Які серіали подивитися: ТОП-55 серіалів з захоплюючим сюжетом

Главная

Коли з’являється вільний час, а попереду намічаються довгі вихідні, гріх не скористатися моментом, щоб подивитися свій улюблений серіал. Якщо ж черговий сезон завершено, а дивитися серіали — ваше «ліниве» хобі, то цей топ-огляд крутих серіалів за останні 20 років точно для вас.

Запасайтеся смаколиками для приємного перегляду або замовляйте доставку їжі додому з мега знижкам до 60% на нашому сайті. До речі, у нас є відмінні огляди кращих деливери-сервісів їжі в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові.

Для зручного перегляду онлайн серіалів, фільмів і новинок кіноіндустрії в хорошій якості, радимо прочитати нашу корисну статтю про сервіси відеоконтенту і скористатися спеціальними знижками до 50% від провідних українських онлайн-кінотеатрів на сайті Покупона.

У жанрі фентезі і фантастики: «Гра престолів» та інші хіти

Гра престолів

Гра престолів

Коли на кону стоїть влада над королівствами Вестеросу, нічого не зупинить головних героїв — благородних представників семи кланів на шляху до омріяного трону. У гонитві за холодною помстою і пекучою справедливістю, вони навіть не уявляють яка небезпека загрожує Вестеросу за великою Стіною. Серіал знятий на основі легендарної саги «Пісня льоду і полум’я» Джорджа Мартіна.

Рік: 2011-2019 (8 сезонів).
Рейтинг IMDB: 9,3.

Відьмак

Відьмак

Фентезі-пригоди міфологічного персонажа — відьмака Геральта з Рівії, який воює з темними силами, жахливими монстрами і тваринами, загрожуючими простим людям. Серіал є екранізацією культової серії роману А. Сапковського «Відьмак».

Рік: 2019-… (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,3.

Мандалорець

Мандалорець

Самотній воїн-найманець Мандалорець — колишній член благородної раси солдат — приречений на мандри в занедбаній частині Галактики разом з іншими «покидьками суспільства». Перебуваючи далеко від влади Нової Республіки, він вирішує вершити справедливість власними силами.

Рік: 2019-… (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,7.

Одного разу в казці

Одного разу в казці

Життя звичайної дівчини Емілі кардинально змінюється, коли на порозі її будинку з’являється дивний хлопчисько, який стверджує, що вона — нащадок прекрасного Принца і Білосніжки. Грань між казковими історіями і реальністю стирається в одну мить. Тепер на Емілі очікує епічна битва за майбутнє двох світів, доля яких залежить від рук злої Королеви. 

Рік: 2011-2018 (7 сезонів).
Рейтинг IMDB: 7,7.

Доктор Хто

Доктор Хто

Доктор Хто — загадковий інопланетний повелитель часу, мандрівник по епохах існування Всесвіту. Вступаючи в бій з лиходіями всіх часів, Доктор не проти взяти з собою попутників — звичайних людей, чия відвага і мужність здатні перемогти будь-яке зло.

Рік: 2005-… (12 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,6.

Восьме почуття

Восьме почуття

Вісім незнайомців з різних міст виявляють загадковий ментальний зв’язок, який їх об’єднує. Почуття, думки і дії кожного передаються один одному на відстані тисяч кілометрів. Все, що потрібно цим хлопцям — об’єднатися заради однієї спільної мети — вижити, адже на них відкривається справжнє полювання.

Рік: 2015-2018 (2 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,3.

Готем

Готем

Сюжет серіалу розповідає історію кримінального міста Готем і детектива-новобранця Джеймса Гордона, який стає на сторожі порядку в той час, як майбутньому захиснику Готем-сіті — Бетмену виповнилося всього 15 років.

Рік: 2014-2019 (5 сезонів).
Рейтинг IMDB: 7,8.

Детективні і кримінальні серіали в стилі «Гострі козирки»

Гострі козирки

Гострі козирки

Сім’я Шелбі — одне з найвпливовіших кримінальних угруповань Бірмінгема 1920-х років. Прославлені грабежами, жорстокістю і злочинними маніпуляціями в азартних іграх, гангстери численної родини носили зашиті в козирках леза, що і стало фірмовим символом банди.

Рік: 2014-… (5 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,8.

Шерлок

Шерлок

Герої культових детективних оповідань про Шерлока Холмса постають перед нами в новому, сучасному світі: Доктор Ватсон — втомлений від болісних спогадів солдат афганської війни, вирішує оселитися поруч з ексцентричним сусідом, якого так і тягне розплутати самий заплутаний клубок неймовірних злочинів.

Рік: 2010-… (4 сезони).
Рейтинг IMDB: 9,1.

Міст

Міст

Після короткочасного відключення електрики на мосту між Швецією і Данією знаходять труп жінки, тіло якої однаково перетинає роздільну межу двох держав. Поліцейські обох сторін починають розслідувати злочин, який стався буквально за кілька хвилин в непроглядній темряві.

Рік: 2011-2018 (4 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,6.

Рівердейл

Рівердейл

Життєрадісний хлопець Арчі Ендрюс разом зі своїми друзями вирішує зазирнути за тихі фасади скромного і тихого містечка Рівердейл, таємниці якого приведуть в жах будь-якого шукача пригод.

Рік: 2017-… (4 сезони).
Рейтинг IMDB: 7,0.

Милі ошуканки

Милі ошуканки

Компанія колишніх подруг знову об’єднується, щоб протистояти таємному ворогу, який загрожує розкрити найтемніші і найпотаємніші секрети дівчат.

Рік: 2010-2017 (7 сезонів).
Рейтинг IMDB: 7,4.

Доктор Хаус

Доктор Хаус

Доктор Грегорі Хаус — геніальний лікар-діагност, а ще мізантроп з нестерпним характером і купою інших неприємних «особливостей». Він глибоко переконаний, що всі пацієнти брешуть, тому постановка діагнозу в особливо важких випадках вимагає більш ретельного аналізу, який так вдало дається саме доктору Хаусу і його команді фахівців.

Рік: 2004-2012 (8 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,7.

Обмани мене (Теорія брехні)

Обмани мене (Теорія брехні)

Поліція і ФБР не завжди справляються зі своїми завданнями, а великі корпорації, юридичні фірми та приватні особи зацікавлені в правдивій та достовірній інформації. Всі вони звертаються до команди професійних психологів, чиї знання і досвід можуть визначити брехуна і виправдати безвинного по жестам, міміці та іншим підсвідомим рухам, які не залежать від статусу, кольору шкіри і релігії.

Рік: 2009-2011 (3 сезону).
Рейтинг IMDB: 8,0.

Елементарно

Елементарно

Ще одна версія неймовірних пригод сучасного Шерлока Холмса, але вже не в Лондоні, а в «великому яблуці» — Нью-Йорку. Глядачів детективного серіалу чекає ще один сюрприз — вірним і стриманим компаньоном Шерлока стане жінка — Джоан Ватсон. Разом їм доведеться поламати голову над самими загадковими злочинами мегаполісу.

Рік: 2012-2019 (7 сезонів).
Рейтинг IMDB: 7,9.

Декстер

Декстер

Декстер Морган — поліцейський судмедексперт, сім’янин, надійний друг і брат, а ще — кровожерливий серійний вбивця, чия темна сторона ретельно ховається від оточуючих. На відміну від своїх «колег по страшному хобі», Декстер навчився контролювати спрагу крові, направляючи нездоланне бажання на розслідування злочинів і холоднокровне покарання винних в жахливих вбивствах.

Рік: 2006-2013 (8 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,6.

У всі тяжкі

У всі тяжкі

Кримінальна драма про вчителя хімії Уолтера Уайта, чиє скрутне фінансове становище та інші проблеми в сім’ї, спонукали чоловіка стати злочинцем, і створювати наркотичні речовини. 

Рік: 2008-2013 (5 сезонів).
Рейтинг IMDB: 9,5.

Драматичні та історичні серіали про все на світі

Корона

Корона

Драматичний серіал розповідає історію королеви Великобританії Єлизавети II з моменту її весілля в 1947 році і до теперішнього часу. Глядач побачить іншу сторону Букінгемського палацу: його таємниці і інтриги, які виникали в період великих подій, що сталися в другій половині 20 століття.

Рік: 2016-… (3 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,7.

Вікінги

Вікінги

Корабель вікінгів зазнає поразки у ворожих земель на узбережжі Альба. Місцевий правитель дізнається про непроханих гостей і направляє загін своїх самих кровожерливих вбивць на розправу. Сила волі, безстрашність і відвага вікінгів здатні протистояти будь-яким нападкам, але чи зможуть вони отримати перемогу в сутичці своїм нечисленним складом.

Рік: 2013-2020 (6 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,6.

Стовпи землі

Стовпи землі

Англія, XII століття. Історичні війни за праведність релігії і запекла боротьба за владу на престолі руйнують все на своєму шляху. Серіал розповідає історію життя дворян, лордів, діячів культури і звичайних простолюдинів, чиї долі перетинаються на тлі кривавих подій того часу.

Рік: 2010 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,1.

Порожня корона

Порожня корона

Знятий за п’єсами Вільяма Шекспіра, серіал розповідає про долю трьох королів Англії — Річарда II, Генріха IV і Генріха V, що змінювали один одного на престолі під час політичних хвилювань та війни.

Рік: 2013-2016 (2 сезона).
Рейтинг IMDB: 8,3.

Чорнобиль

Чорнобиль

Міні-серіал «Чорнобиль» відображає реальну історію розвитку подій під час і після трагічної техногенної атомної аварії, що сталася на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року. Скандальний серіал про жахливу катастрофу світового масштабу отримав безліч кінонагород і позитивних рецензій, тому міні-серіал з 5 серій просто обов’язковий до перегляду.

Рік: 2019 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 9,4.

Махабхарата

Махабхарата

Індійський серіал, який розповідає про вічну боротьбу добра і зла. Два ворогуючих сімейства з великої династії Куру борються за могутність над царством: Пандаво — чесні, добрі і справедливі люди з благородним початком, Куарава — жадібні, підлі і жорстокі, несуть хаос і руйнування. Хто з них стане правителем, адже обидва клану мають абсолютно рівні права на престол.

Рік: 2013-2014 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,8.

Містер робот

Містер робот

Елліот Андерсен — молодий програміст, який має соціофобію. Життя і відносини з людьми складаються не кращим чином, тому хлопець вирішує стати хакером, працюючи на самоті в інтересах двох сторін: своєї компанії, що займається кібербезпекою, і злочинних підпільних організацій, мета яких обрушити найбільші американські корпорації.

Рік: 2015-2019 (4 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,5.

Статеве виховання

Статеве виховання

Отіс Мілберн — учень середньої школи маленького містечка Мурдуел, що живе з мамою-психологом — фахівцем в сексології і відносинах. У перші дні нового навчального року Отіс рятує свого друга від побиття шкільним хуліганом, допомагаючи задираці інтимною порадою. Заповзятлива подруга Отіса — Мейв, вмовляє хлопця давати такі консультації по сексу і відносинам в колі своїх однокласників за гроші, що здається Отісу непоганою ідеєю для початку власного бізнесу.

Рік: 2019-… (2 сезона).
Рейтинг IMDB: 8,3.

Червоні браслети

Червоні браслети

Драматичний серіал про життя підлітків, які вимушено проживають в клініці. Кожен з них страждає від різних хвороб і недуг, але всіх об’єднує одне — віра в краще та справжня дружба.

Рік: 2014-2015 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 7,9.

Велика маленька брехня

Велика маленька брехня

У центрі сюжету опиняються три жінки: мати-одиначка, розлучена та еталон краси і привабливості. Кожна з них має щось потаємне, приховане від зацікавлених очей жителів невеликого містечка біля океану. Деяким секретам не судилося зберігатися вічно: все починається з вечірки для дорослих, на якій відбувається один нещасний випадок.

Рік: 2017-2019 (2 сезона).
Рейтинг IMDB: 8,5.

Розповідь служниці

Розповідь служниці

На Землі відбувається демографічна катастрофа: все більше жінок страждає від безпліддя. Гілеад — держава, яка прийняла своєрідні заходи, прийнявши закони, які виходять за рамки людяності і моралі. У верхівки — правляча еліта, яка потребує служниць — спеціально навчених жінок, які здатні зачати, виносити і народити здорову дитину для продовження роду своїх панів, в той час, як розлючені стерильні дружини правителів змушені спостерігати і бути присутніми при інтимних актах.

Рік: 2017-… (3 сезона).
Рейтинг IMDB: 8,5.

Молодий Папа

Молодий Папа

Ватикан вітає новообраного Папу Римського — Ленні Белардо (Пія XIII) — молодого американця італійського походження. Пост глави католицької церкви дістався йому неспроста: впливові кардинали обрали ляльку для релігійних маніпуляцій, але непередбачуваний і імпульсивний Ленні виявляється не з боязкого десятка. Історія, звісно ж, вигадана, але інсайдери подейкують, що саме так проходять будні Ватикану і його мешканців.

Рік: 2016 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,4.

Патрік Мелроуз

Патрік Мелроуз

Соціальна драма, яка розказує про людину, чиє зломлене дитинство руйнівно вплинуло на ставлення до життя в зрілому віці. Ця історія про те, як переживши жорстоке поводження і насильство з боку батька, загрузнувши у морі алкоголю і наркотиків в молодому віці, Патрік Мелроуз тягнувся до свободи і зцілення від згубних звичок минулого.

Рік: 2018 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,1.

Майстри сексу

Майстри сексу

Америка, 1960-і роки. Двоє вчених — Вільям Мастерс і Вірджинія Джонсон — вирішують вивчити вплив сексу на людину з наукової точки зору, ставши першовідкривачами в своїй області. На основі своїх робіт Вільям і Вірджинія написали не одну книгу, спростовуючи багато ідей і теорії самого Фрейда. До яких відкриттів приведе незвичайне на той час дослідження тілесних задоволень, дивіться в серіалі «Майстри сексу».

Рік: 2013-2016 (4 сезони).
Рейтинг IMDB: 7,9.

Мільярди

Мільярди

Боббі Аксельрод — успішний бізнесмен і фінансовий геній, який побудував власну багатомільярдну імперію. Без зайвої скромності він скуповує найпотужніші корпорації і компанії, набуває елітну нерухомість, насолоджуючись життям і своїм станом. Але є одна заноза — прокурор Чак Родс, який всіма силами намагається зловити Боббі на махінаціях, посадивши багатія за ґрати, і, здається, він близький до перемоги.

Рік: 2016-… (5 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,4.

Таємний щоденник дівчини за викликом

Таємний щоденник дівчини за викликом

Ханна — здавалося б, звичайна скромна дівчина, яка веде своє розмірене життя: має відносини з хлопцем, зустрічається з друзями і ходить на роботу… Роботу, яку вона ретельно приховує від оточуючих, адже ввечері Ханна перетворюється на елітну дівчину за викликом Белль, пристрасно люблячу палкий секс та гроші.

Рік: 2007-2011 (4 сезони).
Рейтинг IMDB: 7,4.

І всюди тліють пожежі

І всюди тліють пожежі

Місіс Річардсон — зразкова леді, яка звикла стежити за порядком не лише в своєму будинку, але і містечку, в якому проживає. З приїздом Мії Уоррен все перевертається з ніг на голову: нова мешканка бунтує проти загальноприйнятих правил, живе в трейлері, та й взагалі робить все, що їй заманеться, що кардинально не влаштовує педантичну Річардсон. З цього моменту і починають розгоратися скандали, які приведуть обох героїнь до несподіваних наслідків.

Рік: 2020-… (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 7,7.

Піарщиця

Піарщиця

Робін — знаменитий піар-менеджер і просто майстер своєї справи: вона може розрулити будь-яку зіркову халепу на користь клієнта, але зі своїм особистим життям у неї ох як все не просто.

Рік: 2019-… (2 сезона).
Рейтинг IMDB: 6,9.

Неортодоксальна

Неортодоксальна

Важка історія життя юної дівчини-підлітка, яка втекла зі своєї ультра ортодоксальної громади в Нью-Йорці. Перебравшись до Німеччини, вона починає шукати свій шлях і призначення, але жорстоке минуле не має наміру залишати її у спокої.

Рік: 2020 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,1.

«Друзі» та інші зарубіжні комедійні телесеріали

Друзі

Друзі

Культовий комедійний серіал покаже звичайні будні шістьох чарівних молодих людей, чиї життєві веселі і не дуже історії не залишили байдужими мільйони глядачів по всьому світу. Незважаючи на всі пригоди, ця компанія молодиків змогла довести, що дружба і здоровий гумор допоможуть пережити найбезглуздіші ситуації.

Рік: 1994-2004 (10 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,9.

Як я зустрів вашу маму

Як я зустрів вашу маму

Батько сімейства Тед Мосби вирішує згадати минуле і розповісти своїм дітям-підліткам про те, як він зустрів кохання всього свого життя — мати своїх чад. Все далі заглиблюючись в минуле, Тед висвітлює смішні життєві події, що відбувались з ним і його друзями задовго до народження улюблених дітей.

Рік: 2005-2014 (9 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,3.

Теорія великого вибуху

Теорія великого вибуху

Леонардо і Шелдон — молоді фізики, чиї геніальні розуми модерують мільйон наукових ідей в хвилину. Повністю занурені в науку, вони складно ладнають з оточуючими, але все змінюється в той день, коли по сусідству поселяється красуня Пенні.

Рік: 2006-2019 (12 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,1.

Помаранчевий — хіт сезону

Помаранчевий — хіт сезону

Пайпер — дівчина з благополучної сім’ї, яка з волі випадку потрапила до в’язниці на 15 місяців за пособництво своїй партнерці, що займається контрабандою наркотиків. Здається, що світ зруйнований і гірше бути не може, але в тюремних стінах Пайпер стикається з жінками, чиї неймовірні історії затьмарять всі її, здавалося б, важливі проблеми.

Рік: 2013-2019 (7 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,1.

Погань

Погань

Іронічний комедійний серіал розповідає історію дотепної і повернутої на сексі тридцятирічної дівчини-мізантропа з Лондона. У неї мільйон проблем і в усіх цих бідах, звичайно ж, винні оточуючі і невдалі обставини, але чи так це насправді? Дивіться самі в зухвалому серіалі «Погань».

Рік: 2016-2019 (2 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,7.

Трилери, жахи, містика та інші «Надприродні» історії

Чорне дзеркало

Чорне дзеркало

Сучасні технології змінили наше життя: кращими друзями стали інтернет, смартфони та інші гаджети, в монітори яких ми дивимося, як в гіпнотичне чорне дзеркало. Серіал відображає темну сторону технологічного прогресу, вказуючи глядачеві на істинно важливі цінності і наслідки їх ігнорування.

Рік: 2011-2019 (5 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,8.

Світ Дикого Заходу

Світ Дикого Заходу

«Світ Дикого Заходу» — футуристичний парк розваг, у якому люди можуть безкарно бешкетувати, випускаючи пару на спеціально сконструйованих андроїдах. Зламані машини відправляють на ремонт і перепрошивку пам’яті, але виявляється, що не всі андроїди забувають про жорстокі вчинки людей.

Рік: 2016-… (3 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,7.

Картковий будиночок

Картковий будиночок

Френсіс Андервуд — безжалісний конгресмен округу Колумбія. Хитрий і жорстокий політик разом зі своєю не менш стервозною дружиною здатні зробити все, прориваючись до верхівки влади. Серіал змусить вас стрепенутися, заглянувши в закулісся політичних інтриг і скандалів.

Рік: 2013-2018 (6 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,7.

Вбиваючи Єву

Вбиваючи Єву

Єва Поластрі — спецагент з Лондона, чиї розмірені дні більш схожі на бюрократичну рутину, ніж на надважливі секретні завдання. В один момент з’являється вона — професійний кілер-найманець з російським корінням і ангельським обличчям, забажавший вбити Єву перш, ніж та зможе її зловити.

Рік: 2018 -… (3 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,3.

Щоденники вампіра

Щоденники вампіра

Стефано — вампір, який оселився в містечку Містик Фоллс штату Вірджинія. Там він веде «праведне» життя, не вбиваючи людей, і закохується в прекрасну дівчину Хелену, яка також відповідає йому взаємними почуттями. Все змінюється, коли в місті з’являється Деймон — брат Стефано, палко бажаючий його знищити.

Рік: 2009-2017 (8 сезонів).
Рейтинг IMDB: 7,7.

Надприродне

Надприродне

Сем і Дін Вінчестери — рідні брати, які мандрують по містечках США в пошуках свого батька. На шляху їм зустрічаються різні страшні історії про надприродні явища, які тероризують місцевих людей, та з якими братам належить боротися. Будучи дітьми, їм довелося пережити незрозумілу наукою смерть матері, тому свою юність хлопці присвятили вивченню і боротьбі з нечистю.

Рік: 2005-2020 (15 сезонів).
Рейтинг IMDB: 8,4.

Дуже дивні справи

Дуже дивні справи

Америка, 1980-і. У невеликому провінційному містечку за дивних обставин зникає хлопчик. Крім поліції і рідних, на пошуки Уілла відправляються і його друзі, які, самі того не підозрюючи, все глибше занурюються в похмурий світ містики і таємниць.

Рік: 2016-… (3 сезони).
Рейтинг IMDB: 8,8.

Кращі турецькі серіали для душі і серця

Вітряний

Вітряний

Цілих 27 років Міран ріс з думками про помсту. Він ніколи не любив, не був щасливим, з дитинства йому говорили про жорстокість цього світу. Одного разу Міран зустрічає прекрасну Рейю — молоду дівчину, чиє добро і теплота розтопили крижане серце хлопця, але є одна проблема: Рейя — дочка ворога, якому юнак присягнувся помститися.

Рік: 2019-… (2 сезони).
Рейтинг IMDB: 7,1.

В очікуванні сонця

В очікуванні сонця

Молодіжний турецький серіал про кохання, дружбу і сімейні цінності. У центрі сюжету двоє: дівчина з провінції — Зайнеп, яка переїхала зі своєю матір’ю в Стамбул, щоб вчитися в елітному коледжі, та Керем — хлопець з багатої родини, син директора коледжу, якому, звичайно ж, все дозволено. Від ненависті до любові і навпаки — всього один крок, так в яку ж сторону підуть герої, дивіться в серіалі «В очікуванні сонця».

Рік: 2013-2014 (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 6,7.

Величне століття

Величне століття

Культовий серіал розповідає про цілу епоху правління Султана Сулеймана Величного з династії Османів, який прославився мудрістю, бездоганним розумом і військовими успіхами. У центрі сюжету опиняються його найближчі піддані, які плетуть інтриги в стінах палацу, щоб завоювати довіру правителя, і, звичайно ж, жінки, здатні на будь-яку ціну стати улюбленицею великого Султана, щоб народити йому спадкоємців і наступників престолу.

Рік: 2011-2014 (4 сезона).
Рейтинг IMDB: 6,6.

«Свати» та інші рейтингові українські та російські серіали

Свати

Свати

Пара молодих батьків їдуть у відпустку до Італії, залишаючи свою улюблену доньку на бабусь і дідусів. У кожного з них свій підхід до виховання і погляди на життя, тому у маленькій Жені попереду веселе літо в оточенні «сільських» та «городських» родичів.

Рік: 2008-2013 (6 сезонів).
Рейтинг IMDB: 6,8.

Слуга народу

Слуга народу

Василь Голобородько — звичайний учитель історії, який, завдяки волі випадку і відеоролику з його участю, стає новообраним президентом України. Глава держави приступає до своїх обов’язків негайно, яро бажаючи покінчити з прогнилою системою і корупцією в країні, але як відреагує на ці нововведення самі чиновники, дивіться в українському серіалі «Слуга народу».

Рік: 2015-2019 (3 ​​сезони).
Рейтинг IMDB: 6,9.

Папік

Папік

Втомившись від голодного життя і вічних боргів, колишній актор вирішує покінчити з життям, але хоче зробити це красиво. На останні гроші чоловік йде в модний барбершоп, переодягається в стильний костюмчик і їде в нічний клуб повеселитися наостанок. Там його і помічає юна красуня і «мисливиця на татусів», приймаючи бідолаху за мільйонера.

Рік: 2019-… (1 сезон).
Рейтинг IMDB: 8,2.

Поліцейський з Рубльовки

Поліцейський з рубльовки

Гриша Ізмайлов — поліцейський, який працює в спеціальному елітному підрозділі, призначеному охороняти спокій в самому богатому районі Підмосков’я. Розслідуючи кримінальні справи жителів Рубльовки, ексцентричний Гриша регулярно перевищує повноваження, тим самим виводячи з себе свого начальника Яковлєва.

Рік: 2016-… (5 сезонів).
Рейтинг IMDB: 7,4.

Вороніни

Вороніни

Незважаючи на низький міжнародний рейтинг, російський серіал «Вороніни» полюбився багатьом телеглядачам за свою відвертість і ненав’язливий гумор. Вороніни — велика і дружна сім’я, що проживає в двох суміжних квартирах, але здається, що будь-які межі особистого життя стерті, а стін між квартирами не існує, що шалено докучає молодій парі з трьома дітьми.

Рік: 2009-2019 (24 сезони).
Рейтинг IMDB: 4,3.

Це був список топ серіалів за версією редакції Покупона. А які серіали могли б порадити ви? Який серіал будете дивитися на вихідних? Що з нашого списку сподобалося найбільше? Діліться в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *