Куди піти і де відпочити 14 жовтня в Дніпрі

До 14 жовтня залишилося всього нічого, так що вже пора планувати, куди сходити і як розважитися на свято. День захисника України у 2021 році випадає на четвер, будній день тижня, але можна зітхнути з полегшенням – це офіційний вихідний. Більш того, у багатьох робоча п’ятниця 15 жовтня переноситься на наступну суботу 22.10. Так що відпочивати будемо цілих 4 дні. #PokuponBlogTeam підкаже, як можна бюджетно відзначити і привітати, куди піти і де відпочити зі своєю половиною, дітьми, сім’єю, друзями з крутими знижками.

SPA-сеанс

Як в честь свята і довгих вихідних зробити добре для душі і тіла? Правильно, влаштувати собі день SPA-релаксу. Можна сходити на «спа тусовку» для двох, трьох, чотирьох, або побалувати себе персональними косметичними процедурами на кшталт масажу, фітобочки. Ефект обіцяє бути супер-приємним!

SPA-релакс ціна в Дніпрі

Банний відпочинок

Баня – одне з кращих відомих людству місць, де можна відпочити, поєднати приємне з корисним і розслабитися, особливо в розпал осені. Це може бути суха фінська сауна або російська лазня з віниками, або східний шик хамама. Будь-який варіант додасть вашому святу приємних відчуттів і теплих емоцій.

Найкращі бані Дніпра

Дивіться більше ідей розваг і подарунків до Дня захисника вітчизни

Поїхати в тур вихідного дня

Якщо ви легкі на підйом і не проти поїхати в одноденну подорож на 14 жовтня, то екскурсійні тури – що потрібно:

  • Токівський водоспад – напрочуд гарне місце на Дніпропетровщині, на річці Кам’янка, 170 км від міста. Його головна особливість – навколишні ландшафти у вигляді гранітних скель посеред степу. Туристи приїжджають сюди, щоб подивитися на це диво природи, а в теплу пору року – навіть поплавати.
Токівський водоспад
  • Маленька Софіївка на річці – місце, яке підкорить вас з першого погляду. Не обов’язково їхати в Умань, щоб побачити шедевр садово-паркового мистецтва. Через 52 км від Дніпра, в селі Військове, є своя Софіївка – неймовірно красивий авторський сад Світлани Кульбашної, генія ландшафтної архітектури. Для огляду парку вам цілком вистачить світлового дня, а при бажанні можна встигнути і в старовинну садибу Бергманів. Ці пам’ятки часто об’єднують в один денний тур.
сад Світлани Кульбашної
  • Долина кольорових пагорбів в Глеюватці – величезний чотирикілометровий кар’єр, побачивши який захоплює дух. Сюди приїжджають, щоб переконатися: геологія теж по-своєму красива. Різнобарвні рудні килими стануть чудовим фоном для яскравих інста-фоток.

Якщо хочете всі вихідні в честь свята 14 жовтня провести насичено, і час дозволяє, – вирушайте в більш тривалу подорож – на захоплюючу екскурсію в Чорнобильську зону, на Український Памір, або підкорювати вершини Говерли.

Піднятися на вершину Говерли ціна

Читайте також: 
✔️ Що подарувати чоловікові на 14 жовтня 

Картинг

Як щодо екстриму? Розбавте буденність потужним адреналіновим сплеском! Їзда на картингу – розвага, яку гідно оцінять і дорослі чоловіки, і хлопчаки, і жінки, і дівчатка. Більше драйву, більше швидкості – зі знижками Покупона до 30%!

Один з великих картинг-центрів Дніпра знаходиться в парку Глоби. Якщо ви плануєте піти туди всією сім’єю, врахуйте, що на треки допускаються діти з 12 років, або зростом не менше 150 см.

Картинг в парку Глоби скільки коштує

Прогулянки на квадроциклах

Любителям активного відпочинку пропонуємо взяти на прокат квадроцикл або баггі і як слід відірватися на свіжому повітрі серед мальовничої природи Дніпровського лісу. Для їзди на квадроциклі не потрібні права. З управлінням впорається навіть новачок, адже перед заїздом інструктор проводить навчання.

На прогулянку можна відправитися всією сім’єю: до керма допускаються діти з 12 років, а зовсім маленькі катаються з батьками в якості пасажирів.

Квадроцикли Дніпро

Піти в VR-клуб

Все, на що не можеш зважитися в звичайній реальності, можна спробувати в віртуальній. Битви, польоти, стрибки з величезної висоти, стрілянина і зустрічі з фантастичними істотами, квести і розслідування – все це реально в VR-клубі. Погодьтеся, присвятити пару годин свята захоплюючій подорожі в альтернативний ігровий світ – чудова ідея!


Клуб віртуальної реальності в Дніпрі

Більярд

Супер-варіант для святкового відпочинку з друзями – піти в більярд-клуб. Замовте ласощі, поділіться на команди, влаштуйте веселий батл з визначенням самого влучного переможця за підсумками.

Більярд Дніпро

Верхова їзда

Катання на конях – не тільки захоплюючий, але і досить романтичний вид дозвілля. До того ж вчені вважають, що спілкування з цими великими, але добродушними тваринами корисно для здоров’я. Додайте до прогулянки естетичне задоволення від фотосесії, і свято вийде воістину ідеальним. Чи готові приміряти на себе роль наїзників? Сідлайте коней!

Прогулянки на конях Дніпро

Квест

Гра в квеструмі зарядить емоціями не менше, ніж візит в SPA-салон і святкова вечеря. Захоплюючий квест з заплутаним сюжетом, складними головоломками і хвилюючими спецефектами – відмінний шанс розвантажити мозок і на кілька годин випасти зі звичної реальності. Не упускайте можливість сходити з друзями в квест-кімнату, щоб круто провести час.

Квест-кімната у Дніпрі

Мотузковий парк

Боїтеся висоти? А що, якщо перевірити? Розвага в кращих традиціях пригодницьких фільмів – пройтися по повітряній дорозі над землею, зберігши стійкість духу і оптимізм :). З тією лише різницею, що в мотузковому парку вам видадуть страховку і забезпечать максимальну безпеку. Погодьтеся, це прекрасна альтернатива домашнім посиденькам, особливо якщо в сім’ї є діти, які обожнюють лазити по деревах. Влаштуйте веселощі для всієї родини!

Мотузковий парк Дніпро

Сходити в зоопарк

Ще одна класна ідея для сімейного відпочинку – піти в контактний зоопарк. Тискати милих звіряток люблять практично всі, в першу чергу, діти. Та й будь-яка доросла людина може пробудити в собі внутрішню дитину, ледь в його руки потрапить милий єнот або лемур.

Зоопарки Дніпропетровська

Вікенд за містом

Іноді хочеться рвонути за місто, щоб на день відмовитися від міської суєти і подихати чистим повітрям в тиші і спокої. А День захисника вітчизни – відмінний привід поїхати відпочити на вихідні з 14 по 17 жовтня. BlogPokuponTeam пропонує ??

Готельний комплекс «Золоті піски» на березі Дніпра. Приємні інтер’єри, комфортабельні номери, доглянута територія і краса навколишньої природи – тут є всі компоненти для ідеального вікенду.

Зі знижкою Покупона за 1075 грн замість 1950 грн ви отримаєте:

  • 1 день проживання для двох в однокімнатному номері, але можна вибрати пакет на довше – до 3-х днів.
  • Триразове харчування в ресторані для кожного гостя.
  • Оренда альтанки і мангали на цілий день.
  • Відпочинок в сауні – 2 години.
  • Ігри по 1 годині за заїзд: більярд і настільний теніс.
  • Wi-Fi в номерах і в холі.
  • Паркувальне місце на приватній автостоянці.

Читайте також: 
✔️ Куди поїхати в жовтні 
✔️ Де відпочивати в листопаді 

Політ на літаку

Якщо є мрія поглянути на місто з висоти пташиного польоту, пропонуємо сісти на літак і відправитися в невелику подорож під самі хмари. Політати можна всією сім’єю: вибух емоцій і маса незабутніх вражень гарантована, а знижки Покупона до 20% допоможуть втілити ідею в межах бюджету. ;)

Покататись на літаку в Дніпрі

Відвідати музей або виставку

У День захисника вітчизни в Дніпрі можна сходити на виставку, наприклад, раритетних автомобілів в технічному музеї «Машини часу». Приміщення оформлене в стилі 70-х років, а колекція налічує понад 50 екземплярів машин колишнього часу.

Музеї Дніпропетровська

Посиденьки в кафе

Ресторан – це не тільки широка палітра смаків кухонь світу, а й приємна атмосфера свята. Подаруйте собі романтичний вечір з другою половинкою, або разом з друзями замовте стіл на велику компанію в честь Дня захисника. На Покупоні зібрані кращі кафе та ресторани Дніпра з класними акціями і привабливими пропозиціями.

Кращі ресторани Дніпра

Піца або суші вдома

Якщо вам захотілося більше домашньої та камерної обстановки, і нікуди йти не хочеться, то можна запросити друзів до себе і влаштувати домашні посиденьки. А щоб все було смачно, оригінально і без зайвого клопоту, можна замовити піцу з хрусткою рум’яною скоринкою і соковитою начинкою, або ситний ролл-сет преміум-якості з дуже смачною рибкою і пікантними соусами з доставкою від кращих закладів міста.

Доставка їжі Дніпро

Читайте також: 
✔️ Як вибрати ідеальний подарунок чоловікові на день народження 

А ви вже вирішили, як проведете День захисника України і куди підете в Дніпрі? Діліться надихаючими планами та ідеями в коментарях!

Залишити коментар
Ваш e-mail не буде опубліковано. Обов'язкові поля відмічено *