Коворкінги у Києві – де попрацювати, коли немає світла, і скільки це коштує

Коворкінги Києва

Із загостренням російської агресії українців спіткала нова біда – аварійні і планові віялові відключення електроенергії з метою відновлення і втримання системи електропостачання. Відсутність світла годинами, а подекуди й днями, особливо гостро відчули школярі і студенти на дистанційному навчанні, фрілансери і штатні працівники, які працюють дистанційно, або ж компанії, які ще не оснащені автономним живленням за рахунок власних генераторів. Ведення авторського блогу, SMM, програмування, онлайн консультування, рекрутування тощо – без світла та стабільного інтернету робота стає неможливою.

BlogPokuponTeam зробила добірку незламних френдлі коворкінгів Києва з безперебійним живленням ⚡️ і Wi-Fi, де можна працювати і навчатись навіть під час блекауту. Беріть на замітку і хай відключення світла не зривають вам дедлайни та не псують нерви ???

Акції
Знижка на абонемент у коворкінгу «New Gene»
Київ, Соборності проспект, 19
-50%
0 грн
20.0 грн
Абонемент на робоче місце у «IC coworking»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-30%
400 грн
279.0 грн
Показати всі
2 акцій

Читайте в нашому огляді:

Безкоштовні коворкінг-хаби

Основна перевага таких coworking спейсів очевидна – безкоштовне користування. Проте часто тут важко знайти вільне місце і розетку, адже попит на можливість безкоштовно попрацювати під час вимкнення світла доволі високий.

«Незламний хаб» в «Епіцентрі»

В одному з центрів крупної мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» на Почайній у Києві діє безкоштовний коворкінговий хаб на 300 зручних робочих місць зі стабільним інтернетом та світлом. Для дітей обладнана спеціальна м’яка зона для відпочинку та навчання онлайн у разі відключення світла вдома.

«Незламний хаб» в «Епіцентрі»

? проспект С. Бандери, 11-А, 3 поверх. ? За графіком роботи будівельного центру, щодня з 08:00-21:00. Під час повітряної тривоги не працює.

ТРЦ з безкоштовними коворкінг зонами

  • «Містечко незламності» на «Даринку» – обладнане потужними генераторами і Starlink, є 4 зони з безперебійним Wi-Fi і ще більше для відпочинку, перекусу та підзарядки гаджетів (понад 1000 місць), pet-friendly зона, вбиральні, медпункт, продуктові магазини. ? вулиця Якова Гніздовського, 1а, ТРЦ «Даринок». ? Працює щодня з 10:00 до 20:00.
  • Energy Space у торгівельних центрах «Проспект» (? Гната Хоткевича вулиця, 1В, Чернігівська) і «РайON» (? вул. М. Лаврухіна, 4, Лісова) на лівому березі. Є світло, Wi-Fi, розетки, фуд-зона для розігріву їжі.
  • Безкоштовний коворкінг хаб у центрі Києва у торгівельному центрі ЦУМ, 6 і 7 поверхи (? вул. Хрещатик, 38). Працює щодня з 10:00 до 21:00, вхід вільний.
  • Пункт незламності в «Ocean Plaza» (?вул. Антоновича, 176, Либідська). 
  • Пункт сили в ТРЦ «Respublika Park» (? Кільцева дорога, 1А, Теремки).
  • Енерджі Хаб в «Dream yellow» на Оболоні у Києві, 2 поверх в атріумі «Франція» (? Оболонський проспект, 1Б). Є Wi-Fi, світло, розетки, питна вода, ігрова дитяча зона, книжки.

Зверніть увагу, що попри наявність безперебійного живлення та стабільного інтернету при оголошенні повітряної тривоги торгівельні центри зачиняються, а відвідувачі повинні якомога швидше прослідувати у найближче укриття. 

Акції
Знижка 30% на ковзанку в ТРЦ Dream
Київ, Оболонський проспект, 1Б
-30%
0 грн
14 грн
Знижка до 45% на гру в боулінг у клубі «Brooklyn»
Київ, Оболонський проспект, 21
-45%
0 грн
30.0 грн
Показати всі
4 акцій

Коворкінг центри Києва

«Coworking Dice»

У «Coworking Dice» можна не лише працювати і робити конспекти, коли вдома немає світла, але й відволікатись від буденності і весело провести час, граючи у настільні ігри. Центр знаходиться у районі Голосієво в Києві, цінова політика бюджетна.

«Coworking Dice» – коворкінг у центрі міста
«Coworking Dice» – коворкінг у Києві

? вул. М. Ломоносова, 46/1. ? Графік роботи Пн-Нд з 9 до 20:00. ? Ціни: 60 грн/година, 300 грн/день, на ігровий час діє знижка 50% від Покупон.

IC coworking

Зручний, комфортний, світлий хаб для колективної роботи «IC coworking» розташований у розважальному шопінг молі «Блокбастер». Якщо ви з дитиною і потрібно попрацювати годину-день, тут ви легко знайдете дітлахам заняття – ігрові кімнати, лазерні розваги тощо. 

IC coworking

? просп. Степана Бандери, 36. ?Пн-Чт з 10:00 до 20:00 і Пт-Нд з 10:00 до 20:30. ? Вартість незакріпленого місця: 100 грн/год і 400 грн/день.

Акції
До 60 хвилин гри в лазертаг у клубі «Лазерні бої»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-46%
220 грн
119.0 грн
Абонемент на робоче місце у «IC coworking»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-30%
400 грн
279.0 грн
Показати всі
6 акцій

Generator (GNRTR)

Коворкінг «Генератор» – ще одна локація, де можна плідно попрацювати, коли вдома вимкнули світло. Довільний офіс у серці Києва, у 10 хвилинах пішки від метро Майдан Незалежності у Маріїнському парку. Недорогі робочі місця можна знайти в Open Space – 200 грн на добу, вміщує одночасно до 100 осіб, потрібно попередньо бронювати.

В центрі також є:

  • приватні офіси;
  • персональний простір для підприємців, топ-менеджерів, С-level;
  • кімнати для переговорів;
  • лаунж зона;
  • тераса;
  • зали для конференцій та проведення івентів;
  • власне бістро.
Коворкінг «Генератор» – ще одна локація, де можна плідно попрацювати, коли вдома вимкнули світло

? Київ, вул. Грушевського, 3. ? Пн-Нд з 9:00 до 18:00, є можливість продовження робочого часу до 21:00, залежно від тривалості відключень світла протягом дня та технічного стану генератора. ? Ціна: від 200 грн доба.

Коворкінг у Софії Київській

З 16 січня 2023 року на території національного заповідника «Софія Київська», у самому серці Києва, запрацював невеличкий затишний коворкінг «Софіт». Тут забезпечили безперебійне електропостачання, швидкісний інтернет та укриття на випадок повітряної тривоги. Місце можна забронювати за телефоном 063 991 95 70. 

Коворкінг у Софії Київській у самому сердці міста

?Київ, вул. Володимирська, 24, в будинку консисторії «Хлібня». ? Пн-Пт з 9:00 до 18:00. ?Вартість: 1 година 100 грн, можна придбати абонемент на тиждень.

Перемога

Робочий простір «Peremoga» у центрі Києва, в 7 хвилинах від станції Золоті Ворота. Тут облаштовані зручні робочі місця для фрілансерів та вільно найманих працівників, яким час від часу потрібно десь працювати під час вимкнень електроенергії вдома. Передбачений цілодобовий формат з доступом у саму будівлю і кімнату 24/7 по карті-ключу, за умови оплати фіксованого місця. Нефіксовані робочі місця в коворкінгу доступні лише з 8:00 до 20:00 без вихідних.

Робочий простір «Peremoga» у центрі Києва

? Коворкінг знаходиться за адресою Ярославів Вал, 15. ? Місце коштує – 600 грн/день або 120 грн/година. У вартість перебування входить чай, кава та печиво, користування велопарковкою.

Освіторія Хаб

«Освіторія Хаб» на Арсенальній у центрі Києва – надсучасний креативний простір для просвітницької діяльності. Сюди можна завітати на творчі посиденьки, семінари, тренінги, розважальні івенти, дізнатися про нові освітянські тренди, а також попрацювати за відсутності світла вдома. 

Коворкінг спейс розрахований на 40 робочих місць, є 6 приватних офісів, скайп-будки, кімнати для перемовин, комірки для зберігання особистих речей, принтер, сканер, безкоштовна бібліотека, кухня, лаунж-зона, дитяча кімната, душ і вбиральня. 

Коворкінг «Освіторія Хаб» у центрі Києва
Коворкінг «Освіторія Хаб» у центрі Києва

? вул. Князів Острозьких, 2. 

«Workit Space» на Нивках

«Workit» – це не просто коворкінг для фрілансерів, а сучасна територія для праці і розваг. Якщо шукаєш де попрацювати, коли вдома вимкнули світло, цей простір може стати у нагоді. 

Тут пропонують:
✔️Вільне місце у open space.
✔️Автономні світло та інтернет.
✔️Власний ресторан, але ти також можеш брати перекус з собою або замовити доставку улюблених суші і піци зі знижками до 60% від Покупон
✔️Фліпчарти, принтер та інше обладнання.
✔️Доступ до кімнати зідзвонів.
✔️Неймовірно комфортні м’які релакс-зони та локації для відпочинку.

«Workit Space» на Нивках

? вул. Марка Безручка, 24. ? Пн-Пт з 9:00 до 18:00. ?Вартість: 300 грн день.

Акції
Знижка 56% на суші-сети «5 хітів» та «Маскарад»
Київ, Симиренка вулиця, 22Б
-56%
0 грн
40 грн
Знижка 53% на суші-сет «Сушіманія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-53%
0 грн
30 грн
Показати всі
31 акцій

Коворкінг простір «Kooperativ»

«Kooperativ» – це просторий, зручний і безпечний бізнесовий спейс для вирішення робочих питань, командних зустрічей, відпочинку і творчості. Є робочі місця у спільній зоні, окремі кабінети, конференц хол для проведення лекцій, семінарів, тренінгів тощо, лаунж і руф зона. Підходить як менеджерам топ ланки, управлінцям, так і фрілансерам.

Індивідуальні місця передбачені у лаунж зоні. Сплативши вартість ви стаєте повноцінним резидентом Kooperativ і отримуєте доступ до всіх сервісів та можливість працювати у загальних просторах: амфітеатрі, лаунж, кухні, терасі. У вартість входить користування:

  • Zoom капсулами (можна користуватися скільки треба, бронювати не потрібно);
  • Інтернетом;
  • Допомогою адміністратора;
  • Принт зоною;
  • Канцелярією;
  • Кавомашиною, кулером;
  • Спальними капсулами;
  • Душовими кабінами.
«Kooperativ» – це просторий, зручний і безпечний бізнесовий спейс для вирішення робочих питань, командних зустрічей, відпочинку і творчості

? вул. Січових Стрільців, 23А. ? Вартість: 20$ на день, 100$ на тиждень, 200$ на місяць. Графік роботи: щодня з 5:00 до 23:00.

Creative Quarter

Креативна мережа коворкінгів «Creative Quarter» на Подолі та у центрі столиці. Простір обладнаний дизельними генераторами, підземними укриттями, безперебійним оптоволоконним інтернетом і старлінками. Понад 300 гнучких офісів з усіма потрібними для бізнесу та фрілансу послугами з цілодобовим доступом для резидентів.

Креативна мережа коворкінгів «Creative Quarter» на Подолі та у центрі столиці

?Спортивна площа, 1 (ТРЦ «Gulliver»), вул. Ярославська, 58 (бізнес-центр «Astarta») ? Ціна однієї години роботи у коворкінгу стартує від 10 $ (близько 370 грн) у лаунж зоні.

«Your Coworking»

Мережа сучасних коворкінгів бізнес рівня на правому березі Києва – на Лукянівці, у центрі на площі Льва Толстого, Дорогожичах, Васильківській. Кожна з 4-х локацій пропонує безперебійний доступ до електроенергії, оптоволоконного інтернету, опалення та водопостачання.

Гостям пропонують:

  • опен спейс приміщення для роботи і навчання;
  • окремі кабінети;
  • переговорні кімнати;
  • загальна кухня;
  • м’які куточки відпочинку;
  • комфортно обладнані укриття, де можна перечекати повітряну тривогу.
«Your Coworking» мережа сучасних коворкінгів у Києві

? Адреси у Києві: вул. Саксаганського 53/80, вул. Олени Теліги, 6, вул. Пимоненко, 13; пров. Охтирський, 7. ? Графік роботи: цілодобово з урахуванням комендантської години, генератор працює з 8:30 до 18:30. ? Ціни: від 100$ за 2 тижні. 

Пункт незламності у ТРЦ «Silver Breeze»

На лівому березі Києва відкрився ще один пункт незламності, актуальний для фрілансерів, – у торгівельному центрі «SilverBreeze» на Дніпровській набережній. На першому поверсі облаштували робочий простір площею 1 200 квадратних метрів із загальними зонами та закритими кімнатами для проведення колів. Тут постійно є світло та опалення, стабільний швидкісний інтернет, кава, власна кухня за розігріву їжі і перекусу. На території центру працює супермаркет.

Пункт незламності у ТРЦ «Silver Breeze»

? Київ, проспект Павла Тичини, 1-В. ? Графік: з 10:00 до 21:00 без вихідних. ? Ціни: 350 грн/день або 4000 грн/місяць.

Кавʼярні і ресторани з коворкінг зонами

«Львівські пляцки»

Затишна кав’ярня «Львівські пляцки» у центрі Києва на Театральній та на Контрактовій площі послужить не лише місцем для смачного перекуса штруделями й тістечками з ароматною кавою або какао, але й прихистком для фрілансерів і пунктом сили. У пекарні завжди є світло, тож можна прийти відпочити всією родиною та попрацювати, коли вдома вимкнули світло ?

@pokupon.ua

??Смачні штруделі, сирники, запашна кава і какао у «Львівських пляцках» у Києві зі знижкою 40% ? шукай посилання на pokupon.ua ?псс… можеш взяти ноут і попрацювати тут. #львівськіпляцки #депоїстикиїв #штрудель #кавярнікиєва #знижкиукраїна #смачнаїжакиїв

♬ som original – ❅ ↝ ????? ↜ ❅

?вул. Спаська, 5, вул. Б. Хмельницького, 10. ? Пн-Нд 9:00-21:00. ? Середній чек 200 грн, або дешевше зі знижкою 40% від Покупон.

Сімейний ресторан «Бelkin»

Коли вимикають світло і зникає інтернет, ви можете спокійно попрацювати у ресторані «Бelkin» без оплати за робоче місце. Фіксований депозит – 200 грн. На ці гроші можна замовити їжу або напої – тут пропонують спеціальне коворкінг меню для швидкого корисного перекусу без відволікань від роботи або навчання. 

Є генератор, світло, стабільний Wi-Fi, розетки, подовжувачі. У ресторан пускають з домашніми тваринами, у прохолодний сезон працює гардероб, палити у приміщенні заборонено. На випадок повітряної тривоги в закладі є укриття.

Сімейний ресторан «Бelkin»

?проспект Перемоги, 40. ? Пн-Нд: з 9:00 до 21:00.

Коворкінг-ресторани «Mafia»

При відключенні світла на допомогу приходять і ресторани мережі «Мафія». У закладах крім швидкісного інтернету за потреби можна скористатися навіть офісною технікою (принтером, сканером, проектором) і повноцінно попрацювати, провести зустріч, нараду, співбесіду тощо. Безкоштовні коворкінги у центрі Києва працюють по будням відповідно до графіків роботи ресторанів.

? вул. Хрещатик, 6, ? 11:00-22:00.
? вул. Богдана Хмельницького, 27/1, ? 10:00-22:00.

Читайте також:
✔️ 15 кращих доставок і ресторанів суші у Києві
✔️ 10 найсмачніших піцерій Києва з доставкою
✔️ Чим зайнятися вдома – 30+ ідей для дозвілля і розвитку
✔️ Буковель: розваги і пам’ятки наймоднішого курорту Карпат
✔️ Будь у тренді – наймодніші кольори і тенденції манікюру 2023
✔️ Кращі ковзанки у Києві – де покататися на ковзанах

Такою була наша добірка коворкінгів, але є ще багато хабів, де можна попрацювати з ноутбуком під час блекауту або віялових відключень світла. Діліться у коментарях своїми знахідками – бюджетними, недорогими або безкоштовними коворкінгами у Києві – допоможемо один одному, щоб вистояти, адже українці – то сила ???

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *