультики разом з уважними і активними нянями. А значить ви можете не переживати за дитину, а повністю переключитися на відпочинок.

«Stories Cafe Odessa»
«Stories Cafe Odessa»

Де: вулиця Балківська 31.

Середній чек: 200 грн.

Більше інформації та відгуків.

«MamaCasalla»

«MamaCasalla»
«MamaCasalla»

Нагодувати будь-якого маленького привереду можна в затишному ресторані «MamaCasalla». І не тільки нагодувати, а й влаштувати дитині відмінний відпочинок в «халабуді» ㅡ дитячому просторі ресторану. Тут зібрані класні іграшки, показують цікаві мультики, а по вихідним проводять класні шоу-програми з майстер-класами, ростовими ляльками, аніматорами та веселими конкурсами.

«MamaCasalla»
«MamaCasalla»

Але не все в ресторані тільки для дітей ㅡ про дорослих піклуються кращі шеф-кухарі та спритні офіціанти. В меню ресторану великий вибір м’яса на відкритому вогні, морепродуктів і риби. На окрему увагу заслуговують і закуски, від печених перців з сирним мусом до м’ясних і рибних делікатесів з власної коптильні ресторану. І піца, не пропустіть можливість спробувати хрустке італійське диво з соковитою начинкою зі справжньої дров’яної печі.

«MamaCasalla»
«MamaCasalla»

Де: провулок Олександра Матросова 1/1.

Середній чек: 250 грн.

Більше інформації та відгуків.

«Fratelli»

«Fratelli»
«Fratelli»

Чи плануєте ідеальний вечір для всієї родини? Ідіть у «Fratelli» ㅡ яскраві просторі зали, чудові шеф-кухарі, висока кухня і сама затишна атмосфера у всій Одесі. В меню ресторану ви знайдете страви на вогні, салати, закуски, різноманітні делікатеси, велику винну і алкогольну карту.

Для діток є зручний дитячий куточок з масою іграшок та інтерактивів, в тому числі часто проводяться кулінарні майстер-класи. Дитяче меню дуже вишукане з італійськими акцентами, включає в себе різноманітні брускетти, пасти і піци.

«Fratelli»
«Fratelli»

Де: Грецька вулиця 17.

Середній чек: 300 грн.

Більше інформації та відгуків.

«DOORS» 

«DOORS»
«DOORS»

Для особливих приводів відмінно підійде шикарний ресторан «DOORS» в серці Аркадії. Романтика, свічки, живі квіти, просторі зали в стилі лофт, неймовірне меню з вишуканими делікатесами ㅡ насолоджуйтеся рестораном на повну. 

В цей час вашими дітьми будуть займатися досвідчені няні в креативному дитячому просторі. Кожні вихідні в дитячій кімнаті проходять анімаційні програми з конкурсами, квестами і майстер-класами, так що приходьте в ресторан всією сім’єю і насолоджуйтеся чудовим відпочинком.

В меню ресторану великий вибір рибних і м’ясних страв, різноманітні салати, холодні закуски і шикарна паста власного виробництва. Для діток є великий вибір страв дієтичної кухні, так що ви точно зможете порадувати маленького гурмана чимось смачненьким.

«DOORS»
«DOORS»

Де: вулиця Посмітного 1.

Середній чек: 350 грн.

Більше інформації та відгуків.

У житті повинні бути радості, і діти ці радості тільки примножують, а не обмежують. Радуйте себе і діток розвагами, відкривайте нові місця і насолоджуйтеся їжею. Не обмежуйтеся нашим списком і шукайте ресторани з приємними знижками на Покупоні.

Ті щасливчики, які встигнуть придбати сертифікат на знижку до 06.03.2020 візьмуть участь в розіграші найкрутішого iPhone 11! Подробиці ви знайдете за посиланням, не пропустіть можливість випробувати удачу.

А ще діліться з нами своїми улюбленими місцями, ми обов’язково розширимо свій перелік.

1 коментар
  • Алиса

    Очень полезная информация, спасибо!Теперь не придется сидеть в поисках кафе, где можно спокойно отдохнуть,пока ребенок занят делом. Это, конечно, очень классно, когда есть такой сервис.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *