Куди піти 15-16 лютого у Харкові: відпочинок з нотками романтики

У всьому світі 14 лютого відзначають День всіх закоханих. Але хіба для справжніх почуттів мають значення дати на календарі? Пропонуємо продовжити ейфорію свята хоча б на ці вихідні і продовжувати дарувати коханим і рідним приємні сюрпризи. Редакція Покупона підготувала для вас афішу розважальної програми на вихідні дні 15 та 16 лютого — вибирайте на свій смак і зробіть своє дозвілля яскравим і незабутнім. Адже час, проведений разом, — безцінний. 

Розваги для дорослих

Романтичне шоу «LOVE» в дельфінарії «НЕМО»

Романтичне шоу «LOVE» в дельфінарії «НЕМО»

Подаруйте своїй другій половинці казковий вечір! Романтичне шоу з дельфінами — це яскраві, незабутні емоції. Виступ «морських артистів», фаєр-шоу, трюки водних акробатів, танці біля водяної гладі створять атмосферу дива і любові. 

Прогулянка на конях

Прогулянка на конях

Романтична прогулянка на конях — це відмінна можливість провести по-особливому час з коханою людиною. Такий сюрприз напевно сподобається вашій другій половинці і запам’ятається надовго.

Зимові розваги від «S-Park»

Зимові розваги від «S-Park»

Бажаєте активно провести час і повеселитися в компанії друзів або рідних? Тоді вирушайте в «S-Park». Тут є розваги на будь-який смак: катання на лижах, фінських санях, снігокаті, зимовому самокаті, а також лазерний лабіринт і стрілянина в тирі з лука або арбалета. Нудьгувати точно не доведеться!

Віртуальна реальність

Віртуальна реальність

Скучили від одноманітності? Пориньте у світ віртуальної реальності. Ігри на PS 4, VR атракціони, перегляд фільмів у форматі 7D подарують колосальний заряд емоцій і драйву. А зі знижками від Покупона такі розваги доступні кожному.

Квести

Квест

Проходження квестів стало мало не традицією для проведення часу в компанії друзів-знайомих. Різноманітність тематик і рівнів складності дозволить вибрати найбільш оптимальні варіанти, а знижки від Покупона стануть приводом відкривати для себе частіше нові локації.

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Ніч кіно на Арт-заводі «Механіка»

Влаштовуйтеся зручніше на м’яких пуфах, запасайтеся смаколиками, адже вас чекає ціла ніч за переглядом драйвових фільмів: «Викрасти за 60 секунд», «Форсаж», «Пограбування по-італійськи». Завдяки Full HD екрану з якісним об’ємним звуком ви відчуєте міць, швидкість, азарт цих стрічок.

Відпочинок з дітьми

Щоб краще розуміти свою дитину, стати для неї справжнім другом, потрібно проводити більше часу разом. Діти по-справжньому розкриваються в нових для них обставин. Тому постарайтеся урізноманітнити спільне дозвілля і стежте за акціями на розваги для дітей на Покупоні, щоб дозволити своїй дитині більше.

Ігрове поле в розважальному центрі «Multi Boom»

Ігрове поле в розважальному центрі «Multi Boom»

У розважальному центрі «Multi Boom» є все для активного і веселого проведення часу ваших малих дзиг: батути, сухий басейн, карусель, гірки, атракціони, настільний футбол, теніс, аерохокей.

  • Коли: щодня до 31.05.2020.
  • Де: «Multi Boom», проспект Юрія Гагаріна, 181.
  • Ціна: Будні дні: 30 хвилин — 70 грн, годину — 80 грн, безліміт — 180 грн. Вихідні дні: 30 хвилин — 80 грн, годину — 100 грн, безліміт — 200 грн. Але зі знижками від Покупона дешевше в два рази.

«Пізнавальний зоопарк»

«Пізнавальний зоопарк»

Діти будуть в захваті від циркових мавпочок, пухнастих кроликів, забавних морських свинок, грайливих єнотів, папуг, що говорять і інших птахів і тварин. Та й дорослі навряд чи зможуть втриматися і теж захочуть погладити, погодувати «друзів наших менших» і, звичайно, сфотографуватися з їх милими мордочками.

Шоу білих китів і дельфінів

Шоу білих китів і дельфінів

Зустріньтеся з дивовижними дельфінами, білими китами і їх друзями. Вас не залишать байдужими чудові трюки, танці і навіть спів «морських артистів». Подаруйте собі і дітям чудовий настрій і щирі емоції.

Цирк на воді “Waterland»

Цирк на воді

Казкова атмосфера цирку на воді «Waterland» підкорить ваше уяву. У цьому дивовижному світі русалки літають під куполом, дресировані ведмеді виконують неймовірні трюки, чарівний морський котик танцює під запальну музику. Все дійство доповнюється чарівним дощем і лазерним шоу. Подаруйте собі і дітям незабутні враження!

  • Коли: 15 лютого о 12:00 і 17:00, 16 лютого о 12:00.
  • Де: Харківський цирк, вул. Ірини Бугримової, 1.
  • Ціна: від 80 грн.

Найкращі вистави

Якщо ви справжній шанувальник театру або тільки долучаєтеся до культурного життя, то напевно оціните наші акційні пропозиції на спектаклі.

Музична комедія «Сімейна авантюра, або Вона на все згодна»

 «Сімейна авантюра, або Вона на все згодна»

Як відомо, ревнощі до добра не доводить, а ось любов здатна творити чудеса. Щоб зберегти сім’ю, жінка готова зробити неможливе. Це смішна історія про бурхливе сімейне життя з усіма її радощами і бідами.

Вистава «Смішні гроші»

Вистава «Смішні гроші»

Якщо ви любите посміятися і отримати від походу в театр позитивні емоції, приходьте на виставу «Смішні гроші». Це детективна комедія, наповнена жартами, танцями, веселими поворотами сюжету. 

Вистава «Блазень Балакірєв»

Вистава «Блазень Балакірєв»

На прикладі історій з життя одіозної особистості Петра Першого автор зачіпає проблеми, які були і залишаються актуальними у всі часи. Трагікомедія «Блазень Балакірєв» — це сміх крізь сльози. У виставі сплелися воєдино веселощі і смуток, смішне і жахливе, інтриги і життєва простота. 

  • Коли: 15 лютого, 18:00.
  • Де: ДК «Металіст», вул. Плеханівська, 77.
  • Постановка: Театр«Мадригал».
  • Ціна: від 90 грн.

Вистава «Майська ніч»

Вистава «Майська ніч»

Відомий твір М. Гоголя крізь призму сучасності розкриває нові грані національної лірики і людської любові. Спектакль занурить вас в диво українського фольклору. 

Балет «Кармен-сюїта»

Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією, не залишить вас байдужими.

  • Коли: 15 лютого, 18:30.
  • Де: ХНАТОБ, вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 120 грн.

Вистава «Йерма»

Вистава «Йерма»

Містичний спектакль, смішний і трагічний одночасно. Молоду дівчину видають заміж за чоловіка набагато старшого за неї, але той виявляється прекрасним сім’янином, який готовий працювати цілодобово, щоб його дружина ні в чому не знала потреби. Тоді чому ж Йерма божеволіє від гніву і злості, не може спати, збігає по ночах з дому?

Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш»

Вистава «Скажи тихіше, якщо зможеш»

У прагненні відродити національну культуру і самобутність, «Ethno Contemporary Ballet» представляє публіці танцювальний спектакль, який поєднує в собі елементи сакральних обрядів, традиційних ритуалів, фольклорну музику, пластику танцю.

Вистава «ЧМО»

Вистава «ЧМО»

Вистава «ЧМО» за п’єсою російського драматурга Володимира Жеребцова вже не один сезон збирає аншлаги. Це не дивно, адже автор зачіпає життєві, завжди актуальні теми: відданість і зрада, підлість і благородство, жорстокість і нетерпимість до інакомислячих. Це зворушлива, одночасно смішна і сумна історія про армійське життя, де не можна залишатися самим собою, мати власну думку, проявляти людські якості.

Вистава«Zельда»

Вистава«Zельда»

В основі сюжету — невідомі факти про життя Зельди, дружини Скотта Фіцджеральда, автора роману «Великий Гетсбі». Її прогресивні погляди, бунтарські витівки не прийнятні для суспільства початку 20 століття. Доктор Керол намагається вилікувати Зельду, занурюючи її в минуле. Але хто вона насправді: божевільна жінка або геніальна муза для свого чоловіка?

Вистава «Проект дружина»

Це комедія з тонким гумором і філософським змістом. Молодий перспективний професор ставить за мету визначити формулу «ідеальної дружини» і знайти ту саму. Але хіба справжні почуття можуть бути вписані в рамки якихось критеріїв підбору?

Вистава «Двадцять хвилин з ангелом»

Вистава «Двадцять хвилин з ангелом»

Вистава за п’єсою Олександра Вампілова визнана однією з кращих п’єс сучасності. Двоє чоловіків прокидаються в готельному номері в стані моторошного похмілля. Опинившись в чужому місті без копійки грошей, вони отримують несподівану пропозицію допомоги від незнайомця. Але хто він — авантюрист або ангел?

Герої потрапляють в різні комічні ситуації, але в кінці шляху важливо лише те, чи є в персонажа моральний стрижень, здатність спокутувати. Ці історії дають привід і для веселого сміху, і для серйозних роздумів.

Вистава «Примадонни»

Вистава «Примадонни»

Комедійна історія про двох акторів, які власними талантами намагаються заробити більше грошей. Вони ставлять спектакль, де грають ролі юних дівчат, претенденток на спадок нібито їх родички-мільйонерки. Несподівано в розпал вистави до героїв приходить любов. Але як хлопцям зізнатися в почуттях, якщо на них надіті жіночі сукні?

Трагікомічний трилер «Станція нескінченна»

Трагікомічний трилер «Станція нескінченна»

Напередодні Різдва три незнайомця потрапляють в поліцейську дільницю, що на їхню думку безглузда помилка. Вони впевнені в своїй невинуватості і чекають свого звільнення. Але все різко змінюється, коли до них приходить дівчина-адвокат, яка в дійсності, зовсім не адвокат.

  • Коли: 16 лютого, 19:00.
  • Де: ХНАТОБ (малий зал), вул. Сумська, 25.
  • Ціна: від 150 грн.

Вистава «Інший чоловік»

Вистава «Інший чоловік»

Історія про двох самотніх сердець: літньої жінки з вантажем минулих невдалих відносин і чоловіка, який втратив орієнтир у житті. Вони обидва мріють про справжню, щиру любов. У пошуках сенсу життя, вони придумують собі новий світ, в якому вони зустрілися і готові боротися за своє щастя.

Фестивалі та концерти

Концерт«Музика при свічках»

Концерт«Музика при свічках»

В органному залі філармонії відбудеться концерт з циклу «Велична музика великих міст», концерт п’ятий: «Париж». Гарна музика органу і фортепіано у виконанні Станіслава Калініна і солістів філармонії зададуть романтичний настрій вечора.

Концерт гурту «ДахаБраха»

Концерт гурту «ДахаБраха»

Проект «ДахаБраха» не має аналогів в світі. Харизматичні солісти групи — три дівчини і хлопець — видають на сценах потужний етно-хаус. В їхньому арсеналі величезна кількість інструментів: басові барабани, перкусія, флейта, фортепіано, віолончель, джембе, акордеон, бугай, укулеле, губна гармоніка, кахон, дарбука, табла, діджеріду. У піснях «ДахаБраха» — поклик предків і синтез творчості народів світу. Станьте частиною незабутнього потужного шоу!

Концерт Danny Worsnop

Концерт Danny Worsnop

Вокаліст Asking Alexandria і We Are The Harlot, Danny Worsnop, порадує своїх фанатів акустичною шоу-програмою. На завершення вечора вас чекає автограф-сесія, де ви зможете поспілкуватися з Danny.

  • Коли: 15 лютого в 19.00.
  • Де: Клуб«Корова», вул. Ярослава Мудрого, 37.
  • Ціна: від 500 грн.

Фестиваль «ITALIAN BEST SHORTS: Любов у Вічному місті»

Фестиваль «ITALIAN BEST SHORTS: Любов у Вічному місті»

Фестиваль італійського короткометражного кіно. До програми увійшли сім найяскравіших італійських коротких мелодрам і комедій, які отримали нагороди на престижних кінофестивалях:

  • «Хлопчик з пальчик»
  • «Завтра починаю нове життя»
  • «Побачення»
  • «Кохання у Вічному місті»
  • «Роккі»
  • «Кругообіг»
  • «Найкрасивіша»
  • Коли: 15 лютого, 19.00.
  • Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1.
  • Ціна: 80 грн.

Концерт«Jazz about Love»

Концерт«Jazz about Love»

Цього вечора в залі філармонії буде панувати атмосфера романтики і безтурботності. У виконанні талановитого джаз-бенду Ольги Лукачової прозвучать справжні джазові хіти, під які хочеться танцювати, любить, мріяти.

Найкращі фільми в кінотеатрах

Перегляд фільму в кінотеатрі — універсальне дозвілля як для закоханих парочок, так і для дружніх компаній. Щоб частіше дивитися фільми на великому екрані, стежте за знижками на квитки від Покупона.

Дикі пташки

Дикі пташки
  • Прем’єра: 6 лютого 2020.
  • Жанр: бойовик, пригоди, кримінал.

Пригодницька історія чотирьох супергероїнь на чолі з божевільною Харлі Квін, які об’єдналися заради порятунку дівчинки Кассандри Кейн від злого злочинного боса.

Портрет дівчини в вогні

Портрет дівчини в вогні
  • Прем’єра 6 лютого 2020.
  • Жанр: драма.

Франція, 18 століття. Молода художниця малює весільний портрет дівчини, непомітно зближуючись з нею все сильніше.

Секс-бомба

Секс-бомба
  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: біографія, драма.

Історія про трьох дівчат-журналісток, які зважилися першими виступити зі звинуваченнями в домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations. 

Кінгсмен: початок

Кінгсмен: початок
  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія, пригоди, бойовик.

Фільм перенесе вас в початок 20 століття, коли союз злих геніїв і жахливих тиранів загрожуватиме всьому людству, і тільки одна відважна людина повинна битися з часом, щоб зупинити навислу загрозу.

Так близько до горизонту

Так близько до горизонту
  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: драма, мелодрама.

У юної Джесіки все йде за планом: вона знає ким стане після коледжу і чого хоче від цього життя. Але все перевертається з ніг на голову, коли дівчина зустрічає і закохується в загадкового юнака Денні. Любов гріє їх серця і, здавалося б, щастя поруч, але всі мрії руйнуються в один момент…

Острів фантазій

Острів фантазій
  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: жахи, фантастика.

На відокремленому острові з розкішним курортом таємничий господар виконує мрії всіх своїх гостей. Але за все треба платити і далеко не завжди грошима…

Гола правда

Гола правда
  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія.

Група друзів приїжджає до Одеси на відкриття нового клубу їх знайомого. У закладі багато розваг і одне з них — детектор рум, кімната зі надточним детектором брехні. Чому б не розважитися, задаючи незручні інтимні питання своїм друзям? Але іноді секрети краще тримати при собі.

Мій пес Ідіот

Мій пес Ідіот
  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія.

Все починається з того, що письменник Анрі знаходить в своєму дворі величезного і немитого пса, і забирає бідолаху собі. Його кличка Ідіот — 80 кг трохи дурного, але дуже милого і харизматичного щастя. Як похитне звичний баланс будинку дружба з новим членом сім’ї, дивіться у фільмі «Мій пес Ідіот». 

Їжак Соник

Їжак Соник
  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: бойовик, фентезі, фантастика, комедія, сімейний, пригоди.

Супергерой Їжак Соник і поліцейський Том Вачовскі об’єднали свої сили, щоб протистояти злому доктору, який хоче захопити світ.

Смачні вихідні

Ресторан

Хочете провести романтичну вечерю з другою половинкою? Або зустрітися з рідними або друзями? Щоб отримати задоволення не тільки від спілкування, а й від їжі, стежте за акціями в кафе і ресторанах. Хоча необов’язково кудись йти: підберіть цікавий фільм під настрій, замовте смачну їжу з доставкою додому зі знижками від Покупона — і хороший затишний вечір забезпечений. До речі, про кращі сервіси доставки їжі в Харкові ми розповідали в статті.

А ви вже вирішили, чим займетеся на цих романтичних вихідних? Діліться в коментарях.

2 коментарів
  • Оля

    Очень хочется сходить в кино, столько классных фильмов в прокате, что не знаешь даже,какой выбрать посмотреть)

  • Віка

    Нам подобається і на квести ходити і до дельфінів з дітьми. Цього разу хочу на Даха-Браха чоловіка заманити. Дуже вони мені подобаються. А кіно взагалі у нас кожні вихідні. Якщо погода буде гарна яб ще на конях покаталась.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *