Що подарувати дівчині на 14 лютого – оригінальні ідеї подарунків

На горизонті вже майоріє День святого Валентина – настав час подумати про подарунок для коханої дівчини. У 2024 році найкращий подарунок на 14 лютого дівчині – це, поза всяким сумнівом, коханий чоловік поруч, його увага та турбота, теплі слова та міцні обійми. А оригінальний матеріальний подарунок – це приємний бонус, який подвоїть порцію святкового настрою. Ви у пошуку крутих ідей? PokuponBlogTeam підкаже, що подарувати жінці, коханій дівчині, дружині на будь-якому етапі стосунків і заразом поділиться святковими знижками на найкращі оригінальні презенти до Дня всіх закоханих 💝 

Акції
Показати всі
120 акцій

Подарунковий сертифікат від Покупону

Зараз модно дарувати подарункові сертифікати, особливо якщо не хочеться зробити банальний подарунок. Не завжди є можливість точно вгадати кожне жіноче бажання, і якщо ви не впевнені на 100%, краще надати вибір самій дівчині. Із сертифікатом Покупону ваша дама серця зможе втілити в життя будь-яку примху: 

Подарунковий сертифікат від Покупону
Акції
Подарункові сертифікати від Pokupon.ua
Вся Україна
-0%
0 грн
250.0 грн
Показати всі
1 акцій

Спа для двох

Влаштуйте собі і своїй половинці день релаксу і любові до тіла – насолодіться банними процедурами, які дарують чуттєве задоволення. 
Сеанс спа-відпочинку на двох додасть особливої романтики свята всіх закоханих. Після цього ви відчуєте себе оновленими і готовими до подальших романтичних пригод 💕

Спа на двох як подарунок на День закоханних
Акції
VIP-обгортання «Альгіотерапія» у «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
VIP-обгортання в спа-капсулі в «BodyLike»
Київ, Щекавицька вулиця, 30/39
-70%
4000 грн
1199 грн
Показати всі
126 акцій

Побачення на кінодромі

Якщо ваша дівчина – той ще кіношний маніяк, не сумнівайтеся, що вечір у кінотеатрі просто неба її порадує 🎬 Вибирайте фільм для спільного перегляду, запасіться снеками та улюбленими напоями – і насолоджуйтесь захоплюючим сюжетом, сидячи у затишному теплому авто.

Побачення на кінодромі як подарунок на 14 лютого

Театральний вечір

Ви та ваша дівчина полюбляєте живу акторську гру і намагаєтеся не пропускати гучні театральні прем’єри? Тоді влаштуйте культурну програму на двох зі знижкою Покупону до 35%:

Подарувати дівчині театральний вечір на свято
Акції
Квиток на шоу «Весела магія» 12.05
Київ, Русанівська набережна, 12/1
-30%
350 грн
245.0 грн
Квиток на шоу «Весела магія» 18.05
Київ, Дегтярівська вулиця, 5
-30%
350 грн
245.0 грн
Показати всі
6 акцій

Романтична вечеря у ресторані

Ідеальним продовженням культурної програми або самостійним повноцінним подарунком стане вечір тет-а-тет у ресторані 🕯🍾🍱 Потіште кохану в День усіх закоханих, замовивши смачну вечерю, пляшку гарного вина і подарувавши їй символічний (або не дуже) презент. Інтимна обстановка, вишукані страви, гарний інтер’єр – це все зробить свято ідеальним. 

Вечеря в ресторані у подарунок
Акції
Знижка 40% на меню кухні в ресторані «Мітла»
Київ, Прорізна вулиця, 21
-40%
0 грн
30 грн
Знижка до 35% на меню кухні у ресторані «Дубаї»
Київ, Велика Васильківська вулиця, 1-3
-35%
0 грн
25.0 грн
Показати всі
77 акцій

Затишний вечір вдома

Дівчина байдужа до шикарних ресторанів і віддає перевагу домашньому затишку? Тоді доставка їжі під улюблену кіношку врятує ситуацію. До того ж романтичний вечір завжди може плавно перетекти в еротичний, якщо озброїтися ігровими скретч-картками 18+ і влаштувати пікантну гру на двох 😏

Провести затишний вечір вдома з дівчиною на 14 лютого

Похід на виставку або в музей

Як щодо того, щоб внести у ваше спільне дозвілля розважально-освітній мотив? Якщо ваша дівчина з тих, хто цікавиться всім на світі, похід на виставку чи музей стане для неї супер-приємним подарунком.

Куди сходити 👇

  • У «Музей становлення української нації», де на вас чекає інтерактивна виставка, створена за допомогою інноваційних технологій. Ви не просто освіжите в пам’яті історію України, а пірнете в неї з головою – а все завдяки ростовим фігурам історичних діячів та захоплюючим інсталяціям, які відтворюють життя наших предків у всіх деталях.
  • В «Аптеку-музей на Подолі», де зберігаються унікальні експонати з історії української та світової медицини. Перед вами розкриються таємниці фармацевтики та середньовічної алхімії, українського знахарства та лікарського мистецтва київських лікарів.
  • Подивитися на найбільший в Україні залізничний макет «Miniland.UA». Він є деталізованою мініатюрою нашої країни з усіма її залізницями, станціями, тунелями і вокзалами. Розглядати макет можна нескінченно: крім будівель, його прикрашають мініатюрні дерева, фігурки людей та тварин, а також безліч інших реалістичних деталей.
Похід на виставку або в музей на День Закоханих
Акції
Квиток до музею «Становлення української нації»
Київ, Лаврська вулиця, 27
-46%
350 грн
189.0 грн
Знижка 30% на вхідний квиток в «Miniland.UA»
Київ, Степана Бандери проспект, 34А
-30%
0 грн
15 грн
Показати всі
8 акцій

Побачення на даху

Хочете по-справжньому здивувати кохану – запросіть її на романтичне побачення на даху з кальяном та шампанським. Уявіть: тільки ви вдвох і приголомшливий вигляд, що відкривається на Київ з даху висотної будівлі.

Вам здається, що для втілення цієї ідеї доведеться неабияк шиканути та орендувати цілий ресторан? От і ні: спеціально для закоханих пар в «Altecho» створили окремий майданчик з атмосферою шикарного побачення «як у кіно» за доступною ціною. Бронюйте вечір для зустрічі з коханою та отримуйте справжнє свято романтики:

  • Побачення тривалістю 1 або 2 години у повністю прозорій, але теплій альтанці.
  • Ідеально сервірований стіл із ажурними стільцями.
  • Вечеря при свічках.
  • Романтична музика.
  • Гарячий чай із шоколадними цукерками.
  • Пелюстки троянд в якості декору.
  • Шампанське.
  • Теплі пледи.
Подарувати коханій – побачення на даху
Акції
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-25%
2100 грн
1559.0 грн
Романтичне побачення на даху від «Altecho»
Київ, Юрія Шумського вулиця, 5
-26%
2800 грн
2079.0 грн
Показати всі
2 акцій

Фотосесія Love Story

День святого Валентина – найгарячіший час для фотосесії Love Story. Сценарії два: власноруч вибрати студію і фотографа, або подарувати сертифікат, щоб дівчина сама визначилася, чого хоче від фотосесії. За бажанням вибір фотографа, студії, стилістів і образів для зйомки цілком можна розділити на двох. Тоді красиві світлини будуть нагадувати вам про спільну творчість.

Фотосесія у подарунок на 14 лютого
Акції
Студійна фотосесія «Love Story» від «Контраст»
Київ, Вадима Гетьмана вулиця, 6
-80%
500 грн
99 грн
Показати всі
10 акцій

Уроки танців

А може, ваша жінка серця мріє сходити на урок танців? Це можуть бути як парні танці для вас двох (наприклад, латиноамериканські) – і тоді ви зможете стати партнером своєї дівчини, так і індивідуальні (pole dance, стрип-пластика), де вона зможе розкрити свою жіночність та зануритись у контакт із тілом.

Подарувати уроки танців на свято дівчині
Акції
До 12 занять танцями у студії «У такт»
Київ, Миколи Закревського вулиця, 61/2
-50%
750 грн
449.0 грн
5 занять східними танцями у школі «Аль-Таїс»
Київ, Олександра Довженка вулиця, 3
-80%
500 грн
99 грн
Показати всі
18 акцій

Прогулянка верхи

Ще один спосіб привітати свою другу половинку так, щоб 14 лютого запам’яталося їй надовго – верхова їзда 🐎 Катання на конях у багатьох асоціюється з зануренням у романтику минулого, казками про принцес та принців, пригодницькими фільмами, де головні герої – завжди на коні 😜 Подвійно круто буде, якщо об’єднати кінну прогулянку з фотосесією та зберегти на пам’ять красиві та незвичайні світлини.

Прогулянка верхи на День святого Валентина

Майстер-клас «Контактна стайня» 

На конях можна не тільки кататися – це на диво чуйні тварини, які тягнуться до людини і відповідають теплом на турботу та догляд. Влаштуйте дружині чи дівчині сеанс іпотерапії: на майстер-класі від «Княжої стайні Стародавнього Києва» фахівець навчить, як розчісувати та заплітати коню гриву, стригти, чистити та купати. З собою можна прихопити овочі, якими конячка із задоволенням пригоститься 🤩

Майстер-клас «Контактна стайня»  гарний подарунок на свято коханій
Акції
Майстер-клас «Контактна стайня»
Копачів (Київська область)
-35%
600 грн
389.0 грн
Показати всі
1 акцій

Романтичний вечір на ковзанці

День святого Валентина – це коли до весни рукою подати, але зима досі у своїх правах. Отже, саме час порадувати себе наприкінці зимовими розвагами, наприклад катанням на ковзанах ⛸? Відмінна ідея подарунка для істинно романтичних натур – чарівний вечір на ковзанці в оточенні сяючих вогнів та музики, взаємні торкання, щоб підтримати один одного на слизькому льоду, обіймашки та веселі закохані посмішки… А продовжити побачення можна прогулянкою по вечірньому місту з кавою чи глінтвейном або смачною вечерею у кафе.

Романтичний вечір на ковзанці

Курс макіяжу для дівчини

Нерідко чоловіки реагують на прагнення жінок завжди виглядати чарівно з певною часткою іронії (хоча самі ж захоплюються результатами якісного догляду за собою 😏). Покажіть коханій жінці, дівчині, що ви цінуєте її бажання бути красивою та розумієте, наскільки важливий макіяж у її повсякденному житті. Курс макіяжу для себе – дуже корисний подарунок, який допоможе красуні опанувати ази та секретні прийоми грамотного макіяжу 😍💄

Курс макіяжу для дівчини як подарунок на 14 лютого

Тюбінг на двох

Організуйте коханій день зимових веселощів – сходіть удвох на тюбінг-гірку. Катання на тюбах поверне вас у дитинство, подарувавши і вам, і дівчині феєрверк яскравих емоцій. Будьте певні – після такої розваги очі вашої другої половинки будуть сяяти як ніколи 😍

Тюбінг на двох на свято
Акції
Знижка 40% на спуски на тюбінг-гірках
Київ, Голосіївський проспект, 98/2
-40%
0 грн
15.0 грн
Знижка 40% на спуски на тюбінг-гірках
Київ, «Перемога» парк (Князя Романа Мстиславича вулиця)
-40%
0 грн
15 грн
Показати всі
53 акцій

Читайте також:
🔷 Ідеї для романтичного побачення у Києві
🔶 Куди сходити з дівчиною у Львові
🔷 Де в Україні покататися на лижах
🔶 День святого Валентина у Києві: де відзначити
🔷 Як відростити бороду з нуля

Арт-бокс

Спільна творчість внесе особливу нотку у ваші стосунки. Замовте арт-бокс для створення картин з епоксидної смоли: за допомогою детальної інструкції в комплекті ви зможете у чотири руки створити круту прикрасу інтер’єру навіть якщо не вмієте малювати. Якщо хочете створити щось більш складне – зводіть дівчину на майстер-клас з виготовлення стильного годинника з епоксидки.

Подарувати арт-бокс дівчині
Акції
Арт-бокс для створення картин від «MkgalleryArt»
Киев, вулиця Шолуденка, 1
-25%
900 грн
675.0 грн
Майстер-клас виготовлення годинника «MkgalleryArt»
Київ, Завальна вулиця, 10В
-53%
1800 грн
969.0 грн
Показати всі
2 акцій

Оригінальний подарунок, зроблений власноруч

Подарунок, зроблений своїми руками, виглядає як символ емоцій, почуттів та внутрішніх ресурсів, які ви вкладаєте у ваші стосунки. Красивий виріб може бути як самостійним подарунком, так і доповненням до чогось більш значного та серйозного.

Кращим варіантом для презенту на 14 лютого, зробленим власноруч, була і залишається валентинка – красива привітальна листівка у формі серця з щирими та теплими словами кохання. Ваша кохана неодмінно оцінить творчий запал! Більше ідей для подарунка коханій дівчині, дружині, подрузі, мамі на День святого Валентина дивіться у відео нижче 😍👇

Фотокнига з найкращими фото

Усі ми любимо переглядати старі фото, а дівчата – особливо. Зробіть коханій приємне: зберіть ваші найкращі спільні знімки (вдвічі крутіше буде, якщо ви вже робили або плануєте влаштувати фотосет лавсторі) та замовте у сервісі друку гарну фотокнигу. Стильно оформлений альбом із якісним журнальним папером та твердою обкладинкою – гідний спосіб зберегти найкрутіші пам’ятні світлини для вас самих та для наступних поколінь. Фотокнигу не обов’язково тримати в ящику або на полиці у шафі – з гарним дизайном і якісною палітуркою, вона стане відмінним доповненням до інтер’єру.

Фотокнига з найкращими фото
Акції
Друк фотоальбомів різних форматів у «Фотокнига+»
Тернопіль, В'ячеслава Чорновола вулиця, 11
-25%
375 грн
299.0 грн
Друк зображень на полотні від «Focus Photo»
Вся Україна
-44%
320 грн
179.0 грн
Показати всі
8 акцій

Творчий майстер-клас

Творча дівчина із захопленням прийме у подарунок сертифікат на захоплюючий майстер-клас або курс навчання, про який давно мріяла. 

Порадуйте дівчину можливістю прокачати свої хард- та софт-скіли, а Покупон допоможе знижками до 90% на навчання у будь-якій сфері.

Майстер-клас – як подарунок коханій на свято
Акції
До 5 групових занять з робототехніки у «Bravo»
Київ, Степана Бандери проспект, 23
-34%
300 грн
199.0 грн
До 8 занять живописом у майстерні «Безмежність»
Київ, Метрологічна вулиця, 111
-46%
280 грн
199.0 грн
Показати всі
29 акцій

Глинотерапія

Жінки полюбляють заняття, які заспокоюють, наповнюють енергією та сприяють кращому розумінню себе та оточуючих. Сеанс глинотерапії – це не тільки розслаблююче ліплення, а й оригінальний спосіб роботи з підсвідомістю. Спільна участь у глинотерапії допоможе вам глибше зрозуміти один одного та досягти гармонії у відносинах ❤️

Глинотерапія – гарний подарунок на 14 лютого

Кулінарний онлайн-курс

Хтось любить готувати, а для когось – це сувора необхідність, і стать тут не має значення. Якщо ваша дівчина сприймає кулінарію як спосіб самовираження, якщо вона постійно полює за новими оригінальними рецептами та гастрономічними лайфхаками, онлайн-курс з готування у подарунок стане влученням у яблучко. І йдеться тут не про банальні страви – кулінарні майстер-класи, зазвичай, розраховані на тих, хто вже переступив етап яєчні та котлет. Вишукані десерти, домашній хліб, шедеври національних кухонь світу – ось чим вас годуватимуть після навчання 😜

Подарувати кулінарний онлайн-курс дівчині
Акції
Показати всі
8 акцій

Зірка у подарунок

«Для тебе хоч зірку з неба» – вже не метафора, а реальність, адже тепер ви можете купити для коханої справжнісіньку зірку. Для цього вам потрібно буде звернутися до міжнародного зіркового каталогу та вибрати небесне світило, яке ви хочете присвятити своїй другій половинці. Уявіть, які почуття відчуватиме дівчина щоразу, піднімаючи погляд до нічного неба та знаючи, що там для неї світить її власна зірка 🌟

Зірка у подарунок

Подорож

14 лютого – чудовий привід взяти вихідний і поїхати на день за місто. Або, якщо свято випадає на вашу відпустку, рвонути кудись у гори або інше гарне та цікаве місце. Організуйте собі маленький вікенд вдалині від роботи і звичної атмосфери. Це може бути:

Слідкуйте за оновленнями акцій на романтичні подорожі та заміські вікенди на Покупоні – в розділі, присвяченому дню Святого Валентина, зібрані найкрутіші пропозиції для вас і вашої другої половинки.

Подарувати подорож
Акції
Від 2 ночей зі сніданками у готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
3600 грн
2519.0 грн
Від 2 ночей зі сніданками в готелі «Шепіт Карпат»
Пилипець (Закарпатська область), 344
-30%
4100 грн
2869.0 грн
Показати всі
88 акцій

Читайте також:
🔷 Де організувати побачення в Одесі
🔶 Де у Дніпрі погуляти з дівчиною
🔷 Кругове тренування у домашніх умовах
🔶 Куди поїхати на відпочинок у лютому
🔷 Модні чоловічі стрижки 

А ви вже визначились з подарунком для своєї коханої? Діліться своїми ідеями у коментарях  🤗

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *