Що подарувати татові: ідеї подарунків на День батька та День народження

Подарунок татові: ідеї презентів на День батька, день народження та будь-яке свято

Батьківське свято – чудовий привід виявити турботу про рідну і значущу для вас людину. Хочете вибрати для нього подарунок, який зможе передати всю вашу любов і турботу? Щоб не опинитися в пастці «шкарпеток та гелів для душу», зосередьтеся на інтересах та захопленнях тата, прикиньте свій бюджет і підключіть фантазію.

PokuponBlogTeam зібрала різні ідеї подарунків на День батька (кожну третю неділю червня), день народження або на інше чоловіче свято.

День батька у 2023 році припадає на 18 червня.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
8544 грн
7259.0 грн
Показати всі
81 акцій

Універсальні подарунки на День тата та День народження

Буває так, що бюджет обмежений, а потішити рідну людину все одно кортить. Ловіть ідеї бюджетних презентів до Дня батька чи іншого свята:

Сертифікат до барбершопу

Татам у будь-якому віці належить бути стильними та доглянутими ? Модна стрижка, укладка бороди, створення крутого іміджу руками досвідченого барбера – це те, що допоможе чоловікові почуватися молодшим, привабливішим та впевненішим у собі. Подаруйте батькові сертифікат до барбершопу, після якого він вийде на вулицю оновленим стильнягою, який скинув десяток зайвих років.

Сертифікат в барбершоп для тата на День народження
Акції
Чоловіча стрижка та корекція бороди у Brotherhood
Київ, Сергія Набоки вулиця, 12
-40%
300 грн
199.0 грн
Чоловіча стрижка та корекція бороди у «Sharp»
Київ, Лаврська вулиця, 4
-40%
550 грн
329.0 грн
Показати всі
15 акцій

TV-підписка

Подарунок, який скрасить татове дозвілля, розважатиме його вечорами та вихідними (особливо якщо він той ще домосід) та чудова альтернатива звичайній TV-програмі. Підписка на онлайн-кінотеатр дозволить самостійно вибирати фільми за смаком та дивитися їх у будь-який зручний час і без дратівливих рекламних пауз.

Вишукана кава

Хороша кава в зернах – чудовий подарунок для тата, який високо цінує смак цього благородного тонізуючого напою. Пакунок ароматної арабіки – це доволі недорогий, але презентабельний варіант, який до того ж щоранку нагадуватиме про вас улюбленому татку.

Парфуми

Як вам ідея подарувати гарний одеколон? Щоб не помилитися з ароматом, достатньо знати татові улюблені марки парфумів або нотки, якими від нього найчастіше пахне: солодкі, цитрусові, деревні, морські. Якісні парфуми стануть доповненням до іміджу вашого батька та джерелом його гарного настрою на кожен день.

Парфуми у подарунок татові

Що подарувати компанійському татові

Чоловіки – душа сім’ї. І якщо ваш батько активна, товариська людина, йому буде неважко підібрати подарунок для цікавих ненудних зустрічей.

Покатушки на квадроциклах

Недарма кажуть, що чоловіки, як діти) Якщо ваш батько в душі вічно молодий і не проти повеселитись і відчути заряд енергії та адреналіну – подаруйте покатушки на квадроциклах. Таке проведення часу дарує гарний настрій і дозволить вашому батькові відірватися по-повній.

Катання на квардроцикклах у подарунок татові
Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Wild Kvadro»
Зазим'я (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
9 акцій

Курси ораторської майстерності

Ораторське мистецтво стане в нагоді скрізь – і в дружньому диспуті, і в професійному виступі, і в робочій доповіді. Навіть якщо батько не з боязких і вміє говорити так, що заслухаєшся, урок від профі допоможе систематизувати навички та додасть до ораторського арсеналу кілька корисних прийомчиків.

Іноземна мова

Товариська людина і затятий мандрівник – дуже часто майже одне й те саме. Тато, який будь-якої миті готовий відкрити для себе нові горизонти, з радістю вивчить і нову мову! Або підтягне той, з яким вже більш-менш знайомий ?

Вивчення іноземної мови
Акції
До 16 занять португальською в Ideal International
Вся Україна
-69%
3324 грн
1199.0 грн
Показати всі
11 акцій

Абонемент до тренажерки

Подарунок, який навряд чи оцінить суворий інтроверт, що воліє віджиматися і висіти на шведській стінці вдома, підійде тому, хто любить і спорт, і спілкування. Ваш тато не може прожити без зарядки і не соромиться щоранку виходити на спортивний майданчик у дворі? Тоді сертифікат до тренажерного залу в якості подарунку – те що треба!

Абонемент у тренажерний зал як подарунок батькові
Акції
До 3 місяців тренувань в «Tiger Fitness»
Київ, Івана Дьяченко вулиця, 20А
-41%
680 грн
399.0 грн
Відвідування тренажерного залу в «Atlant GYM»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 46Б
-51%
800 грн
559.0 грн
Показати всі
17 акцій

Культурне дозвілля

Квитки на концерт чи до театру. Такий презент допоможе людині перемкнутися та вирватися зі звичних обставин. Обирайте культурні заходи із знижками до 70%.

Що подарувати татові на свято

Ідеї подарунка татові-рибалці

Поширене хобі – риболовля, а з подарунком рибалці на ДН чи День батька все досить просто.

Снасті

Татова вудка вже чимало побачила за своє життя і вимагає заміни? Бракує спінінга на хижака? Чи давно вже настав час оновити асортимент гачків, поплавки, блешні та інші важливі в риболовлі інструменти? Придивіться, чого не вистачає в наборі вашого фаната риболовлі, поцікавтеся фірмами, яким він віддає перевагу – і потіште тата обновочками ?

Набори для пікніку та грилю

Такий презент підійде не лише для рибалок, а й для любителів бувати на природі та демонструвати свої кулінарні таланти. Подарувавши татові крутий переносний мангал, колекцію новеньких шампурів або туристичного посуду, ви не тільки зробите йому приємно, але й гарантуєте собі смачне частування на свіжому повітрі.

Вудка - подарунок для тата-рибалки

Презенти батькові-автоаматору

Ваш тато більше їздить, ніж ходить пішки, і трепетно ставиться до улюбленого авто? Тоді з вибором подарунка все не так складно: просто купіть йому щось потрібне та корисне для його «красуні-ластівки» ?

Подарувати батькові діагностику автівки

Сертифікат на хімчистку салону

Підтримувати салон автівки в чистоті коштує грошей і часу, тому чимало автомобілістів відкладають візит до хімчистки до останнього. Подаруйте татові сертифікат на чистку салону – він неодмінно оцінить таку турботу з вашого боку.

Діагностика авто

Ще одна нагальна процедура для кожного автовласника – це своєчасна профілактична діагностика машини. Регулярна перевірка автомобіля допоможе виявити всі можливі проблеми, перш ніж станеться серйозна поломка. Впевнені, що батько оцінить такий корисний жест ?

Автомобільний зволожувач

Необхідна річ для створення гарного мікроклімату в авто – спеціальний зволожувач повітря для салону. Піч або кондиціонер в увімкненому режимі сильно сушать повітря, а зволожувач виправить цю ситуацію і врятує від неприємних відчуттів.

Акції
Хімчистка та полірування авто від «S-Shine detailing»
Київ, Приколійна вулиця, 21
-33%
4500 грн
2999.0 грн
Хімчистка салону авто від «Auto Spa»
Святопетрівське (Київська область), В'ячеслава Чорновола вулиця, 8
-40%
4500 грн
2699.0 грн
Показати всі
22 акцій

Подарунок для батька до ювілею: 50, 65 років і більше

Подарунок на ювілей батька хочеться зробити пам’ятним і зворушливим, вкласти в нього частинку себе. Тут на поміч прийдуть ексклюзивні речі та якісні презенти.

Фотосесія

Сімейна чи індивідуальна фотосесія – чудовий презент на ювілейний день народження глави сім’ї. Найбільш вдалі знімки можна роздрукувати на полотні – щоб через роки милуватися картиною та насолоджуватися приємними спогадами.

Фотосесія - як подарунок татові на День народження
Акції
Показати всі
26 акцій

Фотокартина

Бажаєте порадувати тата чимось оригінальним? Фотокартина – креативний варіант пам’ятного подарунка на ювілей. Виберіть сімейне фото, яке подобається вашим батькам, або портрет глави сім’ї – та яскраві емоції на свято забезпечені!

Наручний годинник

Солідному чоловікові у віці годиться мати статусні аксесуари, які підкреслять його досвід, мудрість, успішність. Дорогий наручний годинник з гарним ремінцем – це саме той подарунок, який можна назвати одночасно і практичним, і престижним.

Наручний годинник в якості подарунка татові

Оригінальний подарунок батькові, в якого є все

Батьки бувають різні. І в багатьох, начебто, є все. Тут треба замислитись над оригінальним подарунком – і зробити батькові сюрприз.

Тур вихідного дня

Заплануйте спільну подорож. Не має значення, куди, головне – вибратися разом. Покупон пропонує вам найвигідніші варіанти подорожей. Заміський відпочинок, релакс біля моря, гірський ретрит далеко від шуму і метушні – і все це в найкращих готелях та з відмінними знижками.

Тур вихідного дня як подарунок для батька

Спа

Хто сказав, що чоловіки не люблять салони краси та доглядати за собою? Пошукайте на Покупоні потрібну спа-програму. Здивуйте чимось екзотичним, на кшталт тайського релаксу. На бьюті-процедури главу сім’ї можна відправити разом із мамою, влаштувавши їм романтичну зустріч.

Масаж

Подарунковий сертифікат на курс лікувального чи розслабляючого масажу – річ корисна не тільки для лікування спини, але й для профілактики проблем із хребтом, суглобами, м’язами. Масаж збільшує витривалість, сприяє кращій адаптації до нервових та психічних навантажень. Перед тим, як робити такий подарунок, уточніть список протипоказань – більшість видів масажу протипоказані при загостреннях хронічних захворювань, запальних процесах та онкохворобах.

Акції
Релакс-масаж у 4 руки у студії «BestMassage»
Київ, Харківське шосе, 182
-33%
1500 грн
999.0 грн
2 сеанси релакс-масажу у студії «Mpro Studio»
Київ, Академіка Палладіна проспект, 18/30
-68%
1800 грн
559.0 грн
Показати всі
194 акцій

Іменні аксесуари та персональні сувеніри

Зробіть гравіювання на запонках, металевій запальничці, презентабельній ручці, тиснення на щоденнику – будь-якій дрібниці, яку можна персоналізувати ініціалами, цитатою або приємною фразою. Такий подарунок покаже, що ви готувалися до дати заздалегідь та зробили щось індивідуальне для коханого тата.

Ексклюзивний алкоголь

Преміальний напій у стильній пляшці стане добрим подарунком від сина, поповнивши колекцію домашнього бару. Можна також презентувати щось із аксесуарів, наприклад, каміння для віскі. А ще креативніше – запросити тата до ресторану на урочистий бенкет на його честь.

Набір алкоголю для тата у подарунок

Мало вибрати найкращий подарунок татові до свята. Важливо пам’ятати про нього щодня, не лише у День батька чи на день народження. Іноді простий телефонний дзвінок або обійми скажуть про вашу повагу і любов більше, ніж найоригінальніший подарунок.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
3450 грн
1999.0 грн
Показати всі
72 акцій

Читайте також:
✔️ День батька: коли святкуємо, історія, традиції
✔️ Де посмажити шашлики у Києві та під Києвом
✔️ Кращі комплекси з відкритим басейном у Києві та за містом

А що ви плануєте дарувати своєму татку? Діліться у коментарях.

2 коментарів
  • агнокв7г6нвтг

    нями

  • Артем Бритченко

    Как по мне, отличный подарок для родителей – это система фильтрации для воды. Поколение наших родителей часто пренебрегает чистотой воды, используют воду из-под крана, в лучшем случае ее кипятят. Один из залогов здоровья – это чистая вода. Подарив родителям чистую воду – проявляем заботу о здоровье родителей.

    Имхо, я дарил и считаю, что это крутой подарок. Подарок не самый дешевый, конечно. Но родители к нас одни.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *