Де пограти на приставці в Одесі: найкрутіші гейм-руми та антикафе міста

Один з найпопулярніших та найпростіших способів розслабитися після робочого дня чи на вихідних – зависнути у гейм-румі, граючи у приставку та п’ючи улюблені напої. Захоплюючі пригоди, гонки, квести, бійки з могутніми суперниками – варіантів віртуальних розваг безліч! 

Якщо ви ще не визначились, де хочете звільнити свого внутрішнього геймера, ми вам допоможемо :). Розповідаємо, де в Одесі кращі антикафе з можливістю пограти на плейстейшн, подиміти кальяном та просто приємно порелаксувати у компанії сім’ї та друзів.

1. Fatality Club

Фанати ігрових приставок та віртуальної реальності прекрасно відчуватимуть себе в цьому клубі! Стильний і комфортний дизайн, зручні гральні місця, улюблені ігри для плейстейшн – від Mortal Combat до адреналінових гонок NFS Heat – ось що чекає щасливчиків, які виберуть для дозвілля саме «Fatality Club».

Частина інтер'єру в клубі Fatality Club

Заклад було відкрито зовсім недавно, але він вже встиг зарекомендувати себе як одне з крутих місць для завзятих геймерів, в якому можна випасти з реальності на кілька приємних та захоплюючих годин. До того ж сюди можна прийти не тільки самому, але й великою компанією, й навіть відсвяткувати день народження, орендувавши окрему кімнату за 400 грн/година.

Діти грають у плейстейшн

Де: ТРЦ «City Center», Небесної Сотні проспект, 2.
Графік роботи: щоденно з 10:00 до 22:00.
Ціна: 20 хв – 50 грн, 30 хв – 70 грн, 1 година – 140 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

2. Гральний клуб Lumiere

Нащо сидіти вдома чи ходити кудись ще, якщо можна цілий день провести з усіма зручностями у клубі «Lumiere»? Тут ви знайдете розваги на будь-який смак: ігри на приставках PlayStation, ескапізм у віртуальну реальність і навіть настільні ігри для прихильників консервативних розваг.

Дві дівчини на тлі неонового напису

Переваги грального простору можна перераховувати довго: це й проектори з екранами по 100 дюймів у кожній кімнаті, і супер-якісний звук 5.1, і наявність караоке, і перегляд кіно, і прямі трансляції футболу, і просто мега-затишна атмосфера, що привертає до відпочинку та релаксу.

Хлопець сидить на дивані з комп'ютером у клубі

А зголодніти вам не дадуть попкорн власного виготовлення та смаколики у барі.

Де: Буніна вулиця, 8. 
Графік роботи: цілодобово.
Ціна: від 100 грн/година, за знижкою від Покупона – на 50% дешевше! 

3. Антикафе Let’s Play: Playspace Cafe

Шукаєте ідеальний простір для крутого відпочинку з друзями? Здається, ви вже знайшли його: ласкаво просимо до антикафе  «Let’s Play: Playspace Cafe», де на вас чекає тільки якісний сервіс та найзахопливіші розваги.

Інтер'єр антикафе Let's Play: Playspace Cafe

Отже, вас чекають:

  • Багато містких тематичних кімнат – обирайте будь-яку.
  • Справжній консольний рай для фанатів Sony PlayStation 4.
  • Мафія.
  • Guitar Hero із суперсаундом.
  • Популярні настільні ігри.
  • Відеозал.
  • Кальян.
  • Регулярні знижки від закладу.
Дизайн одної з кімнат в антикафе Let's Play: Playspace Cafe

Тож беріть свою веселу компанію – велику чи маленьку – та скоріше бронюйте кімнату на вечір чи вихідні :).

Де: Успенська вулиця, 48; Семафорний провулок, 4; Дерибасівська вулиця, 18.
Графік роботи: цілодобово.
Ціна: від 80 грн/година.

4. Гральний бар Game-Bar Plays

Комфортабельний та стильний ігровий простір, кімнати різного класу на будь-який бюджет, плейстейшн і віртуальна реальність, настолки, турніри та вечірки, кімнати з кальяном та супер-меню з кавою та різноманітними напоями, а також фірмовими коктейлями – такий набір задоволення очікує відвідувачів «Game-Bar Plays».

Дизайн ігрового бару Game-Bar Plays

Обов’язково приходьте сюди, якщо хочете круто відпочити та з головою зануритись в улюблені ігри. Попереджаємо: ви захочете повертатися до клубу знов і знов, тим більше, що сюди можна приходити зі своєю їжею ;)

Дизайн одної з кімнат в ігровому барі Game-Bar Plays

Де: Жуковського вулиця, 15; Старопортофранківська вулиця, 22/1.
Графік роботи: цілодобово.
Ціна: від 80 грн/година.

5. Гральний клуб-кальянна Safari PsClub

Хочете розслабитися та кілька годин забути про роботу чи навчання? Зазирніть до «Safari PsClub» – тихої затишної місцинки. Тут можна не тільки пограти в улюблені ігри на приставці, але й подиміти кальяном, відвідати смачні напої та закусити снеками. Буде круто!

Хлопці смакують кальян
Фото з ігрового клубу-кальянної Safari PsClub

Де: Преображенська вулиця, 32.
Графік роботи: цілодобово. 

6. Гральний простір Algorithm game space

Ідеальне місце для того, щоб відпочити з сім’єю, друзями та колегами. Приходьте до мега-класного гейм-руму «Algorithm game space»: тут на вас чекають звучні ігрові кімнати, популярні ігри на приставках, віртуальна реальність та захоплюючі квести для веселої дружньої компанії.

Дівчина фотографується в інтер'єрі ігрового простору Algorithm game space
Хлопці грають на приставці у Algorithm game space

Де: Французький бульвар, 22.
Графік роботи: щоденно з 10:00 до 24:00.
Ціна: від 250 грн.

7. Клуб віртуальної реальності AltzGamer

Гаджетоманам – сюди, до «AltzGamer»! Тут вам і ps4, й ігри у віртуальній реальності, й інтригуючі квести з цікавим сюжетом, й широкий асортимент популярних ігор – загалом кажучи, все що треба і новачкам, і досвідченим геймерам.

Дівчина в окулярах віртуальної реальності

Ще тут можна влаштувати справжнє свято на день народження – собі чи дитині. Приємний бонус для дорослих – можливість уволю подиміти кальяном, щоб грати стало ще веселіше та приємніше :). 

День народження в AltzGamer

Де: Небесної Сотні проспект, 75.
Графік роботи: пн-пт з 12:00 до 21:00, сб-нд – з 12:00 до 22:00.
Ціна: від 100 грн.

8. Комп’ютерний клуб Prince

Ні, комп’ютерні клуби не залишились у минулому. Просто тепер це не похмурі зали з стародавніми коробки, що вічно барахлять, а круті простори, оснащені сучасними гаджетами, які пропонують відвідувачам найпопулярніші розваги. Саме такий і є клуб «Prince».

Дизайн червоної кімнати в комп'ютерному клубі Prince

Тут ви знайдете найновіші приставки плейстейшн, великі екрани, зручні крісла, смачні напої, чай, каву та ароматний кальян, який подарує вам 100%-вий релакс. Приходьте!

Хлопці грають на приставці в одній з кімнат комп'ютерного клубу Prince

Де: Старопортофранківська вулиця, 83.
Графік роботи: щоденно з 12:00 до 03:00.
Ціна: від 50 грн.

9. Гральний центр Skyroom

Немає кращого варіанта для крутого відпочинку, ніж простір, який пропонує одночасно кілька різних способів дозвілля.

Стильний інтер'єр грального центру Skyroom

«Skyroom» – це фантастичне поєднання можливості помедитувати у кальянному димі, пограти в настолку з друзями, а також, якщо є настрій, пограти у супер-популярні ігри на PS4 або зануритись у віртуальну реальність на Xbox. Не пропустіть неймовірну можливість відпочити на повну :).

Підсвічений зеленим бар грального центру Skyroom

Де: Інглезі вулиця, 2.
Графік роботи: щоденно з 12:00 до останнього клієнта.
Ціна: від 80 грн/година.

10. Гральний клуб ACID PLACE

Кілька гральних кімнат для маленьких та великих компаній, сучасні гаджети, захоплюючі ігри на плейстейшн – з таким мега-набором не занудьгуєм! Приходьте до «ACID PLACE», якщо хочете, щоб ваші вихідні та вечір після роботи/навчання пройшли весело та запально :).

Дизайн одної з кімнат у гральному клубі ACID PLACE

А для тих, кому у перервах між іграми кортить подиміти кальяном та спробувати смачні коктейлі, в клубі є величезне кальянне меню з більше, ніж 200 смаками, а також бар з широким асортиментом різноманітних напоїв.

Хлопці у гральному центрі ACID PLACE

Де: Академіка Вільямса вулиця, 43А.
Графік роботи: щоденно з 00:00 до 24:00.
Ціна: від 90 грн/година.

Якщо ви завзятий геймер і не можете уявити собі відпочинок без крутих новинок в ігровій сфері або без звичних ігрових блокбастерів, в які фанати грають роками, якщо ви постійно перебуваєте у пошуках ідеального ігрового простору та полюбляєте пробувати нові місця, то не забувайте слідкувати за оновленнями акцій від найкрутіших ігрових клубів Одеси на Покупоні. 

Ну а якщо у вас вдома є приставка і вам не потрібно кудись виходити, аби насолодитися багатогодинним зануренням у віртуальну реальність, для вас напевно буде корисним розділ товарів для геймерів, які можна придбати на Покупоні за супер-цінами та кешбеком, що гріє. Ну і який же ігровий вечір без перерви на смаколики? Ловіть круті акції від одеських сервісів доставки їжі і відпочивайте не тільки весело, але й смачно ;). 

А ви вже придумали, де пограти на приставці? Діліться улюбленими місцями для гейм-подвигів :). 

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *