Куди піти 15-16 лютого 2020 в Одесі: скажемо «ні» нудьзі

Не знаєте, куди себе подіти на вихідних, а всі багатообіцяльні анонси проходять повз вас? Досить це терпіти! Редакція Покупона щиро бажає врятувати вас від лютневої хандри, тому терміново ловіть супер-круту афішу найцікавіших заходів та ідей для відпочинку на будь-який бюджет та смак :).

Музеї та виставки

Кому до смаку спокійний відпочинок, той неодмінно відчує себе «у своїй тарілці», вирушивши на виставку чи до музею. До вашої уваги – найцікавіші варіанти цих вихідних, а в якості бонуса пропонуємо зазирнути на Покупон за знижками на інші виставки.   

Музей звуку

Всі ми розмовляємо по телефону, слухаємо музику, радіо, користуємося навушниками – розмаїття звуковідтворюючих апаратів вже давно нікого не дивує. А чим користувались наші батьки, бабусі та дідусі, більш віддалені предки? Саме про це розповість та продемонструє Музей звуку з його унікальною експозицією з грамофонів, радіол, музичних шкатулок та іншої ретро-техніки, котра була у вжитку протягом минулого століття.

Багато які апарати з експозиції Музея звуку досі працюють!
Багато які апарати з експозиції Музея звуку досі працюють!

Коли: вт-сб з 13:00 до 18:00.
Де: Музей звуку, Дворянська вулиця, 25.
Ціна: від 30 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше!

Музей цікавої науки

Задаватися питаннями про те, за якими законами працює наш Всесвіт, ніколи не пізно. Тож якщо ви цікавитеся фізикою, хімією та механікою небесних тіл, то вам обов’язково слід влаштувати собі екскурсію до Музею цікавої науки, аби дізнатися про щось нове та оновити старі шкільні знання.

Музей цікавої науки не залишить байдужими ані дітей, ані дорослих
Музей цікавої науки не залишить байдужими ані дітей, ані дорослих

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: Музей цікавої науки, Шевченка проспект, 4е.
Ціна: від 90 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 40%! 

Парад роботів

Якщо ви напам’ять знаєте три закони робототехніки, не можете жити без наукової фантастики та відчинені до інновацій майбутнього, вам точно треба йти на супер-сучасну виставку роботів, яка підкорює Одесу вже не перший тиждень! На «Параді роботів» на вас чекають більше 50 кіборг-експонатів з різних країн, включаючи Україні, робо-змагання, майстер-класи, зони віртуальної реальності та багато інших розваг! 

Фанати футуристики високо оцінять можливість подивитись на втілене майбутнє
Фанати футуристики високо оцінять можливість подивитись на втілене майбутнє

Коли: щоденно з 10:00 до 21:00.
Де: ТОЦ «KADORR», Єкатерининська вулиця, 27/1. 
Ціна: від 210 грн, а знижка від Покупона надає економію до 50% у будні дні та можливість взяти участь у розіграші Iphone 11! 

Виставка «Go & Sketch. Виставка дуже швидких замальовок»

Якщо ви думаєте, що художні виставки – це тільки про монументальний живопис чи імпресіоністські акварелі, то Музей імені Блещунова, який на честь свого 31-річчя відчиняє виставку скетчей різноманітної тематики, доведе вам зворотнє. Встигніть подивитись унікальну експозицію, створену руками неймовірно творчих людей!

Виставка швидких замальовок – прекрасна можливість переконатися, що скетчі теж можуть бути мистецтвом
Виставка швидких замальовок – прекрасна можливість переконатися, що скетчі теж можуть бути мистецтвом

Коли: щоденно з 10:30 до 17:30, крім середи.
Де: Одеський муніципальний музей особистих колекцій ім. А.В. Блещунова, Польська вулиця, 19. 
Ціна: від 30 грн.

Куди сходити з дітьми

Для дітей вихідні – найулюбленіший час, адже в ці дні немає школи, і можна спокійно розважатися та радіти життю (перед цим зробивши домашнє завдання, звісно :)). Щоб ви не ламали собі голову, чим зайняти улюблене чадо, подивіться, що ми для вас вигадали, і не забудьте стежити за оновленнями акцій на дитячі розваги на Покупоні – там ви знайдете не менш цікаві пропозиції. 

Прогулянка на коні

Мало яка дитина не мріє прокотитися на коні та відчути себе героєм чи героїнею пригодницького фільму. Саме час приміряти на себе роль чарівної феї та втілити її мрію у реальність: чимало які одеські кінні клуби пропонують послуги навчання їзді верхи, кінної прогулянки з інструктором і навіть тематичних фотосесій на конях. Не упустіть казкову можливість та обов’язково скористайтесь однією зі знижок на Покупоні.

Для дітей спілкування з конями – не тільки весела розвага, а щось на кшталт сеансу психотерапії
Для дітей спілкування з конями – не тільки весела розвага, а щось на кшталт сеансу психотерапії

Похід до Біопарку

Важко знайти дитину, яка б не полюбляла тварин, і особливо – живих, справжніх, на яких можна подивитися тут і зараз. Якщо ваше чадо не є виключенням з цього правила, беріть його та їдьте до одеського Біопарку: дивитись на тигрів, жирафів, черепах, сурикатів, мавп, ведмедів, кенгуру та інших красивих та потішних звірів. 

Бенгальський білий тигр
Бенгальський білий тигр

Коли: щоденно з 10:00 до 17:00.
Де: Біопарк, Тираспольске шосе, 22Ж.
Ціна: від 200 грн, зі знижкою від Покупона – дешевше на 40%! 

Кав’ярня з рептиліями

Якщо ваша дитина цікавиться не тільки крупними тваринами на кшталт тигрів та жирафів, але й холоднокровними звірятками, неодмінно відвідайте кав’ярню з рептиліями. Там ви не тільки зможете випити смачної кави або чаю та перекусити, але й поспілкуватися з дивовижними представниками тваринного світу, а ваше чадо – задовольнити свої дослідницькі потреби та дізнатись щось нове про братів наших менших :).

Відвідувачів кав’ярні з рептиліями чекає велике розмаїття симпатичних холоднокровних
Відвідувачів кав’ярні з рептиліями чекає велике розмаїття симпатичних холоднокровних

Коли: вт-чт, сб-нд – з 11:00 до 20:00, пт – з 11:00 до 19:00, пн – вихідний.
Де: Кав’ярня з рептиліями «Rept&coffe club», Ніжинська вулиця, 58.  
Ціна: від 80 грн, зі знижкою від Покупона – на 50% дешевше! Дітям до 6 років – безкоштовно.

Вистава «Маленький принц»

Добре всім відома казка Антуана Сент-Екзюпері – більше, ніж просто історія, і це розуміють не тільки дорослі, але й інтуїтивно відчувають діти. А завдяки талантові артистів, які перенесли чарівну історію-метафору на сцену, ви маєте змогу всією сім’єю зануритись у світлу атмосферу мудрої притчі для будь-якого віку.

Вистава «Маленький принц» - справжній ковток душевного світла й краси
Вистава «Маленький принц» – справжній ковток душевного світла й краси 

Коли: 15 лютого о 12:00.
Де: Одеський Театр юного глядача ім. Ю. Олеші, Грецька вулиця, 48А.
Ціна: від 80 грн. 

Що подитивися у кіно

Ну і, звісно, які ж вихідні без походу до кінотеатру? Тим більше, що зараз у прокаті стільки цікавих фільмів, а на Покупоні – круті знижки на квитки до кіно!

Хижі пташки

  • Прем’єра: 6 лютого 2020.
  • Жанр: бойовик, пригоди, кримінал.

Пригодницька історія чотирьох супергероїнь на чолі з божевільно класною Харлі Квін, що об’єдналися задля спасіння дівчинки Касандри Кейн від злого злочинного боса. 

Портрет дівчини у вогні

  • Прем’єра: 6 лютого 2020.
  • Жанр: драма.

Франція, 18 століття. Молода художниця малює весільний портрет дівчини, непомітно зближуючись з нею все сильніше.

Секс-бомба

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: біографія, драма.

Історія про трьох дівчат-журналісток, котрі наважилися першими виступити зі звинувачуваннями у домаганнях проти голови Fox News та Fox Television Stations.

King’s Man: Початок

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія, пригоди, бойовик.

Фільм перенесе вас на початок 20 століття, коли союз злих геніїв та жахливих тиранів загрожуватиме усьому людству, і тільки одна відважна людина повинна зітнутися із часом, аби зупинити загрозу.

Так близько до горизонту

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: драма, мелодрама.

В юної Джесіки все йде за планом: вона знає, ким стане після коледжу, і чого хоче від цього життя. Але все перевертається з ніг на голову, коли дівчина зустрічає та закохується у загадкового парубка Денні. Кохання гріє їхні серця і, здавалося б, щастя поряд, але всі мрії руйнуються в один момент…

Острів фантазій

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: жахи, фантастика.

На одинокому острові з розкішним курортом таємничий хазяїн виконує мрії всіх своїх гостей. Але за все потрібно платити і далеко не завжди грошима…

Гола правда

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія.

Компанія друзів приїздить в Одесу на відкриття нового клубу їхнього знаймового. У закладі багато розваг, і одна з них – детектор-рум, кімната із надто точним детектором брехні. Чому б не розважитись, задаючи незручні інтимні питання своїм друзям? Але іноді секрети краще тримати при собі.

Мій пес Ідіот

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: комедія.

Все починається з того, що письменник Анрі знаходить у своєму дворі величезного та немитого пса та забирає бідолагу до себе. Його окличка Ідіот – 80 кг дурнуватого, але дуже милого та харизматичного щастя. Як похитне звичний баланс дому дружба з новим членом сім’ї, дивіться у фільмі «Мій пес Ідіот».  

Їжак Сонік

  • Прем’єра: 13 лютого 2020.
  • Жанр: бойовик, фентезі, фантастика, комедія, сімейний, пригоди.

Супергерой Їжак Сонік та поліцейський Том Вачовські об’єднали свої сили, щоб протистояти злому доктору, який хоче захопити світ.

Театральні анонси

Життя не дарма порівнюють з театром, адже на театральній сцені актори у реальному часі проживають чужі долі та емоції, і на це точно не тільки слід подивитись, але й винести корисні уроки :).

«Іфігенія. Apofeoz» 

Стародавня, як людська цивілізація, історія про доньку царя Агамемнона Іфігенію у новій інтерпретації перенесена на підмостки театру «ТЕО». Міфологічний сюжет у обрамленні сучасної електронної музики, виражений за допомогою сучасної художньої мови та фантастичної гри акторів. 

Нове прочитання «Іфігенії» підкорить як шанувальників класики, так і цінувачів сучасної концептуальності
Нове прочитання «Іфігенії» підкорить як шанувальників класики, так і цінувачів сучасної концептуальності 

Коли: 15 лютого о 18:50.
Де: Театральний простір «ТЕО»,  Військовий узвіз, 18.
Ціна: від 200 грн.

«Фантоми» 

Здавалося б, 90-і були зовсім недавно, нібито вчора, але ось, про цю складну для нашої країни епоху вже розповідають зі сцени театру, немов про щось далеке, але… в той же час дуже близько та зрозуміле для багатьох. «Фантоми» – це прониклива «розповідь» про втрату надій та крах ілюзій, що настигнув багатьох людей у переламний період складних та суперечливих 90-х років…  

Вистава «Фантоми» – не з легких, але її варто побачити!
Вистава «Фантоми» – не з легких, але її варто побачити! 

Коли: 16 лютого о 18:00.
Де: Театральний простір «ТЕО»,  Військовий узвіз, 18.
Ціна: від 120 грн.

«Старики» 

Творча команда «Театру на Чайній» не перестає дивувати своїми шедевральними виставами. Цього разу – зворушлива та пронизлива вистава за твором талановитого італійського драматурга Альдо Ніколаї. У центрі сюжету – два старих чоловіка, котрі вирішили втекти від старості та вирушити на пошуки пригод… які їх, врешті-решт, знайшли самі.

«Старики» – зворушлива і водночас кумедна історія про зіткнення поколінь
«Старики» – зворушлива і водночас кумедна історія про зіткнення поколінь

Коли: 16 лютого о 19:00.
Де: «Театр на Чайній», Маразліївська вулиця, 34А.
Ціна: від 40 грн. 

І не забувайте слідкувати за оновленнями акцій на квитки до театрів, аби мати можливість не просто насолодитися сценічним дійством, але зробити це з приємною знижкою від Покупона :).

Жива музика

Складно уявити собі життя без музики. Вона – кращий провідник почуттів, емоцій та думок, особливо якщо слухати її наживо, бачачи перед собою виконавця та маючи можливість подякувати йому за мистецтво щирим захопленням та аплодисментами.  

Зимовий променад

Любителям класики неодмінно слід відвідати перший концерт з серії чотирьох музичних вечорів в Оперному. 15 лютого на сцені одного з найкрасивіших театрів світу пролунає опера «Паяци» Руджеро Леонкавалло, а 16 лютого – опера «Сільська честь» П’єтро Масканьї у виконанні симфонічного оркестру під керівництвом головного диригента театру В’ячеслава Чернухо-Воліча.

Розклад концертів «Зимового променаду» на 1-16 лютого
Розклад концертів «Зимового променаду» на 1-16 лютого 

Коли: 15 та 16 лютого о 18:30.
Де: Одеський Національний Академічний театр Опери та Балету, Чайковського провулок, 1.
Ціна: від 40 грн.

Концерт до Дня всіх закоханих

Для тих хто не встиг насолодитися романтичною атмосферою безпосередньо у День святого Валентина, симфонічний оркестр Одеської філармонії під керівництвом славетного диригента Хобарта Ерла підготував чудову тематичну програму на 15 лютого. Під час концерту ви почуєте музику Хачатуряна, Дунаєвського, Ромеро та інших знаних композиторів. 

Головний концертний зал Одеської філармонії
Головний концертний зал Одеської філармонії

Коли: 15 лютого о 19:00.
Де: Одеська обласна філармонія, Буніна вулиця, 15.
Ціна: від 50 грн.

Бумбокс

Фанати сучасної української музики, покваптеся придбати квитки на прем’єру нового альбому старого доброго «Бумбокса». «Таємний код: Рубікон» – так зветься нова збірка пісень популярного українського колективу, котрий зігріє вас у зимовий вечір у залі Одеської філармонії та подарує найтепліші та найяскравіші музичні спогади.  

Любимый украинцами коллектив представит фанатам свой новый альбом
Любимый украинцами коллектив представит фанатам свой новый альбом 

Когда: 16 лютого о 19:00.
Де: Одеська обласна філармонія, Буніна вулиця, 15.
Ціна: від 300 грн.

Програма для дорослих

Відпочинку багато не буває, тож не думайте, що наш список ідей вичерпується театрально-музичною програмою :). Приготуйтеся відірватися по повній з веселими анонсами, які побачите нижче, а в якості приємного додатку тримайте знижки на різноманітні розваги від Покупона. Ми не дозволимо вам знудитися у цей вікенд :). 

Квест

Якщо ви ще не вирішили, куди навідатися на вихідних великою дружньою компанією, зупиніть свій вибір на захопливому квесті. Ви можете вибрати гру будь-якої тематики: за мотивами улюбленого фільму, книги, хорор-квеста, та на кожен з них отримати супер-знижку від Покупона. 

Для сім’ї чи компанії друзів, які хочуть як слід розважитися, відмінним варіантом дозвілля стане квест
Для сім’ї чи компанії друзів, які хочуть як слід розважитися, відмінним варіантом дозвілля стане квест

Активний відпочинок

Пам’ятайте: рух – це життя! І не важливо, яка пора року надворі, зима чи літо, осінь чи весна, для кожної з них знайдуться свої захоплюючі та, головне, активні розваги. Це може бути сеанс катання на ковзанах, їзда верхи на конях, теніс або боулінг та більярд, – на щастя, на всі ці категорії Покупон надає мега-знижки, котрі дозволять вам не тільки отримати купу позитивних емоцій, але й значно заощадити.

Боулінг – одна з тих розваг, завдяки яким час минає непомітно
Боулінг – одна з тих розваг, завдяки яким час минає непомітно

Вечірка Love Party з Олег Кензов

Почніть відзначати вихідні вже з п’ятниці, тим більше, що останній день робочого тижня в цьому році випадає на День всіх закоханих! Драйвова і водночас романтична вечірка з танцями до самого ранку очікує на вас у нічному клубі «Ministerium», а спеціальний гість вечора Олег Кензов додасть святу особливої цікавинки.

Особливий гість романтичної програми – ведучий, співак та автор пісень Олег Кензов
Особливий гість романтичної програми – ведучий, співак та автор пісень Олег Кензов

Коли: 14 лютого о 22:00.
Де: Нічний клуб «Ministerium», Гоголя вулиця, 12.  
Ціна: від 300 грн. 

Сухішвілі

Навіть якщо ви до цього момента не дуже цікавилися культурою Грузії, у вас не вдасться не закохатися в неї після того, як ви своїми очима побачите, що вміють витівати ці хлопці та дівчата у колоритних національних костюмах. Всі один одного краще з гордою поставою, граціозні та статні, танцюристи ансамблю «Сухішвілі» підкорять вас злагодженістю рухів та справжньою грузинською харизмою!   

Від граціозних танцюристів ансамблю «Сухішвілі» неможливо відвести погляд
Від граціозних танцюристів ансамблю «Сухішвілі» неможливо відвести погляд 

Коли: 15 лютого о 16:00 та 19:00.
Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, Пантелеймонівська вулиця, 3.
Ціна: від 450 грн.

Смачні посиденьки

Якщо гучні вечірки не ваша тема, й кортить просто посидіти у теплій дружній компанії та смачно поїсти, то до ваших послуг кращі кафе та ресторани Одеси, знижки на відвідування яких ви можете знайти на Покупоні. А якщо вирушати нікуди не хочеться, і ви все ж таки зробили вибір на користь серіальчику вдома, то не забудьте про смаколики, які вам привезе один з сервісів доставки їжі за приємною акцією :).

Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)
Іноді для відпочинку достатньо просто гарної компанії та смачної кави :)

Таки куди ви підете на цих вихідних? :) Діліться планами та ідеями у коментарях. 

1 коментар
  • Анна Д.

    Потащили как-то меня дети в кафе с рептилиями. Я их жутко боюсь, но детям понравилось. синие лягушки, жуки огромные, змеи. Девочки рассказываю и показывают конечно грамотно и с такой любовью к ним)))) Можно съесть что-то и кофе выпить, если аппетит на пропадет))))))). Но людей много, много поклонников земноводных приходит)))))

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *