Куди піти на вихідних 15-16 лютого 2020 в Дніпрі

Хочете з гордістю сказати, що вихідні вдалися? Тоді проведіть їх максимально активно і пізнавально. Для тих, хто цінує свій час і не хоче тероризувати інтернет в пошуках класних подій Дніпра, ми створили афішу кращих заходів на вихідні 15 і 16 лютого.

Підбирайте собі заняття до душі, а Покупон, як завжди, порадує вас новими знижками і вигідними акційними пропозиціями.

В огляді ми висвітлили наступні заходи:

Виставки і музеї

Виставка каліграфічних робіт Ахмада Аль Дуллі

Дніпропетровська центральна міська бібліотека запрошує всіх поціновувачів каліграфічного мистецтва на виставку робіт Ахмада Аль Дуллі. Східна культура в поєднанні з унікальним талантом сирійсько-турецького майстра зачепить усіх, хто насолоджується шедевральною красою чистописання.

Виставка каліграфічних робіт Ахмада Аль Дуллі

Де: Дніпро, вулиця Леніна, 23 (Центральна міська бібліотека).
Коли: щодня до 29 лютого 2020 року, Вт-Сб 10:00-20:00, Нд 11:00-18:00, Пн — вихідний.
Ціна: вхід вільний.

Виставка фіалок

Полюбляєте доглядати за домашніми рослинами, тим самим створюючи атмосферу тепла і затишку? А може давно хотіли підібрати собі гарну квітку, та все часу не знаходилося? Тоді радимо відвідати виставку фіалок та інших кімнатних рослин, щоб урізноманітнити свою колекцію пахучою флори. На виставці ви побачите: стрептокарпуси, бегонії, фіалки і інші рослини різноманітних розмірів, кольору, форми.

А тепер ще уявіть як класно «зелений улюбленець» (якщо звичайно ви не повернетеся з квіткової виставки з порожніми руками) буде виглядати в розумному музичному горщику, який будь-який тактильний контакт перетворює в звуки і володіє ще масою інших цікавих функцій. На такий вазон не шкода витратити гроші, тим більше, коли частина з них вам повертається, якщо купувати на Покупоні з кешбеком :)

Виставка фіалок

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 93 (Будинок Профспілок).
Коли: з 12 до 16 лютого 2020 року, Ср-Сб 10:00-18:00, Нд 10:00-16:00.
Ціна: вхід вільний.

Музей «Машини часу»

Захоплюєтеся автомобілями та їх історією? Можливо вам просто цікаво подивитися на дивовижні форм і дизайн раритетних авто? Тоді ласкаво просимо на виставку унікальних моделей ретро-автомобілів в музеї «Машини часу».

Музей «Машини часу»

Де: Дніпро, Мандриківська вулиця, 44.
Коли: щодня до 30 березня 2020. Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Нд 10:00-19:00.
Ціна: дорослі — 80 грн, діти — 40 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Виставка «Історія чаювання»

Якщо чаювання не викликає у вас особливих почуттів, а весь процес зводиться до того, щоб закинути пакетик чаю в першу-ліпшу під руку чашку, заливши його окропом, то можете гортати огляд далі. Якщо ж ви цінуєте естетику і полюбляєте заварювати чай, насолоджуючись його особливим ароматом і смаковими якостями, то ця виставка для вас: ви дізнаєтеся чому чаювання має відбуватися в певному місці, в певний час, з використанням певних предметів і в оточенні певних людей. Приходьте, буде цікаво!

Виставка «Історія чаювання»

Де: Дніпро, Дмитра Яворницького вулиця, 16 (Дніпропетровський національний історичний музей імені Д.І.Яворницького).
Коли: щодня до 20 лютого 2020 року, з 10:00 до 16:15.
Ціна: уточнюйте в касі музею.

Виставка риб і плазунів

Ви теж захоплено розглядаєте блискучі черевця і красиві різнокольорові плавнички акваріумних рибок, проходячи повз блискучі вітрини зоомагазину? Тоді вам обов’язково варто відвідати виставку риб і плазунів на Монастирському острові. У великих акваріумах ви побачите не тільки рибок з прісноводної фауни річки Дніпро, а й безліч тропічних видів. На окрему увагу заслуговують піраньї, гурамі, крокодил, черепашки та інші екзотичні тварини.

Виставка риб і плазунів

Де: Дніпро, Монастирський острів.
Коли: Пн — вихідний, Вт-Нд 10:00-18:00.
Ціна: дорослий — 30 грн, дитячий — 20 грн.

Розваги для дітей

Потрібний пес

Комедійна казка про те, як головні герої — Півник і Кот — хотіли зайняти місце собаки, яка позбулася своєї посади через жорстоке поводження минулого господаря. Ця повчальна і зворушлива історія покаже дітям, що ми відповідаємо за тих, кого приручили і повинні оберігати братів наших менших.

Потрібний пес

Де: Дніпро, проспект Свободи, 67 (КДК Кайдакський).
Коли: 16 лютого 2020 о 12.00.
Ціна: 30 грн.

Мультіленд

У програмі дитячого музичного концерту ви почуєте популярні саундтреки з фільмів і мультиків у виконанні естрадно-симфонічного оркестру під керівництвом Юрія Бедніка. Для вас прозвучать знайомі мотиви з таких відомих стрічок, як: «Пірати Карибського моря», «Хроніки Нарнії», «Аладдін», «Сімпсони», «Холодне серце», «Рататуй», «Шрек» та інші. 

Мультіленд

Де: Дніпро, вулиця Воскресенська, 5 (Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка).
Коли: 15 февраля 2020 об 11:00.
Ціна: 70 грн.

Дніпро відправляється в космос

Наймасштабніша космічна виставка на території України. Вас чекає більше 40 вражаючих космо-зон: віртуальна і змішана реальність, знайомство з прибульцями, дослідження Марса і Юпітера, екскурсія по МСК, передпольотні випробування, симулятори космічних кораблів, управління місяцеходом і багато іншого.

Дніпро відправляється в космос

Де: Дніпро, вулиця Глинки, 2 (ТРЦ «МОСТ-сіті»).
Коли: щодня до 29 березня 2020. Пн-Нд 10:00-21:00.
Ціна: дітям до 3 років — безкоштовно, дитячий — 160-190 грн, дорослий — 210-250 грн.

Контактний зоопарк

Ви коли-небудь годували єнота? А лемура? «Зверополіс» — місце, від якого буде в захваті не тільки малеча, а й їхні батьки. Потоваришувати з твариною допоможуть досвідчені фахівці контактного зоопарку, які також стежать за чистотою, доглянутістю і здоров’ям кожної животинки. Тварини щеплені і мають всі необхідні довідки.

Контактний зоопарк

Де: Дніпро, Слобожанський проспект, 31Д (ТЦ «Наша правда»).
Коли: Пн-Пт 10:00-21:00; Сб, Нд 10:00-22:00.
Ціна: 90-135 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте до 40% знижки.

Розваги для дорослих

Stand Up Клуб

Стендап-вечірка, присвячена дню всіх закоханих пройде в неділю ввечері в центрі «Менора». Резиденти вечора: Бекір Мамедов, Коля Зирянов, Кирило Мазур, Микита Шевчук, Денис Корабльов і Настя Зухвала.

Stand Up Клуб

Де: Дніпро, вулиця Шолом-Алейхема, 4/26 (Центр «Менора»).
Коли: 16 февраля 2020 о 19.00.
Ціна: 200-350 грн.

Bullet Blues Band

Група «Bullet Blues Band» — це вибухова суміш Детройтського блюзу і неспішного Чиказького шаффлу. Більше 10 років музичний колектив радує українських слухачів автентичним електро-блюзом в класичному складі. Закохатися в блюз нескладно — достатньо прийти на концерт «Bullet Blues Band» в Bubamara Concert Hall в суботу 15 лютого.

Bullet Blues Band

Де: Дніпро, вулиця Володимира Вернадського, 1/3 (Bubamara Concert Hall).
Коли: 15 февраля 2020 о 20:00.
Ціна: 150 грн.

Жизель

Романтичний балет у 2-х актах розповість міфічну історію про дівчину, яка померла до весілля. Легенда свідчить, що дух таких дівчат дуже небезпечний і підступний, він заманює своїм прекрасним видом молодих чоловіків на смертельний танець.

Жизель

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 72А (Дніпропетровський академічний театр опери та балету).
Коли: 16 лютого 2020 о 18:00.
Ціна: 70-350 грн.

Фестивалі

Єврофест: кіно для кожного

На кінофестивалі «Єврофест» глядачам буде представлено п’ять тріумфальних кінострічок, що заслужили призові місця на європейських фестивалях. Всі фільми демонструються мовою оригіналу з субтитрами, і зачіпають такі чутливі теми, як расова та гендерна приналежність, вік. У суботу, 15 лютого ви зможете подивитися іспанську комедію «Чемпіони» режисера Хав’єра Фессера.

Єврофест: кіно для кожного

Де: Дніпро, вулиця Воскресенська, 23 (Центральна міська бібліотека, 6 поверх).
Коли: 15 лютого 2020 о 16:00.
Ціна: дізнавайтеся в касі.

Кращі фільми в кінотеатрах

Дикі пташки

Пригодницька історія чотирьох супергероїнь на чолі з божевільною Харлі Квін, які об’єдналися заради порятунку дівчинки Кассандри Кейн від злочинного боса.

Прем’єра: 6 лютого 2020.
Жанр: бойовик, пригоди, кримінал.

Портрет дівчини у вогні

Франція, 18 століття. Молода художниця малює весільний портрет дівчини, непомітно зближуючись з нею все сильніше.

Прем’єра: 6 лютого 2020.
Жанр: драма.

Секс-бомба

Історія про трьох дівчат-журналісток, які зважилися першими виступити зі звинуваченнями в домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: біографія, драма.

Кінгсмен: початок

Фільм перенесе вас в початок 20 століття, коли союз злих геніїв і жахливих тиранів загрожуватиме всьому людству, і тільки одна відважна людина повинна битися з часом, щоб зупинити навислу загрозу.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: комедія, пригоди, бойовик.

Так близько до горизонту

У юної Джесіки все йде за планом: вона знає ким стане після коледжу і чого хоче від цього життя. Але все перевертається з ніг на голову, коли дівчина зустрічає і закохується в загадкового юнака Денні. Любов гріє їх серця і, здавалося б, щастя поруч, але всі мрії руйнуються в один момент…

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: драма, мелодрама.

Острів фантазій

На відокремленому острові з розкішним курортом таємничий господар виконує мрії всіх своїх гостей. Але за все треба платити і далеко не завжди грошима…

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: жахи, фантастика.

Гола правда

Група друзів приїжджає до Одеси на відкриття нового клубу їх знайомого. У закладі багато розваг і одне з них — детектор рум, кімната з надточним детектором брехні. Чому б не розважитися, задаючи незручні інтимні питання своїм друзям? Але іноді секрети краще тримати при собі.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: комедія.

Мій пес Ідіот

Все починається з того, що письменник Анрі знаходить в своєму дворі величезного і немитого пса, і забирає бідолаху собі. Його кличка Ідіот — 80 кг трохи дурного, але дуже милого і харизматичного щастя. Як похитне звичний баланс будинку дружба з новим членом сім’ї, дивіться у фільмі «Мій пес Ідіот».

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: комедія.

Їжак Соник

Супергерой Їжак Соник і поліцейський Том Вачовські об’єднали свої сили, щоб протистояти злому доктору, який хоче захопити світ.

Прем’єра: 13 лютого 2020.
Жанр: бойовик, фентезі, фантастика, комедія, сімейний, пригоди.

Кращі концерти

Танго останньої надії

Танго останньої надії або «Т.О.Н.» — чуттєва і емоційна концертна програма, присвячена Дню святого Валентина. Світові класичні композиції і запальна музика танго будуть виконані відомими львівськими музикантами-віртуозами: Петром Довганем (фортепіано), Назарієм Пилатюком (скрипка) та Антоном Сопігою (гітара). Диригент — Назарій Яцков.

Танго останньої надії

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 72А (Дніпропетровський академічний театр опери та балету).
Коли: 15 лютого 2020 о 18:00.
Ціна: 80-350 грн.

Концерт-шоу «Маестро»

Вечір під музику Раймонда Паулса набуває яскраві фарби і несподівані повороти. Для вас прозвучить красива і ніжна музика: соло на роялі та саксофоні здивують глядачів, як і прекрасні вокалісти шоу-концерту.

Концерт-шоу «Маестро»

Де: Дніпро, вулиця Воскресенська, 6 (Дніпропетровська філармонія ім.Л.Когана).
Коли: 16 лютого 2020 о 18:00.
Ціна: 100-300 грн.

Симфонічний «Queen»

Безсмертні хіти легендарної рок-групи «Queen» прозвучать у виконанні симфонічного оркестру «Gos Оrchestra» суботнім вечором в Дніпропетровській філармонії ім. Когана. Пісні «Queen» — це ціла епоха. Епоха драйву, ейфорії і бунтарського настрою. Приходьте і отримайте енергію з неймовірними емоціями, цю подію не можна пропустити!

Симфонічний «Queen»

Де: Дніпро, вулиця Воскресенська, 6 (Дніпропетровська філармонія ім.Л.Когана).
Коли: 15 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 300-500 грн.

Приємні знижки на культурні розваги вже зачекалися вас на нашому сайті.

Кращі вистави

Він — моя сестра

Оригінальний сюжет розповість вам історію особливої дружби двох чоловіків, в якій один з друзів відчуває себе природньо в жіночому образі. Комедійний спектакль дивиться на одному диханні і залишає після себе приємний післясмак.

Він — моя сестра

Де: Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 97 (Дніпровський академічний театр драми і комедії).
Коли: 15 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 280-580 грн.

Обережно — жінки!

Французька комедія про художника Сержа з ​​Парижа, який одночасно закохується в трьох дівчат своєї мрії: студентку Лулу, барменшу Жаклін і аристократку Марісабель. Вони не здогадуються про існування один одного, але в один момент все таємне стає явним…

Обережно — жінки!

Де: Дніпро, вулиця Воскресенська, 5 (Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка).
Коли: 15 та 16 лютого 2020 о 19.00.
Ціна: 100-200 грн.

Ніч Святого Валентина

Драматична історія про відносини чоловіка-бізнесмена і дружини: романтичний вечір плавно переходить в ніч, повну несподіванок і дивовижних інцидентів. Що ж очікує закоханих до світанку? Дивіться у виставі за п’єсою А. Марданя «Потерялась собака».

Ніч Святого Валентина

Де: Дніпро, Крутогорний спуск, 9 (Телетеатр).
Коли: 15 та 16 лютого 2020 о 18:00.
Ціна: 100 грн, але з купоном від Покупона ви отримуєте знижку 50%.

Ігри в кішки-мишки

Психологічний детектив про двох сестер, чиї відносини потопають у брехні і лицемірстві. Помста чи прощення — що вибере наша героїня, прокинувшись від оманливих ілюзій, побудованих, здавалося б, найближчою людиною.

Ігри в кішки-мишки

Де: Дніпро, проспект Свободи, 67 (КДК Кайдакський).
Коли: 16 лютого 2020 о 16:00.
Ціна: 30 грн.

Кращі акційні пропозиції на спектаклі в Дніпрі вже чекають вас на Покупоні.

Що ще цікавенького?

Скласти розважальну програму на вихідні можна самостійно, скориставшись гарячими знижками на нашому сайті.

Боулінг

Боулінг — універсальна розвага для всієї родини і компанії друзів. Як навчитися грати, читайте тут.

Ковзанка

Ця зима не радує нас снігом, але і не позбавляє можливості весело провести час на льодовій ковзанці зі знижкою 50%. Де покататися на ковзанах в Дніпрі, читайте в нашому огляді.

Квест-кімната

Квестоманія захопила всю країну! Кращі пропозиції від квест-румів Дніпра вже на нашому сайті.

Квест-кімната

Віртуальна реальність

Полетіти в космос, поборотися з зомбі або подолати всі перешкоди в джунглях — що оберете ви, занурившись в світ віртуальної реальності?

Кафе та ресторани

Гастровечір — відмінний привід зібратися близькою компанією. Хапайте сім’ю і друзів, не забудьте купон на знижку на меню і бар від Покупона, і вперед — підкорювати вершини гастронасолодження. А тим, хто все-таки вважає за краще залишитися вдома, радимо замовити додому смаколиків (так-так, і тут ми приготували знижки) і подивитися крутий фільм.

Кафе та ресторани

А які у вас плани на майбутні вихідні? Діліться ідеями в коментарях :)

1 коментар
  • Валентина М.

    Я люблю в Телетеатр ходить на Крутогорной. “Дорога Памела” Завальнюка очень классная постановка и и Обережно жінки Колосович. Особенно если вы любите джаз. Вот на 14-е точно планирую пойти на Ночь святого Валентина. Идите, отдохнете, музыка хорошая и игра актеров интересная.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *