Куди піти у Львові 22-23 лютого: робимо вихідні супер-яскравими

Як відомо, найкращий відпочинок – не розслабон на диванчику, а зміна діяльності! Це може бути культурне дозвілля, похід у кіно, відвідання майстер-класу, катання на ковзанах… та що завгодно, лише б переключитися з рутинних справ та перезавантажитися :).

Якщо ви ще не придумали, на що відволіктися на цих вихідних, редакція Покупона спішить вивести вас із утруднення ;). Розповідаємо, куди можна сходити в цей вікенд, де будуть найяскравіші заходи та круті знижки.

Музеї та виставки

Любителям спокійного споглядального відпочинку рекомендуємо перезавантаження музеями та виставками. Нижче ви побачите актуальні анонси, а тут – знайдете круті знижки від Покупона на відвідування інших музейно-виставкових закладів.  

Музей фотоілюзій

Візит до цього музею стане відмінним варіантом відпочинку для усієї сім’ї чи для компанії веселих друзів. Реалістичні декорації з 3D ефектом – крутий фон для оригінальних світлин із потішними сюжетами: ви можете стати героєм останнього дня Помпей, рятуючись від вогня Везувія, чи залізти до склянки із згущенкою. Відмінний тренажер для фантазії!  

Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!
Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Музей фотоілюзій, Джохара Дудаєва вулиця, 14.
Ціна: 200 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%.

Музей історії пива «Львіварня» 

Відчуваєте до старовинного хмільного напою душевну слабкість та ніжне тріпотіння? Тож не відмовте собі у пізнавальній екскурсії по залах музею історії пивоваріння, відомого не тільки крутими експозиціями та красивими інтер’єрами, але й затишним баром. Саме там можна скоротати час за келихом холодного пива після того, як ви дізнаєтесь про нього всю правду :).

Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів
Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів

Коли: щоденно з 10:00 до 19:00.
Де: «Львіварня», Клепарівська вулиця, 18. 
Ціна: від 60 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека» 

Якщо вас приваблює старовина, цікавлять загадки минулого і, зокрема, таємниці історії міста Львова, то ласкаво просимо до інтерактивного музея-аптеки. Таємничий підземний хід, прихована від людських очей лабораторія, старовинні флакони та скляночки, секрети виготовлення лікарських засобів і пігулок – ось що чекає на вас в цьому унікальному місці.

Музей «D.S.Таємна Аптека» інтригує однією тільки своєю вітриною
Музей «D.S.Таємна Аптека» інтригує однією тільки своєю вітриною

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00. 
Де: Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека», Соборна площа, 1.
Ціна: від 45 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Виставка «Сакральне та ужиткове олово з приватних колекцій»   

Олово –  матеріал, яким людство користується з давніх давен. Міцний та такий, що легко піддається плавленню та обробці, стійкий до корозії, цей метал здавна вважається дуже практичним. І саме йому присвячено цікаву та дуже пізнавальну виставку, на якій представлено олов’яні вироби XVIII-XX століть.

Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини
Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00, крім понеділка.
Де: Львівський музей історії релігії, Музейна вулиця, 1.
Ціна: від 30 грн.

Куди сходити з дітьми

Як перетворити вихідні дитини на справжню казку? Правильно, влаштувати йому веселе та захоплююче дозвілля. Ідей у нас, як завжди, вистачає, а підгледіти додаткові варіанти зі знижками ви можете на Покупоні ;). 

Музей «Еврика»  

Музей «Еврика» – ідеальний зразок того, як можна поєднувати приємне з корисним, адже візит сюди стане для дитини веселим та пізнавальним водочас. Захоплива екскурсія, збудована на принципі «просто про складне», можливість взаємодії з експонатами, віртуальна реальність та знайомство з космосом у планетарії – ось що чекає кожну допитливу дитину, яка потрапила до музею.  

Діти пізнають світ у музеї «Еврика».
Діти пізнають світ у музеї «Еврика». 

Коли: щоденно.
Де: Інтерактивний музей науки та техніки «Еврика», Княгині Ольги вулиця, 106.
Ціна: від 80 грн, за знижкою від Покупона – на 50% дешевше.

King Cross Leopolis: Майстер-класи від Пласт Львів

Кращі розваги для дітей – ті, що розвивають та чомусь вчать. Приводьте дітей на супер-екологічний майстер-клас, на якому вони навчаться не тільки робити корисні дрібнички власними руками, але й практично утилізувати пластикові відходи, таким чином, аби вони не шкодили оточуючому середовищу. 

Майстер-клас допоможе привчити дітей до свідомого споживання
Майстер-клас допоможе привчити дітей до свідомого споживання

Коли: 23 лютого о 14:00.
Де: ТРЦ King Cross Leopolis, Стрийська вулиця, 30.  
Ціна: вхід вільний.

Майстер-клас з ебру – Живопис на воді

Діти потребують розкриття творчого потенціалу, а цей дивовижний, але дуже старий різновид мистецтва, допомагає їм у цьому якомога краще! Живопис по воді – не дуже складна техніка, яка чарівним чином заспокоює нерви, розвиває фантазію та при будь-якому рівні підготовки дає фантастично ефектний результат :).

Живопис по воді – дивовижне мистецтво, що дає ефектний результат
Живопис по воді – дивовижне мистецтво, що дає ефектний результат

Коли: 22 та 23 лютого о 17:00.
Де: Розважальний центр «PAPASHON», Кульпарківська вулиця, 226а.  
Ціна: 150 грн.

Вистава «Музична крамничка»

На сцені театру – вистава за мотивами казки Люцини Легут. Чарівна та повчальна історія розповість маленьким глядачам про злигодні сліпої матерньої любові, вічні моральні та духовні цінності.

Актори вистави «Музична крамничка»
Актори вистави «Музична крамничка»  

Коли: 23 лютого о 12:00, 14:00 и 16:00.
Де: Театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», Олександра Фредра вулиця, 6.
Ціна: 60 грн.
Рекомендований вік: від 3 рік.

Що подитивися у кіно

І, звісно, які вихідні без походу до кінотеатру? Тим більше, що зараз у прокаті стільки цікавих фільмів, а на Покупоні – круті знижки до 50% на квитки у кіно

«Їжак Сонік» 

Дитячий фільм, який сподобається і дорослим, чого тільки вартує Джим Керрі в ролі головного злодія. Сонік – прибулець з іншої планети, який знаходить нових друзів, адже без них ми нікуди, а вже протягом сюжету потрапляє у потішні халепи та перемагає зло.  

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Пухнасті бешкетники» 

Навіть маленька їжачиха може бути принцесою, щоправда, трохи бешкетною і зовсім вже невгамовною. Страждають від її характеру й друзі й оточуючі, але тільки зовсім не жаліються, адже пригоди виходять ну просто приголомшливі.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Поклик пращурів»

Мандрівки з друзями – іноді довжиною у життя. Цей фільм – про неймовірну дружбу самотньої людини та вірного пса, які разом зустрічають радощі та біди.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Перекладачі»

Один бестселер та 9 перекладачів – гра почалась. Чи вартує шедевр світової літератури зламаних людських доль або у сучасному світі гроші стали дорожчі за мораль.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Ланцюг вбивств»

Що пов’язує людей? Доля? Злий випадок? Свідомий вибір? Останнє є не завжди, і ми б’ємось з коловоротом неймовірних подій, в які нас кидає світ. «Ланцюг вбивств» саме про це, та про те, що ми завжди плоди своїх діянь.   

Афіша нового фільма з Ніколасом Кейджем, що вийде у прокат 20 лютого
Афіша нового фільма з Ніколасом Кейджем, що вийде у прокат 20 лютого

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Річард Джуелл» 16+

Благими намірами… Річард Джуелл відомий як людина, котра врятувала тисячі життів – безсумнівно герой. Але його героїзм має й зворотній бік – йому довелося доводити свою невинність перед всією Америкою. Наскільки це йому вдалося – судіть самі. 

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Острів фантазій» 16+

А що, якщо ваша мрія, будь-яка, виповниться? До чого це призведе? У фільмі показано історію про те, що іноді власних фантазій треба боятися, коли вони збуваються трохи не так, як ви планували. Занурьтесь в атмосферу крутого екшена на тлі дивовижних краєвидів та замисліться, раптом не всі мрії варто втілювати.

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гретель і Гензель» 16+

Стара казочка на новий лад. Брати Грімм зовсім не були милими та добрими казкарями, і, якщо замислитись, то їхні «Гретель і Гензель» – це хорор, від якого холоне кров. Дивіться та насолоджуйтесь фантастичними спецефектами та грою акторів. 

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

«Джентльмени» 16+

Культовий Гай Річі тішить новим крутим фільмом, тож не пропустіть. Крутий екшен, яскрава музика та неймовірний сюжет – тільки мала частина задоволення від «Джентльменів». Вас потішить зірковий акторський склад та захоплюючий сюжет. 

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Гола правда» 16+

Готові до справжнього гумору? Тоді уперед – на український фільм «Гола правда». Помірно вульгарний та над міру смішний, він допоможе подивитись під новим кутом на питання дружби, стосунків та щирості. 

Прем’єра в Україні ㅡ 13 лютого.

«Правдива історія про банду Келлі» 18+

Кривавий злодій чи принциповий Робін Гуд – розберіться в одній з найжорстокіших історій Австралії власноруч, а ще насолодіться крутою грою акторів та захоплюючими поворотами сюжету фільма.

Прем’єра в Україні ㅡ 20 лютого.

Жива музика

Гершвин – Барбер – Дворжак

Слухання класичної музики сприяє душевному релаксові та гарному настрою, тож якщо вам бракує спокою, гармонії та умиротворення, скоріше купуйте квитки на цей концерт. Цього суботнього вечора для вас пролунають кращі твори таких композиторів, як Джордж Гершвін, Семюель Барбер та Антонін Дворжак.  

Робочий момент у залі Львівської національної філармонії
Робочий момент у залі Львівської національної філармонії

Коли: 22 лютого о 18:00.
Де: Львівська національна філармонія, Чайковського вулиця, 7.
Ціна: від 100 грн.

Ювілейний концерт Павла Дворського

Павло Дворський, відомий своїми золотими хітами «Стожари» та «Смерекова хата» не тільки в Україні, але й в усьому світі, виступить зі своїми не менш талановитими синами у славному місті Львові. Ви почуєте кращі композиції у виконанні грандіозного тріо та унесете з концерту найтепліші спогади :).  

Павло Дворський виступить перед львів’янами зі своїми двома талановитими синами
Павло Дворський виступить перед львів’янами зі своїми двома талановитими синами

Коли: 23 лютого о 17:00.
Де: Центр Довженка Червоної Калини проспект, 81.
Ціна: від 280 грн.

Театральні анонси

Театр далеко не такий популярний, як кіно, але й у нього є свої прихильники. Пропонуємо поповнити їхні ряди, а якщо ви вже серед них, то обов’язково ознайомтесь з представленими нижче анонсами, і не забудьте про знижки на театр від Покупона.

«Він, вона, вікно, покійник»

Іскрометна комедія, сюжет якої на перший погляд здається невигадливим та простим: помічник британського прем’єр-міністра таємно зустрічається у готелі з секретаркою, але їхнє побачення виявляється розладженим неприємною знахідкою – у номері, де призначено зустріч, знаходять труп чоловіка! Як розвиватимуться події вистави, враховуючи, що потім у сюжеті з’являться керівний готелю, ревнива дружина головного героя та чоловік його коханки? Дивіться самі!

Актори вистави «Він, вона, вікно, покійник»
Актори вистави «Він, вона, вікно, покійник»  

Коли: 22 лютого о 18:00, 23 лютого о 18:00.
Де: Львівський академічний духовний театр «Воскресіння», Генерала Григоренка площа, 5.  
Ціна: 200 грн.

«Апокрифи»

Якщо ви чекаєте від спектаклю одкровення, то це воно. Дивовижна за силою впливу алегорична вистава за мотивами драматичних етюдів Лесі Українки розповідає про долю людей, які пережили Голгофу. Це різні історії, пов’язані єдиною ниттю, і вони уразять вас в саме серце.

Яскравий фрагмент з вистави «Апокрифи»  

Коли: 23 лютого о 19:00.
Де: Львівський академічний театр імені Леся Курбаса, Леся Курбаса вулиця, 3.
Ціна: від 80 грн.

Вільний театр «ОКО» 

Якщо ви цінуєте глибокі сюжети, що транслюють до глядацької зали головні людські цінності та високі ідеї, якщо душевність, щирість та чуттєвість – це те, чого вам надто бракує у звичайному житті, приходіть до вільного театру «ОКО», де кожна вистава – це диво. А із знижками від Покупону ви можете заощадити 50% на квитках на будь-яку виставу. 

Вистави театру «ОКО» відрізняються особливою душевністю та емоційністю
Вистави театру «ОКО» відрізняються особливою душевністю та емоційністю 

Де: вільний театр «ОКО», Галицька вулиця, 10.
Ціна: від 120 грн.

Театр «Живаго» 

Творча команда театру «Живаго» позиціонує себе як новаторів та провокаторів на ниві театрального мистецтва. Вирушаючи на будь-яку виставу до «Живаго», ви повинні бути готові до творчих експериментів як у режисурі, так і в акторській грі, до незвичайного вибору декорацій та переосмислення традиційних тем, зокрема – табуйованих.   

Театр «Живаго» – квінтесенція оригінальності, провокаційності та концептуальності
Театр «Живаго» – квінтесенція оригінальності, провокаційності та концептуальності 

Де: театр «Живаго», Карманського вулиця, 6Б. 
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! 

Програма для дорослих

Якщо вас так і тягне на танцпол, чи куди-небудь на ковзанку, або руки чухаються запустити кулею по кеглях, то ви звернулись за вірною адресою. У нас для вас – вагон і маленький візок веселих розваг, а якщо вам раптом не вистачить цих ідей, зазирніть до акційного розділу на Покупоні та відпочиньте на славу :).

Активний відпочинок

Працівники офісів як ніхто інший знають, як важливо хоча б пару разів на тиждень придати собі прискорення та забути про будь-які стільці, крісла та дивани. Тих, хто бажає розім’яти м’язи та розігнати по тілу кров, очікують акційні пропозиції на відвідування ковзанок, веселий тюбінг та лижні тури, а також інші активні розваги :).

Катання на тюбах з горок – кращої зимової розваги не вигадати
Катання на тюбах з горок – кращої зимової розваги не вигадати

Віртуальна реальність

Втомилися від одноманіття? Ласкаво просимо до віртуальної реальності, де ви отримаєте можливість відчути себе героєм зовсім іншої історії :). Відчиняйте нові світи, бийтеся з фантастичними ворогами без найменшої шкоди для себе, насолоджуйтеся повним зануренням у абсолютно незнайоме середовище – для цього достатньо просто одягти спеціальні окуляри. А з крутими знижками від Покупона вам не доведеться нервувати через економію :).

Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу
Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу

Караоке Денс Мікс

Після ковзанки чи візита до клубу віртуальної реальності зовсім не обов’язково повертатися додому на улюблений диван, особливо якщо є можливість ульотно затусити на вечірці, та ще й так, щоб на всю ніч і до самого ранку. Нічний клуб «Odeon» чекає на вас – з караоке, запальними танцями, хітами від ді-джеїв та смачними коктейлями.

Караоке й танці до ранку – те, що зробить вихідні незабутніми
Караоке й танці до ранку – те, що зробить вихідні незабутніми

Коли: 23 лютого о 22:00.
Де: «ODEON Night Club», Наукова вулиця, 7а.
Ціна: 100 грн, для дівчат вхід безкоштовний :). І, до речі, у Львові ще багато класних місцинок, де можна гарно затусити та смачно поїсти, – слідкуйте за оновленнями акцій!

Funky & Disco Party!

У нас гарна новина для любителів дискотек: один з найкращих ді-джеїв Захіжної України Dj Gooch Brown подарує вам запальну ніч у крутому клубі! Танці триватимуть всю ніч, тож радимо добряче підготувати ніжки і як слід виспатися перед вечіркою. А тим, хто прийде у числі перших відвідувачів, організатори свята обіцяють безкоштовний коктейль ;).

Афіша запальної дискотеки з відомим ді-джеєм
Афіша запальної дискотеки з відомим ді-джеєм

Коли: 23 лютого о 22:00.
Де: De Luxe Night Club | Restaurant | Karaoke, Володимира Великого вулиця, 2. 
Ціна: вхід вільний.

Смачні посиденьки

Якщо гучні вечірки не ваша тема, й кортить просто посидіти у теплій дружній компанії та смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Львову, знижки на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо вирушати нікуди не хочеться, і ви все ж таки зробили вибір на користь серіальчику вдома, то не забудьте про смаколики, які вам привезе один з сервісів доставки їжі за приємною акцією, а ще – про фільми, які піднімуть вам настрій :).

Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)
Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)

Ви вже вирішили, куди підете на цих вихідних? Діліться планами та ідеями у коментарях!

1 коментар
  • Валерия

    Очень понравилась идея с виртуальной реальность, не раз думала попробовать как оно, но вечно откладывала) Как раз на выходные поедем во Львов с молодым человеком и я точно знаю, куда сходить, чтобы эта поездка запомнилась чем-то новым. Во Львове мы были уже не раз, там всегда есть чем заняться, но обычно это прогулки и посиделки в кафешках, они там реально классные) Кстати о кафешках, советую зайти в “Цукор”, когда были во Львове прошлый раз, то это заведение запомнилось ну очень вкусным бургером с ягодным джемом (сочетание может и звучит не очень, но это капец как вкусно).

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *