Доставка їжі та продуктів по Львову: де швидко замовити поїсти додому

Доставка їжі та продуктів по Львову: де швидко замовити поїсти додому

Щоб визначити найкращий сервіс для замовлення їжі, є багато параметрів. Найважливіші – це якість та смак страв, простота та доступність замовлення, зона покриття, ціна та швидкість доставки. PokuponBlogTeam відібрала найкращі сервіси доставки їжі та продуктів у Львові, які відповідають найвищим вимогам клієнтів. Гортайте вниз, вибирайте та шукайте знижки до 50% від Покупон👇

Акції
Знижка 50% на шашличні сети від Шашлик від Рафаеля
Київ, Миколи Закревського вулиця, 51/2
-50%
0 грн
50.0 грн
Знижка 52% на суші-сет «Феєрія» від «Sushitta»
Київ, Ганни Ахматової вулиця, 46
-52%
0 грн
30 грн
Показати всі
55 акцій

Найкращі доставки їжі по Львову

Arena Sushi

Онлайн-ресторан «Arena Sushi» – один із найкращих сервісів доставки японської їжі у Львові. Смачні, свіжі, недорогі страви та швидка доставка додому чи офісу – ось чим може похвалитися сервіс. Меню пропонує суші, роли, сети та напої на будь-який смак.

Замовити суші в «Arena Sushi», Львів
Карта доставки суші в «Arena Sushi», Львів

Ціни: макі від 79 грн, роли від 148 грн, а зі знижкою від Покупон на 50% дешевше. Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном. Тривалість доставки залежить від віддаленості та вказана на карті вище. Доставка безкоштовна тільки в межах зеленої зони за умови мінімального замовлення від 350 грн. Вартість доставки та суму мінімального замовлення до інших зон необхідно уточнювати в оператора. Розрахунок за замовлення: онлайн на сайті, готівкою або карткою при отриманні.

Sushi Story (Суші Wok)

«Суші Сторі» (у минулому «Суші Вок») – міжнародна мережа магазинів швидкого обслуговування. Заклади працюють у форматі take-away, на доставку та посадку. Тут готують смачні страви японської та китайської кухні. Соковиті свіжі суші та роли, ситні сети для великих та маленьких компаній, вок, салати, вегетаріанську їжу та піцу. Асортимент регулярно оновлюється та доповнюється авторськими новинками.

Замовити суші в «Sushi Story», Львів
Замовити піцу в «Sushi Story», Львів

Середній чек: 400₴ або можна замовити кілограмовий сет зі знижкою 40% від Покупон. Як замовити: через сайт чи по телефону. Доставка: без вихідних з 10:00 до 21:00, вартість – 50 грн, мінімальна сума замовлення – від 200 грн. Очікування від 60 до 120 хвилин, при замовленні на певний час допускається затримка до 30 хвилин.

Акції
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Показати всі
1 акцій

Moyogi

Суші-бар «Moyogi» у центрі Львова готує найсмачніші страви японської та паназіатської кухні. Різноманітність суші сетів, ролів, традиційних азіатських супів, екзотичних вишуканостей на кшталт поке або курочки теріякі, оригінальні салати та багато іншого.

Суші-бар «Moyogi» у центрі Львова
Доставка їжі «Moyogi», Львів

Ціни: сети від 789 грн, роли від 189 грн, супи від 129 грн. На певні суші-сети діє знижка 35% від Покупона. Вартість доставки необхідно уточнювати під час замовлення. Графік роботи: пн-чт – 12:00-22:00; пт-нд – 12:00-23:00. Способи оплати: кур’єру готівкою або карткою онлайн на сайті.

Pizza Otto

Піцерія «Pizza Otto» пропонує вашій увазі широкий асортимент піц: м’ясні, сирні, з морепродуктами. Замовляючи італійську красуню, у вас є можливість додати або прибрати будь-який інгредієнт. Кожна страва готується без заготовок і тільки після замовлення, а якісні та свіжі складові по-справжньому насичують піцу всім смаковим різноманіттям. Тонке та хрумке тісто доповнює цей кулінарний шедевр.

Піцерія «Pizza Otto» у Львові

Ціни: від 145 грн. А зі знижкою 35% від Покупону замовити будь-яку піцу можна ще дешевше. Доставка здійснюється за тарифами служби таксі. Графік роботи: 11:00-23:00 щоденно. Самовивіз за адресою: Івана Кавалерідзе вулиця, 9. Оплата: готівкою або банківською карткою.

Ninja Sushi

Доставка «Ninja Sushi» – улюблений ресторан гурманів та поціновувачів морепродуктів. У меню близько 100 позицій суші та ролів з найрізноманітнішими, а часом, і незвичайними начинками. Також тут можна замовити суші-сети, рибні закуски та напої. Вибирайте чим хочете побалувати себе сьогодні – це буде однозначно смачно.

Доставка «Ninja Sushi»

Вартість макі ролів – від 130 грн, класичних – від 350₴. Графік роботи з 11:00 до 22:00 щоденно. Доставка здійснюється по Львову та найближчому передмістю. Вартість залежить від віддаленості, уточнюйте у оператора. Розрахуватися за замовлення можна онлайн, готівкою або карткою при отриманні.

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
224 акцій

Roll Club

«Roll Club» – служба доставки страв японської кухні у Львові. Меню з різноманітністю ролів, макі, нігірі, сетів порадує справжніх шанувальників японської кухні, а унікальні суші-бургери здивують навіть гурманів. Страви в «Ролл Клаб» найсвіжіші. Адже до приготування вашого замовлення приступають негайно після його підтвердження, а доставляють в термосумці відразу по готовності страв.

«Roll Club» – служба доставки страв японської кухні у Львові

Замовити улюблену їжу можна щодня з 10:00 до 22:00. При замовленні на суму від 400 грн – безкоштовна доставка по всьому Львову, якщо замовлення 251-399 грн – доставка 50 грн, менше 250 грн – лише самовивіз. Час у дорозі – 60-90 хвилин. Оплата за замовлення здійснюється онлайн на сайті або готівкою кур’єру при отриманні.

Акції
Виграй літній відпочинок на віллі «Оберіг» у Східниці
Східниця (Львівська область), Бориславська вулиця, 30
-0%
0 грн
20 грн
Виграй SPA відпочинок на День Конституції у Буковелі
Поляниця (Івано-Франківська область), Вишня урочище, 338
-0%
0 грн
20 грн
Показати всі
228 акцій

Sushi Master

«Суші Майстер» у Львові – заклади міжнародної мережі ресторанів паназіатської кухні, які керуються трьома принципами: смачно, швидко, вигідно. Замовляйте роли, сети, салати, супи – тут все завжди свіже. Серед величезного вибору страв ви знайдете свою улюблену, а постійні новинки дозволять розширити палітру ваших уподобань і поласувати чимось новеньким.

«Суші Майстер» у Львові
Карта доставки «Суші Майстер» у Львові

Середній чек: 350-400₴. Доставка по Львову – безкоштовно, за мінімальної суми замовлення – 400 грн, якщо менше – доставка 30 грн. Час очікування залежить від району та вказаний на карті вище. Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном. Оплата здійснюється онлайн, готівкою або карткою при отриманні. Можливий самовивіз.

Mamenori

Хочете швидко та смачно пообідати чи повечеряти, але немає часу готувати? Тоді замовте свіжоприготовлені страви японської кухні в «Mamenori». Це сервіс швидкої доставки їжі та ресторан у Львові. Для вас – велике меню з традиційними ролами, суші, нігірі, азіатськими супами, десертами.

Доставка суші «Mamenori», Львів
Карта доставки суші «Mamenori», Львів

Ціни: роли від 259 грн. Вартість доставки: безкоштовно при замовленні на суму від 999 грн. Якщо сума менша – доставка від 69 до 159 грн. Графік роботи: з 12:00 до 22:00. Очікування замовлення: зелена зона від 90 до 180 хвилин; жовта – 180 хвилин. Способи оплати: готівкою або карткою онлайн на сайті.

Акції
До 2 години прокату квадроциклів від «Kvadro_bro»
Бровари (Київська область), Молодіжна вулиця, 6
-25%
1200 грн
899.0 грн
До 2 годин прокату квадроциклів від «Kvadro Kiev»
Київ, Погребський шлях, 58
-20%
1200 грн
959.0 грн
Показати всі
9 акцій

Monosushi

Безкоштовна доставка японської їжі по Львову за умови мінімального замовлення від 400 грн. «Моносуші» пропонує подарунки на День народження, акцію «Вибирай 5, плати за 4», а також страви тижня зі знижкою 50%.

Безкоштовна доставка японської їжі по Львову «Monosushi»
Карта доставки японської їжі по Львову «Monosushi»

У меню більше 30 видів ролів, приготованих за класичними та авторськими рецептами. Також можна замовити суші-сети на будь-яку компанію.

Вартість класичних ролів – від 204 грн, сетів – від 510 грн. Доставка: при замовленні від 400-500 грн (залежно від району Львова) – безкоштовно. Якщо сума менша – вартість необхідно уточнювати в оператора. Тривалість доставки: зелена зона – до 1 години; жовта – до 1,5 години. Графік роботи: з 11:00 до 22:30. Способи оплати: онлайн, готівкою або карткою кур’єру.

Sushi Icons

Компанія «Sushi Icons» відкрилася у 2017 році і вже встигла стати міжнародною мережею доставок японської кухні з філіями в Україні та Польщі. Досить швидкий розвиток компанії говорить про те, що клієнти оцінили високу якість та смак улюблених страв. У меню: суші, роли, сети на будь-яку компанію, суші-кейки, салати, боули, десерти, напої та спеціальний розділ пісних страв. Ви ще не куштували? – саме час замовляти.

Доставка суші «Sushi Icons» у Львові
Карта доставки «Sushi Icons» у Львові

Оформити замовлення можна на сайті, у додатку або за телефоном. Графік роботи: 11:00-22:00. Умови доставки вказані на карті вище, при самовивезенні діє знижка 10% на замовлення. Оплачуйте на сайті онлайн або готівкою кур’єру при отриманні.

Акції
Онлайн-курс ораторської майстерності
Вся Україна
-72%
900 грн
250 грн
Знижка на онлайн-курс водіння у мережі «Джаст»
Київ, Магнітогорський провулок, 3
-20%
0 грн
199 грн
Показати всі
96 акцій

Універсальні сервіси: доставлять їжу, продукти та інші товари

Glovo

Один із найбільших у світі сервісів з доставки їжі, подарунків, ліків та інших категорій товарів працює в Україні з жовтня 2018 року. Послуги служби доступні у найбільших містах країни, зокрема у Львові. Через Glovo можна замовляти обіди та продукти з будь-яких ресторанів та магазинів, з якими співпрацює сервіс у вашому місті. Грузинська, американська, мексиканська, тайська, японська, китайська, індійська, італійська, французька та, не повірите, навіть українська кухня – в Україні все більше ресторанів співпрацює з Glovo. Перевірте, можливо, ваш улюблений ресторан також.

Доставка «Глово»

Серед найпопулярніших ресторанів-партнерів Glovo у Львові – Макдональдс, Пузата Хата, KFC, Lviv Croissants, Pizza Day та багато інших.

Сайт «Глово»

Щоб зробити замовлення, необхідно зареєструватися на офіційному сайті Glovo або завантажити програму Glovo App на свій смартфон. Далі виберіть місто Львів та введіть свою адресу та контактні дані. Після цього будуть доступні ресторани у вашому районі, звідки можлива доставка. Майте на увазі, що ціни на відвідування ресторанів і на доставку можуть відрізнятися.

Заказ їжі «Глово»

Список продуктових супермаркетів, з яких є доставка кур’єрами «Глово», досить великий: «Ашан», «АТБ», «Рукавичка», «Winetime» та інші.

Доставка з супермаркету «Глово»

Принцип замовлення послуги доставки з магазинів простий: вибираєте супермаркет, додаєте у кошик необхідні товари, вказуєте адресу, спосіб оплати та очікуєте на кур’єра.

Вартість доставки з ресторану: залежить від відстані від закладу до адреси доставки, розраховується автоматично в додатку (натисніть на іконку ресторану). Час у дорозі: до 60 хвилин. Прийом замовлень: додаток «Glovo» працює цілодобово, але враховуйте, що кожен заклад має свій графік. Способи оплати: готівкою кур’єру або карткою через програму.

Bolt Food

Сервіс «Bolt Food» пропонує швидку доставку з ваших улюблених закладів до будь-якої точки міста Львів. Оформити замовлення можна на сайті або скориставшись додатком, попередньо завантаживши його в App Store або Google Play.

Доставка їжі «Bolt»

У «Болт Фуд» є всі популярні заклади: «McDonald’s», «KFC», «Пузата Хата», «Pizza Celentano» та інші. Для оформлення замовлення потрібно обрати ресторан, страви та вказати адресу доставки. Розрахуватися за замовлення можна онлайн або готівкою при отриманні.

Акції
Від 2 ночей з харчуванням у Пацьорка біля Буковеля
Татарів (Івано-Франківська область), Незалежності вулиця, 40
-35%
5200 грн
3379.0 грн
Від 2 ночей з харчуванням в готелі «White House»
Яблуниця (Івано-Франківська область), Горишків ділянка, 379
-34%
3800 грн
2499.0 грн
Показати всі
23 акцій

Сервіси доставки продуктів у Львові

Zakaz.ua

Популярний сервіс доставки продуктів «Zakaz.ua» функціонує у великих обласних центрах України, і Львів – не виняток. На даний момент у переліку доступних до замовлення магазинів ви знайдете таких гігантів торгової індустрії, як Metro, Ашан, Novus. Ціни на полицях магазину та на сайті сервісу нічим не відрізняються, більше того – всі акції та знижки, що діють у супермаркетах, відображені у додатку «Zakaz.ua».

Сервіси доставки продуктів «Zakaz.ua»

Як це працює? Ви заходите на сайт або завантажуєте програму «Zakaz.ua» на смартфон, вибираєте потрібний магазин, необхідні товари та зручний час доставки. Персональний шоппер, закріплений на ваше замовлення, відправляється в обрану торговельну мережу і збирає продукти з переліку, контролюючи якість та зовнішній вигляд товарів. Кур’єр доставляє ваше замовлення прямо до дверей у вказаний вами час.

Вартість доставки буде вказана у додатку (залежить від відстані). Способи оплати: готівкою кур’єру або карткою на сайті сервісу.

Сільпо

В онлайн-магазині «Сільпо» ви можете замовити будь-які товари, які є на полицях супермаркету, причому з тими самими знижками як у магазині. Виберіть продукти, вкажіть адресу, зручний для вас час доставки та спосіб оплати – готівковий або безготівковий розрахунок. Усього кілька кліків і вибраний товар вирушить до вас.

В онлайн-магазині «Сільпо» ви можете замовити будь-які товари

При замовленні на суму від 1299 грн – вартість доставки 1 грн; від 899 до 1299 грн – доставка 39 грн; до 899 грн – 69 грн.

Hit24

Онлайн супермаркет «Hit24» пропонує широкий асортимент продуктів та товарів для дому з таких категорій: овочі та фрукти, хлібобулочні вироби, молочні вироби та яйця, заморожена продукція, консервація, м’ясо, риба та птиця, напої, солодощі та снеки, дитячі товари, зоотовари, побутова продукція, товари для гігієни та краси.

Онлайн супермаркет «Hit24» пропонує широкий асортимент продуктів та товарів для дому

Вартість доставки: 30 грн. Графік прийому замовлень: Пн-Пт з 10:00 до 20:00. Способи оплати: готівкою або банківською карткою кур’єру.

Bigom

Інтернет-супермаркет «Bigom» доставить продукти додому або в офіс за принципом «сьогодні на завтра». До вибору на сайті доступні хлібобулочні вироби, фрукти та овочі, молочні продукти, бакалія, соуси та спеції, солодощі, напої, побутова хімія, господарські та канцелярські товари.

Інтернет-супермаркет «Bigom» доставить продукти додому або в офіс за принципом «сьогодні на завтра»

Мінімальна сума замовлення для доставки по Львову – 1000 грн; у передмістя – 2000 грн. Доставка безкоштовна. Графік прийому заявок: замовлені до 17:30 продукти і товари кур’єр привозить наступного дня у будь-який зручний для вас час. Якщо ви оформили замовлення після 17:30 – чекайте на доставку через один робочий день. Заявки, сформовані у вихідні та святкові дні, обробляються у перший робочий день і доставляються наступного дня.

Способи оплати: готівкою або банківською картою кур’єру або за допомогою платіжної системи Liqpay при оформленні замовлення на сайті.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
79 акцій

Читайте також:
✔️Куди піти з дівчиною на побачення у Львові
✔️Цікаві місця Львова для дозвілля з дітьми
✔️Куди поїхати у лютому: тревел-гайд Україною
✔️Подарунок дівчині: ідеї презентів на будь-яке свято
✔️Найкращі фільми 2024 року, які варто подивитися
✔️Модні чоловічі стрижки цього сезону
✔️Популярні кольори та тренди у фарбуванні волосся
✔️Френч: від стриманої класики до яскравих стразів

А які ваші улюблені сервіси доставки їжі та продуктів у Львові? Діліться у коментарях

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *