Куди піти у Львові 15-16 лютого 2020: проводимо вихідні на позитиві

Якщо довго працювати без перезавантаження – можна вигоріти й «зламатися». Щоб цього не сталося, ретельно плануйте свої вихідні таким чином, аби не думати про роботу та відпочити по максимуму! А Покупон допоможе вам в цьому: ми зібрали топ ідей, куди піти та як розвіятись у Львові в найближчі вихідні. Не пропустіть ;).   

Музеї та виставки

Складно уявити собі культурне дозвілля без музейної програми, тож якщо ви не любите подовгу роздивлятися усілякі цікаві штучки чи пізнавати світ через захоплюючі експонати, зверніть увагу на анонси нижче. А більше ідей за приємними акціями ви знайдете у розділі музеїв та виставок на Покупоні :).

Музей фотоілюзій

Візит до цього музею стане відмінним варіантом відпочинку для усієї сім’ї чи для компанії веселих друзів. Реалістичні декорації з 3D ефектом – крутий фон для оригінальних світлин із потішними сюжетами: ви можете стати героєм останнього дня Помпей, рятуючись від вогня Везувія, чи залізти до склянки із згущенкою. Відмінний тренажер для фантазії!  

Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!
Потрапити до палаючих Помпей? Запросто!

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00.
Де: Музей фотоілюзій, Джохара Дудаєва вулиця, 14.
Ціна: 200 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 50%.

Музей історії пива «Львіварня» 

Відчуваєте до старовинного хмільного напою душевну слабкість та ніжне тріпотіння? Тож не відмовте собі у пізнавальній екскурсії по залах музею історії пивоваріння, відомого не тільки крутими експозиціями та красивими інтер’єрами, але й затишним баром. Саме там можна скоротати час за келихом холодного пива після того, як ви дізнаєтесь про нього всю правду :).

Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів
Музей пива потішить не тільки цінувачів історії, але й справжніх гурманів

Коли: щоденно з 10:00 до 19:00.
Де: «Львіварня», Клепарівська вулиця, 18. 
Ціна: від 60 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека» 

Якщо вас приваблює старовина, цікавлять загадки минулого і, зокрема, таємниці історії міста Львова, то ласкаво просимо до інтерактивного музея-аптеки. Таємничий підземний хід, прихована від людських очей лабораторія, старовинні флакони та скляночки, секрети виготовлення лікарських засобів і пігулок – ось що чекає на вас в цьому унікальному місці.

Музей «D.S.Таємна Аптека» інтригує однією тільки своєю вітриною
Музей «D.S.Таємна Аптека» інтригує однією тільки своєю вітриною

Коли: щоденно з 10:00 до 20:00. 
Де: Інтерактивний музей «D.S.Таємна Аптека», Соборна площа, 1.
Ціна: від 45 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Виставка «Різдвяна поштівка з 1900»  

Незважаючи на те, що лютий вже вступив у свої права, святковий настрій не відпускає, неначе Новий рік та Різдво були тільки-но вчора. Якщо вам кортить подовжити атмосферу зимової казки, відвідайте виставку старовинних і не дуже різдвяних поштівок. Як знати, може, після відвідування експозиції, вам захочеться оживити старовинні традиції і теж надіслати комусь вітальну листівку :). 

Старовинні листівки відрізняються особливою красою та вишуканістю
Старовинні листівки відрізняються особливою красою та вишуканістю

Коли: щоденно з 9:00 до 22:00 до 15 лютого.
Де: кафе «Штука», Котлярська вулиця, 8. 
Ціна: вхід вільний.  

Виставка «Сакральне та ужиткове олово з приватних колекцій»   

Олово –  матеріал, яким людство користується з давніх давен. Міцний та такий, що легко піддається плавленню та обробці, стійкий до корозії, цей метал здавна вважається дуже практичним. І саме йому присвячено цікаву та дуже пізнавальну виставку, на якій представлено олов’яні вироби XVIII-XX століть.

Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини
Виставка олов’яних виробів вразить будь-якого цінувача старовини

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00, крім понеділка.
Де: Львівський музей історії релігії, Музейна вулиця, 1.
Ціна: від 30 грн.

Куди сходити з дітьми

Дітям особливо важливо влаштовувати «розвантажувальні» дні – аби вони як слід відпочили від занять, набрались сил та свіжих і яскравих вражень перед учбовим тижнем. Дивіться наші пропозиції та не забудьте зазирнути до розділу акцій на Покупону.  

Музей «Еврика»

Дітей важливо розвивати всебічно: давати їм гарні книги, показувати якісні фільми та мультфільми, заохочувати їхню зацікавленість тими чи іншими дисциплінами та, звісно ж, розширювати їхній кругозір у всьому, що стосується природознавства. Тож якщо ви вирішили на вихідні відвести своє чадо до музею «Еврика», то ви зробили правильний вибір :). 

Найкращий спосіб пізнання світу – через практику та наочні приклади

Коли: пн-ср з 10:00 до 20:00, чт-пт з 10:00 до 22:00, сб з 10:00 до 19:00, нд з 11:00 до 19:00.
Де: Інтерактивний музей науки та техніки «Еврика», Княгині Ольги вулиця, 106.
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!   

Дитячі атракціони у центрі сімейного дозвілля «Булька»   

Рух – це життя, особливо для дітей, тому у списку розваг на вихідні у вашої дитини обов’язково повинний бути активний відпочинок. Ідеальне місце для цього –  центр сімейного дозвілля «Булька», де є батути, відеосимулятори, автодром та лабіринт.  

Центр «Булька» предлагает детям активный и увлекательный отдых
Центр «Булька» предлагает детям активный и увлекательный отдых 

Коли: пн-ср з 11:00 до 00:00, чт з 11:00 до 01:00, пт с 10:00 до 01:00, сб-нд з 10:00 до 00:00.
Де: Центр сімейного дозвілля «Булька», Богдана Хмельницького вулиця, 214. 
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!   

King Cross Leopolis: Майстер-класи від Пласт Львів

Кращі розваги для дітей – ті, що розвивають та чомусь вчать. Приводьте дітей на супер-екологічний майстер-клас, на якому вони навчаться не тільки робити корисні дрібнички власними руками, але й практично утилізувати пластикові відходи, таким чином, аби вони не шкодили оточуючому середовищу. 

Майстер-клас допоможе привчити дітей до свідомого споживання

Коли: 16 лютого о 14:00.
Де: ТРЦ King Cross Leopolis, Стрийська вулиця, 30.  
Ціна: вхід вільний.

Дитяча вистава «Теремок» 

Пам’ятаєте казку «Теремок»? Вірогідно, вам її розповідали у глибокому дитинстві, а потім ви пересказували чи зачитували її вголос своїм малюкам? Так от тепер її можна не тільки слухати, але й дивитися – на сцені театру, у виконанні талановитих акторів та обрамленні яскравих, барвистих декорацій.

Казка «Теремок» знайома практично кожній дитині та дорослому
Казка «Теремок» знайома практично кожній дитині та дорослому 

Коли: 16 лютого, о 12:00, 14:00 та 16:00.
Де: Театр естрадних мініатюр «І ляльки, і люди», Олександра Фредра вулиця, 6. 
Ціна: від 45 грн.  

Що подитивися у кіно

Скучили за попкорном? Давно не відчували азарту справжнього кіноманьяка? Тоді вам терміново потрібно до кінотеатру на останні новинки, і обов’язково – з приємною знижкою від Покупона ;).

Хижі пташки

  • Прем’єра: 6 лютого 2020.
  • Жанр: бойовик, пригоди, кримінал.

Пригодницька історія чотирьох супергероїнь на чолі з божевільно класною Харлі Квін, що об’єдналися задля спасіння дівчинки Касандри Кейн від злого злочинного боса. 

Портрет дівчини у вогні

  • Прем’єра: 6 лютого 2020.
  • Жанр: драма.

Франція, 18 століття. Молода художниця малює весільний портрет дівчини, непомітно зближуючись з нею все сильніше.

Секс-бомба

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: біографія, драма.

Історія про трьох дівчат-журналісток, котрі наважилися першими виступити зі звинувачуваннями у домаганнях проти голови Fox News та Fox Television Stations.

King’s Man: Початок

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія, пригоди, бойовик.

Фільм перенесе вас на початок 20 століття, коли союз злих геніїв та жахливих тиранів загрожуватиме усьому людству, і тільки одна відважна людина повинна зітнутися із часом, аби зупинити загрозу.

Так близько до горизонту

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: драма, мелодрама.

В юної Джесіки все йде за планом: вона знає, ким стане після коледжу, і чого хоче від цього життя. Але все перевертається з ніг на голову, коли дівчина зустрічає та закохується у загадкового парубка Денні. Кохання гріє їхні серця і, здавалося б, щастя поряд, але всі мрії руйнуються в один момент…

Острів фантазій

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: жахи, фантастика.

На одинокому острові з розкішним курортом таємничий хазяїн виконує мрії всіх своїх гостей. Але за все потрібно платити і далеко не завжди грошима…

Гола правда

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія.

Компанія друзів приїздить в Одесу на відкриття нового клубу їхнього знаймового. У закладі багато розваг, і одна з них – детектор-рум, кімната із надто точним детектором брехні. Чому б не розважитись, задаючи незручні інтимні питання своїм друзям? Але іноді секрети краще тримати при собі.

Мій пес Ідіот

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія.

Все починається з того, що письменник Анрі знаходить у своєму дворі величезного та немитого пса та забирає бідолагу до себе. Його окличка Ідіот – 80 кг дурнуватого, але дуже милого та харизматичного щастя. Як похитне звичний баланс дому дружба з новим членом сім’ї, дивіться у фільмі «Мій пес Ідіот».  

Їжак Сонік

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: бойовик, фентезі, фантастика, комедія, сімейний, пригоди.

Супергерой Їжак Сонік та поліцейський Том Вачовські об’єднали свої сили, щоб протистояти злому доктору, який хоче захопити світ.

Жива музика

Музика робить наш світ прекраснішим, але особливу насолоду приносить музика, виконана наживо, адже немає нічого важливішого у творчості за безпосередній контакт між митцем та глядачем-слухачем. Переконайтеся в цьому самі, відвідавши один з прекрасних музичних концертів у Львові.

Концерт «Гра води» 

Зробіть паузу, змусьте себе відволіктись від буденної суєти та прислухайтесь до звучання вічності. У ці вихідні вона пролунає музикою Рахманінова, Скрябіна, Стравінського та Равеля, що струменітиме з фортепіанних клавіш з-під умілих пальців Антонія Баришевського. Насолоджуйтесь.

Видатний український піаніст Антоній Баришевський
Видатний український піаніст Антоній Баришевський

Коли: 15 лютого о 15:00.
Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Свободи проспект, 28.
Ціна: від 150 грн.

Концерт піаніста Вадима Холоденка

Якщо хочете повністю зануритись у класику, обов’язково відвідайте концерт Вадима Холоденка, лауреата золотої медалі та всіх спеціальних призів конкурса ім. Вана Кліберна (США) і просто талановитого майстра гри на фортепіано. Для вас у недільний вечір пролунають шедеври Моцарта, Шуберта та Рахманінова. 

Вадим Холоденко – піаніст світового рівня
Вадим Холоденко – піаніст світового рівня

Коли: 16 лютого о 19:00.
Де: Львівський органний зал, Степана Бандери вулиця, 8.
Ціна: від 80 грн.

Театральні анонси

Чи давно ви були у театрі? Якою б не була ваша відповідь, наполегливо рекомендуємо сходити на одну з запропонованих далі вистав, а ще – слідкувати за оновленнями акцій на театральні квитки на Покупоні. 

Вільний театр «ОКО» 

Якщо ви цінуєте глибокі сюжети, що транслюють до глядацької зали головні людські цінності та високі ідеї, якщо душевність, щирість та чуттєвість – це те, чого вам надто бракує у звичайному житті, приходіть до вільного театру «ОКО», де кожна вистава – це диво. А із знижками від Покупону ви можете заощадити 50% на квитках на будь-яку виставу. 

Спектакли театра «ОКО» отличаются особой душевностью и эмоциональностью
Спектакли театра «ОКО» отличаются особой душевностью и эмоциональностью 

Де: вільний театр «ОКО», Галицька вулиця, 10.
Ціна: від 120 грн.

Театр «Живаго» 

Творча команда театру «Живаго» позиціонує себе як новаторів та провокаторів на ниві театрального мистецтва. Вирушаючи на будь-яку виставу до «Живаго», ви повинні бути готові до творчих експериментів як у режисурі, так і в акторській грі, до незвичайного вибору декорацій та переосмислення традиційних тем, зокрема – табуйованих.   

Театр «Живаго» – квінтесенція оригінальності, провокаційності та концептуальності
Театр «Живаго» – квінтесенція оригінальності, провокаційності та концептуальності 

Де: театр «Живаго», Карманського вулиця, 6Б. 
Ціна: від 100 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! 

Гамлет

Якщо ви полюбляєте Шекспіра і не вважаєте класичну літературу нудною, то вам неодмінно прийдеться до смаку сучасна вистава знаменитої трагедії, головна роль в якій і по сьогодні – велика честь для будь-якого артиста.

«Гамлет» вічний – і це щоразу доводять нові вистави за класичним сюжетом
«Гамлет» вічний – і це щоразу доводять нові вистави за класичним сюжетом

Коли: 15 лютого, о 19:00.
Де: Театр естрадних мініатюр «І ляльки, і люди», Олександра Фредра вулиця, 6. 
Ціна: 120 грн.  

Стендап-комедія «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever» 

Різниця між двома статями через призму чоловічого бачення здається утертою темою, але тільки не в інтерпретації дотепної моновистави авторства бродвейського фаворита Роба Беккера! Чарівливий та яскравий Олексій Гнатковський у форматі стендап розповість вам, що ж думають чоловіки про жінок, і звідки ростуть ноги у взаємного недостатнього розуміння. 

Мало хто здатен так іскрометно вести монологи на публіку, як Олексій Гнатковський
Мало хто здатен так іскрометно вести монологи на публіку, як Олексій Гнатковський

Коли: 15 лютого о 19:00.
Де: Перший український театр для дітей та юнацтва, Академіка Гнатюка вулиця, 11.
Ціна: від 150 грн.

Програма для дорослих

У перерві між екскурсією та театром не забудьте й про інші розваги, які допоможуть весело скоротати час. А ще – про суперові акції від Покупона на найрізноманітніші види дозвілля.

Віртуальна реальність

Втомилися від одноманіття? Ласкаво просимо до віртуальної реальності, де ви отримаєте можливість відчути себе героєм зовсім іншої історії :). Відчиняйте нові світи, бийтеся з фантастичними ворогами без найменшої шкоди для себе, насолоджуйтеся повним зануренням у абсолютно незнайоме середовище – для цього достатньо просто одягти спеціальні окуляри. А з крутими знижками від Покупона вам не доведеться нервувати через економію :).

Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу
Щоб відчути себе героєм захоплюючої історії, достатньо просто зайти до VR-клубу

Фотосесія

Вихідні, крім усього іншого, – гарний привід потішити себе професійною фотосесією від кращих фотографів вашого міста. Це може бути романтична зйомка love story на двох, чи сімейна фотосесія з дітьми, а може, ви хочете оновити своє індивідуальне портфоліо? Зазирніть на Покупон за знижками на послуги фотографів і влаштуйте собі красивий вікенд, який залишиться не тільки у пам’яті, але й на світлинах.

Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини
Фотосесія – прекрасний спосіб відпочити від повсякденної рутини

Активний відпочинок

Працівники офісів як ніхто інший знають, як важливо хоча б пару разів на тиждень придати собі прискорення та забути про будь-які стільці, крісла та дивани. Тих, хто бажає розім’яти м’язи та розігнати по тілу кров, очікують акційні пропозиції на відвідування ковзанок, веселий тюбінг та лижні тури, а також інші активні розваги :).

Катання на тюбах з горок – кращої зимової розваги не вигадати
Катання на тюбах з горок – кращої зимової розваги не вигадати

Danny Worsnop, Asking Alexandria

Якщо ви ще не придумали, чим зайняти себе у недільний вечір, і при цьому вам подобається музика групи «Asking Alexandria» (або якщо ви просто фанат якісного хард-року та гітарних рифів), не пропустіть мега-подію цього лютого! Денні Уорсноп у Львові – і як би вам не важко було в це повірити, квитки на його концерт вже розлітаються як гарячі пиріжки, тож покваптеся ;).

Кількість квитків на концерт Денні Уорснопа – обмежена!
Кількість квитків на концерт Денні Уорснопа – обмежена!

Коли: 16 лютого о 21:30.
Де: Нічний клуб !FESTrepublic, Старознесенська вулиця, 24.
Ціна: від 500 грн.

Crazy Girls Sunday

Вихідні – час, коли треба тусити на славу. Подаруйте собі вибух яскравих емоцій, ставши гостем супер-крутої вечірки з кращими діджейками країни. Найгарячіші хіти, запальні танці, збадьорюючі напої та апетитні закуски – що ще треба для ідеального вечора напередодні чергового робочого чи учбового тижня?

Краще місце для гучних тусовок – нічний клуб «Malevich»
Краще місце для гучних тусовок – нічний клуб «Malevich»

Коли: 16 лютого о 21:00.
Де: Нічний клуб «Malevich», В’ячеслава Чорновола проспект, 2. 
Ціна: 50 грн, до 23:00 – вхід безкоштовний.

Смачні посиденьки

Якщо гучні вечірки не ваша тема, й кортить просто посидіти у теплій дружній компанії та смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Львову, знижки на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо вирушати нікуди не хочеться, і ви все ж таки зробили вибір на користь серіальчику вдома, то не забудьте про смаколики, які вам привезе один з сервісів доставки їжі за приємною акцією, а ще – про фільми, які піднімуть вам настрій :).

Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)
Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)

А вы уже решили, куда пойдете и чем займетесь на этих выходных? Делитесь планами и идеями в комментариях :).

2 коментарів
  • Софья

    Мы пойдем отмечать день влюбленных в какую-нибудь кафешку))Может и в кино, заодно заглянем, если буду билетики.

  • Марися

    Всім, хто любить театр рекомендую театр Живаго. Попезні вистави ві не побачите, але хлопці і дівчата грають як боги. Я була і на Відсутні і Мряка, часто на майстер-класах буваю. Це щось! Добре, що він є у вашом списку місць. Тут і знижку бачу на квитки. Супер взагалі.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *