Ідеї дня народження в Одесі: куди сходити та як відзначити найважливіше свято

День народження тільки раз на рік, і відсвяткувати його хочеться так, щоб до наступної дати пам’ятати про весело проведений час. І неважливо, скільки років вам стукнуло –  адже отримувати кайф від життя ніколи не пізно. Дорослий день народження без зайвих зусиль і недорого можна влаштувати і вдома – з настолками, караоке, кальяном і доставкою частувань прямо до столу. Але не обов’язково обмежувати свято домашнім застіллям. У BlogPokuponTeam є безліч ідей, де в Одесі відзначити день народження, щоб догодити і гостям, і імениннику. Ловіть знижки до 70% на розваги і ресторани, щоб святкування вийшло бюджетніше. 

Аквапарк і дельфінарій 

«Сонце, повітря і вода – наші найкращі друзі» ?? Літнім іменинникам можна просто повернутися в дитинство і відірватися по повній з друзями в аквапарку. Це ідеальне місце для того, щоб відпочити душею і тілом, поплескати в басейні і покататися на водних атракціонах. І, якщо хочете заощадити, – частіше заглядайте на Покупон, шукайте новенькі акції на відвідування аквапарків. Водні активності з нотками драйву – це круто, але особливе задоволення – влаштувати собі покатушки з дельфінами після шоу в дельфінарій «Немо». До речі, там теж частенько бувають приємні знижки. 

Шоу в дельфінарії Немо
Якщо день народження влітку – можна сходити в дельфінарій 

Читайте також: 

Найкращі аквапарки України 

Сплави на байдарках і каякінг 

Кафе та ресторани 

Восени або взимку на природі особливо не погуляєш. Щоб вдосталь насолодитися урочистим заходом, святкування дня народження логічніше перенести в який-небудь затишний і теплий заклад. Благо в Одесі повно кафе і ресторанів, де можна смачно, а зі знижкою до 50% від Покупона – ще й недорого поїсти і посидіти з гостями. 

 «One Gogi»

«One Gogi» – острівець тепла в центрі Одеси. Якщо ви і ваші близькі не можете спокійно всидіти на місці, відчувши запах свіжоприготованого хачапурі, сміливо вирушайте в цей душевний ресторанчик. Для вас, ваших друзів і рідних приготують найкращі страви автентичної грузинської кухні.

Хачапурі з яйцем

Середній чек: 350 грн, але відзначити ДР можна дешевше – зі знижкою 50% від Покупона на все меню кухні, домашнє вино і фірмові настоянки. 
Графік роботи: 11:00-23:00.
Де: Буніна вулиця, 29. 
Більше інформації та відгуки тут

 «Nonna» 

У меню кафе «Nonna» в центрі Одеси є все, що ви так любите їсти, і навіть більше! Вас чекає яскраве розмаїття смачних гастро хітів східної, європейської, італійської, японської, української кухні. А також  – уважне і дбайливе ставлення до кожного гостя, тепла і затишна атмосфера  – що ще потрібно для приємного заходи з нагоди дня народження! 

 «Nonna»

Середній чек: 400 грн, але зі знижкою 40% від Покупона на кухню і бар відсвяткувати день народження невеликою компанією можна бюджетніше. 
Графік роботи: 08:00-23:00.
Адреса: вул. Пантелеймонівська, 64. 
Більше інформації та відгуки тут

 «Garden Cafe» 

«Garden Cafe» – сімейний ресторан європейської кухні в Одесі, на Котовського. Фішка закладу  – жива зелень як в інтер’єрі, так і в подачі страв (кулінарний тренд Мікрогрін). Тому тут панує атмосфера свіжості, а страви не тільки смачні, але і естетично оформлені. З нагоди дня народження в ресторані можна влаштувати пишний банкет (є 3 просторі зали і літня тераса, загальна місткість 130 чоловік) або недорогі посиденьки з друзями і сім’єю. 

«Garden Cafe»
«Garden Cafe»

Середній чек: 350 грн, але зі знижкою 50% від Покупона на все меню кухні відзначити ДР маленькою компанією можна дешевше. 
Графік роботи: 11:00-23:00.
Адреса: вул. Генерала Бочарова, 7А.
Більше інформації та відгуки про «Garden Cafe».

Квести

Багатогодинне застілля не для вас, шукаєте спосіб відзначити ДР більш активно, креативно і оригінально? Дуже популярно, у дітей так точно, відзначати іменини в стилі квесту  – в Одесі їх безліч, на будь-який смак, вибирайте: 

  • Компанія «Мишоловка»: «Індіана Джонс» – пошуки скарбів загубленого стародавнього храму або «Breaking Bad» – пригоди в нарколабораторії. Відвідування квесту зі знижкою 40% для компанії до 4 осіб в будні і по суботах від 480 (800) грн. Доплата за додаткового гравця 200 грн. 
  • Організатор квестів «QZone»: «Прокляття фараона»  – подорож в останню обитель давньоєгипетського царя, «Викрадення» – моторошні пригоди в підвалі викрадачів, «Пила: Гра на виживання»  – жахлива кімната, занурена у морок. Квест зі знижкою 40% для компанії до 4 осіб в будні від 479 (800) грн. Доплата за додаткового гравця 200 грн. 
  • Компанія «quest.od.ua»: веселий антіквест «Треш-Сало», страшні забави за мотивами фільмів жахів «П’ять ночей у Фредді» і «Бабуся Гренні». Квест зі знижкою 40% для компанії до 4 осіб в будні від 539 (800) грн з доплатою за додаткового гравця 200 грн. 
Кадр з квесту

Ігри

Квеста виявилося замало? Від нудьги вас і ваших друзів врятує боулінг чи більярд. Це весело та захопливо – прекрасний варіант, аби відсвяткувати день народження в компанії найщиріших друзів, до того ж у боулінг- та більярдних клубах зазвичай є можливість замовити напої та їжу на кшталт піци, суші чи закусок до пива. Однак це ще не все! В Одесі є маса класних закладів, де можна яскраво і захоплююче провести ін, наприклад, пейнтбол або клуб віртуальної реальності. Такий вибір гарантує вам і вашим друзям гарний настрій і яскраві враження.

Кулі на більярдному столі

Кіно

До скарбнички нетривіальних ідей – кіно. Звісно, можна організувати похід до звичайного кінотеатру, де ви з подругою чи цілою компанією будете разом хрустіти попкорном під чергову новинку кінематографу, але є цікавіший варіант! На Одеській кіностудії можна орендувати цілий зал, в якому крім вас та ваших гостей більше нікого не буде. Це може бути як перегляд якогось молодіжного кіно, ностальгійна зустріч з героями «Зоряних війн» чи поттеріани, а може – ролик-сюрприз, підготовлений друзями іменинника з найзворушливіших та найвеселіших фото- та відео-моментів.  

Фасад Одеської кіностудії

Якщо день народження влітку, можна сміливо додати в програму святкування кіно під відкритим небом, наприклад, в мережі кінотеатрів Sunset Cinema. Заклади прямо на березі моря, на пляжі Відрада або Kiwi! Ви розташовуєтеся дружною компанією в м’яких кріслах-мішках або шезлонгах і насолоджуєтеся свіжим повітрям, прохолодними напоями і шедевром кінематографа. Вартість цього задоволення – 140 грн з людини, а по акції від Покупона – удвічі дешевше.

 Sunset Cinema

Хочете ще порцію морського бризу – ласкаво просимо до Літнього театру Морвокзалу, на сцені якого протягом усього літа проходять концерти популярних українських та зарубіжних артистів. Там же можна смачно перекусити та випити, насолоджуючись краєвидами порту та морських причалів.

Концерт на сцені Літнього театру Морвокзалу

Цінувачам камерної атмосфери підійдуть заходи у Зеленому театрі, що приховався в тіні парка Шевченка: невелика дерев’яна сцена, комфортабельні посадочні місця, фуд-корт з бургерами, вафлями, морозивом та смачними напоями – чим не локація для святкування дня народження у вузькому колі друзів? 

А якщо є бажання весело потусити на танцполі, вирушайте до літнього True Man Club біля моря, де можна потанцювати просто неба, перекусити та відпочити у зручних гамаках. Чи сходіть до пляжного клубу «Табу» на пляжі «Дельфін»: удень він працює як ресторан, де можна поїсти, позасмагати і поплавати у морі, а вночі перетворюється на відкритий танцмайданчик з альтернативною музикою.   

Глядачі у Літньому театрі

Спа

Відмінний варіант для дівич- або парубкового вечорам – святковий похід до SPA-центру, де можна провести цілий день, плаваючи в басейні, насолоджуючись спа-процедурами та банею, попиваючи трав’яний чай вприкуску із солодощами та ведучи неквапливі дружні розмови. Хочете справжнього релаксу з найближчими друзями в свій день народження? Слідкуйте за оновленням акцій на спа-процедури та водні розваги на Покупоні.  

Три жінки на спа-процедурах

День народження удвох

На цей раз не хочеться затівати грандіозне гучне торжество, а замість цього у вас давно зріє мрія оригінально провести день народження з коханою людиною? Відмінною ідеєю буде змінити обстановку: 

  • Зануритися в неспішний релакс біля басейну – наприклад, зняти номер зі сніданками в готелі «Зелений Кампус» – від 3 днів відпочинку для двох від 1785 (2100) грн. 
  • Поїхати удвох в Затоку, Сергїївку, Санжейку, Грибівку.
  • Відправитися в тур вихідного дня – в Карпати, на Херсонщину або на Український Памір, зі знижкою до 40% від Покупона подорож вийде дешевше. 

Подорож будь-якої дальності, відпочинок в незвичній, але комфортній обстановці, освіжить вас після однотипних буднів, підніме настрій і просто стане чудовим подарунком до святкової дати. 

Два бокали з коктейлем на тлі корабля та неба

Читайте також: 

Де відпочити на Чорному та Азовському морі

Гайд по Затоці: що подивитися, куди піти і де зупинитися 

Пляжі Скадовська 

Залізний порт: де відпочити і що подивитися

Пікнік

Влітку, навесні, та й рано восени, коли тепло і сонечко світить щосили, найменше хочеться сидіти в чотирьох стінах. Так і тягне провести свій день народження десь на природі. Можна зібратися веселою дружньою компанією і відправитися на пікнік на схили у Траси здоров’я, або куди-небудь на пляж, наприклад, біля 411 батареї. Аби було весело, візьміть з собою якісь настільні ігри на кшталт Мафії чи UNO, а щоб до того ж і смачно – замовте якомога більше смаколиків та напоїв в будь-якій зі служб доставки їжі в Одесі, скориставшись знижками на Покупоні. Для свята на природі дуже підійдуть суші та піца

Одеський пляж влітку

Лунапарк

Якщо ви не уявляєте собі, як можна провести день народження, сидячи на одному місці, вам до смаку екстрім та драйв, і ваші друзі дотримуються тої ж думки, то вам прямий шлях до Одеського лунапарку. Американські гірки, каруселі, кімната жахів – все ще треба для викиду адреналіну у кров! Екстремальні розваги – відмінний способі нагуляти апетит, але перш ніж продовжити святкування в одному з численних одеських закладів, обов’язково подивіться на місто з висоти пташиного польоту на найбільшому в Україні колесі огляду. 

Одеське колесо огляду
Одеський лунапарк згори

А де і як ви зазвичай святкуєте свій день народження в Одесі? Діліться улюбленими місцями у коментарях!

1 коментар
  • Ната

    праздновала свой др в причале. обслуживание и сервис действительно на уровне) ну и вид,конечно, замечательный. я просто не одесситка, поэтому море под боком для меня не привычное дело)

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *