Як зробити соковитий бургер вдома: секрети приготування своїми руками

Хрумка булочка, соковита котлета, свіжі овочі – мало хто зможе встояти від такого ідеального поєднання смаків. Мабуть, бургери – настільки смачне універсальне блюдо, що його готують не тільки в звичайних фаст фудах, але і в модних ресторанах, а на Покупоні ніколи не закінчуються знижки до 60% на доставку свіженьких бургерів до вас додому :).
Для тих, хто мріє стати асом у приготуванні типового частування американської кухні самостійно, редакція Покупона зібрала лайфхаки, перевірені рецепти і супер кешбек-знижку на кухонні товари із замовленням онлайн і доставкою до дверей від Нової пошти – беріть на озброєння, щоб приготувати ідеальний бургер своїми руками.
- Готуємо ідеальні котлети для бургерів
- Як зробити смачні булочки для бургера самостійно?
- Класичний американський гамбургер
- Чизбургер як в Макдональдс
- Ідеальний рибний бургер
- Чорний бургер
- Смачний вегетаріанський бургер
- Дієтичний бургер
Готуємо ідеальні котлети для бургерів

Фарш для бургерів повинен бути свіжим, тому найкраще приготувати його самостійно. Читайте і беріть на озброєння поради, як правильно зробити фарш, щоб котлета вийшла м’якою і соковитою.
1. Вибирайте правильне м’ясо.
У «серці» традиційних гамбургерів – рубані котлети з яловичини. Для їх приготування найкраще взяти отруб – саму м’яку задню частину. Хорошим варіантом буде фарш з мармурової яловичини. Хоча для бургера підійдуть відруби простіше, причому краще взяти різні частини: з яловичої вирізки, лопатки, шиї, пашини. Важливе правило: у фарші має бути 20-30% жиру, тоді котлети вийдуть соковитими і м’якими.
2. Експериментуйте.
У рецепті класичного гамбургера – яловича котлета. Але ніхто не заважає вам використовувати інше м’ясо: куряча або свиняча котлети теж будуть смачно поєднуватися з іншими інгредієнтами. Для курячого фаршу краще брати м’ясо з ніг, воно більш соковите, а з філе котлети можуть вийти занадто сухими. Ще один перевірений варіант фаршу для гамбургерів – свинячо-яловичий. Додайте до 25% свинини, щоб котлетки вийшли соковитими.
Обране м’ясо помийте, очистіть від зайвого жиру і плівок, просушіть його паперовим рушником і наріжте на дрібні шматочки.
3. Подрібніть.
Рубані котлети можна приготувати двома способами: подрібнити вручну або перекрутити м’ясо через м’ясорубку. Перший варіант – складніший, але котлета вийде більш соковитою, так як в волокнах залишиться більше вологи. Підготовлену яловичину подрібніть на маленькі шматочки кухонним ножем. Другий спосіб більш швидкий. Для цього вам знадобиться хороша потужна м’ясорубка. Щоб отримати м’який однорідний фарш, пропустіть яловичину через велику решітку двічі. Якщо на вашій кухні ще немає такої помічниці, рекомендуємо вигідно придбати м’ясорубку з кешбек на Покупоні: кур’єр Нової Пошти доставить замовлення до дверей, а ви отримаєте бонусні гроші на особистий рахунок і зможете витратити їх на наступні покупки.
4. М’ясо, нічого крім м’яса!
Правильна котлета для бургера складається виключно з м’яса. Не потрібно додавати додаткових інгредієнтів: ніяких цибулі, часнику, а тим більше яєць, картоплі та хліба, які господині часто підмішують в звичайні котлетки.
5. Додайте сіль і перець.
Багато хто не солить фарш, щоб уникнути щільної пружної структури. Але, якщо солити і перчити тільки зверху, то в середині фарш не встигне просочитися і котлета вийде прісною. Додайте спеції в фарш безпосередньо перед формуванням котлет, щоб вона вийшла ароматною і не втратила усі соки. Перед смаженням натріть приправами котлети з двох сторін: це забезпечить краще підрум’янення і апетитну кірочку.
6. Охолодіть.
Щоб фарш не лип до рук і поверхні, перед формуванням котлет відправте його на півгодини в холодильник. Не завадить охолодити і інструменти, які будете використовувати: покладіть їх у морозилку на кілька хвилин. У процесі формування котлет протирайте руки кубиками льоду, які зручно заморозити в спеціальній формі.
7. Сформуйте рівні круглі котлетки.
Ідеальна котлета повинна бути на 2-3 см ширше, ніж підготовлені булочки, і товщиною 13-19 мм. Можна формувати котлети руками, але щоб вони вийшли рівними, краще скористатися круглою формою для випічки, наприклад, кексів або оладок. Якщо ж ви плануєте регулярно готувати домашні бургери, то рекомендуємо купити онлайн спеціальну прес-форму для бургерів на Покупоні з доставкою до дверей від Нової Пошти. З цим девайсом ваші котлети завжди будуть ідеальної форми, а ви зможете сміливо експериментувати з начинками і приготувати бургер не гірше, ніж в Макдональдсі. Коли котлета сформована, зробіть з одного боку великим пальцем поглиблення: в ньому буде накопичуватися м’ясний сік, який зробить котлети максимально соковитими.
8. Смажте правильно.
Смажити котлети найкраще на електрогрилі. Альтернативний варіант – сковорода–гриль. Якщо у вас її немає, підійде звичайна сковорода з антипригарним покриттям, змащена олією. Якщо ви плануєте відпочинок на природі, не обов’язково брати готові котлети з собою: підсмажте їх на мангалі, буде неймовірно смачно і ароматно.
9. Слідкуйте за часом.
Оптимальний час смаження – 5-8 хвилин. Якщо ви любите точність у всьому і готувати «на око» – не ваш варіант, то озбройтеся спеціальним термометром для м’яса. З його допомогою можна точно визначити температуру продукту і варіювати ступінь прожарювання:
- для слабкого прожарювання – температура всередині котлети 63 градуси, смажити по 5 хвилин з кожного боку;
- середнього прожарювання – при 68 градусах по 6 хвилин з кожного боку;
- нормального прожарювання – при 74 градусів по 7 хвилин з кожного боку;
- сильного прожарювання – при 77 градусах по 8 хвилин з кожного боку.
10. З пилу-жару.
Коли котлета готова, відразу приступайте до формування бургера: так її аромат передасться іншим складовим, і бургер отримає насичений смак.
Скористайтеся нашими порадами, і ваші рубані котлетки для бургерів будуть ідеально соковитими, м’якими і ароматними.
Як зробити смачні булочки для бургера самостійно

Булочки для бургерів, мабуть, можна знайти в кожному супермаркеті. Є навіть варіант замовити міні-хліб з доставкою з булочної зі знижкою до 40% від Покупона. Але булочки, приготовані власними руками, будуть найсмачнішими, свіжими, повітряними.
Перед тим, як приступати до приготування, переконайтеся, що у вас є весь необхідний інвентар. Вам знадобиться: глибока миска для замішування тіста; металевий кухлик; вінчик або міксер; сито для просіювання борошна; мірний посуд або кухонні ваги.Якщо ви тільки збираєтеся стати асом у випіканні булочок для найсмачніших гамбургерів, і в господарстві немає потрібного інвентарю, все необхідне можете замовити на Покупоні онлайн з доставкою від Нової Пошти і при цьому отримати кешбек – гроші на особистий рахунок, які можна використовувати на наступні покупки.
Для приготування 10 булочок вам знадобиться:
- борошно – 5 склянок
- молоко – 0,5 л
- вода – 25 мл
- дріжджі пресовані – 20 г
- яйця – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сіль – 2 ч. л.
- цукор – 1 ч. л.
- кунжут
Як готують булочки для бургерів – покроковий рецепт:
1. З’єднайте цукор з дріжджами, додайте теплу воду, ретельно перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.
2. Молоко підігрійте до кімнатної температури, зніміть з вогню.
3. У глибоку миску влийте дріжджову суміш, молоко, додайте олію і яйце. Змішайте до однорідної консистенції венчиком або міксером.
4. В окрему ємність просійте за допомогою сита борошно, додайте сіль. Пересипте до решти продуктів, постійно помішуючи суміш ложкою.
5. Замісить тісто руками протягом 2-3 хвилин, накрийте рушником або кришкою і залиште в теплому місці підніматися.
6. Перекладіть тісто на стіл, розділіть на 10 рівних частин, з кожної сформуйте круглі булочки. Накрийте харчовою плівкою або рушником і залиште хвилин на 10.
7. Знову розімніть кожну кульку з тіста і надайте круглу форму.
8. Застеліть листи пергаментом, покладіть булочки і залиште в теплому місці на годину. За цей час тісто має збільшитися в 2-3 рази.
9. Розігрійте духовку до 180 градусів.
10. Змастіть заготовки яйцем і посипте кунжутом.
11. Випікайте булочки в розігрітій духовці хвилин 15. Після чого вимкніть вогонь, відкрийте дверцята і дайте булочкам «дійти» протягом 3-5 хвилин.
12. Готові булочки дістаньте з духовки і накрийте рушником. Ваші ідеальні ароматні булочки для бургерів готові!
На цьому відео простий і доступний рецепт булочок бріош, які відмінно підійдуть для гамбургерів
Якщо ви не часто готуєте випічку і переживаєте, що тісто може не підійти, ловіть лайфхак: використовуйте хлібопічку – в ній тісто точно підійде і вийде повітряним. Замовляйте вигідно хлібопічку з доставкою на Покупоні і отримуйте кешбек на особистий рахунок.
Рецепт приготування булочок для бургерів в хлібопічці
Класичний американський гамбургер

Класичний американський бургер, мабуть, найпростіший у приготуванні, але його смак неодмінно порадує і дітей, і дорослих. Хрустка булочка, соковита котлета, достатня кількість соусу – ось і всі секрети ідеального гамбургера.
Інгредієнти:
- булички для гамбургера – 4 штуки
- яловичина – 600 грам
- корнішон – 2 штуки
- цибуля ріпчаста (червона або біла) – 1 штука
- винний оцет – 1 ч. л.
- бекон – 50 грам (4 смужки)
- гірчиця – 4 ч. л.
- твердий сир – 50 грам
- салат Айсберг
- кетчуп – 4 ч. л.
- соус Табаско – 2 грами
- оливкова олія – 2 ст. л.
- перець чорний мелений – за смаком
Для соусу:
- кетчуп
- майонез – 3 ст. л.
- соус Табаско – 2 грами
- соус ворчестер – 1 ч. ложка
Етапи приготування:
1. Наріжте півкільцями цибулю, додайте невелику кількість винного оцту і посипте щіпкою крупної солі. Залиште маринуватися.
2. Рубана котлета готується з яловичини. Для цього обріжте все плівки, пропустіть м’ясо через м’ясорубку з крупною решіткою. Трохи поперчіть, більше нічого в фарш додавати не потрібно.
3. Розділіть фарш на чотири рівні частини і починайте формувати котлети руками або за допомогою прес-форми для бургерів.
4. Сформовані котлети викладіть на тарілку, змащену олією, або силіконовий килимок. Поставте в холодильник на 10-30 хвилин.
5. Дістаньте котлети з холодильника, змастіть оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком.
6. На добре розігріту сковороду акуратно перекладіть котлети і якщо залишилося місце – смуги бекону.
7. Смажте котлети 3 хвилини, потім переверніть, змастіть підсмажену сторону гірчицею і однією краплею соусу Табаско (якщо бургери їстимуть діти, то пропустіть цей крок, так як соус дуже гострий). Ще через 3 хвилини знову переверніть котлети для гамбургерів і змастіть з іншого боку гірчицею і соусом Табаско.
8. Покладіть на кожну котлету сир і бекон і готуйте ще одну хвилину. Коли сир почне плавитися, зніміть котлети зі сковороди.
9. Розріжте булочки уздовж навпіл, обсмажте внутрішні сторони на сковороді до золотистого кольору.
10. Змішайте в глибокій мисці всі інгредієнти для соусу.
11. Коли все готово, починайте формувати гамбургер. Змастіть нижню частину булочки соусом, листя салату змастіть соусом і викладіть їх зверху. Покладіть котлету з сиром і беконом. На м’ясо покладіть мариновану цибулю і шматочки маринованого огірка. Верхню частину булочки змастіть соусом і покладіть зверху, акуратно притиснувши бургер.
Ваш класичний гамбургер готовий! Залишилося зібрати всі порції і насолоджуватися ідеальним смаком!
Чизбургер як в Макдональдс

Напевно, кожен хоч раз пробував чизбургер з Макдональдса. Його калорійність, звичайно, зашкалює, але смак настільки приваблює, що відмовитися дуже складно. Добре, що рецепт справжнього чизбургера вже давно не секрет, і кожен може приготувати його вдома.
Інгредієнти:
- яловичий фарш – 300 г
- яйце – 1 шт.
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.
- сіль – 3 ст. л.
- чорний мелений перець – 1 ч. л.
- сир «Чеддер» – 4 скибочки
- булочки з кунжутом – 4 шт.
- мариновані огірки – 1-2 шт
- цибуля – 1 шт.
Для соусу:
- солодка гірчиця – 1 ст. л.
- винний білий оцет – 1 ч. л.
- майонез – 3 ст. л.
- маринад овочевий (бажано «Sweet Pickle Relish») – 2 ст. л.
- сіль, сушений лук і часник – по щіпці
- паприка – 3 щіпки.

Етапи приготування:
1. Щоб приготувати заправку, змішайте всі компоненти для соусу і залиште настоюватися. Якщо немає якихось приправ, просте поєднання кетчупу і майонезу теж непогано відтіняє смак бургера.
2. Нарізану цибулю залийте невеликою кількістю теплої води. Щоб вона стала м’якою, залиште на 7-10 хвилин.
3. Для котлет з’єднайте фарш з сухарями, вбийте яйце, присоліть і поперчіть. Перемішайте масу до однорідної консистенції.
4. Сформуйте плоскі рівненькі коржі-котлетки трохи більше діаметра булок. Нагадаємо, зручніше це робити за допомогою спеціальної прес-форми для бургерів.
5. Обсмажте кожну м’ясну заготівлю на сковороді або електрогрилі з рослинною олією до рум’янцю.
6. Підігрійте розрізані булочки в мікрохвильовій печі 10-15 секунд або підсмажте з внутрішньої сторони на сковороді-гриль до утворення золотистої скоринки.
7. Змастіть зрізи булочок соусом. Викладіть котлету, потім сир, скибочки огірочків, підготовлену цибулю. Закрийте верхньою частиною булочки.
Подивіться відео-рецепт
Ідеальний рибний бургер

Рибний бургер, приготований своїми руками, – це не тільки дуже смачно, але і корисно. Його можна запропонувати сім’ї на сніданок, зручно взяти на роботу або пікнік. Основна відмінність від традиційних бургерів – це рибна котлета, яку можна приготувати, наприклад, з філе лосося або будь-якої білої риби. Сьогодні пропонуємо перевірений рецепт бургера з рибної котлетою з тріски.
Інгредієнти на 4 порції:
Для рибного фаршу:
- тріска – 600 г
- цибуля – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- сухарі панірувальні – 100 г
- сіль – 1 щіпка
- перець чорний мелений – 1 щіпка
- олія – 6 ст. л.
Для соусу:
- йогурт натуральний – 150 мл
- майонез – 100 г
- огірки корнішони – 6 шт.
- каперси – 1 ч. л.
- петрушка
Для подачі:
- булочки для гамбургерів – 4 шт
- листя салату
Етапи приготування:
1. Приготуйте фарш для рибної котлети. З філе видаліть всі кісточки, наріжте на шматочки. Перекладіть в чашу блендера або кухонного комбайна. Додайте нарізану цибулю, подрібніть до однорідної маси. Додайте яйце, сіль і перець за смаком. Якщо фарш вийшов рідкуватий, можна додати столову ложку манки і дати настоятися 10 хвилин.
2. Тим часом займіться соусом. Дрібно наріжте огірочки і петрушку. Змішайте йогурт зі сметаною, додайте огірки, петрушку, каперси (можна і без них). Поставте в холодильник до подачі.
3. З підготовленого фаршу сформуйте котлети, обвалюючи їх в панірувальних сухарях. Щоб рибні котлети зберегли форму і були соковитими, перед смаженням відправте їх на годину в холодильник.
4. Смажити котлети потрібно на добре розігрітій сковороді або електрогрилі, змащених олією.
5. Булочки розріжте навпіл, розігрійте в духовці, мікрохвильовій печі або тостері.
6. Нижню частину булочки рясно змастіть соусом. Зверху покладіть листя салату, рибну котлету, зверху накрийте другою половинкою булочки. Ваш соковитий смачний рибний бургер готовий!
Покроковий рецепт приготування рибного бургера з лососем дивіться на відео:
Чорний бургер

Основна відмінність black burger від його білих «побратимів» в кольорі булочок. Для додання чорного кольору в ресторанах найчастіше використовують чорнило каракатиці. Але цей барвник досить дорогий і знайти його в магазинах не так-то просто. Тому для приготування чорних булочок в домашніх умовах його можна замінити харчовим барвником або активованим вугіллям.
Чорний бургер виглядає досить ефектно. Приготуйте це ресторанне блюдо за нашим рецептом вдома і воно неодмінно викличе фурор.
Інгредієнти:
Для чорних булочок:
- пшеничне борошно – 350 г
- соняшникова олія – 2 ст. л.
- сухі дріжджі – 4-5 г
- вершкове масло – 30 г
- молоко – 230 мл
- сіль – 0.5 ч. л.
- цукор – 1 ч. л.
- кунжут;
- харчовий барвник чорного кольору або упаковка активованого вугілля
Для начинки:
- яловичий фарш – 800 г
- олія– для смаження
- сир для бургерів – 8 шматочків
- соус барбекю – 150 г
- огірки мариновані – 2 шт.
- свіжі помідори – 2 шт.
- петрушка
- листя салату
- червона ріпчаста цибуля – 1 шт.
- гірчиця – за смаком
- сіль, спеції – за смаком
Етапи приготування:
1. Почнемо з «фішки» цього бургера – чорних булочок. Їх готують з такого ж тіста, як і звичайні білі, але на етапі з’єднання сухих продуктів додають барвник. У мисці змішайте борошно, сіль, цукор, сухі дріжджі, барвник (якщо використовуєте активоване вугілля, попередньо потовчіть його в крихту). Додайте тепле молоко, ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок. Влийте соняшникову олію. Вимішуйте тісто до однорідності, воно не повинно липнути до рук і бути красивого чорного кольору. Готове тісто присипте борошном, накрийте рушником і поставте в тепле місце. Коли тісто підійде в два рази, помніть його, розділіть на 4-5 частин, кожної надайте круглу форму або викладіть у форму для випікання гладких кексів. Заготовки з тіста змастіть вершковим маслом, посипте кунжутом і відправте в духовку розігріту до 180 C на 15-18 хвилин.
Щоб булочки точно вийшли, дотримуйтесь відео-інструкції
2. Для котлети візьміть яловичий фарш, додайте рубану петрушку, сіль і перець за смаком. Перемішайте до однорідності і сформуйте котлети.
3. Обсмажуйте котлети на добре розігрітій сковороді (ідеально підійде гриль) по 2 хвилини з кожного боку, до стану медіум.
4. Підготуйте інші інгредієнти для начинки. Помідори наріжте тоненькими скибочками, червону цибулю – кільцями, мариновані огірки – слайсами.
5. Коли все готово, можна збирати бургер. Розріжте булочку навпіл, нижню частину змастіть соусом барбекю, верхню – гірчицею. На нижню булочку покладіть листя салату, шматочок сиру, котлету, знову шматочок сиру, кілька шматочків помідора, слайсів огірка, кружечків цибулі. Накрийте верхньою частиною булочки і з’єднайте шпажкою.
Чорний бургер готовий – порадуйте незвичайною стравою рідних і друзів!
Смачний вегетаріанський бургер

У порівнянні з традиційними «м’ясними» бургерами, веджібургери менш калорійні і корисніші. Котлети для таких бургерів готуються з бобових, овочів або круп – поєднань можна придумати безліч, все залежить від ваших уподобань і фантазії. Пропонуємо приготувати смачні вегетаріанські бургери з котлетою з нуту.
Інгредієнти:
Для вегетаріанських котлет:
- нут – 200 г
- вівсяні пластівці – 100 г
- морква – 0,5 шт.
- цибуля – 0,5 шт.
- яйце – 1 шт.
- оливкова олія – 1 ч. л.
- сік лимона – 1 ст. л.
- сіль – за смаком
- перець чорний мелений – за смаком
- часник сушений мелений – за смаком
Для соусу:
- петрушка – один пучок
- лимон – 0,5 шт.
- часник – 1 зубок
- волоські горіхи – 0,5 склянки
- соус соєвий – за смаком
Для начинки:
- помідор – 1 шт.
- огірок – 1 шт.
- листя салату
- цибуля
Етапи приготування:
1. Нут залийте окропом, залиште до охолодження. Після цього промийте, відваріть до готовності і відкиньте на друшляк.
2. Подрібніть відварений нут в блендері. Перекладіть масу в глибоку миску.
3. У чашу блендера насипте вівсяні пластівці, натерту моркву, половину цибулини, яйце, оливкове масло. Подрібніть до однорідності.
4. З’єднайте масу з нутом, додайте сік лимона, сіль, спеції за смаком і ретельно все перемішайте.
5. З отриманого фаршу сформуйте круглі котлети. Обсмажте на розігрітій сковороді, змащеній олією, до утворення апетитної золотистої скоринки.
6. Для приготування соусу подрібніть всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції.
7. Булочку розріжте навпіл і злегка підсушіть на сковороді або в тостері.
8. Нижню частину булочки змастіть соусом, покладіть зверху котлетку з нуту. Зверху – начинку за смаком: листя салату, кружечки помідора, слайси огірка, трохи червоної цибулі. Другу половинку булочки змастіть соусом або гірчицею і покладіть зверху. Такий смачний і ситний бургер сподобається навіть справжнім м’ясоїдам!
Дієтичний бургер

Багато хто помилково вважає, що бургери – це калорійний фастфуд, якого бути не може в раціоні людини, яка веде здоровий спосіб життя. Але якщо використовувати «правильні» продукти, то може вийти «здорова» страва, яка буде відповідати всім канонам правильного харчування. Для цього візьміть цільнозернові булочки, а калорійне червоне м’ясо замініть куркою або індичкою. Пропонуємо приготувати смачний низькокалорійний домашній бургер за нашим рецептом.
Інгредієнти (на 3 штуки):
Для булочок:
- борошно пшеничне цільнозернове – 120 г
- борошно кукурудзяне – 80 г
- кефір – 120 мл
- сир нежирний – 80 г
- яйце – 1 шт.
- розпушувач – ½ ч.л.
- сіль – щіпка
- підсолоджувач
Для котлет:
- м’ясо курки або індички – 300 гр
- сіль, перець – за смаком
Для соусу:
- натуральний йогурт – 3 ст. л.
- гірчиця – 1 ч. л.
- сіль
Для начинки:
- листя салату
- помідор – 1 шт.
- моцарелла – 50 г
Етапи приготування:
1. Для приготування булочок в глибокій мисці змішайте цільнозернову і кукурудзяну муку, сіль, розпушувач, підсолоджувач. Додайте кефір, сир, яйце, ретельно перемішайте. З отриманого тіста сформуйте три булочки. Змастіть їх жовтком і посипте кунжутом. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 40 хвилин.
2. Щоб отримати курячий фарш, пропустіть м’ясо курки через м’ясорубку або подрібніть в блендері. Додайте сіль, перець за смаком, перемішайте. З отриманого фаршу сформуйте три котлетки.
3. Обсмажте з кожного боку протягом декількох хвилин на сковороді-гриль або звичайній з антипригарним покриттям, додавши краплю олії.
4. Для смачного низькокалорійного соусу перемішайте йогурт з гірчицею, трохи посоліть. До речі, свіжий і корисний йогурт також можна приготувати самостійно за допомогою йогуртниці і заквасок, дотримуючись інструкції на упаковці.
5. Приготовлені і остиглі булочки розріжте на дві частини. Нижню змастіть соусом, зверху покладіть листя салату, кружечки помідора, курячу або індичу котлету, моцарелу, листя салату. Накрийте другою половинкою булочки і насолоджуйтеся ідеальним смаком без шкоди для фігури.
За цими перевіреними рецептами ви зможете досить швидко приготувати смачні бургери на своїй кухні. Якщо ж часу на підготовку зовсім немає, замовте бургери з доставкою зі знижкою до 60% від Покупона і насолоджуйтеся улюбленою стравою.
А як сильно любите бургери ви і як часто готуєте їх вдома? Діліться своїми рецептами в коментарях.