Куди поїхати відпочивати: 11 ідей відпочинку у серпні

Куди поїхати відпочивати: 11 ідей відпочинку у серпні

Куди поїхати відпочивати у серпні – актуальне питання у сезон літніх відпусток. Цього місяця зазвичай тепла та сонячна погода, температура в середньому +25-28 градусів, яка найкраще переноситься, звичайно ж, у місцях вічної сієсти – на курортах. PokuponBlogTeam розповість, куди поїхати на відпочинок у серпні, де відпочити в Карпатах влітку, куди з’їздити на вихідні за місто чи до моря – і все це зі знижками до 60% 😎⛱

Акції
SPA-відпочинок на цілий день у будні у «Вишеград»
Вишгород (Київська область), Спаська вулиця, 25
-68%
1900 грн
599.0 грн
Виграй SPA-відпочинок восени у Трускавці
Трускавець (Львівська область), Івана Мазепи вулиця, 1В
-100%
0 грн
20 грн
Показати всі
203 акцій

Де відпочити в Карпатах влітку

Буковель

Поїхати у гори у серпні

Де відпочити в горах – фешенебельний Буковель давно перестав бути чимось неймовірним. Розвинена інфраструктура та розмаїття розваг приваблюють туристів і взимку, і влітку. Чого тільки варте найбільше в Україні штучне озеро Молодості у селі Поляниця Івано-Франківської області, екстремальні атракціони, гірські маршрути від найлегших до найскладніших, мальовничі водоспади, прогулянки на квадроциклах тощо.

Завдяки знижкам Покупону до 45% на кращі готелі Буковеля та прилеглих курортів – Татарів, Яремче, Яблуниця – вирішення питання, де відпочити в Карпатах влітку, може бути доволі бюджетним. Не відмовляйте собі в задоволенні – обирайте, куди поїхати, та бронюйте вже зараз 😍👇

«Blueberryhouse Hotel» (Поляниця): 2 доби відпочинку для двох за 3680 4600 грн з проживанням у номері стандарт та континентальними сніданками.

Спа-готель Гора (Поляниця): 3 дні проживання для двох за 8879 11100 грн – зі сніданками, плаванням у відкритому панорамному басейні з підігрівом, спа-релаксом (хаммам, мультисауна, фітобар), користуванням дитячим майданчиком та літньою терасою.

Акції
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Milli & Jon»
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище
-25%
5500 грн
4125.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
11 акцій

Мигове

Поїхати на відпочинок у Мигово у серпні

Куди поїхати відпочивати у серпні, якщо кортить усамітнення та спокою? Тихе курортне селище Мигове оточене горами та хвойними лісами. Взимку сюди приїжджають кататися на лижах, а влітку – гуляти гірськими стежками, збирати гриби та ягоди, пити мінеральну воду.

Де відпочити у Карпатах у Миговому? До вашої уваги – оренда будинку Карпати «Provintsia». Це двоповерховий котедж у стилі прованс в оточенні мальовничої природи. У вартість 5699 7600 грн входить 2 дні проживання в котеджі з 2 спальнями для компанії до 6 осіб та користування відкритим літнім басейном. У готелі є Wi-Fi, приватна парковка та мангал для бажаючих влаштувати вечірнє барбекю.

Акції
Від 2 ночей для компанії в котеджі «Provintsia»
Мигове (Чернівецька область), Горкутська вулиця, 38
-25%
7600 грн
5699.0 грн
Від 2 ночей на віллі в комплексі «Provintsia»
Мигове (Чернівецька область), Горкутська вулиця, 38
-25%
10000 грн
7499.0 грн
Показати всі
2 акцій

Куди поїхати на Закарпатті в серпні

Куди поїхати на Закарпатті в серпні

Гірські долини Закарпаття багаті на курорти, історичні пам’ятки, мінеральні джерела та гарні пейзажі. Відпочинок у цих місцях можна зробити максимально різноманітним, поєднавши оздоровчий релакс у хвойних лісах з екскурсіями Ужгородом, Мукачевим та місцевими замками. Класних варіантів, куди можна поїхати на Закарпатті, безліч. Найпопулярніші курорти Закарпаття – Іршава, Кваси, Тур’я Поляна, ВиноградівОсій – вже чекають на гостей. 

Іршава

Де відпочити в Закарпатті влітку – пропонуємо курорт Іршава, це старовинне село з багатою історією. Тут тихо, спокійно і красиво, тому якщо ви шукаєте, де дешево відпочити в серпні з сім’єю або другою половинкою, не проходьте повз.

Рекомендуємо зупинитись у готельно-ресторанному спа-комплексі «Астур» в Іршаві: за 2 дні відпочинку на двох ви заплатите 2675 3700 грн. У пакет входить дворазове екохарчування, відвідування спа до 5 годин на день (дорослий та дитячий басейни з підігрівом, шийний масаж, джакузі, шезлонги), більярд, спортивна рибалка (з можливістю замовити приготування улову в ресторані), користування барбекю-зоною, відпочинок в альтанках, купання в озері.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням в «Астур» на Закарпатті
Іршава (Закарпатська область), Собатине урочище
-30%
3700 грн
2675.0 грн
Показати всі
1 акцій

Виноградів

Де можна відпочити в Карпатах – гарним рішенням стане закарпатський курорт Виноградів – невелике місто з величезною кількістю історичних пам’яток. Старовинний костел, середньовічний замок, палац Перені, музей леквару (закарпатське сливове повидло) – далеко не повний список, що можна подивитися у Виноградові.

Для гарної відпустки пропонуємо готель «Чорна скеля». У вартість 5999 8000 грн входить 2 дні проживання для двох із дворазовим харчуванням, відвідуванням відкритого басейну з шезлонгами, спа-релаксом у хамамі та джакузі, грою у настільний теніс.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням і басейном в Чорна скеля
Виноградів (Закарпатська область), Віннички урочище
-25%
8000 грн
5999.0 грн
Від 2 ночей восени з сніданками у «Чорна скеля»
Виноградів (Закарпатська область), Віннички урочище
-25%
6000 грн
4499.0 грн
Показати всі
2 акцій

Шукаєте цікаві тури в Карпати у серпні, щоб провести незабутній літній вікенд? Бронюйте тур вихідного дня Закарпаття-Синевир-Косино від туроператора «Miracle Travels». У вартість 5244 6700 грн на одного входить проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, трансфери та екскурсії, проживання в готелях, харчування, медична страховка.

Акції
Тур вихідного дня до Карпат з «Miracle Travels»
Вся Україна
-22%
6500 грн
5015.0 грн
Показати всі
66 акцій

Київська область куди поїхати

Заміський відпочинок у серпні

Не завжди є можливість їхати кудись далеко, за межі країни, інколи навіть області. Куди можна поїхати в Київській області у подібній ситуації? У таких випадках перезавантажитися з легкістю допоможе невеличкий вікенд у заміському готелі, де ви поринете у світ спа-задоволень, смачної ресторанної їжі, активних розваг на природі або лінивої нірвани на шезлонгу біля басейну. Тут ви знайдете всі вигідні пропозиції щодо заміського відпочинку на Покупоні, а ми рекомендуємо 😍👇

«Лісова казка» (Рокитне): 4 дні проживання для компанії до чотирьох за 7999 10000 грн грн – з плаванням у басейні з підігрівом, користуванням мангалом.

Сезони СПА (Козин): 1 день відпочинку для двох за 3199 3900 грн, у вартість входить Welcome Drink на двох, сніданок, релакс у фінській сауні, плавання у відкритому басейні з підігрівом, користування шезлонгами з парасольками, заняття на кардіотренажерах та гра в більярд.

Райський дворик (Погреби): 1 доба проживання для двох за 2399 3800 грн – зі сніданками, відвідуванням літнього басейну з шезлонгами, грою у настільний теніс, користуванням дитячим майданчиком та відкритою терасою.

«Severynivka Club» (Северинівка): 1 день відпочинку для двох за 2699 3420 грн, у вартість входять сніданки та романтичні вечері, користування альтанкою з мангалом або пічкою для казана на вибір, 2 години велопрогулянки у лісопарковій зоні.

«У Марусі» (Миколаївка): 1 доба відпочинку на двох у маленькому глемпі (куполі) за 719 900 грн – з користуванням спільною кухнею, купанням в озері, відвідуванням міні-зоопарку, мотузкового парку та дитячого майданчика, грою у бадмінтон та волейбол.  

«Greenhouse» (оренда будинку під Києвом, Воропаїв): 3 дні відпочинку для компанії до 10 осіб за 20249 27000 грн – у вартість входить проживання у двоповерховому будинку та користування барбекю-зоною. 

Акції
Від 1 ночі відпочинку у комплексі «Krakow»
Київ, Брест-Литовське шосе, 8А
-26%
1195 грн
885.0 грн
Від 1 ночі з харчуванням у Золоті Піски на Дніпрі
Куліші (Дніпропетровська область), Зелена вулиця, 1Ж
-42%
4500 грн
2599.0 грн
Показати всі
66 акцій

Куди поїхати Львівська область

Славське

Курорт Львівської області Славське

Курорт Львівської області Славське популярний не лише лижами взимку. З початку літа до серпня сюди приїжджають любителі трекінгу, турпоходів у гори, річкових сплавів, м’якої літньої засмаги та нірвани на тлі природи. Дивіться, де можна зупинитися та пристойно заощадити на проживання 👇

Зупинитись можна у готелі «Калина» – за 2 дні відпочинку на двох ви заплатите лише 1699 2800 грн. У цю суму входить проживання в номері стандарт, дворазове харчування, гра в більярд щодня, оренда альтанки та мангалу один раз за період проживання.

Ясениця-Замкова

Ще одне місце, де можна відпочити у серпні – Ясениця-Замкова. Це невелике село у найбільш гірському районі Львівщини – Старосамбірському. Курорт пропонує недорогий відпочинок у Карпатах, гарну природу та унікальні пам’ятки. Візитна картка села – дерев’яна церква Собору св. Архістратига Михаїла з традиційною карпатською дзвіницею 18 століття, всередині якої розташований музей народного побуту.

Рекомендуємо зупинитися на базі відпочинку «Бойківський двір»: у вартість 1789 2560 грн входить 2 дні проживання для двох у номері стандарт – зі сніданками, відвідуванням спа-центру, фінської сауни, басейну (в сауні, критого з мінеральною водою та літнього), грою у теніс та більярд, користуванням дитячим майданчиком.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у «Калина» у Славському
Славське (Львівська область), Івана Франка вулиця, 67А
-39%
2800 грн
1699.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками та SPA в «Гранд Алекс»
Трускавець (Львівська область), Івана Мазепи вулиця, 1В
-22%
2780 грн
2224.0 грн
Показати всі
25 акцій

Де відпочити у серпні – лікувальні курорти

Трускавець

Лікувально-оздоровчий відпочинок влятку у Трускавці

Один із найпопулярніших лікувально-оздоровчих курортів, де у серпні вам не загрожує спекотна спека. Адже навіть +30oC легко переноситься за рахунок рясної тіні дерев. Трускавець – спокійне, зелене та цікаве містечко. Тут ви можете пропити курс унікальної мінеральної води Нафтуся, яка лікує та профілактує безліч хвороб.

Рекомендуємо зупинитися у готелі  «Соламія»: за 3709 4640 грн ви отримаєте 2 дні відпочинку на двох з триразовим харчуванням і всіма необхідними зручностями.  

Сатанів

Шукаєте, куди можна поїхати відпочивати, щоб і оздоровитись, і отримати купу яскравих вражень? Селище Сатанів у Хмельницькій області – курорт «два в одному». Тут на вас чекають захоплюючі екскурсії історичними місцями, включаючи Сатанівський замок і старовинний монастир, а також цілющі джерела мінеральної води. Знижки від pokupon.ua допоможуть організувати відпочинок за бюджетними цінами.

Куди можна поїхати на відпочинок? Завітайте до «VitaPark Сонячний Прованс»: 3 діб проживання для одного обійдуться у 5145 6432 грн, до вартості входять сніданки та вечері, користування бюветом мінеральної води «Нафтуся Збручанська», консультація лікаря, плавання у відкритому басейні з підігрівом, заняття в тренажерному залі з консультацією фітнес-тренера, відвідування кінотеатру, розваги для дітей, скандинавська ходьба, гра у настільний теніс та більярд. 

Акції
Від 2 ночей зі сніданками та SPA в «Гранд Алекс»
Трускавець (Львівська область), Івана Мазепи вулиця, 1В
-22%
2780 грн
2224.0 грн
Від 3 ночей з харчуванням і лікуванням у Конвалія
Трускавець (Львівська область), Помирецька вулиця, 55
-20%
3750 грн
2999.0 грн
Показати всі
16 акцій

Читайте також:
✔️Літній відпочинок у Буковелі – топ готелів з басейном
✔️Куди поїхати на море – найкращі курорти України
✔️Модні ідеї літнього манікюру
✔️Найцікавіші тури та екскурсії по Україні
✔️10 аналізів, які необхідно здавати щороку
✔️Куди сходити з дитиною у Києві: дитячі розваги столиці

Куди поїхати в Одеській області

Де відпочити на морі – це питання цікавить всіх, хто воліє проводити спекотні дні на пляжі. Довго думати не доведеться – їдьте до Одеси, де до кінця літнього сезону 2024 року офіційно планують відкрити 20 пляжів. Море також можна замінити або доповнити прозорою блакиттю басейну в комфортабельному готелі далеко від галасливого міста. Розбавити лінивий відпочинок пропонуємо прогулянками та гастрономічним турне в ресторани Одеси, екскурсіями визначними пам’ятками, дегустацією устриць на Тилігульському лимані або вина на винзаводі в Шабо.

Відпочинок в Одесі влітку

Такий вікенд – чудова ідея як для самостійного відпочинку, так і для відпустки вдвох або з дітьми. Розповідаємо, де зупинитись на літній відпочинок біля моря 👇

Спа-комплекс Аква Парадайз Одеса: 1 доба відпочинку для двох за 2625 3500 грн, у вартість входить проживання в номері люкс або люкс-резиденція, плавання в літніх басейнах (на території сусіднього готелю), користування зимовим пляжем з шезлонгами, закритим басейном з артезіанською водою, заняття на тренажерах.

«Гірський орел» (Затока): 2 дні проживання для двох за 1449 1800 грн – з плаванням у відкритому басейні, користуванням дитячим майданчиком та альтанками, грою у волейбол та футбол, відвідуванням пляжу (знаходиться за 100 метрів від готелю). 

Акції
Від 3 ночей влітку на базі «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-24%
2580 грн
2059.0 грн
Від 3 ночей на базі відпочинку «Міраж» під Одесою
Коблево (Миколаївська область), Курортний проспект, 50А
-20%
1800 грн
1439.0 грн
Показати всі
6 акцій

Житомирська область куди поїхати

Куди можна поїхати відпочити, якщо ви мешкаєте в Житомирській області і немає можливості вирушити далі заміського готелю? Рекомендуємо готель «Чудодієво» (Вишпіль): 1 день відпочинку для двох за 2449 3500 грн, у вартість входять сніданки, 2 години спортивної риболовлі, 2 години скандинавської ходьби, 1 година настільного тенісу, 1 година прокату човна або катамарану. 

Акції
Від 2 ночей у котеджі в комплексі «Радомишль»
Радомишль (Житомирська область), Плетенецька вулиця, 1
-20%
4000 грн
3199.0 грн
Від 1 ночі відпочинку зі сніданками у «Чудодієво»
Вишпіль (Житомирська область), Лісова вулиця, 47
-30%
3500 грн
2449.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте також:
✔️Найкращі комплекси з басейном під Києвом
✔️Лавандові поля України – топові локації для фотосесії
✔️Де відпочити влітку на Закарпатті: найкращі готелі з басейном
✔️Літній табір – куди відправити дитину на відпочинок
✔️Куди піти з дитиною у Львові: найкращі ідеї

А ви вже вирішили, куди можна поїхати у серпні? Можливо, у вас є свої ідеї на тему, куди можна поїхати на відпочинок, де краще відпочити в Карпатах? Діліться у коментарях 😉

4 коментарів
  • Дарья

    Я вот посмотрела на эту красоту (фотки), и аж слюнки текут. Так хочется оказаться там прямо сейчас, причем не важно на море или в горах) наверно пора задуматься и поехать в отпуск. Покупон спасибо за вдохновение)

  • Tanya

    у меня отпуск уже был в июле, отдыхали под одессой, очень понравилось) море было такое прозрачное и теплое. на август планы как можно больше ездить на природу на выходных,устраивать пикники и гулять в лесу

  • Анна

    Очень круто в горах летом) собираемся этим летом в Карпаты и на Говерлу, хорошо что на покупоне есть уже готовые предложения туров – очень удобно, не нужно тратить время и организовывать поездку)

  • Наталья

    Яркий и полный обзор курортов Украины, супер) Действительно, направлений по отдыху и туризму множество. Так как живем в Запорожье, само собой – Кирилловка, Бердянск, Степановка Первая, Степок, Геническ – были везде. Каждый курорт Азова хорош, дело лишь в уровне комфорта выбранной базы. И в том, что более важно – уединение (Степановка, Степок, Бирючий) или тусовка (центр Кирилловки, Бердянска), инфраструктура (аквапарк, дельфинарий, бары, дискотеки).
    Мечтаю открыть для себя новые направления отдыха – очень понравилась ваша раскладочка по Одессе, Карпатам. Спасибо)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *