Які процедури для обличчя краще робити восени – поради косметолога

Які процедури для обличчя краще робити восени – поради косметолога

Як відомо, осінь – найкращий час для косметологічних процедур. Немає екстремальних температур, шкіра не піддається такому агресивному впливу ультрафіолету, як влітку, і поки що не страждає від зимових морозів. У сумі це означає, що ризики ускладнень після будь-якої салонної процедури догляду мінімальні. #PokuponBlogTeam розповість, які процедури для відновлення, омолодження та розгладження шкіри обличчя можна і потрібно робити восени. Читайте, вибирайте косметолога та користуйтеся знижками на осінній догляд у салоні.  

Акції
Пластичний масаж обличчя від Алли Антонюк
Київ, Маршала Тимошенка вулиця, 15Г
-50%
500 грн
249.0 грн
До 5 сеансів мезотерапії від косметолога Інни Бойко
Ірпінь, Пушкінська вулиця, 37
-75%
400 грн
149.0 грн
Показати всі
265 акцій

Пілінг

Осінь – ідеальний час для різних видів пілінгу (хімічний, механічний, лазерний, ультразвуковий; поверхневий, серединний, глибокий). Ця процедура забезпечує максимальне оновлення епідермісу, усуває перші ознаки старіння та дрібні дефекти (зморшки, нерівності рельєфу, постакне, пігментація), шкіра стає більш пружною та гладкою. Пілінг активізує регенерацію шкірних покривів: в результаті процедури клітини швидше оновлюються, і шкіра виглядає молодшою.

Чи можна робити пілінг у вересні? Як відомо, після цієї процедури шкіра обличчя стає максимально чутливою до ультрафіолетового випромінювання, а на початку осені сонце є ще досить активним, хоч і не настільки, як влітку. Тому серединні та глибокі пілінги краще робити у жовтні-листопаді, а у вересні зупинитися на легких, щадних варіантах: саліциловий, кораловий, ензимний, гліколевий, мигдальний. Після пілінгу обов’язково використовуйте сонцезахисний крем із SPF 15-30, більше не потрібно.

Пілінг шкіри краще проходити курсом – не менше 2-3 процедур, з інтервалом 7-10 днів. Бажано робити його після чищення обличчя (на Покупоні можна придбати комплекси з чистки та пілінгів зі знижкою до 60% від цін у салонах).

Якщо ви рідко чи вперше робите пілінг, то косметологи радять за 1-2 тижні підготувати шкіру до процедури. Підготовка передбачає:

  • За 7 днів до пілінгу відмовитись від сауни, лазні, басейну.
  • Протягом 2-х тижнів перед візитом до косметолога не ходити до солярію і уникати потрапляння на шкіру прямих сонячних променів (а також використовувати сонцезахисний крем).
  • Залікувати всі шкірні запалення (вугри, прищі).
  • За тиждень до пілінгу припинити використовувати будь-які скраби для обличчя з великими твердими частинками та гоммаж.
  • Якщо збираєтеся на пілінг, націлений на усунення пігментації, протягом тижня перед процедурою вранці та ввечері користуйтеся кремами та лосьйонами з ефектом освітлення, у складі яких є AHA-кислоти.
Акції
Карбоновий пілінг обличчя та шиї у «TOP Laser»
Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А
-50%
1000 грн
499.0 грн
Пілінг для обличчя в кабінеті «Dr.Manvelova»
Київ, Валерія Лобановського проспект, 144
-46%
700 грн
409.0 грн
Показати всі
52 акцій
Пілінг краще робити восени
Пілінг краще робити восени

Читайте також:
? Види пілінгу – який обрати
? Лазерний карбоновий пілінг обличчя

Плазмоліфтинг

Процедура, яка підготує шкіру до холодів та морозних вітрів. Суть плазмоліфтингу полягає у введенні власної плазми крові під шкіру у певних зонах тіла, в даному випадку – на обличчі.

Що робить плазма:

  • Поліпшує клітинний метаболізм.
  • Підсилює кисневий обмін у клітинах епідермісу.
  • Відновлює водний баланс.

В результаті процедури шкіра стає пружнішою і підтягнутою, зморшки, якщо вони є, – менш вираженими, покращується колір обличчя, йдуть або стають не такими помітними синці під очима.

Курс плазмоліфтингу зазвичай складається з 3-5 процедур, що виконуються з перервою в 10-14 днів. Плазмоліфтинг можна робити будь-якої пори року, але осінь – найбільш вдалий період з точки зору підготовки шкіри до суворих зимових умов. 

Акції
Плазмоліфтинг обличчя, шиї у клініці «Медпроф»
Київ, Вишгородська вулиця, 31
-31%
2200 грн
1599.0 грн
До 3 сеансів плазмоліфтингу в «Осокор Медікал»
Київ, Бориса Гмирі вулиця, 9В
-60%
2500 грн
1249.0 грн
Показати всі
3 акцій

Гідрофешл

Hydrafacial (гідрофешл) – інноваційна апаратна процедура, яка очищує, зволожує та омолоджує шкіру. Вона ділиться на кілька етапів, під час яких використовується три види одноразових насадок HydroPeel, які по черзі вдягаються на робочу маніпулу. Кожна насадка виконує свою функцію у процедурі, через маніпулу подається сироватка для зволоження та живлення шкіри.

Що робить косметолог під час сеансу гідрофешл:

  • Дбайливо шліфує шкіру, позбавляючи її від шару відмерлих клітин.
  • Виводить із шкіри забруднення.
  • За допомогою вакууму видаляє комедони та очищає пори.
  • Насичує шкіру активними речовинами: антиоксидантами, пептидами, вітамінами, гіалуроновою кислотою.
  • Вводить сироватку з факторами росту для відновлення шкіри.
  • Здійснює світлотерапію LED-випромінюванням.
  • В якості завершального етапу наносить загоювальний крем Hydrafacial.

В результаті ви отримуєте зволожену, гладку, помолоділу шкіру. За допомогою процедури також вирішується проблема надмірного виділення себуму, висипів, розацеа, усуваються наслідки впливу сонячного ультрафіолету (фотостаріння), стають менш помітними зморшки та розширені пори, шкіра набуває здорового кольору та рівної текстури.

Акції
Чистка обличчя «Гідрофешл» у «Dali Deluxe»
Київ, Перемоги проспект, 22
-47%
700 грн
399.0 грн
До 3 сеансів апаратного гідропілінгу в «Медпроф»
Київ, Вишгородська вулиця, 31
-63%
1100 грн
499.0 грн
Показати всі
6 акцій

Читайте також:
? Чистка обличчя: види, показання, результати
? Ультразвукова чистка обличчя
? Лазерне омолодження обличчя

Біоревіталізація

Процедура біоревіталізації призначена для відновлення гідробалансу шкіри. Ефект досягається за допомогою уколів гіалуронової кислоти – активної речовини, яка міститься в клітинах епідермісу та з віком вичерпується, через що шкіра втрачає тургор та гладкість. Біоревіталізація поповнює втрачені запаси гіалуронової кислоти, що дозволяє шкірі довше утримувати воду і залишатися зволоженою, свіжою, пружною. Перші процедури можна робити вже у 25 років.

Біоревіталізація спрямована на оновлення та омолодження шкіри
Біоревіталізація спрямована на оновлення та омолодження шкіри

Мезотерапія

Популярна в косметології методика омолодження та лікування шкіри обличчя. Під час проведення мезотерапії під шкіру вводяться спеціальні препарати з активними речовинами (вибір компонентів залежить від мети, яку переслідує пацієнт) та вітамінами. До складу мезококтейлю можуть входити різні мікроелементи, амінокислоти, антиоксиданти. Мезотерапія ефективна насамперед завдяки тому, що впливає на шкіру зсередини.

Процедуру показано при:

  • Старінні шкіри.
  • Наявності атрофічних, гіпертрофічних та келоїдних рубців.
  • Куперозі.
  • Жирній шкірі з широкими порами.
  • Акне (але не в період загострення).

Також мезотерапія може грати роль підготовчої та реабілітуючої процедури при проведенні хімічного або механічного пілінгу, лазерного шліфування шкіри, хірургічних операціях. Робити мезотерапію можна у будь-яку пору року, але міжсезоння вважається оптимальним періодом, оскільки після процедури не можна піддавати шкіру інсоляції, а в похмуру осінню погоду сонячного світла стає значно менше.

Акції
Знижка на мезотерапію обличчя у клініці «Neko»
Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А
-56%
0 грн
119.0 грн
До 3 сеансів мезотерапії ліполітиками у «Neko»
Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А
-41%
0 грн
149.0 грн
Показати всі
20 акцій

Фракційне СО2 шліфування шкіри

Ефективна апаратна процедура, орієнтована на повне оновлення шкіри. Виконується вона за допомогою лазера, який поділяється на безліч мікропроменів – під їх впливом у шкірі утворюються поглиблення у вигляді стовпчиків (фракції), з яких випаровуються омертвілі клітини епідермісу.

Внаслідок лазерного шліфування активізуються процеси самовідновлення: починає посилено працювати локальний імунітет, регенеруються капіляри, активно ростуть нові клітини. Фракції заростають новою тканиною, за рахунок якої шкіра повертає собі пружність, міцність та гладкість.

За допомогою фракційного шліфування легко усуваються рубці, постакне, пігментні плями, перші зморшки, нерівності шкірного рельєфу. Також вона прибирає темні кола під очима, судинні дефекти та підтягує овал обличчя, візуально скидаючи зайвий десяток років.

Після лазерного шліфування варто обмежити вплив сонячного ультрафіолету на шкіру – щоб уникнути гіперпігментації. Тому косметологи не рекомендують робити процедуру влітку. Найкращий час для неї – осінньо-зимовий сезон. 

Акції
Лазерне шліфування обличчя в «Diamond Laser»
Київ, Лесі Українки бульвар, 1/4
-50%
6000 грн
2999.0 грн
Лазерне шліфування обличчя у «Platinum Laser»
Київ, Лесі Українки бульвар, 1/4
-50%
6000 грн
2999.0 грн
Показати всі
3 акцій
Біоревіталізація спрямована на оновлення та омолодження шкіри

Диспорт або ботулінотерапія

Популярна процедура у сучасній косметології – диспорт або ін’єкції ботулотоксину. Мета – розгладження мімічних зморшок, візуальне омолодження шкіри та усунення зайвої пітливості.

Діє диспорт наступним чином: він блокує руховий імпульс, що передається від нервів до лицьових м’язів, рух яких провокує появу зморшок. Знижується тонус мімічної мускулатури, при цьому вона зберігає природну рухливість, обличчя не перетворюється на маску.

Розгладження зморшок за допомогою диспорту – це не назавжди. Через якийсь час (зазвичай це термін 3-6 місяців) до лицьових м’язів повертається природний тонус, вони знову стають активними та рухливими. Тож якщо ви після закінчення ефекту процедури захочете знову позбутися мімічних зморшок, вам доведеться повторити ін’єкції.

Акції
Знижка на блокування зморшок
Київ, Анни Ахматової вулиця, 35
-0%
0 грн
249.0 грн
Глибока реконструкція волосся у кабінеті «Ma-Belle»
Київ, Героїв Дніпра вулиця, 20А
-40%
1050 грн
629 грн
Показати всі
11 акцій

Читайте також:
? Карбоксітерапія тіла та обличчя
? Як правильно доглядати за шкірою обличчя
? Особливості зимового догляду за шкірою

Яким косметологічним процедурам восени віддаєте перевагу ви? Які з них, на вашу думку, найбільш ефективні? Діліться досвідом та враженнями у коментарях.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *