Де готують найкращі м’ясні стейки в Києві: топ-14 закладів столиці

Думка про соковитий м’ясний стейк може пробудити апетит у будь-який час доби. Збігати в супермаркет за шматком свіжої вирізки і посмажити його на сковороді або електрогрилі, неабияк посипавши спеціями, – хороша ідея, але її не завжди легко втілити. Тим більше, якщо ви не «кулінар всемогутній», а просто м’ясний гурман і любите поїсти професійно приготовані стейки в атмосферному закладі.  #PokuponBlogTeam підготувала добірочку топових м’ясних ресторанів, де готують найкращі стейки. І, звичайно, подбала про знижки до 55%, щоб ви могли дозволити собі більше!

Акції
Знижка 40% на все меню кухні в «Al Forno Pizzeria»
Київ, Михайла Бойчука вулиця, 1/2
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 30% на меню кухні в «Kiev City Grill&Bar»
Київ, Кінцева вулиця, 1
-30%
0 грн
30 грн
Показати всі
3 акцій

Kiev City Grill&Bar

Ресторан «Kiev City Grill&Bar» балує гостей широким асортиментом різних страв, але головна прикраса його меню – розділ гриль. Біле та червоне м’ясо, риба, креветки та ковбаски – від такого розмаїття розбігаються очі та течуть слинки ?? Заклад зручно розташований, тішить приємною атмосферою та супер-сервісом, до загального меню додається барна карта з міцними напоями та коктейлями на будь-який смак.

Kiev City Grill&Bar
Kiev City Grill&Bar

Адреса: Київ, вулиця Кінцева, 1 (м. Васильківська).
Графік роботи: Пн-Нд 12:00-21:30.
Ціни на стейки: від 130 грн, але з Покупоном можна заощадити до 30%.

Акції
Знижка 30% на меню кухні в «Kiev City Grill&Bar»
Київ, Кінцева вулиця, 1
-30%
0 грн
30 грн
Знижка 50% на шашлик у комплексі «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-58%
2800 грн
50.0 грн
Показати всі
5 акцій

«Carpaccio»

Хоча стейк як страва частіше асоціюється з американською кухнею, у ресторанах європейської кухні він також популярний. В італійському «Carpaccio» («Карпаччо») у центрі Києва готують різні види стейків на будь-який смак: соковитий рібай з реберної частини яловичини, один з найніжніших і маложирних стейків з філе міньйона, медальйони, а також стейки з риби.

Замовити смачні стейки у ресторані «Carpaccio»
Ресторан «Carpaccio», Київ

Адреса: Київ, Гоголівська вулиця, 17.
Графік роботи: Пн-Нд 11:00-22:00.
Ціни на м’ясні стейки: 159-468 грн, але разом з Pokupon ви можете заощадити 40% на вартості чека.

«Saxagansky» («Саксаганський»)

Ще один італійський ресторан у Києві на правому березі – «Saxagansky» – у меню якого крім традиційних піци, пасти і різотто ви знайдете смачні соковиті стейки ? Над створенням страв, які подають у ресторані, працювала українська бренд-шефиня Елеонора Баранова, переможниця кулінарного ТВ-шоу «МастерШеф. Професіонали»-2021.

Ресторан «Saxagansky», Київ
Поїсти смачні стейки у ресторані «Saxagansky»

Адреса: Саксаганського вулиця, 83.
Графік роботи: Пн-Нд 10:00-23:00.
Ціна стейків: 480 грн, але не забувайте про знижки від Покупону, які дозволяються економити 35% на сумі чека у «Саксаганському».

Паштет

Мережа кафе «Паштет» користується особливим коханням київських гурманів, і не дарма. Меню для закладів розробив знаменитий шеф-кухар Євген Клопотенко, тому кожна страва тут заслуговує на те, щоб її скуштували. Різноманітність м’ясних страв, паста, стейк з овочами, ароматний борщ з чіабатою та найсмачніші гарніри – це та багато іншого чекає на тих, хто полюбляє смачно поїсти. Коронна закуска та центральна частина концепції кафе – паштет, представлений у меню кількома видами. Смачного!

Паштет

Адреса: Київ, вулиця Хрещатик, 24 та ще 4 адреси.
Графік роботи: Пн-Чт 09:00-20:00, Пт-Нд 09:00-21:00.
Ціни на стейки: від 259 грн, а з Покупоном – на 30% дешевше.

Акції
Знижка до 30% на меню кухні в кафе «Паштет»
Київ, Перемоги проспект, 18
-30%
0 грн
30 грн
Показати всі
1 акцій

Al Forno

Ідеальне місце для любителів піци та м’яса – піцерія «Al Forno». Меню закладу ввібрало в себе найкраще з європейської та італійської кухні. Тут можна недорого замовити і соковитий стейк, і рибу на грилі, і пасту, і бургери. Головна цікавинка меню це, звичайно ж, піца: на вас чекає просто величезний асортимент з 21 різновидів цієї популярної страви, а також опція «конструктор піци» для любителів поекспериментувати. Ресторан зустрічає гостей затишною атмосферою у стилі лофт, тут є все, що потрібно для приємного смачного вечора у колі близьких та друзів.

Al Forno
Al Forno Київ

Адреса: Київ, вулиця Михайла Бойчука, 1/2.
Графік роботи: Пн-Нд 10:00-22:00.
Ціни на стейки: від 95 грн, а з Покупоном – на 40% дешевше.

Акції
Знижка 40% на все меню кухні в «Al Forno Pizzeria»
Київ, Михайла Бойчука вулиця, 1/2
-40%
0 грн
30 грн
Показати всі
1 акцій

Markos Grill House

Стильний та атмосферний м’ясний ресторан «Markos Grill House» – чудовий вибір для тих, хто любить смачно поїсти та почілити у приємній обстановці. У меню закладу домінує європейська кухня, багато страв готуються на фірмовому мангалі. Любителі соковитого м’яса з хрусткою скоринкою гідно оцінять гарячі шашлики просто з жару, курча табака, кебаб з телятини, курячі крильця та інші м’ясні страви. Для фанатів якісного «фастфуду» тут готують найсмачніші бургери та піцу. Доповнити розкішну вечерю можна запашним кальяном на різних сортах преміум-тютюну.

Markos Grill House

Адреса: Київ, вулиця Уманська, 50.
Графік роботи: Пн-Нд 10:00-22:00.
Ціни на гриль-меню: від 165 грн.

Київська реберня

Як свідчить назва, фішка ресторану «Київська реберня» – фірмові реберця на грилі, смачні, в медово-гірчичному або медово-імбирним соусі. Однак любителям стейків з Лівого берега або Харківського житлового масиву варто звернути увагу на цей заклад.  В меню є страви, приготовані на вогні – стейк Рибай і Нью-Йорк. М’ясо до приготування попередньо витримується мінімум 20 днів за технологією сухої ферментації. Такий підхід дозволяє зруйнувати м’язові волокна і посилити природний смак м’яса без будь-якого присмаку маринаду. Продукти – м’ясо, молоко, овочі – постачають з власного фермерського господарства в Кіровоградській області, а значить вони найсвіжіші і натуральні.

Стейк у «Київській реберні»
Ресторан «Київська реберня»

Адреса: Київ, вулиця Світла, 3Д (Бортничі, м. Бориспільська).
Графік роботи: Пн-Нд 10: 00-22: 00.
Ціни на стейки: від 220 грн.

Акції
Знижка 40% на доставку від ресторану «Шашличок»
Доставка по Києву та області до 30 км
-40%
0 грн
30 грн
Знижка 35% на меню кухні в «Gulo Хачапурі»
Київ, Еспланадна вулиця, 30
-35%
0 грн
25 грн
Показати всі
72 акцій

Стейк-хаус «Goodman»

Легендарний заклад міжнародної мережі «Goodman» приймає гостей не тільки в Лондоні та Цюріху, але і в Києві. Ресторан співпрацює з найбільшим світовим імпортером мармурової яловичини з США. Для повного розкриття смаку всі стейки готуються в хоспері на деревному вугіллі.

Стейк-хаус «Goodman»
Стейк-хаус «Goodman»

В меню мітерії «Гудман» ви знайдете класичні та елітні стейки з мармурової яловичини вищого гатунку: соковитий Рибай, мега популярний Нью-Йорк, стейк значних розмірів «Ковбой», улюблений усіма Філе Міньйон та добірні японські стейки з м’яса Кобе.

Адреса: Київ, вулиця Жилянська, 75.
Графік роботи: Пн-Нд 12:00-21:00.
Ціни стейків: від 489 грн за 100 г.

Акції
Цілий день розваг у мережі парків «Fly Park»
Київ, Оболонський проспект, 21Б
-30%
250 грн
175.0 грн
Вхідний квиток до парку розваг «Мадагаскар»
Київ, Степана Бандери проспект, 34В
-43%
210 грн
119.0 грн
Показати всі
222 акцій

Sam’s Steak House

Ресторан «Sams Steak House» — перший український стейк-хаус, який відкрив гостям свої двері в далекому 1996 році. Також це перший заклад в Україні, який впровадив процес приготування м’яса за німецькою технологією вологого дозрівання. Коли м’якоть українських племінних бичків наповнюють яловичим жиром для кращого збереження молекул смаку клітини м’яса. В таких умовах білкові волокна розпадаються і м’ясо стає дуже ніжним і смачним.

Sam's Steak House
Стейки в ресторані «Sam`s Steak House»

«Sam’s Steak House Prime» — другий заклад мережі, який трохи відрізняється в позиціях меню, зате має більш модерновий інтер’єр і стильне оформлення.

Інтер'єр ресторану «Sam's Steak House Prime»
Інтер’єр ресторану «Sam’s Steak House Prime»
Ресторан «Sam's Steak House Prime»
Ресторан «Sam’s Steak House Prime»

Традиційно великий вибір стейків з українського і американського м’яса: Шатобріан, Нью-Йорк, Портерхауз, Ті-Боун, Beef Classic і інші. Подумайте, може сьогодні привід зустрітися з близькими і спробувати ароматний стейк з келихом червоного вина?

Адреса: Sams Steak House: Київ, вулиця Жилянська, 37;
Sam’s Steak House Prime: Київ, вулиця Бульварно-Кудрявська, 3 (колишня Воровського).
Графік роботи: 11:00-21:00.
Середній чек: 600 грн.

Акції
Від 2 ночей у будні у готелі «Залив» на озері
Сарни (Рівненська область)
-30%
5280 грн
3699.0 грн
Від 1 ночі у будні у «У Марусі» під Києвом
Миколаївка (Київська область)
-20%
900 грн
719.0 грн
Показати всі
73 акцій

Grill do Brasil

«Grill do Brasil» — м’ясний ресторан на Печерську.  Тут практикують цікавий бразильський формат обслуговування – «родізіо». Це означає, що на фіксовану суму ви можете з’їсти стільки салатів, закусок і м’ясних страв, скільки забажаєте.

Grill do Brasil
Меню «Grill do Brasil»

Вибір в «Гриль ду Бразіл» чекає важкий, хоча можна і не вибирати, а пробувати по черзі всі і відразу: салати, гарячі і холодні закуски, а головне — м’ясо. Його тут багато і на будь-який смак: американський мармуровий стейк, Рибай, Піканья, алькатра, бараняча нога, свинина в пармезані, ковбаси та багато іншого. Думаєте, що зможете подужати все? Приходьте і перевірте!

Адреса: Київ, бульвар Лесі Українки, 24.
Графік роботи:  Пн-Пт 12:00-21:00; Сб-Нд 14:00-21:00.
Рівень цін: $$$.

Акції
Банкет із гриль-меню в «Райський дворик»
Київ, Погребський Шлях, 26
-35%
1650 грн
1120.0 грн
Знижка 30% на меню кухні в «Kiev City Grill&Bar»
Київ, Кінцева вулиця, 1
-30%
0 грн
30 грн
Показати всі
10 акцій

Argentina Grill («Аргентина Гриль»)

«Argentina Grill» — мережа м’ясних ресторанів аргентинської кухні, заклади якої розташовані на Позняках, Подолі та Оболоні. Відчуйте дух далекої і пристрасної Аргентини, не виїжджаючи з Києва.

Argentina Grill

Завдяки унікальній гриль печі Parilla тут готують фірмове аргентинське м’ясо Asado з хрусткою скоринкою і ніжним м’ясом всередині, і, звичайно ж, соковиті ароматні стейки: Портерхаус, Ті-Боун, Тендерлоін, Рибай, Скерт-стейк.

Для тих, хто вирішив залишитися вдома, але хоче влаштувати особливий вечір, працює доставка по Києву. 

Адреса: Київ, вулиця Анни Ахматової, 22; вулиця Маршала Тимошенко, 18; вулиця Петра Сагайдачного, 27Б.
Графік роботи: Пн-Нд 12:00-21:00.
Рівень цін: середній.

Акції
Знижка до 43% на суші-сети від «Sushi Story»
Київ, Погребняка вулиця, 14
-43%
0 грн
40 грн
Знижка 40% на суші-сети від служби «Sushi Experts»
Київ, Тираспільська вулиця, 56
-40%
0 грн
40 грн
Показати всі
35 акцій

Стейкхаус

«Стейкхаус» — ресторан з чоловічим характером в центрі Києва, на Володимирській. М’ясо витримується безпосередньо в закладі і готується з трепетною турботою про кожен шматочок.

У «Стейкхаусі» пропонують спробувати стейки Рибай, Ті-Боун, Стріплойн, корейку і вирізки, приготовані у вугільній печі. На грилі також готують свинячі ребра, курку і качку.

Стейкхаус
М’ясні страви в «Стейкхаусі»

Пристрасть до м’ясних делікатесів не обмежена стінами закладу: біля входу в ресторан ви можете купити свіже м’ясо і приготувати його вдома.

Адреса: Київ, вулиця Володимирська, 49А.
Графік роботи: Пн-Нд 11:00-21:00.
Ціни на стейки: від 550 грн.

Акції
Від 2 ночей з сніданками і SPA в комплексі Карпати
Мигово (Чернівецька область), Буковинська вулиця, 178
-45%
8700 грн
5599.0 грн
Від 3 ночей SPA-відпочинку в «VitaPark Карпати»
Жденієво (Закарпатська область), Шевченка вулиця, 257
-15%
9243 грн
7855.0 грн
Показати всі
79 акцій

Happy Grill Bar

«Happy Grill Bar» — атмосферний заклад в стилі американського заходу з дівчатами-офіціантками в коротких шортиках. Тут весело, невимушено, а найголовніше — смачно!

Happy Grill Bar
«Happy Grill Bar»

У меню ви побачите великий вибір страв, але акцент, звичайно ж, зроблений на м’ясні складові: бургери і стейки з оригінальним поєднанням інгредієнтів і авторськими соусами подаються швидко і так само швидко зникають з тарілок гостей.

З стейків в мангал-меню вам запропонують соковитий Стріплойн, Рибай, Ті-Боун, Портерхаус.

Адреса: Київ, вулиця Сагайдачного, 6 (Подол).

Графік роботи:  Сб-Ср 11:00-21:00; Чт-Нд 11:00-23:00.
Ціни: по середам на всі стейки знижка 20%.

Ватра

Стейк-хаус «Ватра» — прекрасне місце для сімейного вечора. Ресторан карпатської та закарпатської кухні створив чарівну атмосферу об’єднання за щедрим столом і легкою бесідою під тріск дров у каміні, ніби перед лісовим багаттям у високих горах.

Ватра
Стейк-хаус «Ватра»

Відкривши меню «Ватри», приготуйтеся зробити складний вибір із запропонованих гастрономічних смаколиків: тут вам і стейки з української мармурової яловичини, і реберця BBQ з малосольними закусками, каре телятини, соковите ягня, делікатесні бургери, грибочки гриль, в’ялені ковбаси і багато іншого.

Адреса: Київ, вулиця Городецького, 4Б.
Графік роботи: Пн-Нд 11:00-21:00.
Ціни на стейки: від 369 грн.

Погодьтеся, після такої «м’ясної» добірки важко всидіти на місці. Апетит розігрався не на жарт, а думки далеко не про справи насущні.

Хочеться поїсти смачно і недорого? Тоді швидше переходьте на наш сайт, де зібрані найкращі акційні пропозиції від ресторанів і кафе столиці.

Читайте також:
? Кращі сервіси доставки їжі у Києві
? Де поїсти смачну піцу в Києві
? Кращі доставки та ресторани суші в Києві
? Де відзначити день народження в Києві

А тепер діліться в коментарях, де на вашу думку готують найкращі стейки в Києві?  Який вид стейка найсмачніший? Чекаємо ваші відгуки в коментарях ?

3 коментарів
  • Игорь

    Стейкхаус – однозначно лучшее место, чтобы съесть хороший стейк. Прекрасный интерьер, хочется возвращаться туда снова и снова. Персонал в заведении супер – очень вежливый и внимательный.

  • Дрон

    О май гад) эти картинки заставят пойти за стейком хоть на край света)) но ко мне ближе всего стейк хаус, пойду значит в него!

  • Артем

    о, прикольная подборка. Мне еще нравятся стейки в 3B cafe на Шота Руставелли.

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *